grattis Laura 18 år! =D=D

Idag fyller Laura ARTON jävla år alltså! Edvard syster! Så nu ska jag och mamma ner till dom och fira henne så det skriker om det!
GRATTIS LURIFAX!!! =D

Och imorgon ska hon ha fest också, alla ska ju som sagt vara utklädda!
Ha en toppen födelsedag laura! <3

boooring

Att det inte finns ett skit att se på tv, vad är det här? Ja juste, torsdag!
Jaja, jag sitter ju som vanligt vid datorn framför tvn. Har ätit lite mycket jordnötsringar så jag mår en bit illa, usch det är inget kul. Ska dricka lite vatten.
Har tänkt att kolla på Bring it on - all or nothing på datorn istället eftersom det inte är något bra på tv. Eller först ska jag se klart 2 ½ man, det är ju lite kul ändå. Fastän jag har sett de här avsnittet..
Men bring it on är bra iaf, någon som sett den? =)

Ha en god natt!♥


ÅH HERREGUD!!

Nyss så skänkte PERCY NILSSON 1 miljon kr till rosa bandet, tror dom sa att det var han som byggde den där arenan, där dom är i malmö... Herregud. Det är ju hur mycket som helst alltså!!
Om jag hade mer pengar än vad jag har, så skulle jag också skänka pengar varje månad. Men inte mkt att göra om man inte har pengar ju! Eller måste man vara 18 för att skänka pengar?
Isåfall får jag vänta tills jag får mitt drömjobb och tjänar skjortan! =D


rosa bandet galan

Tror inte att det är någon som har missat att det är ROSA BANDET GALAN ikväll!
men för er som kanske har missat det, på kanal 3! Och det har hållt på sen 20.00 nu. Jag sitter som fast här i soffan alltså. Kollar knappt på datorn när jag skriver haha.
Höll på att börja grina när man fick se den där tjejen som hade bröstcancer, usch.

Men iaf, här kommer jag sitta hela kvällen och kolla. Har köpt hem jordnöts ringar och coca cola också! =)

Är det någon som har tänkt skänka EN MILJON kronor eller? ojojoj.


29.10.09

God morgon. Det var länge sen jag vaknade men ändå.
Gick upp vid 9 och halv 10 var jag ute med Flisan i lite mer än en timma. Skönt att vara ute faktsikt men jag blev väldigt hungrig för jag åt inte frukost innan. Så när vi kom in så vräkte både hon och jag i oss mat!

Åh, hon var så himla söt inatt. Precis när jag hade stängt av filmen och lagt ner datorn på golvet så reste hon sig och bara stog och kollade (alltså så väntade hon på att jag skulle säga "komdå")
Så det sa jag och med ett skutt så var hon uppe i sängen. Hon lägger sig längst in och på två kuddar och bara borrar ner huvudet, hon är så sööt haha. Som att sova med en stor nallebjörn haha.

Nu ser jag på sjunge himelen =)

dags att sova nu!

Nu är jag riktigt trött. Har suttit och kollat på en massa olika program på tv. Skönt det att bara slappa. Som om jag inte gör det tillräckligt redan?!!

Nu ska jag lägga mig och kolla på någon tråkig film som jag kan somna till tänkte jag. Jag somnar alltid lättast när det är något ljud i bakgrunden, jag vet inte varför. Men är jag ensam och ska sova så sätter jag antingen på musik eller film, jag kan inte sova annars. Det är jätte jobbigt när jag sover hos andra, som inte kan sova med lite musik på, men till slut somnar jag ju ändå, fast det tar ett tag!
Så ja, på med en film och god natt mer er. ♥

all alone

Nu sitter jag här för mig själv. Edvard kom hit förut runt halv 7. Vi kollade på tv och mös lite. Så åkte han vid 8 igen för han skulle vara hemma då. Då satte jag igång att steka chicken bits, mamma skickade med färdigt ris och bearnésås, mums fillibaba!

Har varit ute på nattkissen med Flisan också, mötte två hundar så för att slippa dra i henne och att hon skulle skälla så mycket så fick jag vända håll två gånger och ta en liten omväg haha. men vad gör man inte.. det är ju bara jobbigt när hon håller på så där!

Det finns ingenting bra att se på tv enligt mig,  så nu försöker jag hänga med i oskyldigt dömd men det går inte så bra, jag tycker inte om den serien men får kolla ändå. Om jag inte hittar någon bra film förståss, ska kollas upp nu.
Ha det bra :D


åh

men titta, nu är det NAVY CIS på tv, kanal 3.

ska bo hos syrran ett tag nu

Sorry för att jag inte har uppdaterat nånting idag, men har helt glömt bort det. Sov hos Edvard, men inte sov jag mycket inte. Är så himla täppt så jag har vaknat av att det har varit jätte svårt att andas, skit jobbigt. Har inte sovit bra alls!
Jag vaknade av Edvards klocka vid 7, han går upp tidigt eftersom att han är i skolan och pluggar på dagarna nu på lovet, det tycker jag är bra för han! =)
Så jag var vaken ett tag med honom och kände mig hur pigg som helst, men så när han hade gått så vände jag mig om och försökte sova, då somna jag på en gång, till klockan halv 12! Klockan 12 gick jag upp och klädde på mig, gick ner och tänkte åka hem, men så var mamma där och hade köpt med fika, så vi satte oss och fikade med therese och zoltan istället. Sen åkte jag och mamma till en leksaks butik och köpte lite grejer till på lördag då jag ska på halloween fest. Laura fyller nämligen 18 år!!! så alla ska klä ut sig. Jag kan inte säga det här ifall att hon skulle läsa, för hon får inte veta vad jag ska klä ut mig till! haha.

Nu börjar det bli mycket.. Men jag är iaf i Mikaelas lägenhet nu, hon åkte till sin pojke idag och är där till på söndag så jag ska då bo här, härligt va. Jag gick hit förut med Flisan, hon ska vara här med någon/några dagar.
Sen åkte jag hem igen med Edvard och nu har mamma precis skjutsat tillbaka mig hit. Så jag har tagit med mat, frukost och lite annat så jag klarar mig =)

27.10.09

Hej på er. Eller god kväll!
Det gick inte att skriva igår när jag ville eftersom att inloggningen var avstängd mellan 00.00 - 04.00.

Men idag gick jag upp vid 2 iallafall. Åt frukost i lugn och ro framför tvn. Sen kom mamma med idéen att vi skulle åka in till marieberg och köpa lite. Bland annat en present.
Så vi åkte in dit och köpte nässpray till mig, är så jäkla täppt i näsan så det är inte sant! Och så köpte jag ett svart nagellack åt mig själv. Har sett många som har det och det är så snyggt och jag har velat haft de länge men som jag säkert har nämt, jag är pank!

Nu ska jag cykla till Edvard och förhoppningsvis sova där inatt, mys!

puss på er

om mublerat!

Idag efter att jag hade ätit frukost och somnat i omgångar i soffan så gick jag in i mitt rum. Och rätt vad det var så började jag mublera om. Så det har jag hållt på med ända från 12 till 6 ungefär. Men kul har det varit och jag har fått tagit många tankeställare hur jag ska göra för att få plats! Men nu blev det bra och mysig, och bara en hylla åkte ut som jag knappt hade användning för ändå. Stod bara massa saker där för att fylla ut liksom..

