alltid lika tråkig att lämna dig =(

Nu har jag kommit hem från edvard, eller de va ett tag sen men skriver nu, har inte haft tid ha städat och grejer.. det är en famlij från gbg som kommer och kollar på vårat hus imorgon, hoppas dom vill ha det!
Men även om dom vill köpa det så måste vi ändå hitta lägenhet först innan dom kan köpa det, och vad mamma sa idag så kan man få vänta i flera år, och de vill jag verkligen inte!! så förbakad, köp huset och sälj en lägenhet till oss haha =)

Jag hade det iaf jätte kul med edvard, kollade på film och bara myste, va på stan en sväng också, käka pizza och köpte godis, gottgott.. sen när jag hoppade på tåget så trodde jag inte att det skulle va så himla mycket folk men det var fullsmockat! fick stå i ungefär en halvtimma med tjock vinterjacka och två väskor, jättekul, + att det var en baonta stor hund som låg och blockerade hela gången, men den var riktigt söt, blandras mellan boxer och rottwailer, vet inte hur de stavas men går ändå serrni ;D
Det va iaf en trevlig gubbe som äntligen flyttade på sina kassar så jag fick sitta den sista halvtimmen. skönt det!
Imorgon är det skola igen då, göra så gott som möjligt och sköta den här veckan toppenbra också!

Men jag saknar edvard jätte mycket redan, vill bara ha han här i sängen och mysa och gosa, känns så himla tomt utan honom på veckorna, men pratar ju i telefon med han i stort sett hela dagen men det räcker inte, vill ha mer!!

När jag va i stan i lördags förresten så hittade jag en jättesöt räd klänning på Gina Tricot, skulle gärna vilja ha den att ha på julafton, men måste ju ha pengar också. ett annat problem...

Nu ska jag iaf kolla på film och sova, om jag inte hinner somna innan jag ens startat filmen, haha
Sov så gott
<3


             
HAHA, älskling med en kondom på huvet      Oh det där är ju inte jag ;o

       
Puss puss,                                                        Ja, kul hade vi iaf! <3


Jag älskar dig Edvard Zoltan Otto Victor Velencei, always and forever! <333

Äntligen söndag!

hejsan hoppsan kerstin!
Nu har jag vaknat ´ätit frukost, duschat och gjórt mig iordning, och nu ska jag åka till edvard, måste åka nu har ganska bråttom mamma står utan o väntar haha, ändå så skriver ja, jaa -.-

Jag skriver senare istället,
ha de bra

har längtat som satan efter idag!!
älskar dig edvard velencei!
<3


dreamgirl ;)

hejsan
vaknade vid 1 idag, jätteskönt att sova ut för en gåns skull.
sen fick jag stressa upp för vi skulle hinna till stan, hann va där i en timma men hann köpa en vit jacka, bild kommer sen), jag vart jättekär i den iaf! så köpte vi lite julklappar, en jättefin till morfar, och så köpte jag en sak till edvard också, ska köpa en grej till också =D, tror han kommer bli glad för den, hoppas iaf.

Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, kan vara skönt det med ibland.
Bara kolla film och ha det mysigt, jag skulle kolla på film igår kväll men kom tydligen intte så långt haha. jag skulle logga ut från msn och sätta på filmen, hade hämtat chips och hällt upp ett glas cola, så vaknade jag imorse vid 9 av att cgipsskålen och colan stod orörda och datorn men msn uppe, hann inte ens logga ut förrän jag somna, haha lite skumt.
Och en jätte skum dröm också, fattade ingenting;
*Jag hade fått tandställning, och för att få den att fungera så skulle jag springa med den i marken, som när man puttar en barnvarg, fast tandställningen som ut som en blandning av en potta och en stjärtlapp, och jag sprang och sprang och sprang och sprang, och sen mötte jag en på cykel som var på väg och tränade, så sa han till mig; de va bra att du springer. Och jag sa ; ja, vart ska du då? då sa han; jag ska träna, och så hoppade han av cykeln och vände på den och börjde cykla baklänges, och vinkade hejdå...
sen helt plötsligt var det två andra tjejer bakom mig som också sprang som galningar med en tandställning, sen kommer jag inte ihåg mer, haha.
Men när jag vaknade så hade jag jätteont i ryggen, har jätte ont i nacken nu, det är säkert efter "träningspasset" med tandställningen hahaha. låg säkert och sprang i sängen helt dubbelvikt... det va extra jobbigt eftersom att det var jättemycket snö också, haha.

Det är sjukt vad knäppa drömmar man kan ha ibland alltså!
Nu ska jag äta, kommer sen tillbaka
<3

midnatt råder

Hejsan
nu sitter jag här i soffan och kollar på tv med mamma, eller inte med henne direkt hon ligger och halvsover. hon ska åka snart och hämta syrran på klaras.. jag är inte ett dugg trött faktiskt, så tänkte hälla upp chips och cola och kolla på någon bra film, förslag?

