stockholm nu =)

Nu har jag packat och klart. men jag blir suur för jag hittar inte mina hörlurar till mobilen! :(
Vad fan ska jag göra på bussen då liksom? Kommer blir hur jäkla segt som helst!!
Outfiten iaf..




Det här hårbandet fick jag på skara också, tröst pris =) Egentligen är det en blå rand också men den var inge fin så jag fixade bort den. jag tycker att REGGAE färgerna är mycket finare.

Ska åka nu puss..

30.07.09

Idag väckte mamma mig klockan 10 för att jag skulle hinna packa, duscha och allt innan min buss till STOCKHOLM går klockan två. för jag skulle åka in dit själv med buss och så.. Men så säger mamma att jag inte behöver åka buss utan att hon kunde skjutsa mig ändå, så jag tog ut Flisan, stackars krake, hon är fortfarande lite sur för att vi lämnade bort henne heeela dagen igår! Och dålig i magen är hon också, och fortfarande hes!


Åhh, jag tycker det är så himla gulligt när en hund sitter så där i en trappa. Halva kroppen på ett trappsteg och andra halvan på ett annat!

Igår = Skara sommarland

Vickie sov här tills igår, och på morgonen så väckte mamma oss halv 7! Det var tufft, speciellt för mig som knappt sover.
Men vi kom iväg klockan 7, vi åkte och lämnade in Flisan på Hunddagis utanför örebro och sen drog vi iväg, till SKARA SOMMARLAND!
Vi var där när dom öppnade och tänkte att det inte skulle vara lika mycket folk då, men det var fullsmockat redan då nästan.
Vi hade himlans kul där faktiskt. Åkte nya karusellen Tranan, men tyvär bara två gånger för det var så lång kö så orkade liksom inte. Men den var skit läskig, tycker jag, tror jag skrek hela 90 sekunder (så länge som man åkte). Och ni kan lita på att jag var hes i bilen sen. Precis som Flisan var när vi hämtade henne på kvällen vid 9. Hon har skällt så mycket så hon är helt hes, låter skit kul när hon försöker skälla nu haha.
Men iaf, vi åkte hemifrån skara vid 10 i 8, och raka vägen att hämta Flisan. Sen när vi kom hem så skjutsade jag hem Vickie på moppen och sen var vi ute en sväng, blev bjudna på fest men vi gick på en gång haha.
Här är bilder från gårdagen!


Hunddagiset


Emanuel, Vickie och Jag i bilen på väg till skara.


Jag, Vickie, SKaratroll och en colwn? haha, jaaa jag höll mig för att as garva! =D


Tranan


Tranan


En pirat show vi kollade på, dom var verkligen jätte duktiga! Gjorde många jätte bra och fina konster och hopp ner i vattnet.


Emauel sitter och matar super stora fiskar


Mikaela och Vickie


Vickie och Emanuel


Vickie i slänggungorna =D


Haha, den här härliga bilden får avsluta en super bra dag, jag har haft riktigt kul!
Han ser verkligen lycklig ut! =D

tv bänk

Nu när jag har varit hemma själv så har jag monterat ihop min tv bänk, rätt fin faktsikt.

liten och bra, med en hylla oxå.


23.11.07 - 24.07.09. Tack för allt underbart edvard <''3

Jaha. Jag har betämt mig för att jag tänker inte publicera det där inlägget jag har pratat om, det blir för jobbigt och så ska alla läsa liksom.
Men det var iaf så här. Att i fredags så bråkade jag och Edvard, väldigt mycket.
Det slutade med att det blev typ *kaos* och nu är vi inte tillsammans längre.
Vi var tillsammans i exakt 1 år, 8 månader och en dag. Och det känns verkligen förjävligt att det har tagit slut, på det här sättet också. Dom senaste dagarna har jag bara gråtit och varit inne, som ni kanske vet. Jag vet inte hur det är riktigt, om det är edvard jag vill leva med och saknar han så, eller om jag bara saknar hans närhet, det är ju ofta så. Att man är rädd att vara själv och så. Men jag vet inte hur det är.
Hur som helst så kommer det inte mer att vara "Edvard <3 Carro". Vi har inte pratat med varandra sen i Fredags och det tycker jag är dåligt, jag tycker åtminstonde att han kan ringa och be om ursäkt ellet något liknande, men icke.
Det känns bra, att efter allt som har hänt så har jag hela Edvards familj och min, plus mina vänner som stöttar mig i det här. TACK för att ni finns, det betyder enormt mycket. Jag tänker inte gå in på vad som hände som gjorde att det riktigt tog slut, så det behöver ni inte fråga här heller, dom flesta som känner mig vet om det redan!

Men det är riktigt jobbigt det här. Det enda jag skulle vilja är att det skulle vara fredag igen, att jag aldrig hade gått ut den kvällen så jag träffade edvard, jag vill sova med honom, mysa och kramas och pussas med han. Det är så jävla jobbigt att tänka att jag kommer adlrig mer att få en kram av han. En riktigt mysig kram som bara han kan ge liksom. Känns förjävligt, för jag saknar verkligen det grymt mycket !!
Jag undrar hur mycket tårar man har inom sig egentligen. Jag har gråtit tre dagar irad nu men de tar liksom aldrig slut! Jag vill inte gråta längre men jag har en stor gråt klump i halsen som bara vill komma ut... suck.
Varför ska kärlek vara så jobbigt, varför ska man kunna bli sårad.

Kan inte vi människor vara som pingviner istället. Killen lägger en sten framför tjejens fötter, och om tjejen accepterar så är det dom två för evigt... Vad lycklig jag skulle vara om det var så! =(
NU vet ni ialla fall , varför jag inte skriver så mycket roliga saker och varför jag är deppig, jag orkar bara inte!

Edvard. Du  kommer alltid vara den killen som jag älskar, som kommer vara en del av mitt liv, just nu är det som om halva jag saknas. Jag kommer aldrig glömma dig. inte ditt sätt att vara, hur du ser ut eller hur mysig du är. Du kommer alltid att kännas som "min edvard".  Du kommer alltid att vara en del av mitt hjärta!!  </3

23/11 - 2007  till  24/7 - 2009









tidig natt hoppas jag

Nu kollar jag på Two and a half men, lika roligt varje gång heh.
Ska trycka i mig ett äpple och se om jag kan sova sen när det slutar att visas något bra på tv. Jag kan nog behöva en god natts sömn. Men jag vet ju att jag inte kan sova, och eller om jag slumrar till i soffan så drömmer jag något som får mig att tänka på det som hänt, och det är värre än att inte sova.
Ingen av er mina läsare vet inte om vad som hänt (bara ni som känner mig). Men eftersom jag inte har lagt upp inlägget jag har skrivit på i typ 3 dagar än (och vet inte om jag kommer att göra det heller) så får ni vänta med att veta.

God natt på er!

prison break

Nu har jag kommit hem igen. Handlade två saker på Ikea, ett vardagsrums bord och så en tv bänk till mig, så nu slipper jag ha tvn på golvet!
Efter vi hade handlat mat klart så åkte vi och hämtade Mikaela som kom med tåget från trollhättan, och hon följde med oss hem och hjälpte till att bära upp de tunga sakerna. Sen tog hon bilen hem till sig och jag åkte med med Flisan och gick tillbaka med henne hem, det tog fasiken över 30 min.. och till och med Flisan blev seg för att jag var så seg.

Kom iaf tillbaka hem med Flisan ungefär 10 i 10. Perfekt timing för prison break, men som har reklam redan, efter 8 minuter den här gången. Det är sjukt, det är bara prison break som har så mycket reklam!


suuck...

Nu har jag sovit i kanske någon timma.. bara somnade liksom. Men kan inte ha sovit hårt eftersom jag drömde om edvard och det som hänt, allt i mina tankar liksom.
Nu ska jag följa med mamma och handla på Willys och sen ska vi till Ikea och köpa ett riktigt vardagsrums bord, det vi har nu är ungefär en förvaringsbyrå. Men det har funkat att ha så länge liksom.
Mamma tycker att jag har varit inne alldeles för länge så hon vill få mig att göra nånting, och jag får väl ge med mig, kanske bra för mig att komma ut och få lite frisk luft.
NU ska vi åka, hejdå.

jätte trött

Imorse väckte mamma mig runt halv tio då hon skulle ut med hunden. Hon tyckte jag skulle gå upp då och försöka vända tillbaka dygnet. Men det var inget kul alls eftersom inatt somnade jag runt 6 eftersom jag inte kunde sova inatt heller =(
Satt och kollade på tv, en film på trean som hette "Thelma & Louise", som faktiskt var kul. Sen när den var slut kom någong sk. skräck film. Den var huur dålig som helst =S  Ibland vet ja inte vad dom tänker när dom gör en film alltså.

Jag vaknade inte direkt iaf när mamma väckte mig utan jag vaknade nyss när hon kom tillbaka. Jag borde äta frukost men är inte sugen på det. Äter väl senare.
Have a nice day!

?

Jag har ju inte gjort nånting idag, så har inte alls mycket att skriva om.
Men Zoltan var här förut, Edvards pappa, han jag och mamma pratade om allting som har hänt. Var såklart jobbigt men nu känns det iaf lite bättre och efter att ha pratat med Therese också.
Medan Zoltan var här så fick Emanuel vara hemma hos Edvard och dom, så vi kunde prata ifred. Så mamma hämtade honom sen när vi var klara och skjutsade hem Zolle också, jag fick med lite ungersk rökt korv hem, SÅÅ himla gott är det. Korv som dom har rökt själva, mumms! Jag kan gå och äta det som godis alltså.
Efter det när mamma kom hem så skulle vi äta men mamma visste inte vad och jag var sugen på McDonalds så vi åkte dit och åt istället.