När jag var klar så var det bara sängarna kvar, så då fick Edvard komma hit och hjälpa mig. Jag har inte en hel dubbelsäng liksom, utan två vanliga sängar som står brevid varandra. Och det är så himla jobbigt när ex Edvard sover hos mig, för då hamnar (hamnade) jag alltid i springan och då gled sängarna isär så jag låg halvt nere på golvet. Men nu har han skruvat ihop dom så det inte är någon glipa alls! Så nu slipper jag ligga på golvet, det är ju en fördel =)

Såhär ser det ut nu:

Sängen direkt till höger när man kommer in i rummet. (vet att väggen ser jävligt tom ut vilket är tråkigt, men har inget att sätta upp där ännu + att mamma inte vill att det ska bli för mycket hål i väggen!)


Min garderob =D


Liten smink och fix hörna (dock ska lampan bort när vi har lyckats fixa tak lampan, både jag och mamma försökte förut men det gick inte alls så vi får vänta med det.)


Lite foton jag har satt upp på väggen över sängen


en ny fönster lampa som lyser rött ;)



Vad tycks, blev det fint? =)

26.10.09

God morgon!
Inatt sov jag hos Edvard, vi kollade på KING KONG och åt lite lösgodis. Eller ganska mycket eftersom att både han och jag började må illa efter ett tag.
Imorse gick jag upp kvart över 8 då alarmet ringde, jag var helt hjärndöd så sen vaknade jag klockan kvart i 9 av att jag hade somnat om och mamma ringde haha. Jag skulle komma hem så Emanuel slapp vara själv när mamma var ute med Flisan.
Har legat i soffan sen jag kom hem, och ring praktik platsen och sagt att jag är sjuk så att jag inte kan komma den här veckan heller.. Tråkig va?! ;)

Nu ska det kollas tv!:
11 - one tree hill, kanal 5
11.50 - Sjunde himlen, kanal 5
13.35 - Gossip Girl, kanal 5
15.05 - Ghost Whisperer, kanal 4
16.05 - Gossip Girl, kanal 5
17.30 - Las Vegas, kanal 5

Ja det är mycket på kanal 5, as bra om man inte orkar göra något annat än att kolla på tv =D

nu ska jag ut i det jätte vackra vädret..

Nej, vackert är det inte. Men tur att jag ska åka bil då!
Edvard kommer och hämtar mig och så ska vi åka nånstans, bara han och jag. Vart vet jag inte..
Nu är han här så ha en bra kväll.
Hej med er =)

"nya" byxor

Kollade igenom lite gamla kläder i förrådet, och så ser jag ett par jeans jag köpt för jätte länge sen! Som Alexandra har haft i sin garderob.
Så dom kunde jag faktiskt ha! Och tänk att det är strl XXS, shit.



Inte så tokiga va? :D


Flisis <3

Haha,
Flisan var så himla söt förut när hon låg i sin lilla bädd. Hon började rulla runt och hade sig. Tyvärr hann jag inte ta kort just när hon låg på rygg, men hon är så söt ändå!


Visst är hon för söt?!

nu är det vinter tid

Kom ihåg att ställa om klockorna nu, för nu är det vintertid!  suck..

Så nu är alltså klockan 11:09

25.10.09

Idag vaknade både jag och Vickie av att hennes mamma släpper in Casper och Melvin i sovrummet, hennes hundar alltså. Inget kul sätt att vakna på. Båda två skuttar upp i sängen, lägger sig över oss och börjar bråka (busa) med varandra. Och rätt var det va så hamnade mitt smalben i melvins mun, som han låg och tuggade på.. Och han var ju inte mysig att ha över sig heller för han väger inte lite längre. Han har blivit riktigt stor och vägde runt 25 kg nu tror jag det var!

Men vi gick upp iaf och klädde på oss. Jag cyklade hem runt kvart över 10 för Vickie ska iväg och kolla på lägenhet.
Så nu sitter jag här, samtidigt som jag äter frukost, vanlij yoghurt med start!

Har eran helg varit bra?

igår:

Sorry för igår men hann inte uppdatera någonting innan jag drog iväg, blev lite stressigt.
Jag fick tag på Vickie då och hon var med Amanda, så dom kom och mötte mig så gick vi hem till Amanda och spelade spel, barn genier. Jag kom tvåa iaf. Men vissa frågor var jätte svåra så man kan ju undra hur en 8 åring skulle klara det om barnet verkligen inte är ett GENI då!?
Efter det spelade vi kort, neger och president, jag vann ALLA gånger och vickie blev oftast neger alla gånger, amandra blev det någon gång! Sen la vi av och bara satt och snacka istället, åt chips med dipp och cola!

Hade en riktigt trevlig kväll iaf, som alltid när jag är med dom. =)
Vid 12 när det var dags att gå så åkte jag och Vickie först hem till mig med cykel, hon skjutsade och såklart kom det typ tre poliser.. Men jag hämtade saker för att sova hos Vickie och så tog jag min cykel så åkte vi hem till Vickie. Vi kollade på en film innan vi skulle sova också, POJKEN I RANDIG PYJAMAS, den var riktigt bra men jävligt hemsk också! Det handlar om en pojke vars pappa är SS-soldat (en sån som jobbar för Hitler), och pojken tror hans pappa är en bra soldat, inte en sån som gasade ihjäl judar... Pojken blir vän med en jude som sitter inne på koncentrations lägret, så dom pratar genom stängslet. Inte visste pojken att det var ett sånt läger heller.. Nu säger jag inte mer ifall någon vill se den, men jag garanterar er om att den är hemsk, MEN ändå bra!

vad händer för kul ikväll?

Jag har varit ute med Flisan i en halvtimma. Jag har städat i lägenheten och jag har duschat och gjort mig klar för nånting jag inte vet ska hända?
Ska äta snart, tänkte ta lite gröt!
Kan någon hitta på något kul ikväll så jag kan haka på? Vill ut och göra något. Kanske åka bil med några sköna människor, med tanke på det dåliga vädret så är det ju inte speciellt kul att vara utomhus.

Vad händer då folket? ^^

24.10.09

Hejsan på er =)
Sov hos Edvard inatt, vi kollade på film (som vanligt). Men den här gången en bra film iaf. Den heter August Rush. Det handlar om en pojke som blev bort adopterad när han var bebis av sin morfar. Mamman visste inte om det, hon trodde han dog när hon blev påkörd. Pojken är iaf speciell, han hör musik överallt och sen när han rymmer från pojkhemmet så börjar han spela massa noter, och han spelar hur bra som helst utan att han ens har plingat på en gitarr någon gång. Och till slut hittar han sin mamma och pappa, den är jätte bra!

Idag gick jag upp vid 1 kanske, Edvard kom och väckte mig då. Så gick vi och åt frukost och så skulle han hålla på och irritera mig, så när jag skulle ställa in smöret i kylen så kommer han och håller på så då skulle jag typ putta bort honom med smörpaketer, och såklart är det smör på locket så han får värsta smör klicken på näsan haha. Och han skulle såklart ge tillbaka så jag fick smör i håret!
Jag kom nyss hem så ska hoppa in i duschen!

väldigt rastlös

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, som vanligt då.
Är väldigt rastlös nu iaf, har inget att göra. Och jag blir väldigt lättirriterad märker jag. Alla skriker och åh!
Ska snart äta, samma som igår för jag vill inte ha det mamma lagar, visst är det gott men det är jag inte sugen på, klyftpotatis och fläsk filé.