Har inte så mycket mer att skriva än att jag ska kolla på film nu hehe.
ha en toppen natt ,)
<3


På vägen till skolan imorse, det va skit tråkigt att gå helt ensam, onödigt vetade, haha

Your Guardian Angel - Red Jumpsuit

Tja.
nu sitter jag här igen, eller igen, har suttit här hela tiden sen jag skrev sist också haha!
jag har inget liv... haha jodå
Sitter och prata med edvard på msn nu och lyssnar på musik, så kommer en låt som passa bra in;
I will never let you fall,
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

Så sant, så sant...
Sitter just nu och 'bråkar' med han på msn, jag säger det, hur vi än har kontakt, så bråkar vi. jag orkar inte!! shit

Ska iaf till amanda snart, skitlänge sen jag va med henne =D


En av dom nya tröjorna

NU ska jag käka och bara försöka må bra, see yah tonight? ;)
<3

TALK TO THE BLACK HAND, CAUSE THE WHITE DOESN'T LISTEN!

hejsan hoppsan, imorse hade vi sovmorgon, började kvart i 10 men skippade den lektionen och så skulle jag ta bussen så jag va i skolan vid 11, klart som fan att jag missar bussen och får gå! det va ju inte det roligaste haha. Så det var därför jag inte hann göra ett inlägg imorse, haha var jätte stressad!
Vi slutade iaf kvart över 12, då gick jag och mötte syrran vid tågstation och så åkte vi in till stan, hann inte leta efter en jacka, men vi hade skitkul ändå, haha HELL YAH! x) love you sis <3

Sen när vi kom till kumla igen skulle vi ta bussen hem men skulle få vänta 45 min då så hon skulle tvunget gå så jag trallade efter, gick rätt fort ändå
Min träning för veckan då,haha gå till skolan och sen gå hem igen!
Det här blir ju bara bättre och bättre HAHA

Vad händer ikv foaks, jag har lust att göra något kul.
Och vickie eftersom du inte svarar på mina sms så ring mig när du ser det här! om du ser det.<3

Ska röka nu, mer abstinens =D
<3

sov gott sverige

nu ska jag äntligen sova efter att ha pluggat och spelat bubbles hela dagen! har också städat lite...
Och jaa, nea jag har fått in vad abstinens är nu! YEEI

Oj jäklar, nu kom jag på att jag kommer få otur, jag krossade en spegel idag, elr inte jag men den stog bakom mig när jag va helt inne i att spela och så bara ramlade den i golvet, fan vad rädd jag blev, trodde jag skulle skita på mig =D

nej, jag ligger och somnar nästan när jag skriver, inge bra om jag somnar då kommer det här inlägget komma ut när jag vaknar haha.
Ska sätta på A Walk To Remember nu och somna till.

(vet inte varför jag skrev sov gott sverige för det är nog inte ens en tusendel av sverige som läser min så värdefulla blogg, men det lät bra iaf sååå, SOV GOTT SVERIGE! =D
<3

trött

God kväll
nu har jag gjort 3 kapitel, orkar verkligen inte mer!

medans jag läste så gjorde jag köttfärs till taco, ujuj vad gott det var med tacos!
Sitter här och spelar och lyssnar på musik och kollar runt. är så himla trött, har nickat till jätte mycket haha. och varje gång jag tänker för mig själv att jag ska vakna till så 'drömmer' jag att en klocka slår mig i huvudet, as skumt haha.

Jackan var fin förresten men är inte säker på om jag vill ha den, kände mig jätte tjock i den, haha och vet inte om jag gillar att dragkedjan är på sidan... men ska med syrran till stan imorgon och så kanske jag hittar en annan jacka. hoppas de! vill ha en jag tycker om det här året!  jag blev jätte sugen på att köpa skor också, så får kolla lite ;)


Det var nån Simon Larsson som kommenterade den 22 november, vem är du?
och vart ligger det?

Ska ut och röka nu, abstinens!!! 
sen kolla på tv, kommer antagligen tillbaka senare
<3


stenhårt plugg nu då

Nu är jag äntligen hemma, skönt.
Igår var den längsta dagen i skolan, men idag var det dom allra tråkigaste lektionerna, men ändå så gick de rätt fort tycker jag.
Just nu sitter jag och pluggar, håller på med administration, prata med läraren idag och jag hade tydligen inte lämnat in någonting, så det blir stenhårt nu!
Så är det med dom flesta ämnen, att jag inte har lämnat in saker. men som rektorn sa; ta det lättaste först, och gör sen en sak i taget, så blir allt mycket lättare. Och det är ju skönt sen när jag har kommit ikapp igen + att jag får betyg, så det känns toppen egentligen att plugga för nånting bra..
Ush vilken inställning jag har fått haha.. förut var det typ, äh skit i plugget jag fixar det sen osv osv... men det blev ju aldrig att jag fixade det. så har lärt mig att ta tag i det direkt även om jag inte har någon lust allt, men de lönar sig till slut! =)

Snart kommer mamma och syrran hem, syrran köpte skorna hon vart kär i igår haha och mamma ska köpa en jacka också, hon ringde videosamtal så jag skulle se hur den såg ut haha men såg inte så bra så får kolla på den här hemma, går ju alltid att lämna tillbaka, eller hur ;)

Förresten så måste ni lyssna på denna låt; Flipsyde - Someday, den är brabra!  och ta den videon med schäfer hundar, så himlans gulliga, jag vill att våran flisan ska bli valp igen, jaa hon beter sig som en valp men älska hundvalpar haha. nu låter det som om jag inte älskar henne men det gör jag verkligen!
Hon bor hos mikaela nu också, för syrrans allergi, ska se om det blir bättre när hon är borta ett tag. känns jätte tomt här hemma utan henne...