Men en ny sak har jag. När Therese kom så hade hon med sig en liten "tröst"-blomma till mig, jätte söt! Rosor var det =)

vad ska jag göra..?

Nu har jag kollat på en film, igen.
Vet inte vad jag ska göra för något, känns som jag bara sjunker och sjunker, det är sjukt.
Klockan är redan 5 (om tio minuter) och jag orkar inte göra ett skit. Therese kanske skulle komma hit snart, och ska prata lite.
En sak jag vet är att jag är as sugen på choklad, så kanske ska gå och köpa nånting. Först måste jag hitta lite pengar annars går det ju inte.
Ha en bra dag ni.

26.07.09

Har precis vaknat och gått upp ur sängen nu, har inte kunnat sova på hela natten. Somnade först vid klockan 8 och vaknade vid 9 igen, då hade jag legat och kollat på film hela natten. Vid 9 gick jag in till mitt rum och kunde inte somna förrän runt halv 12 igen..
Idag är jag helt slut och skakis i hela kroppen. Pratade med en imorse som sa att hon står på min sida. Och hon skulle komma hit någon dag så vi kunde prata, tack!

Ska försöka få i mig frukost nu och glo tv. kram

23:50

Nej, jag orkar inte skriva klart allting idag, de kanske blir imorgon, om inte ännu senare, vi får se hur det blir helt enkelt.
Har precis kollat klart på en film som var på trean med mamma, åt popcorn till det, smarrigt.
har pratat med mamma mycket nu, känns konstigt för jag brukar inte prata med mamma om jobbiga saker, jag håller liksom allt inom mig. Men nu gick det bara inte.
Nu ska mamma sova och jag ska välja en någorlunda bra film att kolla på, har redan sett alla vi har men nån borde det finnas som jag inte har sett på ett tag.

God natt på er.

på gång

Idag har jag inte uppdaterat än, det är för att jag håller på att skriva ett as lång inlägg... Men det tar väldig tid att skriva och måste avbryta ibland för det är så himla känslo mässigt!
Jag funderar på om jag ska publicera det ens en gång... men det gör jag nog, så ha tålamod, det kommer antingen ikväll eller imorgon.
Det handlar om mig och Edvard kan jag säga!

som vanligt!

Jaha nej, nu sitter jag hos Mikaela, ska fixa några låtar.
Skulle träffa Vickie och vara med henne men nu ska hon träffa en kille då.
Skulle kanske hänga med Laura också men hon gör annat.
Som vanligt så blir det inget att gå ut ikväll och ha kul. Får väl sitta här nån timma och lyssna musik och ha tråkigt.
Det blir alltid såhär, man har planerat och jag har fixat mig, men så skiter allting sig... Gaanska tröttsamt faktiskt. Glömde ta kort på outfiten innan jag åkte hemifrån men lägger ut en bild på mig iaf, var ju ett bra tag sen tror jag? =P

Ha en trevlig kväll ni som har nåt kul att göra iaf, kanske händer nåt här också men troligtvis inte!
Puss på er


utgång?

Ikväll kanske jag äntligen ska gå ut! Har inte gjort det sen jag kom hem från stockholm, eller visst har jag det men inte haft kul på samma sätt liksom.
Det ska vara en lokalfest i kumla, ska ringa Laura snart och höra om vi ska gå dit och kolla lite bara. Annars kanske jag träffar Elin och träffar henne där, får allt se hur det blir
Ni kan ju ändå höra av er om ni vill göra något kul!
Fest är alltid helt okej! haha

Har precis duschat nu och ska käka lite mat och sen göra mig iordning.
Och så kommer det "stora" problemet... Vad jag ska ha på mig. Jag kan byta kläder typ 20 gånger och även testa samma byxor med 10 olika tröjor liksom. Jag hatar att ha valångest när det gäller kläder, OCH skor.
Speciellt om man har bråttom iväg liksom haha. Ibland vill jag bara gå naken bara för att jag inte är nöjd med kläderna, och när man inte hinner byta om då.
Ha en så bra kväll. Kanske skriver igen innan jag går. Outfit m.m

good luck chuck

Hann kolla kanske 30 min på filmen "Good luck chuck" förut. Sen gjorde jag sällskap med mamma och emanuel till maxi, tog med Flisan också och sen gick jag en riktig lång promenad med henne, rätt skönt faktiskt. Men mindre skönt med tjock tröja när det var så himla varmt ute!
Kom hem igen och har nu sett klart på filmen, den är ju bra=)
Men sen när dom började visa alla scener när Charlie hade sex med alla så var det ju mindre bra att lillbrorsan satt i soffan och glodde haha, så fick be han gå därifrån. Han är ju fortfarande liten liksom!
Ska snart ta en dusch och får se sen vad som händer ikväll.
Hör av er om det händer något kul!

mitt horoskop

Tur
Din tur med spel är otroligt god nu. Tyvärr gäller det bara sällskapsspel, så rik på lotto lär du inte bli idag.


Hälsa
Hälsa är någonting man kan skaffa sig, om man bara tar sig tid. Idag finns det utrymme för att planera arbete och vila så att du kommer i balans.


Ekonomi
Du tycks drabbas av en oväntad utgift eller att väntade pengar inte kommer. Därför kan din ekonomi vara ansträngd.


Arbete

Undvik jäkt och stress. Ta i stället tid på dig att analysera din situation för att se vilka alternativ som står till buds.


Kärlek
Du har idag lätt för att bli kär och tycker kanske litet för gott om vissa personer. Se upp så att du inte gör ett dåligt val.


Relationer
Ge dig inte in på några äventyrligheter nu. Detta är ingen bra tid för förändringar.




Just det där med EKONOMIN stämmer ju in precis, lite läskigt faktiskt. Man kanske ska börja gå på horoskop för att klara av sin vardag så bra som möjligt?

GÅ IN HÄR OM NI VILL SE ERAT  HOROSKOP FÖR IDAG

tröst äta

Jag ska till stockholm nästa vecka igen, men nu vet jag inte om jag vill åka längre.. För det är inget kul alls utan pengar, tycker itne jag. Visst kan man göra saker ändå men inte gå ut och äta eller hitta på nånting alls!
Så jag ska ta mig en funderare hur jag kan "fixa" pengar på något sätt.
Under tiden ska jag ta mina jordnötsringar och sätta mig i soffan med en bra film och tröst äta. Jag tycker att jag behöver det nu när jag inte får några pengar. Det tog hårt på mig.
Senare idag ska jag nog ut och springa!

åh nej

Vaknade för ungefär snart 1 timma sen. Gick upp och fixade frukost, macka med skinkost (på tub), hur länge sen som helst jag åt det och det är himlans gott! =D
Efter frukosten satte jag mig här och kollade, så kom jag på att det är fredag, och varje fredag så får jag in pengar på mitt konto. Så går jag in och kollar, INGA PENGAR!!!
Lite lack ja är, jag behöver mina pengar. Men mamma har "dragit" in dom för att jag inte har betalat min jävla telefonräkning än.. Shit, helt seriöst jag hatar abbonemang och jag vill inte ha det längre.

KÖP MIN MOBIL OCH FÅ ABBONEMANG PÅ KÖPET!!!

what a lovely night

Kvällen har varit fantastisk lugn faktiskt! Liksom, om det brukar vara bara jag och lillebror så tjaffsar vi ALLTID, det menar jag verkligen. Men inte nånting idag faktiskt.
Jag vart irriterad på han när han och jag var till Maxi, för han cyklade ut på bilvägen bara sådär, klart man blir sur och rädd liksom!
Men annars har de varit hur bra som helst. Filmen började vi kolla på vid halv 10, och den tog slut för kanske 20 min sen. Vi tog lite pauser emellanåt för att det blev så himla varmt och så.
Vi har haft det mysigt här hemma, och hoppas det kan bli så igen haha.

Mamma kom precis hem också, hon hade visst jätte kul och det var jätte häftigt och hon sa att nästa gång ska vi barn med! Det var typ nånting med Dragshow, jag fattar inte riktigt vad som menas med det, eller vad det är för något?
Men det märker jag väl nån gång...
Nu ska jag ut och ta sista ciggen och sen ska jag nog sova, är rätt trött.

GOD NATT


barnvakt

Ikväll ska jag vara barnvakt åt Emanuel, Vickie och melvin (hennes hundvalp) kom hit också också ska göra oss sällskap.
Mamma är på strömpis, ett ställe i örebro, med nina, och dom ska äta och kolla på någon show ikväll. Så jag kan anta att hon kommer hem runt 1 inatt.

Var på maxi förut och köpte två påsar chips, två stora chokladkakor, 1 stor cola, 1 varsin liten burk dricka var och så en påse bilar, plus popcorn! Vi köpte en film också, som jag har sett men som jag inte trodde Emanuel skulle ha sett. Nämligen happy feet. Han sa när vi kom hem att han har sett den men vi ska se den iaf för att det var länge sen vi såg den och den är sååååå himla söt alltså!

Nu ska jag och Emaneul tillbaka till maxi och köpa en ny gräddfil, (juste vi köpte dipp också!) eftersom den vi köpte först var hur äcklig som helst. Skulle blanda till den och så var det massa stora klumpar i, stenhårda. Vickie trodde det var is men det kändes som något annat hårt och äckligt, tänk inte på det jag tänkte på när jag sa hårt och ..... ja hehe.


Lilla Melvin


Allt snacks vi ska äta !  KOmmer kunna rulla om jag ska nånstans imorgon haha

fuck it!

Nu är jag fanimig trött på det här!
Det är alldeles för ofta..

ORKAR JAG ELLER ORKAR JAG INTE!?!?!?