Efter det så ska jag med Edvard och köpa chips och lite anant gott. Vi ska bara kolla på film ikväll för jag orkar inget annat och inte han heller om jag känner honom rätt. Han är alltid helt slut efter att ha varit i skolan och sen fixat bilen i några timmar. Han brukar vilja lägga sig och bara se på film och sen sova tidigt. Inte direkt vad jag vill men. Jag får ligga och kolla på film för mig själv haha.

HA en bra fredags kväll. =D

little children

Igår så hittade mamma en film hon hade glömt att hon hade fått för länge sen. Så den tog jag och kollade på innan jag skulle sova. Little children heter den och Kate Winslet är med.
Den var inte en jätte bra film men den var ändå bra liksom. Handlar om ett villa område med mammor som tar deras barn till lekplatsen varje dag, eller till badet. I området bor en blottare som ingen tycker om. Och Sarah (Kate Winslet) träffar en "älskare" eller vad man ska säga. haha.


En scen ur filmen, när blottaren är i bad poolen.

23.10.09

Vaknade vid elva och var helt kallsvettig. Är det febern som är på gång nu kanske?

Men drog mig upp ur sängen ändå, gjorde frukost och satte mig vid tvn och åt. Har lagat mat på cafét på facebook och snart ska jag klä på mig för att gå ut med hund skrället. Om hon orkar vill säga. Mamma körde slut på henne på morgon promenaden så nu ligger hon och snarkar haha. Söt hon är.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, sova hos Edvard iaf tror jag =)


tv tv och ännu mer tv

Det känns som att jag tittar på tv precis heela tiden. Har jag inget annat att göra? Tydligen inte!
Har iaf kollat på tv hela dagen idag också. Två programm som jag gillar mest än nog Ghost whisperer (15.05 på 4an) och så Gossip Girl (16:05 på 5an). Det är ju så himla bra att de kommer precis efter varandra också! Gossip girl har jag itne varit så förtjust i förut men nu gillar jag det, grymt!

Om tre minuter, alltså klockan 17:30, så börjar Las Vegas på 5an, det ska jag också kolla på! Och snart är det mat också. Mamma lagar potatis mos med kokt korv. Länge sen jag åt potatis mos.
Förhoppnings vis så kommer Edvard hit om ett tag också, kul det :D


TELEVISION - my new lifestyle ?

22.10.09

Godmorgon =)
Vaknade av ett skutt för ett tag sen. Telefonerna började ringa och vad rädd jag blev!
Har ringt praktik platsen idag och sagt att jag inte kan komma för ont i halsen, och förkyld. Och se på fan.. nu ringde min lärare också och frågade vart jag var. Då har hon varit där jag praktiserar och pratat med dom, ja herregud.

Jag har iaf nyss ätit frukost och läst lite bloggar, såg att det går att beställa biljetter redan nu till Twilight - new moon! Kanske dags att göra det innan dom tar slut. Om man vill gå på premiären vill säga. =)

natti natti

Nej nu ni. Har jag skrivit mycket på kort tid här, just like before ;)

Men nu börjar jag bli trött, och jag får mer och mer ont i halsen, damn it! Så jag ska dra på en till film och försöka sova bort det onda i min kropp.
Och imorgon ska jag vara hemma och vila mig ännu mer så blir jag nog bra sen, förhoppningsvis!
God natt på er♥

beställt

Juste, det höll jag på att glömma!
Beställde ju kläder från H&M och ELLOS för ett tag sen. Idag kom lite saker, inte mycket att hurra för men..
Två bh:ar, 5 par trosor, och en typ av cardigan. Men den var tyvärr alldeles för stor, även om det var storlek Small.. Det skulle lika gärna kunna vara ett natt linne, så stor var den. Det ska vara som en tunika och gå en bit nedanför rumpan, men den här gick till knäna på mig, inte snyggt. Och så var den helt slapp! Så ska skicka tillbaka och kolla om det kanske finns en XXS?  Tror ni det finns?  För jag har en känsla av att XS också kommer vara lite för stort.. Eller så är det jag som är för liten, typiskt!

Men bh:ar och trosor behövde jag också så det var bra! Resten skulle komma någon gång i mitten på NOVEMBER! Känns som att de är hur länge som helst kvar ju.


dåligt med bilder!

Jag får så här dåligt samvete igen, för att jag typ aldrig lägger upp några bilder. Men jag är som jag är, glömmer ALLTID bort att ta kort ifall det händer något, eller vad jag gör. Eller på min outfit. Men det är så att när jag väl tänker på att jag ska ta kort, så gör jag någonting annat samtidigt som gör att jag glömmer bort, och sen kommer jag på det men då gör jag något annat så jag inte hinner.
Men jag ska försöka ta lite mer bilder nu (som jag har sagt rätt många gånger förut då), men bli inte sura om det inte blir på ett tag haha. =)

En gammal bara för det!

inte så gammal men..

nu har jag tittat på en film

Gick och la mig förut... men så var jag inte speciellt trött så jag satte på en film istället, kan ni gissa vilken det blev? jo, TWILIGHT!
Jag har sett den rätt mycket nu på sistonde, men den är ju så bra. Jag längtar verkligen tills tvåan kommer ut, new moon. Hoppas att den är bra också så man inte blir besviken, tror nog att alla har ganska höga förväntningar på den filmen eftersom ettan är så bra. Men tyvärr så brukar det ju vara så att ettan alltid är bäst, sen blir det bara sämre och sämre. Säger inte att det blir så nu, men oftast!

När jag fyller år om exakt en månad nu (eftersom att klockan är över tolv) så kanske Edvard skulle bjuda mig på bio, så ska vi se den nya twilight filmen i så fall. Om han inte hittar på något annat då, men det skulle vara kul!

Någon mer som ska se tvåan eller? ;)


00.03

Idag har jag som sagt bara varit hemma. Och ätit choklad bollar som Emanuel bakade igår, jätte gott =)
En stund på kvällen så åkte jag hem till Edvard, vi kollade på film, Barbie haha. Men ska jag vara ärlig så var den bra, enligt mig!

Har varit ute med Flisan en stund också, annars bara varit i soffan framför tvn (inget ovanligt, bara att jag inte brukar sitta där heeela dagen!). Men har varit riktigt skönt att bara vila sig.


Jag tycker man ska göra chokladbollar UTAN kaffe, då är det mycket godare!
Vad tycker ni?


21.10.09

Hej. Inatt sov jag hos älskling. Var helt slut i kroppen efter att har stått hela dagen igår på praktiken. Men idag så stannar jag hemma. För jag har nysit som en gris, och då får jag inte vara i köket så jag kunde lika gärna gå hem. Och att jag har jätte ont i örat.. Det hade jag igår morse också, men så gick det över mot eftermiddagen. Får se om det går över så jag kan va där imorgon iaf.. Inte för att jag vill vara där men, ah.

Sitter i soffan och kollar på sjunde himeln nu, det tycker jag är bra =)

ghost wisperer

Nu sitter jag i soffan under den jätte mysiga filten och kollar på ghost wisperer (är inte säker på hur det stavas.)
Jag gillar det programmet, det är rätt fränt ;D
Har ni sett det någon gång? Om inte, gör det!