Men jaja nog om skitsnack för min del haha, jag ska fortsätta plugga nu, eller först kolla om de går att ringa edvard, men sen plugga
<3


stress?

tjosan hoppsan.
har nu slutat för dagen, och har faktiskt varit på alla lektioner idag!!
duktig carro!
Vi hade prov i Information&Layout också, det gick hur bra som helst och jag hann klart precis innan vi slutade. okej, fick tio minuter extra men då blev jag klar iaf =P

Och så har jag hittat ett nytt spel jag är beroende i, Bubble shooter, så booort med tråkiga TETRIS och heej bubbles!
Det finns på Jesper.se och riktigt kul faktiskt, även om jag förlorar hela tiden, men har kommit fram till att jag tror att man inte kan vinna nån gång, de tar aldrig slut...

Men nu sitter jag och är jätte rastlös, sitter o skakar på benet och känner mig jätte stressas, varför? det vet jag inte, kan bero på att jag måste ut och röka, och sen köpa en dricka som jag kom på nu att det står en bakom gardinen...
OJ vad gott det var! haha

jag vill inte åka hem nu för jag är fortfarande lika lat som sist jag skrev att jag va de, om jag ens har skrivit de, så jag tar halv 4 bussen som går ner till kumlaby skolan, så slipper jag gå så långt. Inte bara det att jag är lat men får jätteont i ryggen av att bära på datorväskan! min rygg kommer se ut som en kringla innan jag går ut gymnasiet. borde köpa en ryggsäck kanske ist.
Nu kissa, sen röka

köp en choklad o va gla'
för jag kommer tillbakaaa
<3

ont i hela kroppen!

Nu har jag kommit hem från marieberg för ett tag sen, var länge sen vi gick där så länge, men det är ju så stort nu så svårt att hitta också, jag köpte en fin tunika =)
Tänkte köpa ett par nya skor också men ska spara pengar till helgen. ska ju åka till älsklingen! saknar honom så otroligt mycket! <3

Ungefär vid kvart i 8 så gick vi in på JC för syrran skulle ha en stickad kofta, så var det helt plötsligt smockat med folk, eftersom att det är premiär i marieberg på fredag, och allt är nytt så hade dom nån personal fest där inne, så alla stog och drack öl och grejer, man blev ju lite sugen haha.

Mensvärken har fortfarande inte gått över, nu har jag ont i svanskotan och runt där också, ush och fy men sån värk!
Vi åt förresten på McDonalds också, ganska länge sen jag åt där så det var gott, och det godaste som finns är cola med is i. Jag äter alltid upp isen som är kvar när colan är slut, så himla god är den för då smakar den cola också!

Bild på mina nya kläder från helgen och idag kommer imorgon kanske... har inte haft ork att lägga in på datorn =P
hej så länge
<3

äntligen slutat!

Hej.
nu har iaf jag slutat för dagen, vi har nu haft turism i 3 timmar, jag klarade provet, vilket jag inte trodde att jag skulle göra, men grattis mig! Så har jag hunnit med uppgifter också medans dom andra sitter o spelar med världens irriterande musik, aah!

Nu ska vi ha kinesiska 14.55 egentligen men jag måste till ungdomsmottagningen och skaffa nya p-piller, sen kommer mamma och syrran och hämtar mig där så ska vi åka in till marieberg eftersom att jag måste kolla på en jacka.
Jag beställde ju en från H&M tror jag det var, en jättefin men den beställningen hade tydligen försvunnit, konstigt. Men ska kolla på en jacka i affärer istället och om jag inte hitta någon så får jag väl beställa om den från H&M!

Nu ska jag lämna in några uppgifter och sen gå till ungdomsmottagningen,
ha en bra fortsatt dag så skriver jag senare. <3




Rätt gammal bild på Vickie och Mig i Karlstad, lillerud :)

sjuk av att vara i skolan?

Nu har vi haft datorkunskap, hann göra 4 övningar, och nu har vi engelska, men vart? haha
Vi sitter kvar i grupprummet tills nån kommer istället, lika bra.
Jag är jättehungrig nu, hinner inte gå ner och äta, så får va hungrig ett tag till, jag fattar inte hur jag kommer orka med den här dagen, efter lunch har vi tre timmar turism, kommer faila på provet!

Vi sitter nu och funderar på om vi ska panta alla burkar, våran fina samling, så har vi kanske råd med en pizza. skulle vara jättegott!

