it's way to cold

Idag när jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, satt och snackade med Alexandra länge =)
Så har jag tagit ut flisan och efter det så åkte jag, Edvard och Johan och grillade. Jätte länge sen var det så det var riktigt kul faktiskt.
Var borta i kanske 2 timmar skulle jag tro. Jag åkte ju då moppe ensam medan Johan och Edvard åkte i moppebilen, det var ju inte lite kallt. Men Johan är så snäll så han erbjöd sig att åka halva vägen dit och halva hem sen, men han var extra snäll och åkte hela vägen hem istället =)

Snart ska jag tillbaka till Edvard igen, om några min ska jag åka. Hoppas på att jag får sova där inatt, vill verkligen det! Men antagligen inte eftersom att vi inte får sova över hos varandra på vardagar, varför fattar inte jag heller men tråkigt är det att inte kunna göra det!!!

Får se hur det blir. ♥


kategorier

Nu om ni ser så har jag gjort kategorier, kan vara bra så man hittar det man vill läsa/se lättare =)
Än så länge har jag bara hunnit sortera outfit och musik och bara det har tagit hur lång tid som helst!
Så får se när jag blir klar med allting.

=)


Today´s


Cardigan - Gina tricot
Svart linne - Gina tricot
Vit pingvin tröja - La Boom
Jeans tights - Gina tricot
Sjalen vet jag inte var den kommer ifrån =P


30.09.09

God morgon. Idag kom jag till skolan halv 9. Och inatt kunde jag inte sova alls nästan, låg vaken hur länge som helst efter att jag skrev det sista.. Somnade vid halv 5 tror jag. Det var sista gången jag kom ihåg att jag kollade på klockan iaf.
Idag har vi tagit reda på massa jäkla saker känns det som, men ändå inte mycket alls, så det är jätte mycket att göra kvar! Och det är ju inte det lättaste att exempel hitta en miljövänlig Ipod, men hittade en tillslut..

Jag skulle kunna somna när som helst!!


Jag igår hos Edvard


Älskling

sista inlägget

för idag alltså!
Har inte kollat One tree hill eller duschat än haha. Jag fastnade istället framför tvn med mamma och Alexandra, kollade på hells kitchen och så gjorde vi lite popcorn. Och klantskalle som jag är (jag är faktiskt dotter till min moder, så det förklarar saken!) så skulle jag göra min vanliga sk "choklad dipp" till popcornen, så jag satte in en liten plastskår i micron, precis som jag alltid gör. Men så efter ett tag när jag håller på med annat, så kommer jag på efter ett bra tag att jag hade ställt in skålen med smör i micron, och det tog ett bra tag innan jag kom på det. Så tog jag ut skålen och det kokade till och med haha. Hela tallriken inne i micron var helt smörig och kletigt, så ställde jag skålen på diskhon så det skulle svalna lite. Och så när jag lyfter på skålen blev det lika smörigt där, så jag tänkte att det hade kokat över så mycket så att det hade runnit ut en massa, under skålen då. Så jag tar och torkar av skålen men då lyfter jag upp den också, skålen alltså, och så ser jag att det kommer stora droppar smält smör från mitten av skålen, så häller jag ut smöret och ser tre hål i mitten av skålen HAHAHA. En skål mindre då..

Men det blev bra efter ett tag ändå!

Nu har jag gjort mig iordning och ska kolla på one tree hill faktiskt, duscha gör jag imorgon bitti istället, håret blir faktsikt mycket bättre då =D

KRAM och god natt♥


hemma igen

TJOO! =)

Idag efter skolan så gick jag hem till Edvard på en gång, så inget att gå hem och blogga lite nej.
Satt först och gosade med hundvalpen Molly och kollade på Mr.Bean i kanske någon timma, innan vi satte igång att MEKA bil, jag mekade bil helt ärligt haha!! Och gissa vad, det var faktsikt rätt kul, när det gick som jag ville då!
Egentligen så gjorde jag inte mycket, men ändå hälften av jobbet, jag skruvade bort tre skruvar som typ... höll fast motorfästet. Det hade gått av så han ska svetsa ihop det imorgon, innan hela motorn rasar. Efter det så tvättade vi bilen också, han spolade och jag tvättade =)
jag kan om jag vill!

Nu är jag iaf hemma, mamma mötte mig så jag slapp gå själv (Edvard kan ju inte lämna mig med bilen..).
Ska hoppa in i duschen och sen kolla på One tree hill lite grann, som antagligen blir mer än jag tänkt som vanligt!
Men ska sova efter det så god natt och förlåt för dålig uppdatering. Imorgon händer datorn med så det blir mer under dagen, promise! (Y)

PEACE OUT

29.09.09

Godmorgon!
Imorse försov jag mig lite grann men hann i god tid ändå. Bara lite stressigt när jag skulle iväg. För Edvard hämtade mig så jag slapp gå och frysa (han har äntligen fixat värme i bilen, hur skönt som helst!), och han var utanför kvart i och 20 i blev jag klar och tänkte slänga i mig lite frukost, hann ta några tuggor innan han kom haha, lyckat.

Idag börjar vi med ett två veckors långt projektarbete i skolan, hur segt och tråkigt som helst verkar det vara!
Har precis kollat på en film som var en timma lång, om Indien och så, visst var det typ rörande (eller vad man säger) men den var lite väl lång och tråkig!
Och det börjar ju inte speciellt bra heller, utan datorn strulade så vi väntade i 40 min på att få igång filmen, stor suck på det.
Nu har vi rast till 10 och sen ska vi samlas igen och antagligen prata igenom filmen.

Det kommer inte bli alls mycket inlägg idag under skolan, kanske inget mer än det här, för jag är så smart att jag glömde datorväskan med datorn i, i hallen när jag hade bråttom ut för Edvard väntade. Så nu har jag Backes dator medan hon och Nea är nere på Ica, hehe.

Men annars hörs vi när jag kommer hem, aiight?

KRAM♥

time for bed

Som jag antog så kom Edvard och plockade upp mig förut, vi tog en tur runt lite varstans i hans lilla moppe bil, åkte och kollade och pratade bara.
Efter det så åkte vi hem till mig och jag hämtade moppen bara så jag skulle slippa gå hemifrån honom. Så åkte vi till Edvard, jag satt och ritade och han kollade på =)
Jag höll på i typ en timma med massa krumelurer. Ska kanske hem till han imorgon och då kan jag ta kort så får ni se vad jag håller mig sysselsatt med haha =P

Kom iaf hem vid 20 över 10, väntade på att regnet och stormen skulle gå över lite. Det kom som en smäll bara, POFF så var det storm och ös regnade... Men det hade som tur var slutat när jag åkte, men kallt som satan var det.
Tur att jag tog fram mina vantar, mössa och vinterskor idag då haha, känns som att det bara blir kallare och kallare ute nu, uuh!!

Nu ska jag iaf kolla klart på One tree hill och sen sova. SÅÅ sov gott allihoppa och tack för kommentarer, jättekul =D

NATTINATTI!


(bäddat rent har jag gjort också, så ska bli skönt att sova i en ny och ren bäddad säng!! )


no comment

Nu har Edvard hört av sig (äntligen) och han ska komma hit, om han menar komma och hämta mig eller komma in hit vet jag inte, men antar att han hämtar mig bara!
Fisken till middag var faktiskt jättegod, vi åt ris till det och någon egen sås (eller vad man kan kalla det) som mamma gjorde själv, hon är bra på det =) Så jag blev mätt och belåten.
Jag har kollat på näästan ännu ett avsnitt av One tree hill, har 15 min kvar men det kom upp att jag har kollat i 72 minuter, så får väl kolla klart när jag kommer hem sen.

Det här går segt att skriva, men nu ska jag gå iaf, hörs senare!

hemma

Är hemma och har precis kollat på ett avsnitt av One tree hill, tror jag börjar bli beroende...
Alexandra kom hem idag efter att ha varit i stockholm i 2½ vecka, kul att hon är hemma nu, och Emanuel, så det inte är lika tomt här!
Har fått brev från åklagaren idag också, om vad det gäller vill jag inte säga, kanske nån annan gång.
Och så fick jag ett paket från posten, en bok: " FRED! 100 röster mo våld och krig", har läst typ hela redan faktiskt. Har ni också fått en sådan? Alla 16-åringar ska få en. Den är rätt hemsk faktsikt!

Nu väntar jag på mat, ska äta fisk och nånting mer.
Och så väntar jag på att Edvard ska höra av sig, han har varit på rättegång sedan 9 imorse... Undrar hur det gick.
Det känns som att alla mina känslor är så himla blandade just nu, som ett kaos inuti mig, det är förjävligt rent ut sagt. Alla tankar kommer och går även om jag inte vill tänka just det jag tänker och anar... Men så är det väl ibland!

:@

NU ÄR JA SUUR! SÅ JAG SKAKAR, FAN!!!


28.09.09

Godmorgon!
Vaknade vid 9 idag, men ville verkligen inte gå upp, men det var jag tvungen att göra ändå för att ta ut Flisan. Klädder på mig direkt och så kom vi ut runt kvart i 10 och kom in nu. Visst är vi duktiga! Sen vid halv 1 så ska jag gå hem med henne också och sen till skolan vid 2. Nea kommer med tåget halv 1 så hon kommer nog till mig innan skolan =)

Nu ska jag duscha och sen äta frukost. Hur ser eran dag ut? KRAM

goldminer

Läste en blogg förut, att hon hade spelat goldminer och så kom jag på att det var säkerligen över 1 eller 2 år sen jag spelade det, så here we go! =D

right now


Vad gör man inte om man har tråkigt, jo tar kort på sig själv fastän man ser ut som fan!

12:54

Hejsan på er, sover allihoppa? =P

Jag är då vaken och har precis kollat på One tree hill, hann med nästan 2 avsnitt, vad sur jag blir att det stängs av (att jag har kollat i 72 min) precis när det är jätte spännande, ååh!
Så jag funderar på om jag ska vänta i 54 min på att kolla igen eller om jag ska sova, svårt val där.

Flisan ligger då och sover som en stock, snarkar gör hon också. Hon och jag kommer snarka i kör inatt. Ja jag snarkar har jag hört, men kanske inte hela tiden, men som sagt, jag är en manlig kvinna!
Nej, men att snarka är väl inte något man kan hjälpa precis och jag är säker på att nästan alla gör det, ibland. =)


söndagsfilm

Nu är jag äntligen framme hos Mikaela, så nu har Flisan fått sitt för kvällen så hon klarar sig!
Nu börjar söndagsfilmen på 3an, HITCH. Är den värd at kolla på? Tror aldrig att jag har sett den faktsikt.
Men ska kolla iaf och får väl annars kolla på One tree hill om den är dålig.
Tråkigt bara att jag får kolla själv på den.. Ingen som vill göra mig sällskap och komma hit och kolla med mig? Ta med chips i så fall annars är ingen välkommen! haha.

Ha en jätte bra söndagskväll.

ut och gå

Nu ska jag och Flisan börja gå innan det blir försent, och söt som hon är så kommer hon in och lägger sig här i sängen haha.