20.10.09

Hejsan. Idag väckte mamma mig, jag kom inte upp själv. Men ändå så somnade jag om kanske 10 min när hon hade gått haha.
Idag på praktiken fick jag börja med att göra bland sallad, det tog sin tid. Efter det fyllde jag på en del saker som var slut. Och sen skulle jag skära gul lök, jag klarade av att skala en halv, sen såg jag inget mer! Det går verkligen inte för ögonen det där med lök. Det bara rinner, usch. Så en annan tog över och jag skulle fixa persiljan istället, tog nästan 2 timmar alltså. Annars idag har jag bara diskat, igen!

Fick slutade tidigare också, en bra sak. Klockan 20 över två tog jag bussen hem. Skulle egentligen vänta på Edvard och Glenn som skulle komma in till marieberg, men nej vad trodde jag. Klart det blev så att dom inte åkte in idag.. tur att jag hann med bussen bara. Skönt att sluta tidigt! =)


lägg dags

Nu har jag och mamma kollat på Roast på Berns, OCH haft kudd krig ;) (jag vann!)

Under pausen gjorde jag mig iordning för sängen, så nu ska jag sova. INGEN ringer och stör mig inatt, hoppas jag. För eran skull alltså, då blir det lika sjukt som inatt haha.

God natt på er alla♥

the first day

Hejsan. Måste bara säga att den här veckan kommer det bli väldigt dålig uppdatering här eftersom jag inte är hemma på hela dagarna..

Började ju första dagen på praktiken idag, på Pacos, och det SUGER verkligen. Det enda jag har gjort är att skära upp tomater så det sved på händerna, diska, diska och åter igen diska!!!
Och juste, jag har torkat ALLA (det var hur många som helst) kylskåp, och så har jag diskat ännu mer. Tömt disken, satte in disken, hämtat disken och lämnat den..
Usch vad det har varit tråkigt, och det kommer att vara såhär i stort sett hela tiden, inget kul alls. Är inte ett dugg nöjd med platsen faktsikt, men det var ju den enda jag fick i sista sekund!
Och jag börjar ju klockan 10, men så går bussarna så tokigt så jag är i marieberg 9:20, så får vänta där i 40 min innan dom öppnar också.. Jag ser verkliiigen fram emot den här och nästa vecka, NOT!

På tal om annat nu.. Natten var väldigt skum, någon ringde mig halv 1 då jag hade somnat, och jag har samma alarm signal som ringsignal. Så jag var ju inställt på att det var alarmet som ringde halv 8 på morgonen. Så jag gjorde som vanligt, stängde av mobilen och somnade om. men så vaknar jag igen efter ett tag (ett långt tag då) och tänker "ÅH NEJ!!! JAG HAR FÖRSOVIT MIG!!!!"  Men då kollar jag på klockan och då var den 5 på morgonen. Jag blev helt förvirrad och vaknade igen halv 8. Jäte skumt och jag fattade inte riktigt  vad som hände haha.


18.10.09

Idag så vaknade jag  och Edvard vid 9, eller han vaknade inte helt så jag tog ut Flisan och han sov vidare. Så kom jag in och la mig och gosade lite, somnade om såklart haha. Men idag behövde han inte åka hem så tidigt iaf, tur det. Blev lite förvånad att hans pappa inte ringde vid 8,9 som han brukar. Utan han ringde vid 12 ungefär. Då hade vi hunnit äta frukost och myst framför tvn ett tag.

Sen kom mamma hem, och hon hade med sig världens mysigaste filt hem som hon har fått av en. Den sitter jag under nu och ååh vad mjuk och skön den är!
Mamma har stoppat in lite kyckling i ugnen som vi ska äta snart. Kanske tar lite makaroner till.

Om ett tag så ska jag träffa Edvard också =)

mysigt igår!

Edvard kom igår i tid ändå, maten var fortfarande varm och han tyckte köttfärsen var god! YES!

Efter det så åkte vi och handlade chips, dipp och en massa godis, det finns kvar fortfarande haha. Sen duschade jag och så gick vi ut med Flisan, kom in i lagom tid tills filmen catwoman på trean började.

Efter det så fanns det ingenting bra att se på tv innan klockan 1, eller 2... Så vi satte på Spider man 1, det var ju jätte länge sen man såg den, kom inte ihåg nånting om vad den handlade om haha. Efter det så kollade vi på 2an också, jag somnade.. Så väckte Edvard mig vid 5 när han hade kollat klart på filmen. Gick direkt in till sängen och la oss, jag somnade som en stock på säkert en sekund.
En riktigt mysig filmkväll hade vi, tack för det! ♥

im the new chief!

Har varit ute med Flisan och när jag kom in så ställde jag mig och lagade mat. jag har aldrig gjort köttfärssås förut, bara kollat på när mamma gör det, eller Alexandra. Men nu så har jag gjort det! Mamma visade vad jag skulle ha i innan hon åkte, så jag började med att hälla i en halv creme fresch, och jag tror det blev ganska för mycket HAHA. För kättfärsen blev helt vit och som en gegga, så då hällde jag i en massa andra saker, men sen blev jag tvungen att ringa henne haha. Men nu är det klart och det blev hur bra som helst, hoppas jag.

Edvard ska komma hit och äta med mig, maten är klar, men ingen Edvard, hoppas han kommer snart annars blir maten kall och jag får äta själv. Jag är ju vrålhungrig så hoppas han skyndar sig!
Till ska vi iaf äta makaroner, det är ju lättast. =)


ska va hundvakt idag

Idag har mamma åkt iväg nånstans. Så jag ska vara hundvakt åt Flisan hela dagen. Men Edvard ska komma hit senare så tänkte vi ha film kväll och så ska han sova här.

Kanske ska en stund till Amanda, med Vickie också. Det skulle vara riktigt kul att umgås lite med dom. Hinner ju knappt göra det längre. Men vi får se hur det blir.


17.10.09

Hejsan hoppsan.
Jag kom fram till örebro igår vid 7. Edvard kom och hämtade mig med moppe bilen =)
På vägen hem så körde vi vilse eftersom vi gick efter gps:en, som tänkte leda oss ut på motorvägen haha. Så vi kom till något ställe som vi trodde skulle leda oss till den rätta vägen.. Så åkte vi ett bra tag när vi märkte efter ett tag att vi redan har åkt där. Då hade vi kört runt i en cirkel 3 gånger typ...

Men till slut så kom vi på rätta vägen. Åkte hem och lämnade väskan och sen åkte jag med hem till Edvard och sov där!
Idag gick vi upp vid (nångång). Vi gick ut och han skulle byta däck på bilar. Jag tänkte ligga kvar och sova men ville inte ligga och sova själv så jag följde med ut i kylan och kollade på, dum som jag är. Det var jätte kallt.
Så efter det skjutsade han hem mig och här sitter jag nu, ska städa mitt rum lite tänkte jag.
När jag orkar resa mig från mysiga soffan såklart. Sitter inlindad i en varm filt och har mjukiskläder, kan inte bli bättre!

im going home

Nu har jag ätit frukost, ordentligt, och vanilj sås, smaskens!
Nu ska jag packa klart det sista och sen gå med mormor till bussen och så ska vi ta oss in till stan. Först ska hon klippa sig och sen om vi får tid över innan min buss går vid 4 så tänkte vi äta lunch eller ta en fika.
Nu har jag iaf batteri på mobilen så jag kan lyssna på musik, tur det.