Jag hatar förresten att sitta i grupprummet, det är så jävla kallt så det är inte sant, även om man sitter med jacka och tofflor på sig så fryser man, man ska väl inte behöva frysa i skolan heller? Funderar på att samla in en namnlista, klaga lite grann.. men nej, nu kom precis backe tillbaka från elevrådet, och dom hade pratat om att det är så kallt, så får hoppas att dom gör nånting åt det!!! snarast dårå!

Ska på engelska nu
ha´t bra så länge
<3

stressig morgon

Jag vaknade 07.10 idag, så satte på datorn och musik sen göra mig iordning. Hann inte äta frukost så är jättehungrig nu! får gå och köpa en macka på cafét sen, det är skitbra att ha ett café på skolan och en ICA affär också, om man behöver något är det bara att gå ner och köpa! toppen (Y)

Bussen kom lite försent så missade klassrådet som bara höll i tio minuter, tur att det inte va nåt viktigt dom prata om.
Nu har vi dator kunskap
hej så länge

carro goes goodgirl

god kväll(natt)
Det gick inte så värst bra att plugga förut, Men läste ganska mycket ändå.
Sen sa mamma att de va en film på tv så gick och kollade på den ist; View from the top.
har sett den en gång förut och den är faktiskt rätt bra.
Idag tänkte jag boka biljetter till flen, ska dit på söndag till edvard, men det blev inte så.

Har haft konstiga humörsvängningar hela dagen också, och mensvärk så det skriker om det...
En sak som är jobbigt att ha mens när man är tjej; man får humörsvängningar, kan va hur glad som helst och sen bli förbannad och börja gråta sen, och killen förstår inte vad det är för fel på den. Det får en ju bara att känna sig dålig och jobbig på nåt sätt när han frågar vad det är för fel på en, bara för att han aldrig kan få mens och ha mensvärk och inte har samma hormoner som en tjej har, så kan han väl försööka förstå?! Lite grann iaf, nu vet ni ju va de kan bero på om eran tjej beter sig 'konstigt', som ni nu kallar det.

Jag ska snart krypa ner under täcket tänkte jag skriva men kom på att jag redan ligger under täcket, hehe.
Ska läsa på mer nu till turism provet imorn = fail. men önska mig lycka till!

Sen va det nånting vi skulle ha gjort till engelskan som jag inte har en aning om va det var?
Men nu har jag bestämt mig att jag ska sköta skolan, va på lektioner och komma i tid, och prestera mer också såklart.
Men måste köpa en almenacka eller något så jag kan skriva upp när allting ska va klart och när vi har prov, så jag kan planera mina dagar efter den, och skriva upp när det är dags att plugga, vilka dagar.
Okej visst, kanske låter lite som särbehandling till mig själv men jaa, jag har svårt att komma ihåg saker för det är så himla mycket och så finns det så mycket annat man kan göra som är roligare än att plugga, och jag dras till roliga saker ist för plugg, så blir nog bra att jag skaffar en almenacka tror jag, det skulle vara bra.

Nu ska jag sätta på Hancock och sova till, började kolla igår men somnade innan halva filmen hade gått.
Ha en söt natt.
<3

Stå på er, innan någon annan gör det!

Hej och välkommen till kumla,
det du inte vet om dig själv vet alla andra!
?

är så jävla fucking trött på att bo i kumla så det är inte sant, allt jävla skitsnack, jag förstår inte ens vad folk som snackar skit får allting ifrån? Är det sånt som dom har gjort själva och skäms så mycket över så dom säger att nån annan har gjort det, eller vad är det för fel?
Jag menar ingen person nu, utan alla i allmänheten, visst jag kan med snacka skit om nån, men jag hittar då fan inte på en massa och myttar, dom flesta jag känner snackar skit, alla, det finns inte en enda kotte man kan lita på, jo det finns dom få, riktigt få är de jag kan lita på iaf.
Här i kumla ska man vara jävla försiktig med vad man säger och till vilken person, säger man ett enda litet fel till en person, så vips så vet hela kumla om det sen...

Jag skulle göra vad som helst för att flytta härifrån igen, tillbaka till stockholm eller något, säga upp kontakten med alla, förutom dom jag älskar. Det är dom som får mig att stanna kvar här.. men ibland rinner vattnet över bägaren, när ska detta få ett slut egentligen, när ska folk våga gå fram och säga att det var dom som gjorde nånting, och ljög, När ska dom kunna stå på sina egna ben och inte behöva ha folk bakom sig för att kunna käfta med en person som går ensam, det är så jävla lågt.
Om det är TVÅ personer som bråkar, ena går själv på stan, den andra är med alla sina vänner, och DÅ vågar den personen gå fram till den ensamma och dryga och säga dumma saker, sen möter man den personen igen och den är också ensam, då vågar den inte ens kolla på en?

Snälla, ta mod till er, våga va er själva och stå på er innan någon annan gör det.
Om ni fortsätter såhär ni som gör, det kommer inte bli bättre av att spela tuff inför sina kompisar.