Ni får gärna ringa på vägen så jag inte känner mig så ensam =)


27.09.09

Får väl ta att säga typ godmorgon! =)
Idag vaknade jag först 11 av att mamma ringde, då gick jag upp och käkade frukost och kollade på tv och satt vid datorn, så rätt var det var vaknar jag (igen) av att min mobil ligger och vibrerar, då hade jag somnat bara sådär i soffan, då var klockan kvart i 4 haha, hur sjukt som helst. Jag märkte inte ens att jag somnade. Men det blev direkt på med kläder och åka hem och ta ut Flisan, vi var ute i 40 min.
Och gud vad hon är jobbig nu, vet inte vad hon håller på med, hon drar jätte mycket!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska tillbaka till Mikaela sen iaf, ska ta Flisan med mig och ta henne ikväll och så ska hon sova med mig hos Mikaela. För imorgon börjar jag ju vid 2 och då ska jag ta henne på morgon och förmiddag, så slipper mamma det som har tvättstugan 10-14.

Snart är det One tree hill på tv såg jag förut. Kl 18.05 tror jag det började så det ska jag allt kolla på =D

chill @ sis

Sitter nu i syrrans lägenhet, all by myself. Det är hur skönt som helst ska ni veta. Har lite chips, snus och cigg, och saft dessutom, det kan ju inte bli bättre nu!
Sitter och degar i soffan medans Bad boys 2 är på Tv:n.

Ikväll ska jag bara vara här och ha mysigt för mig själv. Om ett tag ska jag väl sova för jag är redan rätt så trött.
Ha en bra kväll eller hoppas ni har haft en bra kväll allihoppa!
KRAM♥

sleepover

Inatt ska jag sova i Mikaelas lägenhet, ända till på måndag faktsikt för hon är inte hemma, skönt va.
Nu ska jag packa ner lite saker jag behöver och sen åka och träffa Edvard lite =)  Måste också köpa hem chips som jag lovade mamma att göra. Vi hörs kanske senare.
Ha en bra kväll.

chicken

Jag lagade makaroner och så fanns det en kycklingbit kvar sen igår som jag värmde upp bara, så nu är jag mätt och glad!


Haha det stannar till i hjärnan nu så glömde helt bort vad jag höll på att skriva,, kanske för jag kollar på film samtidigt! men det är SHE´S THE MAN på 5an iaf

lång promenad

Har precis kommit in efter en långis med Flisan, vi var ute i drygt en timme.
Nu äter hon för fullt (på tiden, hon vägrade äta ett tag förut) och det är bra. Jag har fortfarande inte ätit någonting utan jag låg i badet huuur länge som helst istället, det var underbart. Jag brukar inte bada så ofta men när jag väl badar så ska jag BADA, LÄNGE!

Men ska kanske laga iordning någonting att äta, kan vara bra faktiskt.
Hur ser eran lördag ut?

Är det bara jag som tycker att det känns som söndag idag?

26.09.09

Hej på er.
Idag väckte mamma mig klockan 1, och vad sur jag blev! I min dröm jag hade då så skulle jag precis ta första tuggan av en jättegod jordgubbstårta, men så väckte hon mig, haha.
Åt lite lite frukost fastän jag inte ville egentligen, och nu mår jag verkligen jätte illa. Tror det är för jag inte har ätit någonting, men det känns som att jag kommer spy om jag äter något!
Får försöka lite senare med något som är bra för magen.

Idag ska jag vara hundvakt också, eftersom att mamma har åkt iväg med Emanuel till hennes kompis en bit härifrån och dom kommer antagligen inte hem förrän senare ikväll. Men ändå skönt att vara själv hemma, love it!

Nu ska jag duscha.

god natt

Nu har jag gjort mig iordning och lagt mig i min sköna säng.. det känns som att det var länge sen jag sov i min säng, har inte gjort det sen jag drömde den första mardrömmen, kanske därför, haha.
Men nu ska jag forstsätta att kolla på avsnitten av One tree hill, så länge jag kan vill säga. För där jag kollar går det bara att kolla i 72 min sammanlagt och sen måste man vänta i 54 min för att kolla 72 min till, lite jobbigt. men det går att kolla på nästan 2 avsnitt iaf =)

God natt på er.
Kramis♥

mona lisas leende

Sitter i vardagsrummet med mamma och kollar på Mona Lisas leende, har aldrig sett hela faktiskt, men nu ska jag allt se klart den. Även fast jag inte har sett från början!

Förut var jag hos Glenn och var med Edvard och Johan i Glenns lägenhet medan han var iväg och käkade. Sen gick Johan också så jag och Edvard tog upp de små kattungarna i soffan och himlans vad söta dom är! Så små och stora ögon och lurviga och mjuka!! Men såklart tog jag inget kort kom jag på nu...

Har precis käkat upp jordnötsringarna också, men jag är ändå fortfarande sugen på något!
Får gå och rota i skafferiet om vi har något =)

today´s

Så här har jag sett ut idag/ikväll




Blev bara något enkelt och inte för mycket smink, tycker nästan det är finast så. Om man inte ska på värsting festen då haha!

one tree hill

Nu har jag spelat ett tag, men blir trött det också för jag förlorar bara haha =P
Men allt underlättar med skön musik!

Nu kom jag på att jag ska kolla på One tree hill och äta lite chips istället.

varför är alla så tråkiga?!

Nu har jag ringt ALLA nummer... Tre av alla ska ringa upp om ett tag när dom har pratat med butikschefen men dom trodde inte att det skulle gå att ta emot praktikanter.. Annars så har alla sagt nej tyvär, vi har fullt, vi tar bara emot en längre tid, testa efter jul, nej vi måste tyvär säga nej, och ni förstår nog resten. Så tråkigt.
Jag tycker att någon borde ta emot faktsikt. Tråkiga människor som tackar nej till att ha mig och Nea i deras butik, vem vill inte ha oss egentligen haha. Nej skojade.

Men får väl fortsätta nästa vecka för idag tänker jag inte ringa mer, alla säger bara nej ändå!


keep calling...

Nu ska jag fortsätta att ringa om praktikplatser, har ungefär 1 ½ A4 papper kvar.. Hoppas på bättre lycka idag!!

skåpen

Så här ser de ut:




Super bra att det är spegel innuti också, då kan man spegla bakhuvudet =D

25.09.09

Hej på er.
Som ni säkert märkte så sov jag hos Edvard inatt!
Vi kollade på film och åt chips och så somnade vi till slut.

Imorse vid 7 så vaknade jag av att några pratade, då hade johan kommit in i rummet för att sen dricka kaffe med Edvard, jag blev lite chockad av att han bara satt där helt plötsligt så det enda jag fick ur mig va - "Vad fan gör du här!?!?"
Haha, men jag vaknade fort och det klarnade till lite i huvudet. Jag, dum som jag är, följde med dom ner (SJU PÅ MORGONEN) och så gick vi ut och tog en cigg, och sen drack dom kaffe och jag Oboy. Efter det gick jag upp och la mig igen och somnade om som en stock, men utan Edvard, för han och Johan jobbade ute tills jag vaknade vid 11 igen. Drömde en mardrömm till då, usch.

Vid 12 så tyckte jag att det var dax att gå upp och göra mig iordning för att gå ner och äta frukost, men frukost blev det inte utan jag åt mat, stuvade makaroner och köttbullar. Har velat äta det huur länge som helst så det var gott!
Nu är jag hemma och några arbetare eller vad man ska kalla dom har precis gått efter att ha satte upp nya spegel skåp i båda badrummen, jätte fina faktsikt! =)


to my darling

Nu när Idol är slut så ska jag hem till Älsklingen. Vet inte om jag ska sova där än men det märker vi. Sover jag där så blir det här sista inlägget annars så skriver jag väl kanske när jag kommer hem igen. Men ska nog sova där, vad jag vill iallafall!

Ni får ha en så bra kväll (även om ni inte är lediga) så hörs vi.
K

idol

Sitter nu och tittar på IDOL och äter Jordnöts ringar och dricker energidricka, hur smasktigt som helst!
Någon mer än jag som tycker om hon som var innan pausen, i så långt och lockigt hår. Älskar hennes röst men mest hennes hår alltså, så himla fint! Jag vill också ha så långt!!


bilder från skumpartyt!!!

Har precis hittat på några bilder från skumpartyt där jag och Nea är med. Vi syns lite grann på några bilder, så här kommer dom! =)



Haha tittut


Jag, Elin, Amanda, Nea. Den bästa bilden på alla =D

Grymt kul va det och jag vill ha skumparty igen!!

Flisan

En söt bild på Flisan när vi var ute idag..
 
Hon väntade så gulligt på att jag skulle kasta iväg bollen!


Och här är hon ner gosad i min säng, söt va!?


igår

Igår så var vi ju ute, jag vet att jag lovade att ta kort men... (jag har faktiskt tagit kort) det var så himla mörkt där vi va så korten blev inge bra alls. Men fick två bilder som man ser nånting på ändå.


Edvard ♥


Johan.. Den man ser lite svagt i bakgrunden är Malte.


helt slut alltså!

Min dag har sett ut såhär:
Vaknade hos Edvard vid 9, vi låg kvar i sängen och bara mös ungefär till 11. Sen åt vi frukost och efter ett tag åkte jag hem. Satte igång med städningen på en gång eftersom att det är torsdag och då har vi städdagar här hemma!

Ungefär vid 2 så kom Nea hit till mig, vi satte igång att kolla upp massa nummer till butiker, ska ju fortsätta leta praktikplats i farsta istället. önska oss lycka till med det!
Jag och Nea var en sväng på torget för att hon skulle köpa coca cola, mm vad gott! Vi köpte också banana split och så satte vi oss och mumsade i oss det. Haha hon hann äta upp två stycken då jag var klar med min första!
När vi kom hem igen så tog vi ut Flisan i en halvtimma och när vi kom hem så var maten klar. Vi slängde i oss maten och bytte om fort och sen drog vi till tåget. Det är ju torsdag och det var ju dans idag! =D
Det var verkligen jätte jobbigt idag, har aldrig blivit så slut efter en dans träning..! Tränade på rygg och mage och rumpa.. Och så har vi gett järnet hela tiden. Som tur är så kom Sofias mamma och hämtade oss så jag slapp ta tåget ensam hem. Nea däremot sitter och väntar på sitt tåg som går halv 8, hon ska till sin pojkvän i Göteborg!

Nu är jag iaf hemma, har svarat på kommentarer, vad söta ni är!
Mamma tog med sig Mikaela och handlade så jag slapp, skönt det. Jag ska ta nånting litet att äta och sen lägga mig i ett varmt skönt bad!!

kul kväll det ska bli!

Nu har jag precis varit ute en stund och träffat Edvard och Johan. Åkte hem och lämnade moppen nu och uppdaterar lite snabbt. Ska snart ut igen och vara med dom. Vi ska åka och grilla, kul va.
Så därför lämnade jag moppen för vi ska åka bil, mycket lättare...

Jag LOVAR att ta lite bilder ikväll också! Fast egentligen så kanske jag inte borde lova eftersom att jag har en speciell förmåga att glömma ta kort, men förhoppningsvis så kommer bilderna imorgon i så fall.
Nu måste jag kila.

Ha en toppen kväll! (kom på att alla kanske inte är lediga imorgon, men ha kul ändå!) =D
KRAM♥

klassfotot

Mamma hade beställt mitt klass foto som mms i mobilen, som hon fick idag, så jag skickade det till min mobil också och tänkte att ni skulle få se hur muppig jag ser ut!!