YEES äntligen

Haha, nu har jag överträffat mig själv serrni!
Jag har huuur länge som helst velat få bort "BLOGGSMS" skiten men har aldrig lyckats.
Har varit inne på hemsidan och typ mejlat och frågat hur man får bort den men inget svart liksom. Så nu skulle jag ändra något med stilmallar, så klickade jag på typ kod för stilmall eller något sådant. Och så är det en hel radda med text om BLOGGSMS, så jag tog bort allting och kolla nu! Det är borta, den där dumma rutan som jag har stört mig på huuuur länge som helst!
=D

23.07.09

Idag vaknade jag av att min mobil låg och vibrerade, att jag kan vakna av något sånt?!
Det var iaf mamma som försökte ringa och väcka mig, synd det för jag hade en as fin dröm som jag knappt kommer ihåg men ändå!
Jag gick och åt frukost och sen gjorde mig iordning och så. Har nnu typ nääästan damsugit hela lägenheten, men jag stannade när jag kom hit till datorn för att skriva lite.
Lena, mammas kompis är här, dom sitter på balkongen, dricker kaffe och snackar skit.
Jag ska dammsuga klart och sen skura och sen ska jag och mamma, och antagligen Emanuel upp till kvarntorp(soptippen) och slänga sopor, det behövs så att vi får bort allting som står i hallen och bara skräpar liksom!
Vi skulle kanske till en skog i hällabrottet med Flisan med oss och plocka blåbär, dom är tydligen jättegoda och mogna nu. Vi får se hur det blir med det.

Idag är det 23 juli, 1 år och 8 månader har jag och Edvard varit tillsammans nu... Vad ska jag säga om det.
Det har varit roliga och tråkiga stunder för både han och mig genom allting. Hur är det nu då?
Det kan jag inte själv svara på för jag vet inte riktigt hur det ligger till...

Men Grattis till oss Edvard, 1 år och 8 månader.

igår kväll

Jag skulle ta moppen till Vickie med den startade inte så jag gick istället och hon mötte mig halvvägs. Vi satt hos henne ett tag och sen 10 över 9 så vart vi sugna på godis båda två , så vi lånade MIkaelas cykel och cyklade iväg, först till mig och hämta pengar och sen vidare till maxi, vi kom dit ungefär halv, så snabba var vi! Köpte en varsin godisbit och en varsin energi dricka, och sen satte vi oss på torget och bara snackade skit och åt =)
Efter ett tag så åkte vi ner till kumlasjön och satt på bryggan där och körde massa klapplekar, hade hur kul som helst!
Det var en snubbe där som gick förbi oss och pratade i telefon och han kom tillbaka tre gånger.. han gick runt sjön bara, vi gissade på att han var ungersk!

Efter vi hade suttit där ett bra tag så åkte vi ner mot torget igen, såklart kom farbror blå och vi hoppade av cykeln på en gång! För att här i Kumla, om polisen bara åker runt och inte har något bättre för sig så stoppar dom en för att man skjutsar på cykel och säger att man kan få böter och skit, men det har aldrig hänt mig även fast jag har blivit stoppad för det hur många gånger som helst!
Jaja, vi cyklade till kumlaby igen, lämnade tillbaka cykeln till MIkaela och sen gick vi och åt vinbär, röda. Dom var stora och jättegott var det! Fick höra av mamma när jag kom hem sen att det var nyttigt att äta sånt!
Det var våran kväll igår, och SJÄLVKLART så tänker jag inte på att ta något kort!
så det får bli ett lite gammalt kort


Från en partykväll!

party sugen

Sitter fortfarande här vid datorn, haha jag har inget liv! Men jag har faktiskt duschat och sprungit runt i hela lägenheten efter en hårtork, den e heeelt borta. och har inte använt den sen vi flyttade hit, skumt!
Men jag kom på en smart sak, jag satte huvudet framför fläkten i vardagsrummet och stog där en stund, så nu är det torrt!
Och en frisör har sagt till mig att det är bättre för håret om man blåser det torrt med kall luft istället för varm luft, så jag "tjäna" ju på min smarta idé där! haha.
Har klätt på mig och gjort mig iordning och ska snart rulla iväg till Vickie. Vad vi ska göra återstår att se, men jag är så himla partysugen så det är inte sant. Bara hänga med massa folk och dricka lite grann och bara chilla liksom.
Men det är ju onsdag idag och ingen kan, vill eller har tid. Jag får nog styra upp min egna lilla fest här hemma!
Någon som vill komma då?

nu e ja allt dum mot mig själv!

ÅÅÅH jag har så himla tråkigt så det är inte sant, det finns inte ett skit att göra i kumla alltså.
Men jag satt här vid datorn och satte på en gammal spelningslista på Windowa Media Player, ah och så kom Tokio Hotel upp med låten Rette mich... lite återblickar jag fick då sen länge tillbaka..
Jag var så himla kär i Tom Kaulitz så det finns inte, tror det var i början av 7an.
Jag satt framför datorn i timmar och bara kollade på honom, på bilder och på videor, lyssnade på deras musik och så.
Jag har knappt lyssnat på dom alls sen jag var så ledsen att han inte var min liksom. Men så var jag tvungen att kolla på bilder på Tom och på videor på Youtube... Det borde jag inte ha gjort nej.
Men nu ska jag itne kolla mer, blir bara sur på mig själv att han e en sån fin pojke haha.
Jag låter som en riktigt 13-åring som är dö kär i en artist, men det är det väl inget fel med!
Jag tror alla har någon kändis som man är lite extra kär i sådär, men jag känner mig verkligen extrem haha.
Men sååå, nu vet alla, att jag VAR dö kär i Tom Kaulitz från tokio hotel,, för kär..!

JAG MENAR, KOOLLAA BARA!!!!

Bild tagen från GOOGLE

solen e tillbaka!

Whooo, nu är det verkligen varmt och skönt ute igen. Har precis varit i kumlasjön med Mikaela, vi låg och solade typ 2 timmar har vi gjort nu. Vi tänkte bada med det var verkligen isit kallt så vi doppade fötterna och fortsatte pressa =)
Nu är jag hemma igen och ska alldeles strax ut med hunden.. kommer inte kunna gå länge nu eftersom att det är för varmt för henne att gå, men en stund ska vi nog klara iaf!

Den här låten lyssnade jag ofta på förut och nu har jag fått den på hjärnan igen!! det är sjukt haah.

carro-frukost

Imorse väckte Mikaela mig vid ungefär halv 11.. Då skulle mamma och Emanuel åka iväg till fjugesta och träffa mammas kompis och hennes barn.
Självklart så somnade jag om och vaknade klockan kvart i 12 ungefär.
Jag gick upp och vandrade lite så att jag skulle vakna till och sen var det dax för frukost.. Stog i kylskåpet ett tag och funderade på vad jag skulle äta, men så kom jag på det! Frukosten vi alltid fick av farmor när vi var små!
Det är en tunnbröds macka som man steker alltså, hur gott som helst.

Såhär gör man:
-Ta ett runt tunnbröd.
-Ta fram stekpannan och sätt på kanske 5an så går det fortast.
-På mackan lägger du på smör över hela mackan. Ost och skicka lägger du på ena halvan bara, sen viker du ihop mackan. (Det går självklart med andra pålägg också, men ost och skinka är min absoluta favorit!)
-Lägg i mackan i stekpannan, låt den inte ligga för länge på en sida bara då den blir bränd. Utan vänd på mackan då och då så att den blir brun / gyllenbrun på båda sidorna!

Så enkelt var det! =D


good night

Nu har jag inte gjort ett smack ikväll.. Lite tråkigt, men några personer som har gjort mig lite gladare genom msn iaf =)
Var precis ute med mamma och Mikaela och rökte, vi pratade om många många saker, som jag inte kan dra upp här i bloggen.
Vi satt säkerligen ute i minst 20 minuter och bara pratade och pratade och praaatade...
Nu ska jag nog försöka att sova tror jag.
Alla andra går och lägger sig så kanske är bra att sova i tid för en gångs skull eller vad säger ni?

God natt på er.

music is my drug

Jag har så jäkla tråkigt.. Och inget att göra eller ingen att vara med heller.
Edvard vet jag inte vad fan har gör, Becka är hemma och måste vara hemma med sina kusiner, och Vickie är inte här.
>Hmm vad kan man göra då??
Jag har iaf suttit och lyssnat på musik hela tiden nu. Jag tycker det är lite grymt att viss musik kan beröra en människa.
Och en till sak som är as läskig, att när man EXEMPEL kanske har bråkat med sin pojk/flickvän, så sätter man på någon låt, och den låten man hör, passar precis in på hur det är just det tillfället, hur man mår och tänker.
Det är så det händer ganska ofta för mig, det är knäppt. Musik får mig att tänka till, att lugna mig liksom.
Jag älskar musik. Så fint att lyssna på, jag slipper känna mig speciellt ensam. Och man kan ju alltid sjunga med.
Inte för att det går nu när allihoppa är hemma. Då blir det ju lite pinsamt att sitta här och sjunga högt haha.


Fan för detta väder

Mamma kollade vädret för ett tag sen och sen kom hon in till mig och Vickie och sa att det inte blir av att åka till skara imorgon, tyvär.. Det ska tydligen regna mellan 12 - 18 på dagen, hur kul är det då att bada och försöka ha roligt när man fryser?
Vi ska istället åka nästa vecka då det ska bli fint väder, hoppas att det inte vänder bara.
Nu har iaf Vickie åkt iväg till honom och jag har inget att göra. Ingen idé att ringa Edvard heller eftersom att vi hade ett samtal förut som inte var så kul. Fan vad jobbigt det ska vara att bråka och tjaffsa alltså! Undra hur länge man orkar med allting egentligen?

Imorgon sticker vi!