Men jag vet inte om jag vågaar åka hem alltså, för igår gjorde jag en quiz på facebook om vem som ville döda mig och resultatet blev: YOUR MUM - She may look innocent but deep inside she wants to kill you!
Someting like that..
Men lite läskigt om jag typ kommer hem och så möter hon mig i dörren med en kniv och säger med läskig röst; HEEEEEEJ CARRO! Jag lovar, jag skulle skita ner mig på 2 sekunder.

Men nu ska vi tänka positivt, mamma älskar mig och är en ängel, ha ha..
Vi hörs när jag kommer hem istället, innan mina fantasier tar övertaget här, får lite konstiga tankar när jag är trött!
Kram på er!♥

hos pappa!

Ikväll har jag varit en stund med Jens, Kevin m.m.
Satt hos jens ett tag och kollade på film och sen kom syrran och hämtade mig så följde jag med hem till pappa. Så här sitter jag nu. Pappa ligger och sover och vi har precis kollat klart på en film "No good deed" hette den och den var faktiskt bra.

Nu ska vi kolla klart på Twilight eftersom vi inte hann göra det sist för hon skulle upp tidigt då, dock i onödan!
Men imorgon har hon ingenting så nu kan vi vara uppe hur länge som helst och kolla film =)

Vi köpte chips och dipp förut också så det har vi ätit. Men nu börjar jag få lite ont i magen så ska inte äta mera.
Har även ätit Kina puffar, mm vad gott.
Det är så att pappa kör ju lastbil, och han får massvis med godis när han kör, från företagen. Så han har massa Geisha chokladkakor, och massa godis påsar, MUMS!

Nu ska jag kissa! Och sen ska vi se klart på mer filmer. Ha en toppen kväll/natt!


macka, pizza,cola, paj, vanlijsås...

Nu är jag verkligen propp mätt. Imorse vaknade jag vid 12, åt två mackor med skink ost på. Så säger pappa och Alexandra att dom är hungriga, så då åker vi till handen och äter pizza. Mötte sedan upp mormor där och går runt ett tag, Alexandra hittade en snygg everest jacka som hon ska köpa imorgon. Vi var inne på Din Sko hur länge som helst också, skulle hjälpa Alexandra att hitta ett par snygga skor som hon kan ha i vinter, men kunde ju inte hjälpa att jag hittade några som jag blev kära i. Vad jag vill ha dom!

Så efter det åkte jag med mormor hem, ska ju sova här i två nätter nu. Har precis ätit blåbärs paj med vanlijsås.
Idag tänker jag nog inte äta något mer, men får se, jag är ju trots allt ett matvrak =D


framme nu =)

Usch, vad tråkigt det var på bussen, och att batteriet på mobilen dog efter en timma gjorde ju inte saken bättre, ingen musik heller då.
Så jag fick sitta och roa mig med att hålla mig från att kissa på mig och att äta godis, och dricka cola fastän ja höll på att kissa på mig. Toaletten var trasig så.

Och det var lite kul ett tag i början, för det var en kille som satt mitt emot mig som glodde på mig som ett fån. Och så när jag tog upp mobilen och mitt headset så gjorde han likadant. Så efter ett tag så satt han fortfarande och stirrade på mig, men jag försökte ignorera. Så efter ett tag tog jag av mig jackan när han fortsatte och stirra, haha ja då gjorde han också det.. Och så kollade han bort för ett tag.. Men så fortsatte han stirra efter inte så lång stund. Då kollade jag tillbaka och då räckte han fram handen och skulle hälsa, haha han sa vad han hette och sa att han mådde jätte bra haha. Sen sa han inget mer.

Han gick av efter ett tag också, men jag kunde hålla mig för skratt iaf haha.
Nu sitter jag i soffan med syrran och kollar på tv. Ska snart kolla på en film "twilight" och äta chips med dipp =)

Ha det så bra så hörs vi imorgon!
kram♥

nu drar jag!

Var i skolan förut och pratade med Ann-Britt, jag hittade en ny praktik plats i marieberg, men jag kunde inte va där den här veckan utan nästa vecka.. Så då kom vi fram till att jag tar ledigt hela den här veckan och praktiserar några dagar på höstlovet istället.

Och så när jag kom hem så kom jag på att jag kan ju åka till sthlm den här veckan då. Så nu har jag bokat biljett och ska åka runt 6 och är framme i sthlm vid 9. Hoppas bara Alexandra kan komma och hämta mig då för jag hittar inte till haninge själv.
Men ska iaf sova hos pappa och Alexandra inatt och så åker jag till mormor och sover där resten av veckan. Vad kul det ska bli =D

Nu måste jag gå och packa så jag hinner träffa Älskling innan jag åker också =)

12.10.10

God morgon!
Inatt sov jag hos Edvard, vi åt chips och ost bågar och kollade på film igår kväll, det var mysigt =)
Gick hem imorse vid 8 och nu har jag precis duschat och ätit frukost. Ska göra mig iordning och sen dra mig iväg till skolan. Måste prata med en lärare om praktik, eftersom vi ska praktisera imorgon, och jag har ingen plats längre, pga av några förhinder då. GREAT!

Så vi hörs sen =)

17:10

Jag har varit och solat, det var hur skönt som helst tills jag var klar. Jag mådde jätte illa och blev yt i huvudet, men så brukar det bli ibland, säkert bara för att det är så himla vamt, trots det solade jag bara i 10 min.
Gick hem efter det och satte mig och spelade lite grann.

Sen var jag ute med Flisan i ungefär en halvtimma och nu har jag precis ätit gröt! :D

sola

Nu har jag bestämt mig för att jag ska gå ner och sola. Jag behöver verkligen lite färg, börjar se ut som en vit tavelkrita!

Hörs senare =)

11.10.10

God morgon. Nu har jag precis ätit frukost, rostad macka med nutella, mums!

Igår kväll gick hur bra som helst. Det endra vi gjorde tillsammans förutom att kolla på film var att spela UNO. Johanna vann, jag kom tvåa, och ingen av killarna gick ut. Det gick verkligen inte så vi la ner efter ett bra tag.

Vid halv 12 så skulle jag lägga pojkarna eftersom att mamma och Nann skulle komma hem senare än beräknat, Emanuel sa som vanligt att han inte var trött och inte kommer kunna sova, men också som vanligt så somnade han på ungefär 3 minuter efter jag hade läst en bok för han. Jonathan där emot ville inte ens höra saga, utan han somnade som en stock så fort han la sig i sängen. Så jag trodde Mamma och Nann skulle komma runt halv 1 kanske men så blev det inte, så då sa jag till Johanna att hon också skulle lägga sig och sova. Hon somnade fort hon med!

Och så var det bara jag och Edvard kvar, vi satt och kollade på TV tills vi insåg att det inte fanns något bra att se, då valde vi en film; Minority report med Tom cruise, och la oss i sängen och kollade, jag såg inte mycket alls eftersom jag somnade jag också haha.

Imorse vaknar jag av att Edvards mobil ringer, då var klockan halv 8 tror jag. Och då var det hans pappa som sa att han skulle hem då. Liksom HALLÅÅ???? HALV ÅTTA  på en söndag morgon, nice..