HAHA! Inte det fulaste jag tagit men jag är då inte speciellt nöjd med det! vad tycker ni?

Today´s

Här kommer dagens outfit! =)


T-shirt - Gina Tricot
Svart bas linne - också Gina Tricot
Tights -Gina Tricot.
Haha det blev bara gina tricot kläder idag!!

Btw, tshirten fick jag av mamma igår, den kostar bara 65kr, så slå till nu=D

hem nu

Nu har alla gått förutom jag haha. Men orkar inte typ..
Nu ska jag iaf packa ner allting och dra mig hemåt. Ska ta med lilla datorn hem idag också eftersom att vi är lediga imorgon och på fredag, skönt va!?

Bild på dagens outfit kommer senare, kram!

emma danielsson

Emma (Kerley) har också skaffat en blogg nu, så läs den också! =)
Hon nördar CS, så ni som spelar det kommer säkert att gilla hennes blogg haha!

GÅ IN HÄR FÖR ATT LÄSA!

 

 


JESSICA BACKE

Nu har Backe här skaffat en ny blogg (igen!)
Så jag tycker att ni ska checka in den HÄR!
Då blir hon glad =D

soft i grupprummet!

Nu har vi slutat för ungefär 40 minuter sen. Men jag och de andra brudarna sitter kvar i grupprummet ändå. Det var länge sen alla satt kvar faktiskt. Kom ihåg förra året, då satt vi ofta kvar länge och bara snackade och hade kul liksom. Ibland kunde vi vara kvar till runt 7 haha. Men nu är vi här igen, ska inte vara kvar så länge till för jag är hungrig och ska hem och äta.

förstört min dag!

Lektionen jag var på förut, innan lunch hade jag ingen lust alls att gå på. Och läraren vi har där (nämner inga namn) stör mig så himla mycket så det är inte sant! Hon tjatar och gnäller och tjatar ännu mer, om samma sak typ 10 gånger på en lektion. så jävla irriterande alltså!
Hon har typ förstört min dag, jag är fortfarande irriterad och sur. Dels för att jag har varken cigg eller snus heller, det gör inte alls saken bättre utan jag blir bara surare också! Hoppas den här irritationen går över tills senare bara då jag ska vara med Edvard och kanske några fler..

Hur har eran dag varit hittils? =)

23.09.09

Hejsan hejsan!

Idag hade vi ingen matte på morgonen, så kom till skolan vid 9 och började sen lektion, sitter i grupprummet och jobbar nu. Har sällskap av Backe och Kamilla också. Ungefär vid 11 kommer Nea som försov sig hit också. Vi ska fortsätta ringa om praktikplatser, eftersom att vi inte fick någon igår, så surt. Jag hade ett helt A4 papper fullt med nummer men INGEN av dom tog emot oss, varför liksom. Men det var bara i ett köpcentrum i stockholm vi ringde, så ska testa kanske farsta, och massa butiker i stan också.
Har ni något förslag på butiker där dom tar emot praktikplatser för mig som går handel?  skulle uppskatta lite hjälp här!!!

=)

har...

.. ingen lust att skriva just nu, så jag ska läsa en massa bloggar istället! Kram och god natt!

storm!

Den här segen går hur segt som helst, + att det är storm ute.
Har haft håltimma i över tre timmar nu, men har precis börjat svenskan och efter det så slutar vi. Skönt.
Har träffat Edvard en stund också, han är på skolan idag faktiskt, annars är han ute i kvarntorp och håller på, han går ju fordon.

Efter jag slutat så ska jag hem, äta nånting gott MUMS!


22.09.09

God morgon ni!
Inatt kunde jag inte sova på jätte länge. Kanske för att jag och Nea sov bort hela dagen till igår haha.
men till slut så somnade jag iaf, och gissa vad. jag vaknade halv 8 idag och vi börjar 8, oj då. En till sak, jag drömde mardröm inatt igen, men inte samma som igår men ändå!

BRB crazy taxi!

god natt

Har varit med Edvard sen halv 7 nu, vi har faktiskt inte gjort nånting alls! Har legat i sängen och bara pratat pratat och pratat ännu mer. Rätt skönt det också ibland och bara prata om allt och ingenting..

Kom hem vid 10, kollade på Roast på Bernst, robert gustavsson som blir roastad idag haha. Just nu sitter jag bara och lyssnar men..

Ska gå och sova alldeles strax, kanske blir så att jag sover inne hos mammsen inatt, Emanuel är ju hos sin pappa. Att jag vill sova hos henne är för att jag drömde en så jäkla läskig mardröm inatt, det var så himla verkligt så det känns som jag har varit med om det, helt sjukt att drömma en sådan dröm! Orkar inte skriva vad som hände, det kommer ta för lång tid. Men jag har typ drömt samma drömm hela natten! Och så när jag vaknade av det och sen somnade om igen så var det som en fortsättning på drömmen. USCH säger jag bara. Jag som inte har drömt mardrömmar på evigheter.. Den här slog nog alla jag har haft. Och det som är så läskigt är att jag har drömt den här drömmen tidigare, om samma sak!

Hoppas jag inte drömmer om det igen inatt bara, då kommer jag inte våga sova något mer alltså!
Men sov så gott vi hörs imorgon! ♥


suck

jaa, en riktigt djup suck.
Här sitter jag i skolan och orkar inte röra på mig, är så himlans seg idag. Egentligen så hade vi inte ens någon lektion idag men jag och Nea gick hit ändå för att göra en uppgift som  ska vara klart på onsdag. Trodde det skulle ta typ någon timme men tog kanske en kvart bara. Tänkte träffa Edvard men han vill inte just nu för han är Johan så hmm... jag ska väl gå hem nu. Hörs sen =)

skumparty

Hej, hann inte skriva igår innan jag och Nea drog iväg på SKUMPARTYT!!

Men Nea kom iaf till mig runt halv 5 tror jag! Vi 5 hoppade jag in i duschen och började sen göra mig iordning, tur att jag började i tid den här gången för det tog en jäkla tid kan jag säga. Och att sen välja kläder!
Som vanligt så tänkte jag inte på att ta kort nån gång, varken på outfiten eller nåt annat, sorry!
Men jag hade iaf på mig, vita shorts, grön bikini överdel och ett grått tub linne. Inget mer blev det. Högklackat hade jag faktiskt inte, det skulle vara för jobbigt alltså, så det fick bli sandaler! =)

Edvard och Johan kom hem till mig vid 7, och sen åkte vi till sibylla och käkade lite och så 10 över 8 så åkte vi med bussen in till stan så vi var där 10 i 9.

Dom började släppa in allt folk vid 9 och jag var ju såklart VIP haha, så jag och Nea skulle ta oss längst fram i kön som inte var det lättaste eftersom att alla hade ställt sig i kö och det var jätte lång kö verkligen. Så jag ringde Mattias (fest fixarn) och frågade hur vi skulle göra, då sa han att vi kunde gå runt... Men vi gick helt fel så tillslut så trängde vi oss längst fram i kön och fram till vakten som stog där och sa att jag stog på gästlistan, så kom vi in. Så nice att bara gå förbi hela kön! =D

Vi hade det jätte roligt hela kvällen, till klockan tio så spelade bandet; The monitors för att få igång alla och medan alla andra skulle komma in. Så vid 10 började den riktiga och bra musiken och alla kom igång, eller dom flesta iaf. Det tar som vanligt ett tag innan alla vågar ställa sig och bara släppa loss. Skumm maskinen kom igång strax efter det och jäklar, det var livsfarligt att vara på det dans golvet. Men efter ett tag så gav vi oss in i skummet, och så Nea ramlar och jag skulle hjälpa henne upp då någon fäller mig så jag ligger på golvet under alla jag också. helt crazy! Kände ben och armar överallt där nere, och jag råkade dra någon i håret också haha. Men det stog ju faktiskt att det var ingång på egen risk! men till slut så var det några tjejer som frågade om jag ville ha hjälp upp, vad tror dom egentligen? Att jag ville ligga kvar där nere och bli ihjältrampad?! Men dom drog upp mig iaf och sen hittade jag Nea. Då gick vi in till det vanliga dansgolvet haha.

Jaja, nog om det! Mamma kom och hämtade oss när det var slut och båda var hur blöta och kalla som helst, så full värme i bilen, sen hem och käkade lite och så däckade både hon och jag!

Det var en grymt rolig kväll iaf och jag lääääängtar till nästa skumparty =D

valångest!

Nu är det såhär att jag ska välja kläder till ikväll, men har tagit fram tröjor jag kan tänka mig att ha, men nu blev det bara ännu svårare att välja när jag vill ha typ alla på mig!
Går det inte att ha alla 7 på samma gång? =D

Kanske lägger upp bilder sen så kanske någon kan hjälpa mig att välja?

hejhej =)

Det har inte blivit mycket inlägg alls nu på sistonde, sorry för det. Men jag har helt enkelt inte varit hemma. Utan har gjort annat.
Igår kväll var jag med Edvard, Johan och hans flickvän sanna. Vi var ute med Johans bil och åkte runt.
VI drog till en jätte stor grusplan, och gissa vad vi gjorde. DRIFTADE!!! Så grymt kul så det är inte sant alltså!!!!
När vi kom ut ur bilen efter ett tag för att alla var snurriga och ville ha frisk luft, ingen bra idé. Det luktade hur äckligt som helst efter allt grus och så vi kört i. Blä!

Vi åkte till Kumla efter det och drog en sån här rolig raggarrunda på stan ni vet haha!
Sen var vi hemma halv 11, och jag sov hos Edvard igen =)

Imorse vaknade jag först halv 8, vet inte varför så tidigt.. Och så vaknade jag typ varje timma fram till tio då jag sket it och var vaken istället.
Vi gick ner och åt frukost och sen gick vi upp, Edvard drog på musiken HÖGT och så la i oss och myste och bara njöt av basen!
Och nu är jag hemma sen 12


oops

Efter jag kom in med Flisan klockan 11 så la jag mig i sängen och bara tänkte på saker, vad jag skulle göra exempel. Och NU så vaknade jag, kvart i 2. Haha se så lätt det kan gå att somna om man bara lägger sig ner. Men jag sov riktigt gott förutom att armen var helt död när jag vaknade, alltså den hade somnat, så kunde inte ens lyfta den haha.

Men nu är jag vaken och ska banne mig inte somna om igen. För nu ska jag spela Diablo!

hundvakt

Kom hem för ett tag sen och då åkte mamma och Emanuel iväg. Dom ska iväg med Therese och småbarnen till stadsparken och vara där hela dagen! Så jag ska vara hemma med Flisan och vara hundvakt, så jag ska alldeles strax gå ut på morgon promenaden.

Men först ska jag slänga i mig lite frukost! Yoghurt med START flingor!!!! Mamma har köpt hem det åt mig, det är ju så himla gott alltså!!!
Kram ♥


19.09.09

God morgon. Jag är hur trött som helst nu... suck!