Igår när jag och vickie var ute så fick vi sällskap av några killar, först två små pojkar som kom o snacka med oss och sen några från hallsberg som kände några som även jag och vickie känner... Sen vid halv 1 gick vi tillbaka till Vickie och jag brummade hem på moppen. Mamma vart lite förvånad över att jag kom hem för hon var sten säker på att jag skulle sova borta, det gör jag ju oftast haha.
Inatt så somnade jag vid 5, låg och kollade på tv hur länge som helst och var inte ett dugg trött. Och imorse så väckte mamma mig vid 1, gjorde mig iordning och sen kom Edvard hit och gjorde mig sällskap.
Han åkte precis hem men snart kommer Vickie hit, hon ska lämna av grejjer och sen ska hon till någon kille, ooh =D
Hon ska sova här inatt, eftersom att imorgon bitti åker vi med mamma, Emanuel och några fler till Skara sommarland, ska bli skit kul, har inte varit där på fleera år så jag kommer inte ens ihåg hur det ser ut, men det blir ännu roligare för vickie som aldrig har varit där.
Jag och mamma tänkte först att det skulle vara kul att övernatta där så man har två dagar på sig att göra allting, men så blev det inte. Utan vi åker 8 på morgonen och är där hela dagen, tar med matsäck och sånt =)


Bild från GOOGLE


vivi caca titi

Gick och träffade Vickie förut efter att jag hade duschat och gjort mig klar. Vi gick hem till mig så hon fick se lägenheten och så satt vi och bara pratade ett bra tag =) Sen när klockan närmade sig halv 8 så tog vi moppen som jag inte har åkt på på jätte länge och drog till maxi, köpte chips, dipp och cola.  Så åkte vi vidare hem till Vickie och hade en liten filmkväll. Hon hade choklad och chokladbollar hemma, så det vart ju hur fint som helst.
Vi kollade på en film som heter "tretton", vi båda har sett den rätt så många gånger men det skadar ju aldrig att se om en film igen eller hur?

Nu har vi gjort oss iordning lite grann och ska ut och se om det finns något roligt folk att träffa. Ring ifall ni har vägarna runt kumlaby, vi får aldrig för roligt. Och dessutom är det ju roligare ju fler man är!!



VIVI CACA TITI = viviVickie, cacaCarro, titillsammans e vi vickie o carro!
En låt vi kom på för läänge sen <3

borta bra, hemma bäst

Nu är jag äntligen hemma igen, eller inte äntligen kanske jag inte ska säga. I det här läget var det faktiskt hemma bra, borta bäst. Jag ville så gärna vara kvar där i haninge med alla men så blev det inte. Istället så ska jag åka tåg tillbaka om inte allt för lång tid =)
Saknar alla redan!
Vi kom hem igår runt 9 nån gång iaf, jag packade upp lite grann och sen åkte jag med till Edvard på en gång. Så hann inte skriva när jag kom hem.

Nu har jag precis varit ute med Flisan i drygt en timme, ouf vad jobbigt det var, jag trodde det skulle vara svalt ute eftersom att det blåser så himla mkt men det var jätte varmt. Så jag tänkte hoppa in i duschen och så=)
Men först ska jag lägga in lite bilder från i helgen. Det vart inte många alls eftersom att jag är så dålig på att komma ihåg att jag ska ta upp mobilen och fota..


Jens kommer typ döda mig för den här bilden, men såhär såg han ut när jag kände honom i typ 2an eller nåt!  :D


En klänning jag testade på BikBok, så jäkla snygg, Måste köpa den!


Jag, Mikaela och Flisan åkte in till stan och träffade Ron. Sen tog vi djurgårdsfärjan över till Djurgårn. Här har Flisan hittat ett vält träd hon vart galen i haha.


Kusin JESSIE 18 år =D


Kusin JESSIE 18 år =D


Gäster....


Min outfit när vi firade Jessie

varmt

Nu har jag och Emanuel kommit tillbaka till mormor och morfar. Tänkte att jag inte skulle hinna duscha men det får jag lov att hinna med nu! Jag har haft mörka jeans, svart linne och svart tjocktröja över, dum som jag är och inte tar på mig något svalare! och att jag har skjutsat Emanuel på mormors tröga cykel i alllaaa uppförsbackar, jag hatar dom där uppförsbackarna tillbaka till mormor, det är liksom bara uppförsbackar heela vägen, men visst är det skönt att cykla ner till söderby med bara nedförsbackar.
Jag ska hoppa in i duschen nu fort när mamma är klar där inne och sen göra mig iordning, på nytt igen =) haha.
Men jag ska inte klaga på värmen nu när den äntligen är här igen!! =D


18.07.09

Vaknade vid 12 idag.
Den här natten har varit hur jobbigt som helst. först så kunde jag inte sova, men så till slut somnade jag vid halv 4, vaknade halv 5 igen av att jag hade drömt en skit sjuk dröm om att polisen misshandlar folk o grejer. Sen var jag tvungen att lägga mig åt andra hållet, varför vet jag inte, men kunde ändå inte somna på jätte länge.
Idag så skulle vi göra något kul istället för igår som jag sa, men självklart så skiter sig allting IGEN!
Blir trött på det här, inget funkar juu!

nu ska jag ta med mig emanuel till söderby ett tag och sen ska vi fira kusin jessica som har fyllt 18 i torsdags.
ha en bra dag.

ses i dimman

Såå. nu har jag suttit vid datorn och läst en maaassa nästan tusentals bloggar känns det som! Nu ska jag gå och göra mig iordning ändå och sen gå till Jens. Vi ska hitta på något kul idag, men får se om allt löser sig först, hoppas det!
Kommer nog inte att skriva något mer idag och just nu har jag inget att göra. och har inga bilder att lägga in heller, det blir ju skit tråkigt att läsa utan bilder. Men hoppas ni gillart ändå.
Hej då!

god eftermiddag!

Jag har precis vaknat nu. Jag har inte vaknat vid 3 på jätte länge så jag fattar inte hur jag kunde sova så länge nu liksom! Jag som skulle väcka Jens vid 11. Men mamma väckte ju aldrig mig så. Aja det var skönt att sova ut ordentligt iaf.
Mamma ringde och väckte mig och sa att jag måste gå upp nu till morfar så han inte är helt själv så länge. Så jag ska äta frukost nu och sen ska jag ta en lång skön dusch (eller kanske ett bad) och sen göra mig lite iordning. Jag har ju iaf andra kläder som jag kan ta på mig nu som mamma tog med sig igår. Det känns ju underbart att ta på sig något nytt haha!
Vi hörs senare.

02.49

Nu är jag hemma.. Jag har varit hemma sen kvart i 2 men nu sitter jag i sängen med datorn här =)
Ikväll gick jag först och mötte Chrisse och andra killar... Jag gick hem till jens och sen kom chrisse med hans kusin och sen kom en annan christian också. Vi satt hemma hos jens ett bra tag. Jens blev typ stressad för nångting (vet inte vad) men så vid 1 knallade vi iväg till statoil, köpte cigg och en cola.
Sen så följde allihoppa med mig hem.. eller dom följde mig hem bara.
Alltså, jag förstår mig inte på dom där grabbarna ibland... Dom började "tjaffsa" om åt vilket håll konsum låg.. Jens pekade åt ett hål, på pekade en annan åt typ samma håll fast riktade armen lite grann åt sidan bara och sa att konsum inte alls låg där utan där han pekade.. Så höll dom på i säkert 5 minuter tills någon gav sig och sa.. AHmen du har ju lurat mig..
Så håller dom jag är med på typ heeela tiden och ingen ger sig haha. Lite tokigt ja.

Imorgon ska jag försöka att komma upp vid halv 11 så jag kan ringa och väcka jens vid 11. Ska följa med han till sin pappa i stan och sen.... ja sen vet jag inte. Ska bara följa med.
Frågan är bara hur jag ska lyckas vakna då . För jag kan inte ställa klockan eftersom att någon kommer skicka sms till mig när jag har somnat och då vaknar mamma ifall jag har ljud på. Och har jag ljudlöst och väckarklocka så kommer jag inte höra alarmet och inte vakna.. Och jag glömde säga till mamma om hon kunde väcka mig..
Men om jag kanske intalar mig själv tills jag somnar att jag måste vakna halv 11 så kanske jag lyckas!
Intressant vetande. Jag ska sova istället.
 god natt

djurgården

Hej alla.
Idag vaknade jag kvart över 1, Mikaela fick ju ta morgon promissen med Flisan.
Så jag gick upp då och åt frukost och sen kollade jag på en film som mormor hade spelat in, Sova med fienden hette den och den var faktiskt riktigt bra. Sen blev klockan runt tre och jag gjorde mig iordning fort, sen gick jag och Mikaela in till stan och mötte Ron och hans tvillingbror som sen åkte hem på en gång. Sen tog vi tre djurgårds färjan över till Djurgården och gick runt där. Satte oss och åt på en hambugergrill och sen gick vi runt ännu mer.. Tänkte gå in till Skansen men det kunde vi inte eftersom att man inte gick ha hund med sig, tyvär. Så vi gick runt vid vattnet och sen gick vi och käkade glass, passade fint i magen! =D
Sen tog vi tunnelbanan till T-centralen och däifrån tåget till handen. När vi hoppade av bussen sen så möttes vi av Mamma, Emanuel och Mormor. Emanuel har jag inte sett på 2 veckor, så kul att träffa lillbrorsan igen.
Ska snart ner till Söderby och träffa Jens och Chrisse.
Ha en bra kväll!