Vissa tror dom har så mycket kompisar, men dom är bara med den personen för dom är rädda för att stå där själv sen, gör allt den personen säger åt en att göra, är rädd för att göra ett misstag så man ska stå själv där. Man behöver inte göra ett misstag för såna personer, när dom har hittat en som verkar roligare och modigare, lämnar den dig själv iaf till slut.
Och dom som tror dom kan köpa sina vänner genom att ge dom saker, det funkar inte så. eller tydligen så gör det de för vissa personer, till en viss mängd, till slut blir det för mycket.

Alla människor är lika mycket värda, ingen förtjänar att behandlas annorlunda bara för att man är eller ser ut på ett speciellt sett.
Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!




Ig varning, lucka varning

jag behöver extra hjälp i matte, och nu finns det ju stödlärare så får passa på att försöka få in nånting om hur man gör i min hjärna!
Har inte fattat matte sen man började ordentligt med det i 4an, men har fortsatt ändå utan att säga till men nu är det lika bra att ta tag i det så jag kan få bra betyg nu i gymnasiet!

ojoj, det tog ett tag att skriva klart det här inlägget men har precis haft svenska också, ig varning fick jag reda på också. kuljul. så har jätte mycket pluggande att se fram emot i veckan, och nästa vecka, och veckan efter de, det är int lätt för en som har tröttnat så hårt på skolan att plugga flera timmar varje dag, tillslut börjar man med något annat utan att ens veta om det, jag brukar faktiskt somna.

Men ska nog plugga lite nu medans jag sitter kvar i skolan, så jag får engelskan klar iaf.
Duktig carro (Y)

Hejså länge
<
3

Vörösbort Ittam Az Este

Hej på er,
sitter i skolan nu, har precis haft kinesiska i 2 h och 10 minuter, men det är faktiskt rätt kul men riktigt svårt att läsa tecken haha.
Nu sitter jag och lyssnar på en ungersk låt, bra faktiskt - vörösbort Ittam Az este = jag tycker om vin, nånting sånt haha.
och nu när jag lyssnade på vissa ord så fattar jag lite faktiskt, duktig jag känner mig, snart kommer jag kunna både ungerska och kinesiska flytande!

Om 5 min har vi näthandel, så ska väl börja gå ner nu.
Hörs sen
<3


sova time

Nu har jag kollat på prison break, lika bra varje gång, men hängde inte med riktigt eftersom att jag missade förra gången, edvard hade ju inte tv3 -.- ush vad sur jag blev då!
men det är fortfarande lika dåligt att det håller på i ungefär 7 min, sen reklam 5 min, så man hinner ju inte se så mkt... det tycker jag att dom ska ändra på! någon mer som tycker samma sak, kan vi ju göra en namnlista eller nåt att skicka in till tv3! tycker jag ;)

Men nu ska jag nog sätta på en film att somna till, eller så blir det musik ist,
jag kan inte sova utan musik eller film, vet inte varför, måste ha ljud omkring mig, går inte att sova annars, de är lite skumt men...

Godnatt allesammans
<3

Så många minnen som man vet att man aldrig kommer uppleva igen...

spola tillbaka tiden!?

Här ligger jag i sängen och hostar som en gammal skruttig kossa, lungorna flyger ut snart, de är skit att hosta såhär!
jag hade den här hostan när jag va i Ungern i sommras men sen försvann den, inte helt nån gång men nu är det ju nästan värre!, så mamma kom precis in med hostmedicin... hatar det men jag måste väl, funderar på att va hemma från skolan idag, edvard tyckte jag skulle ta de, så jag blir frisk innan jag träffar honom igen, vilket blir snart hoppas jag.

Det jag inte alls orkar med just nu är faktiskt skolan, så jävla trött på skolan så det är inte sant! allt pluggande, alla läxor, jag orkar inte, ligger efter som tusan nu också, eftersom att jag har svårt att koncentrera mig, och det är ju inte bättre nu när edvard är borta, han är det enda jag tänker på, dag in och dag ut. Går inte en sekund utan att jag tänker på honom, jag tror inte jag kommer klara det här utan honom, jag vill inte klara det utan honom!
Vill ha dig vid min sida, baby, kan inte bara tiden spolas tillbaka ett år eller ett halvår. Då skulle allt kunnat bli bra innan det skulle gå såhär långt!
jag älskar dig edvard!<3

Nu ska jag ut och röka med min hosta, sen dricka äcklig hostmedicin, hatar det verkligen!
sen kolla PRISON BREAK! <3

sov gott
<3


varför snö?

hejsan hejsan..
förlåt jag har inte skrivit på ett bra tag nu, men har inte haft tid helt enkelt, bara att acceptera!
vet att ni älskar att läsa min blogg men det blir så ibland att man har annat för sig, haha.