Igår när jag var ute på kvällpromenad med Flisan så kom Edvard och Johan och gjorde mig sällskap, då vart det mycket roligare, för både mig och Flisan, för jag fick sällskap och hon två till att busa med!
Jag gick hem med Flisan efter ungerfär 50 min och sen kom Johan och hämtade mig när han hade lämnat av Edvard hemma.
Jag och Johan åkte runt lite, stannade vid maxi och sen hämtade vi upp Edvard igen, och så hämtade vi Johans flickvän Sanna också.
Så vi 4 åkte iväg till ett ställe och grillade, eller vi åt ingenting men vi hade eld för att värma oss. Satt där i över en timme och bara snackade om allt och ingenting, riktigt mysigt att bara sitta faktsikt.
Vid halv elva så åkte alla hem, jag följde med Edvard för jag skulle sova där.  Vi kollade på film "Den siste scouten" som var jätte bra. Sen gick vi och duschade och värmde oss och sen satte vi på en annan film att sova till. Och jag tror att både Edvard och jag somnade som stockar på en gång haha.
Det var min kväll igår!


Vad gjorde ni igår?? =)

18.09.09

Godmorgon! Idag försov jag mig till 07.20, men jag hann ändå.
Fick skjuts till skolan av mamma idag, skönt så slapp jag gå! Jobbigt att gå och halv springa för man är stressad till skolan i high heels! haha.
Snart har vi lektion på 3 timmar, information och layout. Men jag kanske uppdaterar lite där emellan! Får väl se =)

sorry..

.. För en dålig uppdatering idag, men har bara inte haft någon lust att skriva.
Har dessutom inte hunnit sen jag slutade heller för då åkte jag hem och bytte om, sen mötte jag upp Nea vid tåget som vi tog till dansen!
Dansen var jätte kul idag men jobbig som bara den! Har kört styrketräning hårt idag och snacka om att jag komma ha träningsvärk i både rumpa och lår imorgon. Men ändå så känner jag inte av nånting nu så hoppas, hoppas att jag inte får träningsvärk, så himla jobbigt.
Annars (på dansen) så fortsatte vi en bit, riktigt svårt men det sätter sig nog snart om jag övar lite hemma. Men allt går så fort och jag hinner inte med liksom haha.

Efter dansen åkte jag hem, åt och duschade och så åkte jag och träffade Edvard =)  Mer har inte hänt idag faktiskt. Ha en bra kväll och sov gott!

.

Nu har vi snart lektion igen, Arbetsmiljö och säkerhet. Så vi hörs sen! =)


dagens outfit!

Idag så satte jag på mig de här kläderna


Men så precis innan jag skulle gå så ändrade jag mig och ville inte ha de längre, så såhär blev det! =)

MJUKISKLÄDER =D

Det kändes helt enkelt rätt idag, att bara vara mysig! haha.


17.09.09

God morgon på er!
Imorse var jag såå nära på att hoppa ner i sängen igen efter att klockan hade ringt, men jag hindrade mig själv och satt på sängkanten och stirrade bara istället. Så kom jag på att jag kanske ska gå upp istället för att bara sitta där haha.

Och idag kom jag i tid till skolan också, så kom inte alls för sent =)
Har precis haft naturkunskap nu och läraren blev lite besviken för att ingen i klassen har läst någonting i boken efter lektionen.. Men han har inte sagt någonting om vad vi ska ha läst heller liksom så lite svårt att veta då, eftersom att alla andra lärare gör det så blir det att vi tar för givet att alla SKA göra det. Men nu har han i alla fall sagt läxor och vad vi ska läsa, precis som vi vill ha det. Så nu har vi läxa om två veckor för vi är lediga nästa torsdag och fredag. Skönt.

nu.. till älskling

Nu har vi slutat och jag ska till Edvard!  Nej först måste jag verkligen kissa!!
Jobbade inte mycket med matten nu sista lektionen för jag hade bara ingen lust, och då går det inte att jobba hur mycket jag än försöker att tvinga mig själv, så så kan det bli ibland.

Ha en bra dag! ♥

temperature

Satt på lektion nu och jag och Nea har varit lite hyper =) För trötta och därför får vi för mycket energi!

Vi lyssnade på den här låten och satt och dansa!

Jag tycker den är versionen "missheard lyrics" haha, om ni läser texten samtidigt så kan man tro att han sjunger så!

Nu ska vi kolla vidare på One tree hill!


16.09.09

Godmorgon. Som vanligt när Nea sover hos mis så försover vi oss, varje gång. Imorse också. Mamma kom in halv 8 och sa att vi hade försovit oss, men ingen panik tänkte jag, vi hinner!
Vi klädde på oss och fixade oss lite, idag orkade jag inte sminka mig så slängde på mig mjukis kläder istället. Men plattade håret lite gjorde jag ändå.

Lektionen hade börjat för 5 min sen när vi kom till skolan, matte. Men jag har gjort 3 sidor i matteboken nu, alltså allt vi skulle hinna klart med idag. Och jag fattade också, hur bra som helst så nu känner jag mig lite duktig och stolt faktiskt. Men det vi håller på med nu är vinklar och så, och det är jag rätt bra på, tur det.

Nu ska jag ner på ica och köpa en energi dricka tänkte jag, så om  en halv timma har vi praktisk marknadsföring.

sleepy head

Förut så kollade jag mamma och nea på idol, när det var slut så gick jag och nea ut på nattkissen med Flisan. Så klockan 9 på 5an på började en bra film, "The girl next door", den är ju sjukt kul ju. Min favorit scen är när han Matthew har blivit lurad till att ta Ecstasy och ska på den där middagen och hålla tal, jag skrattar lika mycket varje gång!  Har ni sett den??

Nu har jag iaf gjort mig iordning. så ska krypa ner i sängen nu och sova. Kanske forstätta läsa lite i boken så jag läser ut den någon gång!

Kram och god natt!



nääa

Här är söta Nea som läser en bok och är osocial! =)


Ser ni hur långt hon har kommit, och hon började för kanske en kvart sen!
Jag som har läst den sen innan sommarlovet och är inte klar än haha.


hunger

.. åh vad jag är hungrig nu, det känns som att magen krymper, drar ihop sig!
Även fast jag åt mycket i skolan..  Men mamma kom hem precis och hon sa att hon skulle börja med maten, så snart får min mage lite mat och blir glad!

Jag är också hur trött som helst och Internet är jätte segt idag, det var det ju inte igår? Jobbigt. Så allting laggar typ, suck.

finally

Nu har vi haft svenska och jag har precis skrivit klart en bokrecension som är två sidor lång. Har ju skrivit om "den grymma leken", LÄS DEN! den är jätte bra!!

Nu slutar vi om 10 minuter och då ska jag hem och Nea ska följa med och sova hos mig idag, var roligt!
Vet inte vad vi ska göra riktigt men en sak vet jag, det är IDOL ikväll, så det ska vi absolut se på. Annars bara datorn tror jag haha

känguru boll!

haha, den här idrottslektionen var roligaste på länge. Vi körde känguruboll, (svårt att förklara hur det går till om ni inte har kört själva) och vi var tjejer mot tjejer så killarna gjorde nånting annat. Lika bra det eftersom att vi skulle tackla och grejjer, slänga sig efter bollen och sånt, jätte kul! =D
Jag vågade faktiskt vara med mera nu också när bara tjejer var med och inga killar, för om killarna är med så blir jag så tillbaka dragen på något sätt liksom... Men det var hur som helst kul!!

Har precis varit och ätit också, fisk och potatis med sås som vanligt.
Nu har vi håltimma (igen) till klockan 2. Blir trött på alla håltimmar hela tiden.

nu..

ska vi gå till idrotten ! 

klassfot, usch...

Har precis varit och tagit klassfoto, det sög! Jag fick stå på översta raden på typ samma plats som förra året, och jag ser jätte sur och konstig ut! Och det enskilda blev ju inte ett dugg bättre, då försöker jag typ le men så alla bakom som skulle ta sen eller hade tagit redan, satt och skrattade så då började jag skratta också. Så på 3/5 kort så garvade jag, och dom två där jag försökte se fin ut vart bara konstiga haha. Fasen.

Men så brukar det väl bli, man själv tycker man blev jätte ful och man blir missnöjd, men så tycker de andra att man blev hur fin som helst fast dom vart fula haha. Det är väl så det är? =P

Today´s

Jag idag.





"anonym"

Har fått kommentar från någon anonym. Visst kommentera gärna men visa gära vem du är också.
Så här stog det:

Ett litet tips: Försök att undvika särskrivningar såsom "GARNIER reklam" eller "as kul", så kommer din blogg bli mycket bättre. En annan grej du kan tänka på är att det heter "Var det någon..." inte "Vad det någon..."

Jag säger så här. Det här är MIN blogg så jag skriver vad jag vill och hur jag vill. Vad gör det om jag stavar eller skriver fel ibland? Ingenting tycker inte jag.
Men om du stör dig på att jag skriver som jag gör i MIN blogg så behöver du inte läsa, det är liksom inte som att någon tvingar dig till det. =)
Så sluta säg till mig vad jag borde tänka på för att min blogg ska bli "mycket bättre." Det är AS JOBBIGT!
Jag skriver hur jag vill =)


God Natt

Nej nu har jag borstat tänderna och slängt på mig pyjamasen, tvättat ansiktet och blablablaa.
Så nu är jag redo för att krypa ner i sängen=)

Ska fortsätta på boken "en tillräckligt vacker dag för att dö" som jag har hållt på med hur länge som helst nu. Men har ju läst annat emellan som har med skolan att göra så det måste ju komma först!
Imorgon är det ju som sagt klassfoto, tur att vi fick veta det i tid det här året. Förra året fick mitt grupprum reda på det SAMMA dag, och jag hade inte orkat duscha dagen innan och inte sminkat mig på morgonen och så gick jag i mjukiskläder... Så mamma hämtade mig så åkte jag hem och gjorde mig iordning haha, hon fick sjukskriva mig typ!

Sov så gott alla  så hörs vi imorgon!


jaaag har lite svårt att vara seriös på kort när jag är ensam


jag satsar på lockigt tills imorn =D

Nu när håret hade torkat lite så det är fuktigt så har jag kämpat med att göra två inbakade flätor.. Hm, jag suger på att göra det, ännu mer på mig själv haha. Men skitsamma hur det ser ut jag ska bara sova i det. Men jag vill ha lockigt tills imorgon när vi ska ta klassfoto! =D
Hoppas det blir lite lockigt iaf!


SNYGGT VA!? =D

Roast på berns

Nu har jag kollat klart på Roast på Berns också, eller vad det heter!
Idag var det Pernilla Whalgren som blev roastad, haha men om jag ska vara ärlig så var Pernilla BÄST ikväll, hon roastade alla! haahaha!
Tycker inte om henne så värst annars, med sin GARNIER reklam och så. Inte för jag vet mycket alls om henne personligen men det man vet av tv och sånt. Men hon var ändå bäst ikväll, vad det någon mer som såg det eller? As kul ju!! =D


förra gången var det Björn Gustafsson som blev roastad !


dusch

NUU ska jag skutta in i duschen innan jag fastnar här på riktigt! haha.
Varför funkar inte facebook? :(

kändisjungeln

Jag trodde det skulle vara idol på 4an klockan 8 men neee.
Nu kollar jag iaf på KändisJungeln, haha. Vad sjukt egentligen. Och kändisar, vart då? Dom enda som jag känner igen är PIPPIII!!! (inger) och han Rafael som jag sett i någon film kanske. Annars känner jag inte igen någon!!
Det är inte riktigt kul heller tycker jag, patetiskt.