01.30

Nu är vi äntligen hemma!
Bion slutade runt halv 12 och så tog vi fförst någon buss och sen tåget och sen en annan buss hem. Filmen var skitbra faktiskt, jag som inte är så speciellt jätte förtjust i harry potter filmer men dom är ju faktiskt bra ändå.
Tänker inte säga vad som händer om ni har tänkt att gå och se den, men jag rekommenderar starkt att ni ska gå och sen den, lätt värt =)
Ron åkte med oss nästan ända "hem" så att inget skulle hända, man vet ju aldrig om nån skulle typ komma fram och fråga om ex cigg eller nåt och man säger att man inte har, det kan ju hända att den personen blir as förbannad för det. Det har faktiskt hänt på riktigt så man vet ju aldrig och man ska aldrig utmana ödet!! Så jag tycker alla borde ta sällskap hem och aldrig åka själva, det kan faktiskt hända i princip vad som helst liksom!

Åter till nu läget då. Mikaela ligger och läser och jag ska stänga ner datorn och soooova. Imorgon får Mikaela ta morgon promenadenmed Flisan för jag ska soova ut, men ska dock ta henne på dagen istället.. =)
God natt på er!

harry potter och halvblods prinsen

Kom på att jag ska äta nu, makaroner och köttbullar, och sen ska jag ner till söderby och sen åker jag direkt till  handen så kommer ju inte hinna skriva nåt mer förrän inatt. Vi 4 ska jag och Mikaela in till handen och träffa hennes kompis Carro, vi ska fika och sånt dära. Sen lite senare tar jag och Mikaela tåget/Tunnelbana (jag har aldrig fattat vad det är för skillnad på det) in till stan där vi ska träffa Ron och hans kompis, därifrån ska vi till Heron City och kolla på bio, Harry Potter premiären, bara för att Mikaela är kär i Harry Potter. Hon har typ alla filmer och alla böcker..
Kom ihåg när jag för länge sen skulle börja läsa Harry Potter och hemligheternas kammare, jag läste fram till typ sidan 7, sen så bläddrade jag lite i boken och såg bara text och ännu mer text, och så tänkte jag att guuud vad jobbigt att läsa allt det här. Så jag läste den sista sidan och det tyckte jag räckte hur bra som helst =)
Jag har ju aldrig varit speciellt inne i böcker!

Men i alla fall, vi kommer hem vid 12 eller 1 inatt och kommer vara så slut då eftersom jag gick upp tidigt idag att jag inte kommer orkar blogga då.
Maten är klar nu vilken sekund som helst så ska äta. Men vi hörs imorgon då och jag ska berätta om filmen var värd att se eller inte..!
Ha en skit bra dag och kväll!!




Lägger upp en rätt gammal bild på mig också, som jag ungefäär ser ut nu med luggen, va tycks??

Fast luggen är lite längre, precis vid ögonen och jaa det är lite irriterande så ska klippa någon millimeter bara.

Jose Gonzalez - heartbeat

Igår hos Jens så satte Chrisse på den här låten, och nu är jag kär i den!


15.07.09

Hej. Idag gick jag upp 9 också och tog ut Flisan från halv 11 till halv 12, om inte längre. Vi gick i skogen och hon flög efter varenda pinne =)
Jag har precis duschat och snart ska jag och Mikaela ut och plocka jordgubbar, grannen har en massa som växer ur hennes buskar, hehe.
 
Det börjar komma massa gamla tanter hit nu också, som ska äta här.
Det är tydligen nånting som mormor och hennes tant kompisar gör en gång om året vid den här tiden, haha vad trevligt. Men jag tänker bara plocka mina jordgubbar och äta tills jag kan rulla ner till söderby =)

14.07.09

hej på er.
Imorse gick jag upp vid 10, tog ut Flisan halv 11 till 10 över 11. Det var jobbigt att gå eftersom att jag är så himla trött och så hann jag inte äta frukost heller. Men frukost åt jag när jag kom in med Flisan iaf, först macka och mjölk och sen blev det lite efterrätt, mormors glass! =D
Jag har precis dammsugit hela huset och Mikaela går och moppar nu. Tufft att städa ibland, men var tvungen för mormor och morfar skulle tydligen få besök imorgon.
Idag regnar det igen. Imorse när jag var ute så var det jätte varmt och skönt, men nu har det börjat regna.. Igen!
När ska sommaren komma tillbaka på riktigt egentligen?!

Idag ska jag nog göra nångting, inget speciellt men.. nej ärligt så har jag inte bestämt mig än. Funderar på att gå och lägga mig ett tag och bara sova sova sova, gud vad skönt det skulle vara alltså!!

baaaada

Äntligen så är det sol igen och varmt och skönt. Kunde gå i bara linne ner till Lena där vi åt mat. Hon hade lagat potatis, kyckling och sallad m, bröd till. Till efterrätt så åt vi mormors plockade jordgubbar med grädde och glass till. Det var hur gott som helst!!
Mamma och jag var precis på maxi och handlade hundmat till Flisan som ska vara kvar här när mamma åker hem idag. Vi hämtade också några kablar som skulle vara till bilen..
Det bestämdes att jag ska vara kvar här ändå så vi åker hem på söndag istället. Mamma ska göra saker på vägen och ville åka själv så jag har inget emot att vara kvar här. Det är ju inte speciellt ofta jag är här så =P

Snart ska jag åka och bada med Jens och antagligen Chrisse också =D Bara det inte är för kallt men isf kan jag ju alltid ligga och steeka!

åka hem eller stanna kvar??

Vaknade vid 12 idag, skönt att sova ut faktiskt. Så jag har duschat och ska nog ut med Flisan om ett tag.
Vi skulle egentligen fira kusin Jessie idag och sen åka hem men nu kommer hon hem så sent så Mikaela ska vara kvar här och mamma ska åka hem till Emanuel som kommer idag och sen komma tillbaka på torsdag eller tidigare.. Så jag funderar på om jag ska åka hem och sen åka tillbaka hit eller stanna kvar på direkten så slipper jag sitta i bilen hem sen igen.. Jag ahar svårt att bestäma mig!!!

Men klockan 3 iaf så ska jag, mormor, morfar och Mikaela ner till moster Lena och äta lunch. och sen jordgubbar till efterrätt. MMMH vad gott va!? =D
Nu ska jag göra mig iordning faktiskt så vi hörs nog senare om jag har tid att sitta vid datorn! =P

Ice Age - 3D

I söndags (igår) hade jag ställt klockan på halv 10 för att komma upp i tid. Jag vaknade men somnade om lika fort igen och vaknade sen vid kvart i 11. Då fick jag lite panik sådär för jag skulle vara hos Jens klockan 11 och väcka honom och sen skulle vi dra på bio som började 12.20. Men vi tog en senare eftersom jag var sen och Jens var ändå redan vaken =P
Vi kollade på Ice Age 3 i 3D, det var skit fränt och kul var den.
Men jag tror nog att det roligaste på bion var Jens skratt alltså. När det var något kul så skrattade han som om jag vet inte vad. Många vände sig om och kollade iaf, så det skrattade jag gott åt också haha.
Men SE DEN FILMEN, den var bra och kul, spec i 3D!

Efter bion så åkte vi tillbaka till Jens, först i handen när vi skulle på bussen så hoppade Jens på först och jag och Chrisse stog kvar för jag letade efter min bussrema, sen så åkte bussen iväg så Jens sprang fram och sa åt buss chaffören att stanna. Sen när vi skulle av i söderby så satt vi och snackade och missade när vi skulle av, så fick gå av vid nästa stopp och gå en bit extra, men lite extra kondition skadar ju aldrig.
När vi kom hem till Jens satt vi och snacka och jag pratade med Edvard en stund... Sen kollade vi på någon film, kommer inte ihåg vilken det var eftersom att jag somnade.

"semesterdag" i Stockholm.

Får väl börja med att ursäkta mig för att jag inte har varit brauppdatering nu senaste två dagarna, men ahr inte hunnit helt enkelt.

Ialla fall. I lördags så var ju jag, Mamma och Mikaela i Sthlm och vandrade. Vi gick runt på skeppsholmen där vi också fikade och sen gick vi bara runt. Innan vi kom till skeppsholmen så gick vi förbi Grand Hotel, där det stog en massa folk och kollade och väntade på något, så vi stannade vi också och visst stog vi där i ungefär en halvtimme. Sen tillslut kom det 4 limousiner och typ 10 andra svarta merzedes och polis-motorcyklar och polis bilar. Det var syd-koreas president som kom. Inte för att jag visste vem han var men det var ändå coolt att se tycker jag. Jag trodde först att det skulle ha varit Britney spears som kom, skulle vara lite häftigare faktiskt haha.
Vi gjorde faktiskt inget mer speciellt i sthlm, vi gick runt och kollade på allt och ingenting, och vi gjorde allt nästan gratis haha. Jag köpte ett linne för 29kr på Indiska, ett tub linne som e randigt. Och sen på vägen till bilen så gick vi förbi en frisör där det bara kostade 95 att klippa topparna, så mamma och Mikaela passade på att klippa sig, jag satt länge och funderade på om jag också skulle klippa mig och det gjorde jag också tillslut. Han klippte lite volym på håret och så bestämde jag mig efter lång tänkan att klippa lugg också. Det var ännu mer nervöst eftersom att han inte förstog vad jag menade men lugg över hela pannan men som ändå inte skulle vara spikrak. Han var helt bestämt på att det var sne lugg jag ville ha... Men det blev bra ändå. Bilder får ni se sen eftersom att jag glömde min sladd hemma så kan jag inte lägga in några bilder..


ha de bra syrran!