 


ska vara barnvakt ikväll

Nu ska mamma och hennes kompis gå iväg. Så jag har precis duschat och vi jag har lagat mat till ungarna så dom är mätta och glada =)

Nu är killarna i full lek och Johanna är fast vid datorn. Får se hur länge de orkar hållas, har jag tur så slipper jag hitta på en massa saker för att hålla dom aktiva, för det är jag inget vidare bra på och så ska vi inte prata om mitt tålamod.

Nu ska jag sätta mig och kolla på tv eller något och äta massa chips och godis som jag har köpt till oss och dricka läsk, mer blir det inte!

Ha en bra kväll!

lång promenad

Kom precis in efter en lång promenad med Flisan på 1 ½ timme. Vi var i en liten skog, och Flisan ska som vanligt börja gnaga på en trä stock.. Så efter ett tag så ser jag att hon står med tassen och försöker få bort nånting ur munnen! Då har en stor (jag menar stor!) trä flisa fastnat mellan hennes tänder som sitter sten fast, så jag höll fast hennes tassar så hon inte skulle gräva mer för hon började till och med blöda, och så fick jag dra bort den. Det var svårt för mig också för den satt verkligen fast, stackarn.

Så har vi gått runt lite och Emanuel har lekt i klätterställning tills han råkade sparka mig i huvudet, då kände jag att det var dags att gå hem innan jag skulle bli irriterad och sur. Men vi var ute länge ändå så.


finally

Inatt sov jag hos Edvard, vi tänkte kolla på filmen Wallander men den var hur tråkig som helst och jag somnade istället. Han skjutsade hem mig vid hav 12 idag, så åt jag frukost och kollade på Spy Kids!

Då kom mamma och sa att dom ska in till marieberg och då kunde jag lika gärna följa med istället för att sitta hemma och ha tråkigt ensam. Hittade tre par trosor på H&M, för endast 20kr styck. Och äntligen så hittade jag en bh i rätt storlek! Letade igenom alla på H&M men ingen fanns i min strlk, men på Lindex hittade jag allt. =)
Snart kommer ju den jag har beställt från H&M också, så då har jag två jag kan ha. En början iaf.

Nu ska jag städa lite här innan mammas kompis med hennes barn kommer =)

@ home

Kom hem och städade i badrummet och har städat mitt eget rum också, jätte ordentligt, det behövdes!
För imorgon kommer ju mammas kompis med hennes två barn och dom ska sova i mitt rum... Men det gör inte mig något eftersom att jag sover i Alexandras rum ändå.

Sen lagade jag iordning makaroner med skinksås så det har jag nyss ätit. Nu sitter jag och kollar på Extreme home makeover, så fint är det tycker jag. Är nära på att gråta nästan varje gång jag kollar på det haha.


slutar nu

Skönt att sluta tidigt idag då!
har lyssnat på alla redovisningar nu, fick ingen liten rast heller så det blev jobbigt att sitta stilla och bara lyssna hela tiden. Men det var bra faktiskt. Vi har inte gjort något liknande med vårat arbete haha.

Snart ska jag hem och städa och massa annat. Skulle egentligen följa med Nea till marieberg men måste städa.. 
 
Hörs senare =)


09.10.10

Godmorgon. Kom nyss till skolan och nu lagar jag mat, på facebook ja!
Vi börjar egentligen klockan 9 idag, med alla redovisningar. Men jag är här nu för att Edvard kom och hämtade mig vid 8, för jag är så lat att jag inte orkar gå till skolan.

Imorse hade jag lite problem att komma upp ur sängen också. Först gick mamma förbi och väckte mig gång på gång, sen vid kvart över 7 när jag blev tvungen att gå upp då.. Så DROG HON AV MIG TÄCKET!!!
Usch vad kallt det blev, men då var det lika bra att gå upp. Och så hade jag bara en halvtimma på mig att göra mig iordning, men jag hann ändå. Det enda problemet var att jag fick valångest, kunde inte bestäma mig för vilka kläder jag skulle ha på mig haha.

Sorry för att det inte blev någon bild på outfiten igår men glömde helt enkelt bort att ta bild och så hade jag ju danskläder på mig när jag kom hem, så..

spel är kul

Dansen gick bra idag, väldigt seg  mot slutet bara och när vi slutat så fick jag vänta på mamma en halvtimma.

Nyss så har jag varit med Vickie, gick och mötte henne med Flisan runt 7, och vi har suttit och spelat kort till nu. Först spelade vi kasta gris vilket var jätte länge sen jag körde. Och efter det har vi kört UNO i 3 omgångar, riktigt kul faktiskt!

Nu har hon åkt hem och jag ska vänta på att maten i mitt café ska bli klar (på facebook) och sen hoppa in i duschen. Tänkte lägga mig rätt tidigt idag för jag är verkligen jätte trött.

Vi hörs imorgon, puss ♥

lets go dancing!

Har suttit här i flera timmar nu. Hela veckan, varje timme. Känner att jag börjar få någon slags av panik av att bara sitta här... Men nu är projekt arbetet klart och det känns ju bra. Och imorgon ska alla redovisa sitt, förutom våran grupp haha. Backe är nämligen jätte sjuk med hög feber, krya på dig gumman!
Och vi kan inte göra det utan henne. Så våran mentor har kommit på en annan lösning, att vi ska redovisa för bara våran egen klass och inte den andra, på någon svenska lektion efter höst lovet. Och hon kom även på en lösning för mig som inte vågar stå och prata inför folk. Jag ska sköta Power Pointen, och bara sitta och klicka, bra va?! =D

Snart ska vi gå iväg till tåget i varje fall, som åker klockan 4, för idag idag är det ju dans!
Känner mig inte speciellt taggad men det kommer alltid när man väl är där. Idag ska jag dansa järnet eftersom att jag kommer missa två gånger när jag och Nea är i sthlm och praktiserar, damn!
Tänkte inte alls på det när jag sökte i sthlm... Vi kommer att missa mycket men så får det bli nu när vi äntligen har fått praktik plats. Vi får försöka ta igen det senare =)

Nu ska jag börja plocka ihop, kram så länge!

äntligen mat

Nu har vi fått hjälp med power pionten, det funkar inte som jag vill. Men har skickat till en lärare nu så skulle hon försöka fixa det, vad felet är vet vi inte heller...

Alldeles strax ska vi gå och äta, pannkakor idag. Jag älskar torsdagar för det är pannkakor då, och ännu bätte är att jag är hungrig!

08.10.10

God morgon allihoppa =)

Skulle åka till edvard igår kväll men kände att jag inte orkade, utan jag ville lägga mig i ett varmt skönt bad istället. Jag tror jag badade för länge, i varmt vatten. För när jag gick upp var jag lite snurrig i huvuvet och kände mig skakis, det var läskigt!

Gick i varje fall och la mig vid 11 igår, somnade som en stock på en gång, och imorse väckte mamma mig vid halv 7, jag somnade om 2 gånger kanske innan jag tvingade mig själv att gå upp, men det var så skönt att ligga under det varma täcket.. Gjorde mig iordning och så och sen kom Edvard och hämtade mig och skjutsade mig till skolan, skönt att slippa gå i det kalla vädret! 
Idag har jag min nya kofta på mig, bild på outfit kommer nog senare idag, när jag har kommit hem!

Nu sitter jag och spelar Café World på facebook. Har hittat det nu, det är faktsikt roligare än farmville ! =P


nu

så ska jag gå med Flisan till Emanuels simhopp. Skulle ta henne efter maten senare men kan ta henne nu istället när jag ändå ska ut.