Det enda som intresserar mig är PIIPPI!, Hon är så frän. Man ser verkligen att det är hon fortfarande i ansiktet och så. Om jag var där skulle jag aldrig komma på att säga hennes namn, jag skulle nog råka säga PIPPI!  =D
Hon är min idol!


moppebil =D

Förut efter skolan så gick jag hem till Edvard för mamma och dom var där också. Träffade Edvard när jag var där också, det var väl det jag gjorde där egentligen, var ju inte med mamma och dom nånting haha.
Sen skjutsade han hem mig och jag åt och tog fram saker som jag ska ha till skolan imorgon, lite block och miniräknare och så. Sen hade mammsen gjort pannkakor så vi satte oss och åt.
Ett tag efter det så kom Edvard och hämtade upp mig igen och vi har åkt bil sen dess ungefär. Var och kollade på en koja han och Johan har byggt, as fränt!! =D

Sen har vi bara åkt runt, pratat och så. Kom typ precis hem och slog mig ner här i soffan med datorn. Har äntligen dator väskan så jag tog med mig bärbara hem idag, skönt =)
Nu sitter jag och mamma och kollar på cesar, han som kan "tala" med hundar. Tycker det är riktigt coolt att kolla på, han har sån makt över hundar liksom jag fattar inte! Han skulle behöva komma och hjälpa oss med Flisan HAHA.


slutat nu

Nea åkte bil till skolan idag med Svenne och någon till, så dom hämtade upp mig också ^^
Så jag och Nea var i skolan typ en halvtimma innan vi började och gjorde lite uppgifter i ämnet vi hade klockan 2 (företagsekonomi). Nu är jag klar med kapitel 1-3 nästan, har bara lite kvar att göra på kapitel 2 så sen är jag helt klar. Känns skit bra att inte ligga efter någonting än som jag gjorde ända från början förra året, det var tufft. Tänk på det ni som inte orkar jobba och shit, gör det, för det blir bara jobbigare när ni väl måste göra allting ni inte orkat för att få betyg! Det blir skit mycket då! Det säger jag av egen erfarenhet, så gör det ni ska på en gång så slipper man komma efter =)

Nu ska jag höra om Edvard är hemma och gå till honom i sånt fall, annars ska jag hem och käka ^^


JAAAA =D=D

NU serrni så kommer lite bilder!! =D  För jag hittade nyss min USB-sladd! Den låg i Alexandras skrivbord.. haha.

Jag och Nea nån kväll =P


Flätorna jag har gjort, vad tycks? =D




Okej det var inte så många bilder, men jag tar lite idag =D bara för att lägga in massa bilder ^^
KRAM PÅ ER

övernattning!

BTW, Igår kväll så var jag hos Vickie och sen följde hon med mig hem och vi tog ut Flisan på natt kiss. Sen gick vi till maxi för Vickie skulle ha hundmat till lille Melvin och så köpte hon lite lösgodis =)
Så gick vi tillbaka hem och satte oss i vardagsrummet med godisskålen och kollade på filmen som var på 4an, krimminalaren och havet - den du inte ser, tror jag att det hette. Den var svensk/tysk/norsk så det var dubbat allt till svenska. Men det jag inte fattar.. att hur kan tyskar och svenskar göra en film tillsammans och prata med varandra? För när dom spelar in så snackar ju tyskarna tyska och svenskarna svenska.. så hur ska dom kunna förstå vad den andra säger? Det verkade lite konstigt. Om dom inte kan svenska/tyska förståss..
Men när filmen var slut så satte vi på någon annan som jag inte kommer på vad de heter, men det var med Leonardo DiCaprio iaf. Låg i sängen och kollade på den och så somnade Vickie, och jag också så tvn var på hela natten =P

Jaja, jag har iaf precis duschat efter promenaden och klätt på mig och så. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra om inte sitta här och slappa.. Vi börjar ju skolan 2 idag med en lektion bara. Jag skulle hellre vilja börja typ 9 och sluta vid 10, för då har man ju hela dagen på sig att göra nånting. För nu kan jag inte åka iväg och göra något, för då kommer jag antagligen komma försent, så lika bra att vara hemma.
VAD SKA DU GÖRA IDAG DÅ? =D

morgon promenad!

Mamma väckte mig halv 8 innan hon cyklade och lämnade Emanuel på skolan, men sen kom hon hem 20 över 8 då låg jag och sov fortfarande haha. Men då gick jag upp och åt frukost och så.
Och vet ni vad, jag har varit jätte hurtig denna morgon faktiskt, har varit ute på en "power walk" med Flisan i en och en halv timma, KORS I TAKET! =P


en gammal

jag kan ju lägga upp en gammal bild istället, alltid nånting =D



choklad och coca cola

Det sitter jag och mumsar på just nu. Jag fick tråkigt med att kolla på när Emanuels simhopp. Dom var bara i gymnastiksalen och övade på att vara raka och så vidare. Jag trodde också att dom slutade tre idag som dom gjorde i tisdags, att dom skulle hålla på i bara en timma. Men idag är det visst två och en halv timma haha, så dom slutar halv 5. Så då kändes det ännu jobbigare att vara kvar och bara sitta x)

Så jag åkte hem, stannade vid maxi på vägen hem och köpte en grej. Nu ska jag forstätta mumsa gottis saker och spela SIMS! =D

(jag ska leta efter min usb-sladd också, den kan ju liksom inte vara helt försvunnen! Men om jag hittar den kommer det några bilder!)

13.09.09

Idag vaknade jag och edvard först vid 9, då sa hans pappa att han ska komma och hjälpa till att packa. Edvards pappa, farfar och farmor åker nämligen tillbaka till Ungern idag, vad dom har sagt. Men antagligen imorgon eller ikväll kanske. Hans farmor och farfar har ju varit här i snart ett år, men nu så ska dom få komma hem. Kommer bara kännas tomt att komma dit nu när ingen av dom är där..

Men jag är hemma nu iaf och ska nog hoppa in i duschen fort, känner mig as äcklig och har flott hår, yummi!
Sen ska jag med på emanuels sim-hopp träning, som han började på i måndags, kul va.
Kan ju följa med och kollaa iaf så jag har nånting att göra =)
Vi hörs sen.
KRAM

igår kväll

Runt 6 på kvällen så mötte jag upp Amanda och Vickie på maxi och vi köpte chips, dipp, cola och en digestive choklad, mums! VI kom hem till mig sen men så kom vi på att en film måste vi ju ha... Så vi åkte tillbaka till Amanda med cyklarna och hämtade två skräckfilmer, men vi hann bara se på en som hette Unrest, den var inte sepciellt jätte läskig men den var mer äcklig, det var liksom riktiga lik med i filmen! =O
Men vi hade det mysigt iaf, pratade och skrattade =)  Länge sen vi träffades och gjorde något alla tre, så jag tycker det var jätte skoj =D

Vi halv elva så drog dom sig hemåt och jag blev upphämtad med edvards nya moppe bil haha, den är skitkul ju. Vi åkte hem till honom direkt och så kollade vi på lite tv innan vi gick upp och la oss.
Så såg min gårkväll ut!


hejhej...

.. på er gott folk =D
Har varit ute och åkt bil nu, eller moppebil heter det, med Edvard. Han har hämtat den nu imorse så vi har varit och åkt runt. Nu är jag hemma och han åkte hem till sig för han skulle fixa sig och så, han ska vara med andra ikväll och jag ska vara med Amanda och Vickie och kolla på film, roligt för det var as länge sen vi tre gjorde något!! Efter det så ska jag vidare till Edvard och så ska jag sova där, ååh :D

Men nu så ska jag ut med Flisan och sen ska jag duscha och så, kanske äta något innan jag drar iväg.
Vad ska ni göra ikväll?

12.09.09

God morgon bloggen =)
Igår kväll var jag bara hemma, var inte på något bästa humör men.. Kollade iaf på tv till 12 exakt faktiskt och sen lade jag mig och läste skol boken "Den grymma leken", jag har läst ut den nu. JAg tycker ni ska läsa den om ni vill ha tips, den är verkligen bra! Bara det att det tar ett tag att komma in i den =P

Vaknade vid 12 idag, men har vaknat många gånger innan det, vet inte varför men sjukt jobbigt. Men nu är inte mamma och Emanuel hemma så jag undrar vart dom är, dom kanske är i Marieberg för bilen är borta, haha. Såhär brukar jag sitta och tänka när ingen är hemma när jag vaknar, vart alla kan vara. Så kom på att dom kan vara ute med Flisan också eftersom att hon inte är hemma.. Jag får väl ringa och fråga annars blir jag tokig att jag tänker för mycket!
Men nu säger magen till mig att det är dags för frukost, så ska käka någon och sen ska jag fanimej hitta min USB-sladd, hatar att det inte är några bilder, gör inte ni det???
så himla tomt!

...

Kom hem förut vid halv 5 kanske. Var hos Edvard ett tag och kollade på deras hundvalp dom fick hem idag, SÅÅÅ söt. Såg den inte ens först för det såg ut som ett litet hund gosedjur , jag blev lite kär!
Jag åt lite när jag kom hem och sen sa mamma att dom var på kumla marken så jag gick ett varv runt med dom, jag köpte faktiskt en godis rem! En sur regnbåge, skitgoda ju!
Har varit hemma nu sen dess och har precis ätit middag, någon god köttgryta mamma lagat med potatit.
Snart ska jag ut med FLisan, suck.. Jag har verkligen ingen lust allt med det nu!
Men ha en bra kväll nu allihoppa =D

sista lektionen

Nu har vi samhällskunskap som är den sista lektionen för idag, SKÖNT! Den här dagen har varit huuuur lång som helst känns det som! Vi sitter iaf i grupprummen och arbetar med instuderingsfrågor om demokrati och sånt. Just nu kommer jag ingen vart för behöver hjälp med en fråga, men Jesper är i grupprummet brevid så ska vänta på han.

Men titta, nu slutar vi ju! haha =D
Nu ska jag hem och ÄTA, jag är jättehungrig!!!
Hörs sen <3

kumla marken

Idag är det kumla marken också, SUCK! Det är så tråkigt tycker jag. Okeej, kan vara lite skoj ibland att bara gå dit och kolla och träffa folk men inte annars. Det var roligare när jag gick i knaske 6an, då fanns virvelvinden och någon annan karusell, men det har dom tagit bort nu så det finns bara barnkaruseller, hur kul är det!
Men jag ska nog hålla mig borta från marken idag ändå, orkar och har ingen lust att gå alls. Men det blir svårt att komma hem bara, för jag har cykel och cyklar genom torget för att komma hem, och det är just där kumla marken är. Det var svårt bara imorse när jag cyklade till skolan fastän det inte var smock fullt med folk, men alla jäkla stånd överallt. Så det får vi se hur det går att ta sig igenom.. Om jag inte tar en omväg hem då.