Igår kväll så gick jag hem istället för att kolla på film hos Chrisse, dom vet varför ja.
Inatt så väckte Mikaela mig klockan 3 och jag gick upp och sa HEJDÅ till Alexandra! Hon är nog framme i Grekland nu, i Kos.
Hon ska nämligen gå en sån där bartender kurs och vara borta i hela 4 veckor. Jag minns knappt när jag sa hejdå till henne, var så himla trött, men hoppas hon får det skit bra där borta. Hon kom fram 20 över 5, alltså har hon varit framme i 1½  timma nu! 
Idag har vi allihoppa varit på handen, igen, och vi kikade runt lite. Hittade ett par jätte snygga jeans på Gina Tricot, men kan inte köpa dom för jag har ju inga pengar, gud vad det är surt alltså!!
Vi tog också en fika där och sen har jag bara varit hemma här. Har försökt att få Internet att fungera men det vägrade att ge med sig. Men såklart ska det börja funka när Mikaela sätter sig haha. Så det är därför jag inte har kunnat blogga idag om ni undrar.

Snart ska vi äta god mat som mormor har lagat, då är det ju alltid gott. Och till efterrätt blir det min FAVORIT, MORMORS GLASS kallar jag den. Vet inte vad det är i men det är min absolutigaste favorit, jag älskar den och har tjatat hur länge som helst!!! Och nu äntligen har hon gjort den, MUMS, och oj vad jag ska äta =D
Sen ska jag knalla till Jens och Chrisse, och vara med dom idag istället. Kolla på film.
Ha en trevlig kväll.

detta regn!

Har kommit tillbaka till mormor och morfar nu. Knappt så jag hann göra mig iordning innan pappa kom när jag hade duschat klart, men jag hann! Vi åkte först till Ö&B för pappa skulle ha nånting och Mikaela skulle ha läppglans, på Ö&B av alla ställen, jag hade inte ens en aning att det fanns sånt där haha. Har haft för mig att det bara finns saker till uteplatser och trädgårdar där, i och för sig så har jag bara varit där en gång typ =P
Efter det skulle pappa bjuda oss på mat så först åkte vi till vega baren där det var alldeles för mycket folk, då åkte vi vidare till pizza hut, vi satte oss, kollade på menyn och priserna, åkte därifrån, haha! Liksom en pizza för 300 kr ungefär, det är inte värt för en pizza när man kan få en godare vanlig för 70 kanske! Till slut så bestämde vi oss för att äta på en taco bar inne i handen centrum, det var gott. Sen skjutsade pappa oss hit igen då.

Ska snart iväg och träffa Jens och Chrisse, ska typ kolla på film eller något tror jag. Ha en fin kväll i regnet.
Nu är jag seriöst trött på regnet, sommaren var visst över ändå!

äntligen på plats!

Igår så åkte jag till Edvard ändå. Tänkte att jag ska ju ändå lämna mopen så han kan fixa den under helgen, så ja kunde ju lika gärna stanna hehe. Och att dom skulle städa källaren.. så var det ju inte riktigt! Det enda dom gjorde var att bära upp massa saker som ska kastas och det tog ungefär en kvart, 20 min.
Sen så hittade vi inte på något att göra. Så vid 9 åkte jag hem och packade och sen så åkte jag till maxi och köpte chips och dipp (det var läänge sen jag åt det, jag har varit fast på jordnötsringar!). Sen så blev det så att jag sov hos Edvard.
Imorse skulle han gå up vid 7 som vanligt och jag skulle gå hem då när han gick till bussen vid halv 8. Men vi försov oss och vaknade halv 9 då jag skrek "EDVARD DU HAR FÖRSOVIT DIG, GÅ UPP!!!". och det första han svarar är "Men det är ju ditt fel! Du sa såhär: Edvard, det är dom som säger att du ska göra såhär".
Jag fattade ingenting och kommer inte ihåg att jag sagt något sånt heller så antagligen har jag sagt det i sömnen eller så har han drömt något skumt!

När jag kom hem åt jag frukost och sen tyckte mamma att jag skulle ta morgon promenaden med Flisan, i spöregnet. Och det gjorde jag faktiskt, jag drog på mig regnkläder och gummistövlar och traskade iväg. Gick till Mikaela och så när jag var framme efter 45 min så kom mamma och Alexandra och hämtade upp oss med bilen utanför porten så vi slapp gå ut och bli blöta.
Vi åkte direkt, och jag hann somna i 30 min innan vi stannade i Arboga på en restauran och tog fika. Sen vidare till hanige och då in på Maxi och handla det sista Alexandra ska ha med imorgon.
Sen vart det krångel vid kassan att någon rabatt på något inte hade gått in så vi fick stå där ett tag när dom fixade till det. Sen körde JAG till mormor och morfar, och det gick hur bra som helst förutom att en idiot trängde sig förbi mig i rondellen!
Vi har precis ätit och snart ska jag, Mikaela och Alexandra träffa pappa som ringer snart när han har slutat jobba. Senare jag ska jag träffa Chrisse och Jens =D
Nu måste jag gå in och duscha så jag hinner innan pappa ringer.

(jag fick internet att funka på mormors dator, jag har magiska fingrar ni vet hehe. så jag hör av mig senare!)

varför idag?

Nehej, det blev inget att åka och bada ändå. Han måste städa källaren och är inte klar på några timmar...
Vi bara pratade och sen börjde vi tjaffsa om nånting (som vanligt) men vet inte riktigt om vad.
Det slutade med att vi började halvt bråka istället, och båda sa ett suuurt PUSSHEJ!!  typ som att jag tänker inte verka glad på dig din mupp.. eller något sånt!
Det är ju liksom ännu mer typiskt nu när jag åker imorgon och inte kan sova hos han inatt heller. Men funderar på att göra det iaf och sen komma hem tidigt imorgon istället!

typiskt!

Nu är jag hemma igen gott folk! Det var mig en lång stund jag var borta, Ungefär 20 min.
Jag cyklade fram mot busstation och var där ungefär 17.37, tänkte att bussen kanske inte hade kommit in än för det var helt tomt på folk, eller så hade jag kommit försent. Så jag ringde honom och då hade han precis hoppat på den senare bussen som gick 17;35 från örebro, ååh det är ju typiskt! Så stog jag där och pratade med honom och så sa jag att vi kunde åka och bada och det ville han så gärna.. En sak som skulle gå bra iaf (trodde jag)
Så sa han helt plötsligt att det går ju inte för att han ska tydligen städa hela källaren med sin pappa idag, det är ju typiskt. Sista dagen vi träffas på över en vecka och så måste han städa källaren! Jag är ju i sthlm till söndag eller måndag och sen i helgen åker han till öland en vecka, så vi kanske ses senare ikväll om han kaanske har tur och slipper städa källaren, hoppas hoppas hoppas!
Då kan vi ju bada ändå så håll tummarna för mig!

städning? check!

Nu har vi städat hela lägenheten, våt torkat och dammat och dammsugit överallt. Visst är det jobbigt och tråkigt när man tänker att åååh nu ska vi städa igen, vad suurt. Men när man väl har kommit igång och ser skillnad att det börjar bli rent och finare så blir det lite roligt iaf. Och skönast är det när det är helt klart. Under städningen så lagade mamma mat och så tog vi en liten break för att äta.
Pratade med Edvard för ett tag sen och skulle kolla buss hem åt honom, det gick en buss 1 minut efter att jag kollade, så det var tur och han hann med den precis. Jag lånar Mikaelas cykel nu medans hon tog bilen och träffade Sabbie. Tänkte åka till busstation snart och möta upp Edvard och så ska jag ta med badkläder och säga till han att jag vill åka och bada i säbylund, då blir han glad! Han som alltid klagar på att jag inte brukar vilja bada, men nu är det ju så att solen har titat fram och det var riktigt varmt när jag var ute på balkongen nyss. Så ett bad för att svalka ner lite är ju inte helt fel.
Men se på fan, nu är klockan redan halv och han e framme om 5 minuter så nu får det räcka.

(jag lovar att jag ska ta lite mera bilder, har blivit lite dålig på det!)

15.08

Nu har jag suttit här allt för länge känner jag, har suttit här och kikat runt och läst hur många bloggar som helst sen i förmiddags! Men man fastnar ju vid alla bra och roliga bloggar!
Nu ska jag gå ut med lille Flisan på promenad. Har suttit och funderat ett tag på vart jag ska gå för att slippa fiskmåsarna. Det värsta är att nu har deras ungar börjat flyga och alla flyger inne på gården här och skriiker som om dom har jävligt ont i magen, och jävligt irriterande är dom också, att dom aldrig är tysta och typ sover!!
Flisan har börjat löpa nu, det är därför hon har betett sig så himla konstigt när man har varit ute med henne, hon lyssnar inte och går åt ena hållet när jag går åt andra och ut på vägen försöker hon med.
Gäller att bara ha kort koppel och se upp för vad hon får för sig!

Skriver mer sen. pusspuss.

tjäna lite extra pengar gratis!

Jag var inne på en hemsida nyss, tjäna pengar genom ett klick bara, verkar ju hur grymt bra som helst!!

