G'night

HEJSAAAAAN!
Efter skolan idag så gick jag hem till Edvard, var där ett tag och blabla, vi gjorde ingenting. Vid 5 cyklade jag hem (uppför alla backar, JOBBIGT) och åt lite och sen tog jag moppen tillbaka till Edvard istället, jag är lat.
Vi hade verkligen ingenting att göra så jag kom på en sak jag och kompisen jag var med alltid gjorde när vi var små och inte hade något att göra. Vi tog en varsin lapp och skulle skriva ner tre olika saker vi skulle kunna tänka oss att göra, och om något lät bra för båda gjorde vi det.. det dåliga är att om inget låter speciellt bra för båda två är man tillbaka till att göra ingenting igen!
Till slut så fikade vi iaf, för Edvards farfar (jozeph elr tati=farfar på ungerska) fyller 69 år idag, GRATTTIIS till han!
Efter det så kom vi på att vi kunde spela tv-spel. men så funkade inte det vi ville spela så vi spelade Sonic istället, som var jätte tråkigt. Så satte vi oss vid bordet och tog varsin macka och pratade istället.. Sen blev klockan 10 och jag åkte hem =),  tänk hur länge vi satt och gjorde ingenting egentligen, från halv 6 till ungefär 10.

Men nu är jag hemma och tänkte uppdatera lite, men inga bilder (nya iaf) för min usb-kabel har fortfarande inte kommit fram :(  Måste skörda min farm på farmville också och om en stund ska jag sova =D


Kommentarer
D E L L A

sv; Aw, bor du långt bort :c?

2009-09-10 @ 00:19:38
URL: http://dellas.blogg.se/
therese

joo, är bara putti lite förskyld nu :) men he e bra annars

2009-09-10 @ 07:40:22
URL: http://thereselindgren.blogg.se/
ida forsberg♥

Svar:

jaha, okej tackar!:D♥

2009-09-10 @ 08:49:51
URL: http://iiidaforsberg.blogg.se/
therese

okej, oj;o

2009-09-10 @ 10:27:31
URL: http://thereselindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0