11.09.09

Idag är det 11 september :O  RIP wtc...
undra vad det kommer hända för hemskt idag då? Det känns som det att nånting hemskt kommer hända bara för det är den 11, usch.
Idag kom jag faktiskt i tid till skolan, men Nea var inte här haha hon har försovit sig så hon kommer snart. klockan 11 =)
Har precis haft information & layout sen klockan 8, längsta lektionen vi har på hela veckan tror jag, men vi har tagit små raster då och då så det gick bra ändå, och info & layout är kul ändå för man gör nånting hela tiden så det gör att tiden går fort!
Ska snart gå och äta tänkte jag, även fast jag inte är speciellt hungrig så kan det ju vara bra att äta ändå..

vad ska alla göra idag? något skoj, för det är ju fredag?!


träningsvärk dot com

Idag efter skolan som slutade ett åkte jag Nea, Backe och Jeaff in till stan. Alla förutom Nea skulle göra hårförlägning, jag behövde dock inte köpa eftersom att jag har håret sen förut =)
Jag gjorde även flätor på ena sidan som jag har velat haft huuur länge som helst!! Och fint är det!! Hon flätade in svart också så det är lite svart och senare ska jag färga underhåret svart också, längtar till det ^^

Efter stan så tog jag och Nea tåget till hallsberg, till dansen. Vi gjorde inget nytt idag men däremot så började vi med styrketräning, så nu kommer jag gnälla om det säkert varje torsdag haha! Det var jätte jobbigt och jag är 100 på att jag kommer ha träningsvärk imorgon haha =P
Nu så ska jag städa och sen äta,

10.09.09

hej på er!
Imorse var det skitskumt!! Mamma väckte mig ungefär halv 7 för jag skulle gå upp då. men så somnade jag om till sju, och då typ drömde jag att jag att mamma ropade högt "CAAARRRROOOO", så jag satte mig upp och skrek "JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!", så kom jag på att mamma var inte ens hemma haha. Men det är typiskt mig att säga såna massa konstiga saker när jag vaknar haha. Lite kul ibland =P

Kom försent till skolan 20 min, för jag skulle lämna Emanuel på skolan med moppen eftersom att mamma inte var hemma. Så då skulle jag först till staoil och tanka för jag hade absolut INGEN bensin i moppen, och sen i nerförsbacken dit så dog moppen haha men jag rullade på ändå, tur att det var nerförsbacke! Och Emanuel satt bakom och frågade, vad händer carro? HAHA så sen stannade jag moppen och så fick jag rulla den sista biten istället. Så åkte vi till hans skola och det var hur kallt som helst! Jag väntade med honom till hans lärare kom och låste upp klassrummet så allt var bra, sen åkte jag fort som tusan till skolan!
Och nu ska vi gå och äta =D

G'night

HEJSAAAAAN!
Efter skolan idag så gick jag hem till Edvard, var där ett tag och blabla, vi gjorde ingenting. Vid 5 cyklade jag hem (uppför alla backar, JOBBIGT) och åt lite och sen tog jag moppen tillbaka till Edvard istället, jag är lat.
Vi hade verkligen ingenting att göra så jag kom på en sak jag och kompisen jag var med alltid gjorde när vi var små och inte hade något att göra. Vi tog en varsin lapp och skulle skriva ner tre olika saker vi skulle kunna tänka oss att göra, och om något lät bra för båda gjorde vi det.. det dåliga är att om inget låter speciellt bra för båda två är man tillbaka till att göra ingenting igen!
Till slut så fikade vi iaf, för Edvards farfar (jozeph elr tati=farfar på ungerska) fyller 69 år idag, GRATTTIIS till han!
Efter det så kom vi på att vi kunde spela tv-spel. men så funkade inte det vi ville spela så vi spelade Sonic istället, som var jätte tråkigt. Så satte vi oss vid bordet och tog varsin macka och pratade istället.. Sen blev klockan 10 och jag åkte hem =),  tänk hur länge vi satt och gjorde ingenting egentligen, från halv 6 till ungefär 10.

Men nu är jag hemma och tänkte uppdatera lite, men inga bilder (nya iaf) för min usb-kabel har fortfarande inte kommit fram :(  Måste skörda min farm på farmville också och om en stund ska jag sova =D


incu - you´re my sun

Har hittat en låt jag aldrig har hört förut och jag gillar den verkligen, den är grymt skön!




Men här är min favoritlåt, absoluta!!!  Fortfarande =)


Nu ska jag träffa Edvard, så vi hörs senare =) KRAM

varför..

varför funkar inte allt som det ska? varför går allt åt helvete för?
varför händer det mig, de är inge kul!!!

nu vet hela skolan!

HAHAH, alla sitter i grupprummet och spelar crazy taxi, och så sa jag att backe suger när hon förlorade, och så sa hon "ibland" och så började vi helt plötslig att snacka.. från crazy taxi till snoppar. HAHAHA.
Så sitter vi och berättar saker vi varit med om inom det ämnet, så kommer vi på sen att dörren står öppen och alla går förbi utanför , så nu vet ju alla våra sex upplevelser HAHAHA. och Backe berättade en sak, som jag inte tänker skriva här, men guuud!!! Kan ju säga att den skratt attacken kändes i magen! Så det var ju veckans mag träning x)

09.09.09

Idag är det 090909 som ni vet! Och när klockan var 09.09 så hoppas jag att ni önskade er något =D
Jag gjorde det iaf men jag tänker inte säga vad för då kanske det inte går i uppfyllelse ju!

På tal om annat, imorse ringde klockan 6.00 och jag blev hur rädd som helst av den höga volymen jag måste ha för att vakna så jag verkligen flög upp ur sängen och stängde av alarmet och sedan mobilen också vilket inte var så himla bra för jag hade ställt den på klockan 6 så jag skulle hinna duscha och ta god tid på mig, så när jag hade stängt av telefonen så somnade jag såklart om och vaknade halv 7 istället, så jag gjorde mig iordning så fort jag kunde och klädde på mig, och slängde i mig en macka och cyklade fort fort till skolan=P
Jag tog först på mig mina nya klackskor och andra kläder men så kom jag på att jag ska cykla och det är lite jobbigt i höga skor, så jag slängde fort på mig jeanstights och en stor och mysig mjukiströja =)

Började med matte, och gissa vad? Jag klarade faktiskt av 2 tal som blev rätt! Jag och Backe jobbade tillsammans så det gick lite bra iaf, (Y)

NU börjar vi praktisk marknadsföring om 4 minuter, hej så länge =D

En gammal bild bara för att lägga in någon, känns så tomt utan bilder!


idol 2009

Någon mer än jag som kollar på IDOL nu eller? =)
Åh vad den första (DURNA) var söt, och härlig sångröst som fan ju, jag fick rysningar i hela kroppen verkligen!!

Neej jag har inte åkt till Edvard än, ovanligt va, att det inte blir så.. nej!
Men han sa han skulle ringa snart (för nästan en timma sen nu) så får se om jag träffar han sen eller inte.
Ska iaf forstätta kolla på idol!  Hoppas att någon gör bort sig, SÅÅ kul att se! =D

hejdå istället

Har läst ett par stycken, rätt många nu, men inte ens hälften!
Men jag orkar inte läsa nu, blir bara såå himla trött i ögonen av det, mer än vad jag redan är!
Så jag tänkte ringa Edvard och se om han är klar med vad han skulle göra nu och så ska jag träffa han, tänkte jag. Och han har ju inte mycket att säga till om.
VILL jag träffa honom så VILL jag, även om jag måste kolla på när han meckar bil eller liknande =P

KRAM hörs sen =D

OH SHHHEAT

523 STYCKEN OLÄSTA.... FEMHUNDRATJUGOTRE alltså.  herregud =P
Kan ju säga att jag är busy nu ett tag!

jag suger

Senaste dagarna har jag varit grymt dålig på att kolla in på BlogLovin och alla nya inlägg, kanske ni har märkt om ni vet att jag brukar kommentera era bloggar.. Men nu ska jag ge mig in i NÄTET! OJOJ.
Gissa hur många olästa inlägg jag kan ha??

gott med mat!

Vi slutade ju tre idag, så efter det gick jag med Nea till maxi för hon skulle bli upphämtad av några kompisar, så skjutsade dom hem mig också, skönt att slippa gå för jag har ju SÅÅÅÅ långt hem, eller inte! =D
När jag kom hem slog jag på TV:n och kollade på Tyra Banks show, efter det top model. Och sen kvart i 5 var det dags att hämta upp tvätten. Idag var det bara tre timmar tvätt tid och vi har ju så jäkla mycket kläder så det är mycket som inte är torrt, så nu har vi hela lägenheten full med kläder som hänger på tork typ överallt!

Efter vi hade hämtat tvätten och det var klart och vikt så började magen skrika, verkligen skrika. Och min mage brukar aldrig kurra när jag är hungrig utan det känns som att den drar ihop sig bara. Men nu lät det jätte mycket så det var illa. Jag skrev till mamma att jag höll på att tyna bort så jag skulle börja med maten, men hon hade tagit fram spaghetti och köttfärssås, och köttfärs sås kan jag göra, men utan kryddor och så för jag vet inte hur man gör. Så syrran fick fixa maten medans jag diskade och sen sprang ner och bärde upp varor som mamma hade handlat. och NU har vi precis ätit, OJJ vad gott va =D

texas hold´em poker

Nuu har jag kört nog crazy taxi idag tror jag, det går ju inge bra så jag blir bara sur!
Så nu är det dags att spela poker istället vilket var jätte länge sen. Wish me luck =D

damn it

okej, jag sitter och spelar crasy taxi för FULLT! Men nu är det så att jag får inte mer än 63000 innan jag dör, har blivit så typ 10 gånger irad säkert! Fasiken, och Nea har rekordet på den här veckan med 78000, jag måste, måste, måste slå det alltså. HAHA
.. ingen fattar säkert men SPELA. Det är kul faktsikt =D
OCH bra tidsfördriv !

Därför jag spelar nu för jag och Nea har håltimma i två timmar.. börjar klockan 2 med svenska och sen slutar vi. Och Nea ligger och ska försöka sova lite nu..


bloggfjortisar?

men herregud! Ibland undrar jag verkligen vart samhället är på väg med alla tjejer som är runt 12-13 år.. Jag blir tokig när jag ser såna videoinlägg på ex Youtube, på massa 12 åringar som bloggar och är SÅ fjortisar. SKÄRP ER VAFAN! Det är ju nästan läskigt att dom kan vara såna, eller är det bara för uppmärksamhet? Kan man ju undra!?
Jag tycker det är sorgligt faktiskt. Går runt med alldeles för mycket smink, kanske 3 lager foundation och idomin på läpparna, inte ens snyggt! Och det där med morrhår? vad är det för något..? 
Jag förstår inte vad som försigår i deras huvuden faktsikt...
PATETISKT!


08.09.09

Godmorgon!
Gick upp 20 över 6 idag och satte mig en stund och gosade med Flisan. Hon är så gosig på morgonen, vill bara lägga sig i ens knä och mysa =)
Har precis ätit frukost nu och ska kolla här lite på saker och sen göra mig iordning. Börjar 8 idag med en typ lång lektion, vad jobbigt!
Vi hörs sen =)

god kväll/natt

Förut så kom Edvard och Johan och plockade upp mig med bil så åkte jag med Edvard hem, vi kollade på Disney Channel och mös. Det var as länge sen jag kollade på Disney channel så det var kul faktiskt! Saknar de =)
Och vi som inte har det längre, det suger verkligen!