GÅ IN HÄR OCH REGISTRERA DIG! Sen finns det en massa erbjudanden att göra, gratis såklart och tjäna pengar på det.
Värva exempelvis en kompis eller skicka vidare länken hit och dit så får du 8kr direkt till kassan. Hur bra som helst!

http://www.woopa.se/?ref=Oliiin




Jag har redan 20 kr och ännu mer som ska godkännas. Och det fick jag så fort jag loggade in =) SÅ KÖR PÅ DU MED!

regn igen

Har precis varit inne och badat ett tag, himla skönt!
Sen när jag ska klä på mig på mitt rum så ösregnar det ute... Så sommaren var visst över ändå?
Jag vill ha sol! Speciellt nu för imorgon åker vi till stockholm och i helgen ska jag mamma och mikaela åka med någon färga till något ställe sola och bada hela dagen, kom inte ihåg vad det hette men riktigt mysigt såg det ut att vara. Men om det inte är sol och fint väder är det ju inge kul alls. Då har vi planerat att kanske gå på bio istället.. Alltid något att göra tillsammans =)

08.07.09

Hejsan.
Inatt sov jag hos Edvard. Det blev jag, Edvard, Johan och Rasmus som åkte och badade igår. Och tro det eller ej, men jag badade faktiskt och det var inte speciellt kallt. Idag är det ännu mer sol så vi kanske åker och badar idag också!
Igår kväll när vi var på Edvards rum var också riktigt mysigt, han tog med sig oliv olja upp och masserade mig, så himla skönt är det, att jag var nära att somna där.
Imorse ringde nog hans klocka 20 gånger, jag han precis somna om innan den ringde igen och sen sparkade jag upp honom och stängde av alla alarmen. Jag somnade vidare till halv 11 ungefär, sen gick jag upp och och åkte hem. Så nu har jag precis ätit frukost och suttit och glott framför tvn. Det är sån här reklam som dom försöker intala folk att dom ska köpa saker.
Men jag fastnade faktiskt, haah. För den här Proactive, som ska ta bort finnar och små irriterande saker som kommer fram då och då.
Jag tror inte det finns en enda som tycker det är speciellt kul med finnar och man får dåligt självförtroende, i mesta fall.
Men jag skulle faktiskt vilja beställa Proactive och se om det funkar, det skulle vara bra!

♦♦♦

säbylund

Nu har jag läst hur mycket som helst i boken, från sida 56 tror jag till sida 118. Blir så himla rörd av boken så nu ska jag inte läsa mer, kanske fortsätter ikväll då! Boken heter "En tillräckligt vacker dag för att dö!" Det är en sann berättelse om en kvinna som flyttar till brasilien och sedan skiljer sig från sin första man som hon fått barn med. Sedan träffar hon sin "stora kärlek" som inte är så bra som hon tror. Det är misshandel, vapen jakter och droger, som blir till hennes vardag. Den är värd att läsa och ruggigt bra!

Har precis ätit, det blev makaroner och pannbiff idag (som vi åt igår också), men idag var det jag som lagade maten!
Edvard ringde mig för ett tag sen och nu är han hemma, vi planerar att åka till Säbylund, ett badställe, och sitta och mysa. Vi ska ta med filt och gottis saker såsom kakor, dricka och annat. Vi kanske badar också ifall det inte är alldeles för kallt. Nu har ju solen börjat att titta fram igen, vad härligt.
Imorse fick jag nämligen en sån där känsla av att sommaren var slut efter att det har varit sånt här väder i några dagar nu. Men så får det inte vara, jag vill ha mycket mer sommar och sola och bada!

Om jag inte kommer hem sen så hörs vi imorgon! Ha det bra sålänge!

♦♦♦

07.07.09

God morgon, nu har jag precis vaknat och mitt hår står åt alla håll! Ibland vet jag inte hur jag sover faktiskt för att det blir så. Men jag började läsa en bok igår iaf, eller fortsatte på den och hann nog läsa kanske 7 sidor innan jag var tvungen att lägga ner boken och sen slocknade jag direkt! Jag har sovit som en stock inatt och det har varit jätte skönt. Nu är klockan snart 12 och jag ska göra iordning frukost och sen sätta mig framför tvn och äta upp den! =D

♦♦♦

jag har tråkigt och är rastlös

Nu är det slut och vad suur jag blir!!! Hans egen morsa liksom, som  är ett rövhål men ändå!!
aja, nog om prison break nu.

Jag har grymt tråkigt. Edvard har inte ringt än och jag har absolut ingenting att göra, vad kan man göra en måndag kväll klockan 11? Nån kan väl ringa mig jag kommer röka ihjäl mig här hemma för att jag är så himla rastlös och inte har något att göra.. Och att jag är sugen på något gott, som godis, chips eller något sånt. MEN det har vi ju såklart inte hemma bara för att jag är sugen på det haha, därför röker jag mer också, för att minska gottis suget på något sätt.

Gör någonting med mig, få mig att skratta. Har typ inte gjort det något idag!

♦♦♦

nu börjas det igen

Nu är det precis som förut när jag, mamma och Alexandra kollar på Prison Break, sitter och pratar oss med i filmen och varje gång där är reklamen säger någon av oss; "IGEN?!", "men vad faan då" eller "ÅÅÅÅÅH", alltid någonting sånt .
Men det är ju fasiken reklam mer än film känns det som, man hinner kolla i ungefär 7 min (jag har tagit tid hehe) innan det är reklam igen.
Men visst är det spännande!!?

♦♦♦

PRISON BREAK !

Förresten!, till er som inte har hört talas om det men borde ha gjort det! PRISON BREAK börjar äntligen ikväll igen, vilka ska kolla?
Jag har väntat i säkerligen två veckor på att det ska börja nu, och har längtat som en blomma som längtar efter regn när det bara är sol hela tiden!
hehe jag har längtat mycket iaf!

Och pg av att Prison Break börjar så blir det ännu svårare att hinna träffa Edvard eftersom att det börjar klockan 10 och det är exakt 50 min kvar nu.


Wentworth Miller! Bild från GOOGLE.

♦♦♦

21:06

Har precis varit ute med Flisan nu. Fick ta en runda runt torget för att slippa fiskmåsarna. Dom är till och med över gården och vakar nu!! Hittade en liten gräsplätt där och kunde utgöra sina behov (hehe) och sen gick jag hem igen. Fick ett kul HEJ på vägen också av ELIN som satt och softade på någon balkong, länge sen jag träffade henne nu får ta och göra något med henne snart!

Skulle ha träffat Edvard idag men vet inte om det blir av, det börjar bli lite sent och han ska ju jobba imorgon. Får se hur det blir med det annars kanske jag åker över till Mikaela och sover där med henne.

♦♦♦

fyndat!

Efter att vi hade varit hos Mikaela och firat henne så åkte vi + Lena in till Marieberg och skulle handla lite, vi systrar gick iväg utan mamma och Lena, dom ville inte ha med oss! =( haha, men vem vill gå med två kärringar? ;)
haha jag hittade faktiskt vad jag behövde. För när jag skulle klä på mig något fint idag till Mikaela så tänkte jag ha tights... Men vad skulle jag ha till tightsen då?? Så nu har jag lite nytt iaf som jag hittade billigt men fint! =D


Från Gina Tricot


Från BikBok


Kjol från Wear It, skitsöt är den!


Två små örhänge pluppar som jag ska ha som näs- och läpp piercing!


Och det här var lite kul, jag och Mikaela satt på McDonalds och åt, Mikaela köpte en plus meny och fick ett sånt där glas (veckans färg är blå!) medans jag tog en cheeseburgare bara. Så sitter jag där och kollar på hennes glas och ville också ha ett när en man kommer och stället ett likadant glas på bordet och säger "Ni måste ju ha ett var, eller hur?!" haha, så tack så mycket "främling"..

titta så fint =)

Nu har vi iaf precis kommit hem och mamma ska börja med maten.
Händer det något kul ikväll kumla? Det var ett tag sen jag gjorde något!

♦♦♦

grattis syrran <3

Idag vaknade jag vid halv 11 då jag klädde på mig fort som tusan och cyklade till maxi och mötte Mikaela, hon fyller 22 år idag. GRATTIIS! =D
Jag hjälpte henne att handla lite och sen gick jag hem med henne cola som hon inte fick plats med i påsen.
När jag kom hem gjorde jag mig iordning och sen åkte vi till Mikaela för att fira henne allihoppa (självklart så glömde jag colan, och självklart var det cola som hon tänkt att jag skulle dricka!)
I present fick hon 2 jättefina vaser och en brödrost (som hon själv hade valt ut). ett till paket får hon när Emanuel kommer hem, han är hos sin pappa nu.  Hon har även fått 2 par skor, skitsnygga gladiator skor och ett duntäcke, dock inte av oss.

HA EN SUPERBRA FÖDELSEDAG SYRRAN!



♦♦♦

hemska morgon

Edvard kom igår kväll ändå, runt 11. Vi kollade på TV till 2 ungefär. Sen somnade på han och jag gott.
Men imorse var det mindre "gott". Drömde först en mysko dröm om att Edvard hade kopplat 4 röda sladdar till min mage och kopplat in dom i en ur gammal telefon kiosk på torget, och jag bönade och bad om att han skulle stänga av och ta bort sladdarna för jag fick jätte ont i magen, och då menar jag verkligen jätte ont!
Sen vaknade jag och hade as ont i magen, låg och andades fort hela tiden för det gjorde så jävla ont och jag försökte ligga så stilla som möjligt för så fort jag rörde på mig eller försökte vända mig om så kom en outhärdlig smärta. Svårt att förklara att någonting gör så himla ont, alltså att få er andra att försöka förstå smärtan, det är svårt!
Edvard sa att han kunde ringa läkaren men det tyckte jag inte lät något bra. Så försökte jag förklara för mamma men så trodde och sa hon att det var för att jag har ätit något fel. Men det var inte alls så jag hade ont!
Sen åkte Edvard iaf imorse runt halv 11 och då hade smärtan blivit mycket mildare så jag tänkte gå och äta frukost. Men så blev jag tvungen att slå mig ner på stolen för det gjorde så jävla ont, igen!
Så jag kämpade mig till soffan med min onda mage och tänkte lägga mig en stund men hur jag än låg gick det inte utan att jag började gråta för det gjorde så ont. Sen gick det över och det har hållt sig till nu. Men om smärtan kommer tillbaka igen så ska vi åka till någon läkare. Mamma förstog tillslut och hon var bara orolig att det var någonting allvarligt fel. "Magen är inte något man ska leka med!"