Men ja, det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist, va med vickie på kvällen i lördags,  nea kunde inte komma och vi bara hade kul typ... hehe
sen i söndags, igår, så åkte jag och träffade edvard med laura och johan också, var kulkul!! saknat honom! <3
sen när jag skulle hem så missade jag tåget så fick ta ett senare tåg, och det tog 3 timmar att åka med det, först från flen till v-rås, sen vänta där i 40 minuter tills nästa tåg gick till kumla, ush va jobbigt de va, så kunde inte mamma komma och hämta mig halv 1 vid tåget, så fick sova hos laura, sov i edvards rum i lilla huset! =D men kändes hur jobbigt som helst att ligga i hans säng och att han inte var där! ush, men låg och kramade en kudde ist! och sen imorse så fick jag ta bussen hem vid 8 och hämta badkläder, för vi hade ju såklart bad på idrotten, och sen tillbaka igen, ganska jobbigt i den här snöstormen, varför kan det inte bara va sommar året runt för?!

Hade också samtal idag m, mentor, rektor, kurator och mamma, det blev lite jobbigt... men dom kom tydligen på hur vi ska göra för att jag ska sköta skolan och vara där också... men de behöver jag ju inte ta upp haha.
Sen skulle vi iaf åka hem men batteriet i bilen är det nåt konstigt med så bilen starta inte, så ringde våran granne så skulle hon komma och hämta oss, medans vi vänta gick vi och fikade på sveas, jag tog en krämbulle, för goda är dom!

Nu har jag precis nästan vart ute med hunden, hon är ju för rolig nu när det är snö, hon blir helt galen haha.
På tal om flisan, så är kanske syrran alergisk mot henne, de kan ju bara inte vara sant! Hoppas på att det är nåt annat än älskade vovsingen!

Ska gå och kolla på film och äta nånting nu, har inte ätit på hela dagen, är så vidrigt äckligt att äta skolans mat...
Jo, för inte så länge sen va det en tjej som skulle äta frukost där, så hällde hon upp fil, och sen när hon skulle ta flingor så gissa vad hon får upp med skeden ist, jo EN MUS!!!! så äckligt, undra varför ingen äter där längre typ?!

Men nuu ska jag inte skriva mer,
men sen så,
hejdå så länge
<3

Grattis mig!

morrn morrn.
Vaknade idag vid kvart i 11 av att  mamma, mikaela och emanuel kom in och sjöng, så skulle jag öppna paket, fick 100 kr av gammelmormor, hon kommer alltid ihåg allas födelsedagar fast hon är 89 år nu =)
Så fick jag låtsas pengar av emanuel bara för att jag lurade honom igår, men på kortet stog det att jag får köpa en ny väska, eftersom att min är så trasig efter att jag ramlade med moppen.
Och så fick jag två leksaksbilar, choklad och en cola?
haha, mikaela och alexandra ska fira mig ikv så fick inget av mikaela, jo en bil, haha och av mamma har jag ju fått min reggae tröja och tatueringen, så det räcker =) Och så firade dom andra mig förra helgen, men det blir nog en toppen dag ändå, snart ska jag träffa simon en stund, och vickie också..

Nea, vart fan är du nånstans???
skrev sms till henne hela kvällen igår och ringer men ingen svarar? =S
Du måste ju komma idag, du får sova hos mig <3

Nuu så ska jag duscha och sen åka till vickie!
Uppdaterar seeen
<3


Fyller 16 år idag! =DD

TJOOOO!!
har kollat klart på filmen nu och borstat tänderna och gjort mig iordning för att sova så jag orkar upp imorn o va pigg tänkte jag, men sen när jag gick o la mig här så såg jag att klockan var över 00.00, vilket betyde aattt; JaG FYLLER ÅR NU! =D   yeeei, grattis till mig!

Var även ute och rökte förut me mamma o syrran, flisan(hunden) följde med ut på altan också, och det snöar jättemycket, och såklart gick hon dit däär det inte finns tak och blev helt snöig, hon är så grymt söt med snö på nosen och överallt, så försökte mamma få henne att skaka på sig innan vi skulle gå in, så mamma stog och sa; Skaka, skaka då, samtidigt som hon skakade på sig själv och försökte visa Flisan, men hon fattar ju inte och står och kollar på mamma som om hon vore knäpp eller nåt, haha.

Jag vill fortfarande vara pigg imorn och göra en MASSA saker, hoppas verkligen att nea kommer!
Så jag ska sätta på lite skön musik och sova, inte med datorn i knät den här gången, hehe.
Men ni får ha en TOPPENdag idag, hoppas att jag får det också, att ni gör min dag toppen! =D
puss o kram gummibanan
<3


GRATTIS MIG SJÄLV, 16 ÅR IDAG!

Myskväll med fam.

gokvälls,
Har precis vart hos Vickie, var jättelänge sen jag har verkligen saknat dig, våra pratstunder är alltid roliga! hjärta på det!
Nu bränner jag ut en film jag mamma och syrran ska kolla på, ska bara ha myskväll ikväll inför min födelsedag! =D
KOM IHÅG ATT GRATTA MIG!! haha

Förrresten så blöder emanuel näsblod igen .. kanske för att vi tog ut vadden innan 30 min ... men han får skylla sig själv, inte mitt fel att de gjorde ont ju haha (A)

jahopp, nu är filmen klar, så ha en bra kväll
god natt
<3

hatar blod!