Men nyss när jag skulle hem vid 10 så kom jag på att jag inte hade någon cykel där så skulle bli tvungen att gå.. Och mamma är själv med Emanuel som sover så hon kunde ju inte möta mig. Men så kom Laura ut och jag lånade hennes moppe, så det var ju bra. Ska lämna tillbaka den imorgon bitti när jag åker till skolan så då slipper jag gå då också! TOPPEN!
Nu kollar jag på nånting på 4an tror jag, med b.la björn gustavsson, det är rätt kul. Men under pausen nu så ska jag göra mig iordning för att sova sen =)
Så god natt på er alla.
PUSS

hejsan svejsan

Är hemma nu då. Förut åkte jag till Edvard med min cykel som hade punka, för mamma har köpt nytt däck och så idag =) Så nu har han fixat den och jag kan börja cykla till skolan.
Nu sitter jag vid syrrans dator eftersom att lillebror sitter och nördar sims på den stationära (nej jag har inte tagit hem min bärbara än haha)

Ha de bra så hörs vi kanske senare =)
kram

åh nej vad jobbigt!

Nu är jag i skolan, mötte Nea utanför och båda vi trodde att vi började vid 11 någon gång.. Men så kollar vi på schemat nu och den första lektionen vi har börjar klockan 2, och vi är här nu liksom..
Och att det är den enda lektionen vi har på hela dagen, surt eller?
Så vi får väl sitta här typ 3 timmar och vänta, spela lite crazy taxi och försöka hitta på något kul!..
STOR SUCK


07.09.09

Godmorgon!
.. Igår kväll kollade jag och Edvard på Kärleken checkar in på trean. Sen när den var slut ungefär så åkte jag hem så jag var hemma typ halv 12. Satt och kollade på tv och pratade med mamma och Alexandra. Sen tog jag en gilm och gick och la mig. Det blev LASSIE, den är verkligen så himla fin och jag tror jag grinade minst två gånger under filmen haha.
Idag gick jag upp vid 9 när klockan ringde och så har jag bara kollat runt här.. "överstikten" är fortfarande knasig så sorry om det är någon kommentar som jag inte ser och då inte svarar på.
Men nu ska jag äta frukost!

mys med söndagsfilm!

Nu har jag och Emanuel varit ute med Flisan i ca 45 minuter, så någon nattkiss sen behöver hon inte. Egentligen så ska emanuel lägga sig och typ höra saga halv 8 men idag fick bli ett undantag och han fick följa med mig ut =)
Vi gick runt en tennisplan där vi hittade 5 stycken tennisbollar, alltid bra att ha till Flisan. Perfekt ställe att gå om man har en hund som gillar bollar =D (haha, ta det inte på fel sätt!!)

Edvard skrev precis också att jag ska komma hem till han så jag ska snart dit när han säger till och så ska vi kolla på antingen söndagsfilmen på trean om det är något att se, annars väljer vi någon annan film att se. När den är slut så ska jag åka hem!
Har sov morgon till 11 imorgon så ska sova ut lite!
Hej svejs på er.

(kan inte lägga in några bilder jag har tagit för hittar inte USB sladden haha, illa va)

?

Jag fattar ingenting. När jag ska kolla översikt så står det ingenting. Här om dagen så såg jag kanske 5 nya händelser (eller vad man ska säga) Men nu ser jag ingenting vad som har hänt. Inte om jag har fått någon kommentar eller någonting.. Är det bara för mig det är konstigt?

Nu har jag precis duscat och skulle skynda mig ut med Flisan så jag skulle kunna gå och vara med Edvard sen. Men som vanligt så säger han att han inte skulle kunna träffa mig alls länge för han är med en nu. Och det gick inte att säga tidigare ne. Så jag ska ta en lugn promenad med Flisan nu och... Nej jag vet inte.

Ha det bra.

the sims

Nu är det så här att Alexandra OCH Emanuel har börjat spela sims igen. Och bara för att det var så himla länge sen så ska jag också spela det nu =)

bad update.

HEJSAN PÅ ER!
Vet att jag har uppdaterat dåligt nu under helgen men det är såhär va, att i fredags efter skolan så åkte jag hem till Nea och ingen av oss tog med oss dator, och sen när vi hade kommit hem till henne var vi där i kanske en kvart innan vi drog till hallsberg för att ta bussen in till stan en sväng, där gjorde vi inte speciellt mycket faktsikt.
Igår (lördag) så vaknade vi halv 3.. jäklar. Vi åt frukost och så, sen så kollade vi bussar. Det stog då att det gick en buss 16:40, men att man då var tvungen att förbeställa, så vi ringde och då sa hon att jag skulle ha ringt för 20 minuter sen för nu är det försent. LIksom TJUGO minuter?!
Men så var det och jag blev kvar hos nea, vi kollade på två filmer ändå, Loveactually och Lejonkungen 2.
Efter det så kom Neas pappas tjej och sa att hon kunde skjutsa hem mig, men runt 10 så det lät bra.
Under tiden så gick vi över till några stycken i närheten, dom flesta spelade wow men vi fick något att göra ändå =)
Så skrev Sussi (nea låtsas mamma typ) att om vi hittade någon annan som kunde köra mig så skulle hon betala bensinpengar. VI letade men ingen kunde typ men så tillslut så kom några som kunde köra mig! Ringde mamma på vägen hem och så sa hon att min säng var upptagen av Emanuel eftersom att mormor och morfar är här. Så jag åkte direkt till Edvard och sov där!

Imorse gick vi upp halvtio, mornade oss lite och så åt vi frukost, efter det åkte jag till Mikaela så jag var där till halv 11, då jag tog ut Flisan på morgon promenad. Vi var ute i nästan en timme. Ska jag vara ärlig så var det riktigt skönt att bara gå och få frisk luft! Nu är jag hemma och väntar på att mamma, mormor och morfar och Emanuel ska komma hem =)

Nu vet ni iaf varför jag inte har uppdaterat =P


04.09.09

Godmorgon. Tänka sig att jag var lika duktig idag och duschade imorse hav 7. Det känns faktsikt jätte skönt att duscha på morgonen, jag piggnar till på en gång och känner mig fräshare =)
Idag fick jag skjuts till skolan eftersom att mamma och Emanuel åkte bil till Emanuels skola, så dom släppte av mig bara!
Fick 15 kr av mammsen också för jag hann inte äta frukost hemma, så tänkte köpa en fralla och festis i cafét sen.
Nu har vi Info & Layout, som håller på till halv 10. Egentligen ska vi ha den här lektionen till 10.50 men schemat har krachat med andra klassen schema som ska vara i den här salen halv 10, så vi får en och en halv timme och dom också. Bra, för då slutar ju vi tidigare också:D

god natt... igen

nu ska jag sova igen.. eller gå och lägga mig på riktigt mena jag! =D
NATTI NATTI

gratis mode

hej igen, nej jag har inte kommit i säng än, damn it!
Men när jag satt här så såg jag en biobiljett i Alexandras rum.. och så bara blev jag tvungen att kolla på den, och så ser jag att det stog GRATISMODE.SE på den, ja bara what the fuck?!
Jag har aldrig trott att det funkar för jag typ fattar inte! Men nu när hon har fått en gratis biobiljett så har jag börjat igen!! =D

GÅ MED NI OCKSÅ FÖR FAN! det är ju lättare än förut och jag fattar till och med, vem fattar inte då? hehe.

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEMMAR! =D



PUSS

good night then

Jaha, jag har himla tråkigt nu. Så jag tänkte hoppa in i duschen och sen lägga mig och läsa en bra bok =)
Håller ju på att läsa en redan som jag tycker att jag måste bli klar med snart: "En tillräckligt vacker dag för att dö" heter den, det är en verklighetsbaserad historia, ruggigt bra.
Men ha det så bra och dröm sött så hörs vi imorgon, oki? =D

nu...

.. Ska jag spela CRAZY TAXI =D

today´s

DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG =D


Jeans jacka - wear it
Jeans tights - gina tricot som ni redan vet =D
Randig tröja - bestältt nånstans !
SKOOOR! - DINSKO! =D
svart linne under - gina tricot


Neas hårförlägning!

Det tog väl ungefär en och en halv timma att blir klart. Under tiden så var jag och Backe till en bankomat en snabbis och så tog vi en hamburgare på McDonalds, tog med en hamburgare till Nea också när vi gick tillbaka.
Det blev jätte fint!!

Före


Efter

HAHAHAHAHAHAAAAHAHA!!!  okej, nea kommer slå mig imorgon men jag tog faktiskt en annan bild också när allt var fixat men den finns tydligen inte kvar. HAHAHAHAAA!!!! *sitter och skrattar helt för mig själv, hur dumt känns inte det*!!!  Men hon e sööt =D


sliten

wehoo vad trött och seg jag är nu alltså!
Efter stan så drog vi till dansen på en gång, fick gå en bit från tåget, jobbigt. I spöregnet också. Och jag som hade tofflor på mig bara för fick ont i fötterna av nya skorna, så mina strumpor hänger nu på tork =D
Dansen var skiiit roligt ju, har verkligen längtat efter det här alltså!! Vi började med en ny koreografi på en gång, svårare än förra gången märkte jag direkt men SÅ KUL!! =D AAH.
Efter dansen så fick jag och Laura skjuts till station av Neas pappus. Fick vänta på tåget i en kvart innan det kom och sen gick jag hem i ännu mera regn, fy! När jag kom hem så var det full fart med städning här så jag tog tag i att skura hela lägenheten och passade på att städa mitt rum ordentligt, vilket jag inte har gjort på ett tag.

Sen var det mat, kycklig och ris med currysås, yummi. och nu har jag slått mig ner här hur död som helst. Kommer antagligen att ha träningsvärk imorgon efter idag haha.
Och mina fötter gör lite ont fortfarande, men tro det eller ej, dom åker på imorgon också! =D


oh shit, my feet

Jag har faktsikt klarat hittils att gå i skorna utan att ta av mig dom, men ont har jag faktiskt =P
Får se hur det går i stan =O
Mina fötter kommer ju att vara helt döda till dansen.
Men jag borde ju vänja mig om jag går i dom mycket nu =) 

vill man vara fin får man lida pin!

dans start!! =D

Idag är det torsdag, alltså DANSEN BÖRJAR IDAG ÄNTLIGEN!!! =D
Den börjar halv 5 till halv 6, hoppas vi hinner tillbaka från stan innan bara! Ni som inte kommer ihåg så går jag på RAGGA/STREET, men det är ju mest ragga vi kör, det är typ att man ska pumpa med bröst och rumpa, en lite mer sexig dans om man kan säga så, missförstå mig rätt. Det är grymt kul iaf.
Ska försöka att få någon ta lite kort eller filma den här terminen så ni får se! =)

03.09.09

God dag =D
imorse kom jag allt upp i tid hörrni, kors i taket! Gick upp kvart över 6 och hoppade in i duschen, sen fixade jag mig och hann även äta frukost i lugn och ro! Kom till skolan i tid också, utan stress vilket känns toppen, ska försöka forstätta så!
har varit en riktigt soft dag och vi slutar vid ett, då ska jag, Nea och Backe in till stan och nea ska sätta i hårförlägning, vad fiint! =D

godnatt bloggen

Nu har jag varit och hälsat på Edvard i ungefär 45 min, kunde inte vara där så länge pga att jag ska upp tidigt imorgon och duscha och för att jag inte vill åka hem för sent så det händer något igen!
Men vi kollade på Beck ett tag, synd att jag inte hann se klart den bara..
Men nu är jag hemma och ska borsta tänder, ta bort smink osv och sen lägga mig och sova, är jätte trött.