Meen iaf, jag och mamma har precis vaxat benen, eller jag gjorde ett enda smalben, första gången för mig, och shit vad ont det gjorde haha! Men håren var ändå för korta och vaxet är ju inte speciellt starkt att det drar upp rötterna när man har så korta hårstrån. Idag ska jag bara ta det lugnt och mysa framför tvn.

♦♦♦

ingen kommentar!

Nu ska jag skriva om något som jag aldrig har skrivit om i min blogg förut! Nämligen om en bloggare som jag inte alls tycker om! Bara sättet denna person skriver på får mig att bli lite illamående, finner inget bättre ord.
Jag blir arg och frustrerad i hela kroppen när jag nu har läst hans grymma inlägg.
Och han frågar vart världen är på väg... Jo det undrar jag med när man ser att det finns sådana som han!!
Gå in och läs själva så slipper jag sitta här och skriva "skit" om någons blogg!

http://hampo.blogg.se/

♦♦♦

jävla fiskmåsar!

Nu har jag precis varit ute med Flisan och faan jag kommer in helt svettig!
Det är fiskmåsar runt oss där vi bor! Och antagligen så har dom ungar eller nånting som dom vakar över.
För det är tre håll jag vill gå med Flisan, så att hon kan springa osv, men det går inte för att fiskmåsarna vakar där över. Så nu när jag gick ut gick jag ner mot statoil där dom inte håller till, men så kom jag på att jag måste ändå gå upp där vid vårdcentralen för att komma hem.. Så jag tänkte att om jag bara går och har luvan på mig så märker dom nog ingenting. Men att dom gjorde. Jag hann gå typ tio meter innan tre fiskmåsar flög över mig hela tiden. Dom flyttade sig en stolpe i taget åt det håll jag gick och dom flög ner, verkligen störtade ner, mot mitt huvud, typ en meter ovanför. jag höll bokstavligt talat på att skita ner mig!! Dom är huur läskiga som helst! Och på tal om att skita så när jag var nästan utanför porten så satte fiskmåsen sig på stolpen utanför och så sket han, jag hörde bara ett SPLASH framför mig, uussh. Vilket hot att dom skiter på folk om dom går där deras "revir" är eller vad det är för något. Usch och fy säger jag bara. Fiskmåsarna kan väl ändå hålla sig vid havet där dom hör hemma!?



♦♦♦

04.07.09

Hejhej. Idag vaknade jag runt 12 nån gång. Och igår natt somnade jag så fort att jag inte ens hade släckt sänglampan!?
Men igår kväll vid 8 så var iallafall jag och mamma iväg och köte snacks och hyrde film, hon gick in på videobutiken och jag satt utanför med Flisan, jag ville inte följa med in där pga vissa saker..
Men vi hyrde iaf Changelin (vet inte hur det stavas riktigt) och den var verkligen bra! Den var baserad på en sann historia och Angelina Jolie hade huvudrollen, ett super bra tips till er som tycker om sanna historier! SE DEN.

Edvard skulle komma hit igår senast halv 11 bestämde vi så det inte skulle bli försent. Gissa om han kom? Neej det gjorde han inte.
Jag ringde han vid 11 och då sa han "ooojj. Men jag har inte kollat på klockan". Så jag sa att vi ses väl imorn (idag) istället. Så får se om jag träffar han idag.

Idag är det molnigt och svalare ute, det är hur skönt som helst, att kunna sitta på balkongen utan att svettas ihjäl och inte kunna andas för det är så himla kvavt! Vi börjar förresten få bra ordning här i lägenheten nu. Saker faller på plats allt mer och nu känns det liite mer som att vi bor här men fortfarande itne helt och hållet. Jag har fortfarande en känsla av att vi inte är i Kumla, utan hyr den här lägenheten fast vi har tagit med ALLA våra saker, och att vi snart ska flytta "tillbaka hem" igen. Råkade säga så igår när jag och mamma satt ute och pratade.
*Mamma - jaa, vi lyckades ändå tvätta 8 maskiner tvätt ändå, på bara 4 timmar.
Jag - jaa det är bra, och det gick fortare än jag trodde!
Jag - Och så här mycket kan vi ju inte tvätta hemma, det blir ju fördyrt!!
Mamma - Carro, vi ÄR hemma.

hahah, så kan det bli =P

♦♦♦

nytt datorbord

Igår var mamma och Alexandra och hämtade vårat nya datorbord. Ett fint och någorluna bra pris från blocket, man kan faktiskt hitta massor med fina och billiga saker där! Och bordet passar perfekt till det hörn vi har datorn i!


Fint va?! =D

♦♦♦

haha, aaaaah !

hehe. Vi var precis iskogsbrottet och badade med Flisan, och fy fan vad bromsar det var! Jag blev biten på låret och då slog jag till den, nej men då bet han mig på vaden istället, och dom förföljde oss ända till bilen, det var ju hemskt!
Och jag som inte har blivit biten på fleera år, senaste gången jag kommer ihåg var det en skit stor broms som bet mig i nacken, och då vart det till och med ett köttsår för att den åt av mig så mkt!!

Men till saken nu! Jag övningskörde dit och hem och på vägen hem så kom jag till en sväng till en 70-väg, och självklart står en polis-buss där och mäter hastighet och testkörde mopeder/crossar. Jag blev ju självklart huur nervös som helst och ville inte köra ut från 50 vägen, så istället stog jag kvar och lät massa bilar köra förbi haha. Men så började dom kolla på mig istället och då tvingade mamma mig att köra ut. HAHA fy vad nervös jag blev och så började jag av garva istället!
Det var kul nu när man tänker på det men just då var det fan inte kul haha.

♦♦♦


03.07.09

Igår kväll var det meningen att jag, mamma och Alexandraskulle ha film kväll. Vi gjorde popcorn och valde en bra film. Efter ungefär en 20 min så ringer Mikaela och säger att jag ska komma ut till henne, Glenn, Krull och Laura. Och det lät egentligen mycket bättre än att sitta inne som jag hade gjort heela dagen, förutom när jag var ute med Flisan..
Vi satt på kullen vid Kumlasjön och bara snackade, det var tre polisbilar som körde runt när nere, varför kan man ju undra, på en torsdags kväll, vad tror dom ska hända då?

Sov hos Mikaela sen och imorse väckte hon mig klockan halv 9 typ, då skulle vi cykla iväg till tåget (eler hon skulle cykla och jag sitta på), för att hon ska till sthlm och träffa sin biologiska pappa för första gången, LYCKA TILL NU!  Hoppas det går bra för henne.
Jag åkte hem efter jag hade sagt hejdå och åt lite frukost och kollade på MTV ett tag, sen gick vi ner till tvättstugan, och jag tvättade faktiskt en hel maskin själv, första gången och jag är duktigt påt =)
Mamma och Alexandra är där nere nu och ska torka allt, hur man nu gör det. Själv ska jag börja städa lägenheten, igen!

Ha en så bra dag, hoppas att fina vädret håller sig!

♦♦♦

nu blire att kolla tv!!

För att gå efter "turordningen" så var det jätte jobbigt att ta ut Flisan. Det var molnigt ute och jag drog på mig jeans och en långärmad tröja eftersom det såg ut att vara svalt ute, men det var det absolut inte, tvärtemot, det var så himla varmt så jag höll på att storkna!
Men hon och jag gick iaf i över en timma, det var ändå skönt att komma ut att röra lite på sig. Har ju inte blivit av att jag har sprungit något nu när vi har flytttat och jag har badat varenda dag =P

Jag tog en lite halv kall dusch när jag kom hem för att svalka av mig lite och sen satte vi igång med städningen.
Mamma tänkte att eftersom hon redan var så himla varm så kan hon leta EN gång till i förådet efter saker som är borta. Och gissa vad hon hittade!!!?!?  TV- dosan och alla sladdar! Så nu har jag ställt in så vi har- 1, 2 ,3 ,4 ,5 ,6, 8, 9, MTV & tv4+. Vad  jag är duktig. Hittade även hålslagaren som vi har letat efter!

Har precis ätit nu också, det blev hajmalsfilé, sommar potatit och spenat. Man blir ju stark av det!!
Snart ska jag ut. Hörs imorgon! Puss på er.

♦♦♦


02.07.09 - 14:50

God morgon på er =) hehe, ja har precis vaknat och gått upp ur sängen. Mamma kom in flera gånger och sa att jag inte kan ligga kvar i sängen längre.. Och så säger hon att klockan är snart 3, då blev jag lite chockad och tänkte att "jag brukar aldrig sova så häääär länge!".. Så nu har jag sovit bort hela dagen.. Men det kan ju faktiskt behövas ibland! ;)

Ska ta och äta frukost nu och sen om ett tag ska jag ta Flisan på en promenad.
Hej så länge!

♦♦♦

1.07.09

Idag är det första juli, alltså har nästan en månad gått av sommarlovet redan, vad hemskt!
Jag vaknade imorse runt 6 av att Edvard ringde mig... fan vad sur jag blev! Jag kommer knappt ihåg vad jag sa till honom för jag typ halvsov medan jag pratade, hoppas han inte tog allt för illa upp liksom, men vem är han att ringa klockan SEX på morgonen, bara för att han ska upp och jobba =P
Jag somnade iaf om direkt och sen ringde mamma och väckte mig halv 10, det hade jag faktiskt bett henne om igår kväll så, men ändå somnade jag om och vaknade vid 10 igen.
Nu är Becka på väg att cykla ner till Kumla, vi ska bada i kumlasjön idag, och vi har massor att prata om <3.
Hon är antagligen där snart så jag ska fixa det sista här hemma och sen dra mig iväg jag också.

Idag är det inte lika soligt som alla andra dagar, det är tvärtemot, jätte mycket moln, hoppas det inte blir regn bara!
Ha en bra dag så hörs vi sen!

♦♦♦

RSS 2.0