Inte gjort mycket alls i skolan idag med projektet, får ju aldrig någon hjälp. Och så till det att jag inte vågar/klarar av att redovisa, då sa en lärare igår att jag var lite av HANDIKAPPAD!??!?  Dum i huvet, urstäkta mig, men så säger man inte. Så jag har inte varit på så jättebra humör idag när hon har varit där..

Men hur som helst så tänker jag inte vara med på fredag och redovisa, dom får väl ge mig IG om det är så farligt, jag klarar verkligen inte av det, att stå framför en klass (nu är det två till och med) och prata. Man klarar ju inte allt, men tydligen så fattar inte lärarna det!

Nu är det bäst jag går så jag inte kommer försent, Hej så länge =)

hej

Inatt sov jag hos Edvard. Han somnade på en gång så jag låg och kollade på film och slocknade vid elva när den var slut. Imorse gick vi upp halv 8 haha. Och jag började 8, tur att han bor så himla nära =)
Klädde på mig och gjorde mig iordning fort och så skjutsade han mig till skolan, ja jag är lat!

Idag har vi inte gjort nånting... Vet inte vad vi ska göra heller så... Bara att vänta tills vi får hjälp med nånting tror jag.

Idag efter skolan så ska jag hem och så vid 5, tror jag så ska jag följa med och kolla på Emanuels simhopp och se hur duktig han är!  Han kommer hem efter varje träning, glad och stolt över vad han har klarat av, så jag måste ju kolla =)

praktik plats fixad!

Nu har jag äntligen fått en praktik plats! På ett café i Haninge, fan vad glad jag blir! Så jag ska åka till stockholm i helgen och vara där i två veckor.. oj vad jag kommer sakna min Edvard! Men får ju iaf träffa mormor och morfar, och pappa och Alexandra och dom andra som bor där, ska bli kul kul!


06.10.10

Godmorgon!
Vaknade vid kvart i 7 av att mamma SLITER upp dörren som vanligt så att jag flyger upp ur sängen!
Fast egentligen så öppnar hon försiktigt och bara säger carro i vanlig ton, enligt henne. Men enligt mig så sliter hon upp dörren och skriker CAARRRROOOO!!!! Hör man bättre när man sover eller?

Men kom precis till skolan iaf, mötte upp Edvard först för han ville ha en snus, jäkel som ruinerar mig!
Nu sitter jag i grupprummet och är hur trött som helst. Ska fortsätta med projektet idag, tungt.
Nej men jag har ingen lust att jobba... än.

Jag kunde förresten ha mina gråa byxor idag, för mamma fixade bort fläcken igår och imorse var dom bara lite blöta så då åkte hårfönen fram i högsta hugg, så torkade jag byxorna =)

snart läggdags känner jag.

Åkte tillbaka till Edvard runt 8.. hjälpte han fylla bensin i dunkar och så. och SJÄLVKLART ska jag vara så klantig att jag lyckas på bensin på mina nya gråa mjukisbyxor!! FAN.
Mamma sa att det typ dunstar bort så får väl hoppas på det.. jag som tänkte ha mina gråa byxor och gråa munktröjan imorgon.. Men får väl bli svart istället. Typiskt mig alltså. Jag har varit riktigt klantig idag.. På Marieberg när jag och mamma åt så råkade jag ha ner alla köttbullar på mackan.. och så höll jag på att välta hela bordet bara för jag rörde på mig.. Här hemma när vi åt så råkade jag få korven att hamna på bordet också och tappade ketchupen, min otursdag kanske?

Har iaf varit hos Mikaela och hämtat en annan Bring It On film, min favorit. Det här är Bring It On - All or nothing. Skådespelaren som är med i Heroes är med där, kommer inte på vad hon heter just nu.. Britney i filmen iaf så jag har fått för mig att hon heter det på riktigt.. men juste, Hayden nånting kanske?!

Ska låta mamma fixa mina byxor nu och sen lägga mig och kolla på filmen, och sen sova. Är dyng trött men måste bara se filmen =D

GOD NATT


"picknick"

När Edvard hämtade mig efter skolan så åkte vi hem till honom ett tag. Tänkte på vad vi skulle göra.. Så kom vi på:
Vi köpte en chipspåse, åkte ut till hällabrottet in på nån liten grusväg och sen en skogs stig, tur att han har liten bil som man kan köra i skogen med haha. Vi parkerade framför en liten sjö och satte oss och åt chipsen haha, man kanske inte kan kalla det för picknick men mysigt var det ändå. 
Har varit där i stort sätt hela tiden, har åkt runt i skogen och på grusvägar och massa andra ställen. Lyckad dag även om vi inte gjort något annat än att åka runt.


... jag måste verkligen köpa en kamera.


Today´s


Svart cardigan - Gina Tricot
Linne - BikBok
Tights - Gina Tricot

Min nya jacka!

Höll jag på att glömma!!



Hur mysig som helst! =D

dagens inköp!

Okej, jag vet att min mobil kamera är SÄMST! Plus att det är mörkt i mitt rum... Så bilderna blev inge bra men man kanske kan se vad det ska föreställa!?


Svarta tights - Lager 157, 80kr
Gråa och Svarta mjukisbyxor - Lager 157, 120kr/st


Svart och grå munk tröja - Lager 157, 120kr/st
Svart kofta - Vero Moda, 200kr (tror jag)



en lektion

Som vanligt på måndagar så har vi bara en lektion som börjar klockan 2, så därför kunde jag och mamma åka in och handla innan, hihi.
Men det vi gjorde idag... Jag fattar verkligen ingenting! Hur svårt som helst. Och även om hon har berättat och förklarat snart tusen gånger så får jag inte in det i huvudet... suck.

Men nu har vi slutat iaf, jag ska snart gå ut så kommer Edvard och hämtar mig. Vet inte vad vi ska göra men antagligen åka runt lite och bara umgås.
Så ha det så bra så hörs vi sen. Med bilder och dagens outfit!

05.10.10

Hej på er.
Idag gick jag upp vid halv 9. Gick och duschade och sen gjorde mig iordning för att åka in med mamma till marieberg och örebro. Vi åkte först till lager 157, som ligger i aspholmen och där handlade jag 2 tjocktröjor, 2 mjukisbyxor och ett par tights. Hur billigt och bra som helst är det där!!
Efter det åkte vi till stadium outlet som också ligger i aspholmen, det var lite svårt att hitta så vi åkte runt ett bra tag. Där skulle jag kolla efter en billig jacka, och så hittade jag en as snygg, men som visade sig vara dyr när jag väl kollade priset. Så tyvärr fick jag forstätta leta. Fanns inga speciellt billiga jackor där men JÄTTE snygga reebook skor för bara 250kr, som annars kostar 900kr. Dom ska jag köpa när jag får lite pengar, helt klart!