Får se hur det går imorgon att gå i skorna hela dagen, snacka om att jag kommer ha skapligt ont i fötterna! Har ju gått i dom idag från halv 5 när jag kom hem till kvar över 9 när jag åkte till Edvard, och bara av det så fick jag ont i trampdynorna, där vid tårna. Ja man går ju tekniskt sett på tå men =P
Ni som undrar, skorna är från DINSKO och kostar 499:-

God natt på er alla och sov gott =)
kramis

GAAH

Sitter och nördar ett spel på facebook nu (inte poker faktiskt haha det har jag slutat med!)
Men däremot CRAZY TAXI! Har ni inte kört det så gör det fan. Började spela det i skolan idag och har spelat här hemma nu också, och jag börjar allt lära mig taktiken här =P
Det är typ en taxibil som hoppar över andra bilar och det går på tid och så ska man få så höga poäng och komma till så hög level som möjligt, mitt rekord är nu 65tusen och lever 13. Det går jättefort och det är typ ibland 3 bilar irad som man måste hoppa över fort som tusan, om inte 4 bilar! Vad nördig jag låter. Ska kanske spela Diablo istället :D

barnvakt

Nu har jag kommit in med Flisan, fasen vad dryg hon är. Tog säkerligen en halvtimma innan hon gav sig med att dra. Skit jobbigt när hon drar som en jag vet inte vad!!!
Men nu har iaf mamma åkt på föräldrar möte för Emanuel och Alexandra till sin pojkvän, så jag är hemma och är barnvakt åt Emanuel, får se vad vi ska hitta på en halvtimma innan han ska borsta tänderna och sen hoppa i säng. Och får se om han väljer att kolla på film en stund eller om jag ska läsa för honom, hoppas han väljer film för jag suger ju på att läsa haha =P

...

Är hemma nu också, har varit och hämtat skorna och sen åkte vi till biblioteket och kopierade några papper och sen och hämtade Emanuel. Just nu går jag runt i mina skor så jag ska gå in dom och se om det känns bra. Ville gå med dom direkt men mamma sa att det inte var en sån bra idé att jag går ute med dom ifall jag ska skicka tillbaka dom ifall det är något fel, och det hade hon ju rätt i. Men än så länge så känns det toppen :D
NU ska jag spela CRAZY TAXI på facebook, hur kul som helst, OCH beroende framkallande ;P

äntligen äntligen äntligen!!! =D=D

JAAAAAAAAA! fick ett mess av mamma i skolan att mina skor ha kommit, så DIREKT efter skolan så gick vi och hämtade dom. Dom sitter PERFEKT och är sååååå så snygga, im in loove, BIG TIME!! :D:D





ÄR DOM INTE LITE SNYGGA ELLER!?!?! =D
Enda som är, är att det känns lite konstigt att gå i smal och hög klack, eftersom jag aldrig brukar gå i det ^^
hihi, jag är världens gladaste just nu!!!!

oj shiit

helene (våran mentor) kom in för ett tag sen och sa att jag och nea hade lektion som har hållt på i 40 min. Så vi sprang ner och så skulle vi tillbaka till grupprummen direkt och ska jobba med uppgifter, fan att vi missade det.
Men nu jäklar regnar det också, det bara öser ner, kom som en smäll bara. men det är rätt mysigt. Mörkt i hela skolan och så ös regnar det ute! =) hehe

kan dee drawings, Hon e Gryym ju!!

Jag är med och tävlar i Kan Dees blogg, om ett as snyggt linne!

SER NI HUR GRYM HON ÄR PÅ ATT RITA ELLER?

Antagligen så vet alla redan vem hon är men skulle lägga ut en teckning och så länkar så HÄR!!
www.kandeedrawings.blogg.se  <---  HENNES BLOGG
www.kandeeshop.se. <--- SHOPEN

*wish me luck*


grattis nea

Idag fyller ju NEA år, måste ju säga det!
GRATTIS PÅ DIG STUMPAN! <333  =D


har ingen mer bild på nea på den här datorn.


02.09.09

Hej på er =)
Sorry att jag inte skrev mer igårkväll men åkte till Edvard och tänkte sova där men det funkade inte för en massa saker, så jag kom hem igen halv 11 och då var datorn avstängd.. Men gick och la mig vid 11 iaf och somnade typ på en gång. Imorse vaknade jag halv 7 men gick upp 7 haha. Och visst sa jag något (som vanligt) när jag vaknade vid 7 och hade försovit mig lite, "Men jag hade den ju där", alltså jag menade att jag var så nära att gå upp att typ att "gå upp" var en sak och jag hade den nästan haha, fattar ni? =P

Kom till skolan 8 precis när vi började och har nu haft två jätte långa och tråkiga lektioner. Men jobbat har jag allt gjort. Har även hunnit posta brevet om extra tillägg på studiebidraget, som jag tror att jag inte kommer få! =(

Jag och Nea har varit på Ica och köpt vitlöksbaguette för ett tag sen, så jävla gott och det har jag inte ätit på jättelänge, kanske bra det med tanke på hur onyttigt det är!

home for a while

Nu har jag precis landat framför datorn!
Vi var i säbylund och badade, det var varmt men inte skönt alls att vara sällskap, för det blåste som bara den! Nu har det lugnat sig lite och är faktsikt varmt ute, as skönt! =)
Efter dom hade doppat sig EN gång (haaha badkrukor) så åkte vi hem igen. Jag följde med Edvard hem och så var middagen precis klar, någon ungersk soppa som jag inte vet vad den heter men som är super god!
Jag saknar när jag var i Ungern förra sommaren, och maten. Men när jag ändå är inne på ätbara saker så måste jag bara säga att jag saknar BRÖDET!! MUMSFILIBABA!!  Varje morgon så var det någon som gick till affären vid 7 när den första vaknade och köpte 2 eller 3 nybakade brödlimpor, vitt bröd. Och så när vi kom upp så var dom fortfarande lite varma och kraspiga i kanterna. Så hade vi på kanske ost, gurka, tomat och nån grej på till! AS GOTT kan jag lova! =D   Saknar Ungern i stort annars också men!

Jaja tillbaka till nutiden. Ska käka en kiwi och sen gå ut med Flisan vid halv 8. Tänkte att jag kanske ska sova hos Edvard inatt eftersom jag ska vara hemma imorn kväll med lillebror för mamma ska på föräldrar möte. Får se vad som sker. Hörs kanske när jag kommer in igen!

oldies

Här är några jätte gamla låtar som jag kommer ihåg från när jag var liten =D

 

Nu ska jag gå, ha det super och njut av låtarna =D  kram


snart ska jag bada

Edvard frågade nyss om jag ville följa med han Johan och Johans flickvän och bada, visst ska jag följa med men är inte säker på att jag är sugen på att bada så mycket. Men tar med badkläder för säkerhets skull =)
Kan ju vara kul att bara kolla på och vara lite sällskap också =)

jag mår illa, som en gorilla

Sitter här och orkar typ ingenting, mår illa som ett as. Vet inte varför men det kom bara sådär. Känns som att jag ska spy när som helst, usch.
Hoppas det går över snart då! :(

suck

Vi har ju då svenska nu och jag fick precis tillbaka min filmrecension, det var lite "tunt" hade hon skrivit. Så hon tycker att jag ska skriva en ny om en film jag såg typ igår, och igår såg jag SAW och det fick jag inte skriva om för hon kommer inte kunna sova då haha, söt.
Men den jag skrev fick jag iaf G på, så det får nog räcka ändå för jag orkar inte nu =)


är du vaken lars

HAHA. jag har sjungit på en låt heela dagen och nu hittade jag den på youtube.


Så himla skön haha =D

one tree hill

Ojojoj vad segt det här går, men nu är det bara en halvtimma tills vi börjar. Har varit och sökt om extra tillägg på studiebidraget nu iaf, hoppas jag får det för det behöver jag verkligen!
Och nu sitter jag och nea och kollar på One tree hill från internet, så sorligt! Har ni sett det avsnittet där haylie blir påkörd och lucas hamnar också på sjukhus?? Tror det är säsong 4.. Usch höll på att börja gråta här haha.
Jag ska nog be någon ladda ner One tree hill, alla säsonger åt mig, måste se från början ^^


håltimma (igen!)

Nu har vi varit på idrotten och så har vi precis ätit, fisk och ris. Det var gott men hade typ ingen aptit för att äta så åt bara lite..
Nu har vi som går handel håltimma till 2 nån gång, hur kul är inte det? vad fan ska man göra liksom.. SUCK.
hatar hurdom har lagt upp schemat alltså, vi fick förresten ett till nytt idag, det tredje hittils.
Nu ska jag spela spel

idrott, usch fy och blä

Om en liten stund så ska vi gå till idrotten, suuck. Och eftersom att det inte regnar ute så ska vi antagligen vara ute och det vill jag inte =( Fryser bara jag sitter här inne liksom juu. men förhoppningsvis kanske man får vara inne ändå!
Efter idrotten så är det nog mat. På tal om det så fick jag låna lite mer pengar av Backe så jag kunde köpa 2 ost och skink toastar, jätte gott. men blev ändå inte riktigt mätt, så ska ta och kolla vad det är för mat idag och sen knalla till idrotten. Det som är ännu jobbigare är att det är typ 10 km dit, (kanske inte) och det är kallt ute!


ny design nu

jaa som ni ser så är den nya designen uppe nu, har inte ens märkt det själv eftersom att LINA gjorde det åt mig, tack så hemskt mycket, tycker ni den var fin? =)
Själv vet jag inte hur länge den har synats men Nea sa precis att det vart fint och jag fattade ingenting haha, hade glömt att kolla! Men nu är den uppe och jag är jätte nöjd med den, så tack LINA! =)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL LINAS BLOGG


hungrig!

Nu har vi fått lite uppgifter att göra men har redan gjort dom medans hon prata så sitter istället att fixar min farm på facebook, är det ingen som har det här? bli min granne då! =D
Ska snart ner till cafét och köpa en toast, GOTT. men jag skulle vilja ha typ 4 stycken för äter man bara en sån liten när man är så hungrig så blir man typ bara mer hungrig, ååh. Gick upp lite för sent imorse så hann ju inte äta frukost där, men hoppas tiden går fort så det är lunch snart!

01.10.09

God morgon. Idag är första dagen på en ny månad som jag hoppas blir en BRA månad om man jämför med den senaste nu, som har varit kaos typ.

Sitter nu i skolan och ska på lektion, antingen så har vi näthandel eller något annat, man vet ju aldrig eftersom att våran lärare kör ihop allting och har olika lektioner varje gång,, så hon följer inte schemat ett dugg vilket som är jätte jobbigt, för det blir krasch i hjärnan och så kommer man bort sig och sen kommer efter!!

RSS 2.0