Hej
Idag hade visovmorgon, började 10.10, sa emma iaf, började egentligen kvart i 10 haha, så kom lite försent, men kom in i låten fort ändå, vi spelade Summe of 69, kul faktiskt, efter det hade vi marknadsföring och slutade kvart över 12, nytt schema nu igen så bäst på fredagar, är i skolan 2½ timme, men va där till ungefär 2 idag med nea och spela tetris haha, sen träffade simon och prata med honom, så va jag och nea på maxi, FAIL!
Sen träffa jag john, micke o några till så tog sällskap med dom hem, länge sen man såg dom =D
på vägen hem hämtade jag lillebror också så har vart barnvakt åt han, nu och när jag står och lagar mat så ropar han; CARRROO kom hit fort jag behöver hjälp, så kommer jag in i badrummet och hela handfatet var fullt med blod! Han blödde näsblod, jag har ju aldrig vart med om det förut att hjälpa nån unge som blöder näsblod så jag tog nån vadd och körde upp i näsan på han, sen efter ett tag så börja han gråta och sa att de gjorde ont så visste inte vad jag skulle göra så ringde mamma, men hon sa inget spec va man skulle göra så jag typ tvinga han att ha kvar den där grejen i näsan men tog ut den efter en kvart, då hade det slutat iaf, så åt vi makaroner och köttfärssås som jag lagat såklart, duktig carro (Y)

Nu ska jag lämna han på discot
ha de bra
<3

snart sjuk =(

Hej igen,
nu har jag duschat, lagt över filmerna på min dator, och låtar och massa bilder!
Hittade en låt jag velat ha länge också;
Mc Hawer - Vörösbort Ittam Az Este

förresten så ska jag inte kolla på A walk to remember idag heller =D  hittade en ny film ist; Another Cinderella story, den verkade vara bra så kollar på den, eftersom att jag redan har sett den andra, men den kan jag ju kolla på imorn!

Nu ska jag ut och röka, borsta tänderna, kolla film och sen sova... eller så sover jag samtidigt som jag kollar på film?
Brukar alltid somna med datorn på, haha just my luck..

Ha en toppen natt nu va!
<3

(Y)

jaha, här sitter man och hostar ut lungorna snart!
men jag är inte sjuk!
Imorgon SKA jag till skolan, vill faktiskt det, och på lördag SKA jag ha så jävla roligt som jag kan och på söndag SKA jag åka till edvard! =D
och förresten så älskar jag mandarinerna mamma har köpt hem, smp som golfbollar, saftiga, söta & jättegoda!!

Jag behöver inte vakna själv hemma på min födelsedag iaf, för emanuel ville inte följa med på tävlingen.. Lite tråkigt tycket jag, det är ju jätte kul att tävla! men det är klart han är nervös och så är det första gången, det blir lite för mycket för honom, men nästa gång så, när han känner sig redo, då ska jag också följa med och kolla!

Och nu måste jag försöka vakna till lite, haha har somnat till typ tre gånger nu, och hade en jätte konstig dröm också..
;; Jag ringde edvard och ville träffa honom ne då svarade Johan och sa nånting med en ny svart moppe, och att han var på väg hemifrån, så jag gick till skolan och då är han på parkeringen och ser ut som han brukar och sen swoff så satt han på en svart skitsnygg HD, hade orange tröja, gul-orange mössa, som matchade med ett par svart-oranga adidas skor, så sa jag till han att han ser orange ut men han fattade inte va jag menade, sen kommer jag inte ihåg mer...
haha lite mysko dröm.


Kommer snart nysa ut hjärnan också känns det som, har nysit hela dagen.
Nu fick jag låna mikaelas USB-minne också så kan föra över filmen och massor med musik till min dator nu. (Y)

Ska fortsätta äta mandarin, hosta ut lungorna & nya ut hjärnan nu, sen ska jag duscha och sen kolla film!
Kanske äta mer mandariner?  =D<3

HAHA söt edvard  x)

vill inte bli sjuk!

ååh...
Har nu varit hos farbror blå i lite mer än en timme, är man seg på skriva så...
Jag kom också fram till vad dom gör när dom sitter på kontoret, samtidigt som dom jobbar sitter dom och shottar sprit.. hmm va är det för stil.
Dom tar ungdomars sprit på stan, tar flaska och dricker upp själva, eller? haha
iallafall hade han jag prata med 2 70isar stående där...
Har försökt ringa edvard nu också men upptaget som vanligt!

Har inte varit i skolan nånting, har vart hemma och städat lite grann, visning på huset på söndag juuu, kom och kolla vetja!? ;)

sitter nu här och käkar godis, gott är det!
Snart ska jag ta ut flisan också, jobbigt, kommer väl bli att vi möter en katt som hon vill käka upp eller en annan hund hon vill bråka med..