Vi åkte efter det in till marieberg, var inne på hur många butiker som helst men inga snygga jackor fanns, men så går vi in på veromoda, där hittade jag först en stickad kofta, jättesnygg, och så en fin jacka också. Inte för tjock och inte för tunn, så det blir min nya höstjacka, jag älskar den. Hur mysig som helst! Köpte koftan också, för 250kr tror jag den kostade. Köpte även lite trosor på Lindex =)

Det är vad jag har köpt idag men det blir mer, ska beställa från H&M på internet istället. Bilder kommer sen på det jag har köpt idag. Jag är jättenöjd för allting, tusen tack mamma, jag älskar dig! =D


god natt

Inte speciellt bra uppdatering idag heller...
Men som sagt så gjorde jag kaffe, helt själv för första gången, och både Edvard och Putte tycker att det blev jätte gott. Men ska jag vara ärlig så vet jag inte vad jag gjorde från början, för det kom bara vatten med lite brun nyans i... så jag hällde i ännu mer kaffe pulver och ännu mer vatten för det var slut, och så blev det brunt till slut. Men det behövde ju inte dom veta! Lite konstigt att jag aldrig gjort kaffe själv kanske, men jag tycker inte om kaffe, fastän jag drack det hela tiden när jag var i cafét i skolan, ni som läst länge vet vad jag pratar om. Men då försökte jag lära mig att dricka kaffe, liksom tvingade mig att tycka om det, och den kaffe maskinen skulle man bara hälla upp en påse pulver och sen slå på, så var det klart.
Hemma har jag bara kollat när mamma gjort kaffe, och gjort misslyckat kaffe... utan vatten tror jag det blev =D

Men nu kan jag...
Chokladbollarna blev också jättegoda tyckte dom. Jag också för den delen. Men dom tog slut fort. Kanske borde ha gjort dubbel sats.

Har iaf kollat på hela Bring it on ikväll och kollat på tv med mamma, med popcorn och päron soda!
Nu ska jag sova så vi hörs imorgon bitti.

KRAM & GOD NATT♥

04.10.10

Förlåt för dålig update igår hörni. Inte ett enda inlägg på hela dagen, men jag kände bara inte för det och hade inget speciellt att skriva om.
Jag har iaf sovit hos Edvard hela helgen, hur underbart och mysigt som helst, men nu ska vi inte sova över ofta på vardagar, hans pappa tyckte att det blev lite mycket nu haha.

Fredag: Var med Edvard och Johan i hällarbrottet, grillade lite och hade det kul. Jag fick åka moppebilen hem, KUL! Jag och Edvard kom hem till Edvard runt halv 11 då kollade vi på film och sen sov vi. 

Lördag: Var med Edvard på dagen. Sen var jag bara hemma och så !  På kvällen vid 8 så skjutsade Edvard mig till Vickie, var hos henne till 10 ungefär och vi kollade på film, bring it on. Men filmen var bara 47 min så det tyckte vi var lite konstigt.. Så sa Mikaela att det var två delar, men så var båda delarna likadana så hon hade råkat bränna ut samma del två gånger. Så vi bestämde oss för att se andra delen någon annan gång, kanske ikväll =)  Edvard hämtade mig vid 11 och så sov jag hos honom inatt igen. Kollade på två filmer jag lånade från Vickie, Twilight och 100 feet, dom är bra, båda två. Men 100 feet är lite läskig haha. Men det roliga var att det var Edvard som kröp närmare mig när han blev rädd, inte tvärtom haha!

Vaknade vid 12 idag, så jag fattar inte hur jag kan vara så trött nu!?
Åt frukost och så har jag bara legat i sängen och slappat mig medans Edvard har städat. Men nu är jag hemma. Ska göra chokladbollar sen och kaffe, så ska Edvard och Putte komma hit, kul kul!

Vad har ni gjort i helgen då? =)

just nu


Fick låna Edvard mysiga tröja idag, det var ju så jäkla kallt ute!


14:38

Sitter och jobbar för full. Jobbigt.
Hoppas att jag kan gå hem snart =)

Vad ska ni göra ikväll?


-1 grader

Imorse när vi kom ut så var det IS på bilarna, så kallt börjar det bli nu, hemskt ju!
Det är -1 grader ute, svinkallt vill säga. Jag vill ha varm sommar tillbaka istället! Och det är ju jättekul att skolans element inte FUNKAR! Igår var dom iskalla men idag är dom faktiskt inte lika kalla, så det kanske är på G.
Men nästa vecka om det är lika kallt här i grupprummet så kom jag på att man kan ta med en sån här liten svart grej, som man brukar ha för värme i bilen, och sätta i grupprummet. Skolan får ju ändå betala elräkning så det gör ju inget haha. Men dom får skylla sig själva om dom inte har någon värme, man blir ju sjuk av att vara här!

02.10.10

Godmorgon foaks´!

Vaknade klockan 7 idag, skönt att jag kunde sova ordentligt. Vi gick upp och klädde på oss och så fixade jag mig lite. Så åt vi frukost och nu sitter jag här i skolan haha =D
Känns lite skumt att vara här själv på morgonen innan alla andra. Jag brukar vara den som kommer bland dom sista haha. Men det blev tidigt nu eftersom att Edvard skulle åka iväg och hämta någon innan han skulle till skolan så han fick åka tidigare, och då kunde jag ju lika gärna gå till skolan.

Idag ska vi fortsätta med projektet, det känns som att vi börjar komma någon vart nu. Har budgeten kvar att räka ut och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Våran mentor, Anette är ju inte här idag heller, men tur att Bengan är här iaf, för han skulle hjälpa oss med budget och sånt.

Nu är Nea och Jennifer här =)

igår:

Hann inte skriva igår efter sista inlägget faktiskt. Men vid 4 så åkte jag och Nea till dansen som vanligt, och den här gången tränade vi armarna, usch vad jobbigt det var. Fick kram i både fingrar och armar! Och så tränade vi magen =)
Fortsatte på dansen också, oj vad kul det är!! Men jag sa aldrig att det inte är svårt, för det är det. Men man lär sig väl om man övar och så!

Åkte hem med Laura efter dansen, följde med henne hem för jag skulle träffa Edvard och hämta moppen. Åkte hem runt 7 och då var maten precis klar, tur det för jag var vrålhungrig. Efter maten så duschcade jag och sen kollade jag på Idol.   Vilka var det som gick vidare??

Åkte tillbaka till Edvard när Idol var slut, kl.9 och så sov jag där, igen! Helt underbart =D


michael jackson - thriller

Nu har vi bestämt oss! Jag och Backe ska lära oss  Thriller dansen och dansa den på plattan i stockholm, någon gång. =D haha

Men det skulle vara riktigt coolt faktsikt! Det finns en video på youtube där bones (dansgruppen) börjar dansa på sergels torg (plattan) och på T-centralen, det är massa folk som hänger med, jätte coolt!



01.10.10

God morgon på er.
Jag fick sova hos Edvard till idag, vad chockad jag blev när han sa ja, blev jätte glad och det var verkligen jätte mysigt =D
Somnade runt 12, och jag drömde mardrömmar inatt igen så jag vaknade klockan 5 och var jätte skärrad (kan man säga så?), försökte väcka Edvard men han vaknade inte. Så jag hara varit vaken sen dess, kunde inte somna om, så nu är jag trött trött och vill bara sova sova!

Nu har vi naturkunskap, fattar inte varför. Det här är den enda lektionen vi har nu medan vi har projekt arbete, lite surt. JUST den här lektionen också som är så himla seg och tråkig och jag fattar ingenting av det vi gör, men men. Kan nog inte göra så mycket om jag inte blir godkänd i kursen eftersom att jag ska ändå inte göra nånting med kemi eller liknanade i framtiden!

Vad ska ni göra idag ? =)

RSS 2.0