Jaja, har känt mig seg hela dagen, och nu har jag inte bara ont i halsen utan är snorig också, blir bara sjukare och sjukare ju närmare min födelsedag är =(

Ska fortsätta städa lite nu
<3


trött

Nu är jag hemma igen,
och ja aotch! det gjorde ont.. hatar verkligen sprutor!
Det gick fortare än jag trodde att åka dit och tillbaka, kanske för att jag sov hela vägen, men trodde att vi skulle vara hemma runt 11, halv 12.. så skönt att vara hemma nu.
Borde egentligen gå till skolan men orkar inte åka tillbaka nu, ska snart göra lite mat och sen kommer mamma hem vid 11.
Sen polisen, och så måste vi fixa i huset också... det är ganska jobbigt, väldigt mycket som ska göras + att jag saknar min edvard enormt!!!
Jag tror jag ska åka dit på söndag, då är det våran 1års dag! =D
Har gjort ett bildspel till han också som han måste se, så får nog åka dit på söndag!
Många fina bilder har jag hittat på honom också!

Jag vill åka och sola idag också, nån som är på?
det var jättelänge sen jag solade! Det behövs ju iaf. är blek som en snöboll nu haha.

Det blev inte att kolla på filmen igår heller, vet inte hur jag ska få över den från syrrans dator till min... USB-minnet är ju borta, så funderar hur man kan göra, men jag är ju inte så bra på datorer så någon som vet hur man kan göra? skriv en kommentar!!!
Men däremot så somnade jag med datorn i knät inatt, satt i sängen jätteskönt och mysigt och höll på med bildspelet, så bara slockna jag, kommer inte ihåg heller. men så vaknade jag halv 6 imorse av att jag låg på datorn och den va uppfälld helt platt, haha ja det är ju bra att ha sönder datorn av att ligga på den!  Nej, men den klarade sig

På lördag fyller jag år, känns som om jag fyllde förra helgen eftersom ja fick paket o dom firade mig då.
Och så kommer jag vakna själv också, för att mamma ska följa med på emanuels första gymnastiktävling i eskilstuna, mikaela också tror jag, så då är det bara alexandra hemma som ska jobba också, toppen födelsedag, naat.
Får hoppas att vännerna hittar på nånting kul!  Har alltid kul med dom så spelar ingen roll va vi gör. men tror ni vet vad jag tänker på.. VEM BJUR??? ;);)

Nu ska jag ta en frukt, samtidigt som jag gör lite mat, jaa de är ju så, tjejer KAN göra två saker samtidigt haha!
ha de bra så länge.
<3

Ledig dag

Gomorrn,
Idag försvo jag mig inte, bra carro (y)
Har precis ätit frukost och borstat tänderna, ska gå med syrran till bussen snart, hon ska följa med mig till USÖ sjukhuset, jag ska ta vaccinet en gång till, ush jag hatar att ta sprutor och det här fumma vaccinet ska man ta 3 gånger...
Men det är ju värt det iaf!!
Efter vi är klara där ska vi åka hem, och sen polisförhör kl,1, så det blir en ledig dag idag, ganska skönt faktiskt,  skönt att polisgörhöret inte har nånting med mig att göra den här gången, men som sagt, jag säger sanningen till polisen, låtsas inte glömma bort nånting utan jag säger det jag kommer ihåg...

Nu ska vi skynda oss till bussen så vi inte missar den, (typiskt mig) hehe
Hörs sen ;D
<3

minnen <3

1  2

3  4

Hejsan..
Nu efter att ha ringt och försökt få tag på edvard i 3½ timma så har jag äntligen pratat med honom. Men han har tydligen vart i telefon nästan hela dagen så fick bara prata en kvart :'(
Ouff, vad skönt det kändes att höra hans röst, saknar honom.

Men nu har jag något att se fram emot iaf!
Lördag: fyller jag år
Söndag: Jag & Edvard har varit tillsammans i ett år, får tyvär inte va med honom den dagen.. :'(
Onsdag: Ska åka och hälsa på edvard! =DD=D=DDD

Bilderna förresten;
bild 1: När edvard var i sala (med hår!!)
bild 2: Suplják i ungern, ett stort disco
bild 3: förra sommaren,( han är mer lik den här bilden, snaggad)
bild 4: vet inte när det var, men gash vad söt han är ! <3


Eftersom att jag aldrig kollade på A walk to remember igår så ska jag kolla på den ikväll,
men först ska jag & syrran åka till ica maxi och köpa godis, mums

Kommer kanske mer sen
om jag får tid..
<3

äntligen flytta!... kanske

Hej
nu har vi turism, det är fett tråkigt och den slutar kvart i 3, sen 5 i tre är det kinesiska till kvart i 4, lång dag idag också.
jag är så jäkla trött också!
och jätte ont i halsen, va äre för fel!?

men iaf, jag missar 9.54 bussen och nästa skulle gå 11 nångång, orkade inte sitta där och vänta en timma så tog bussen till hallsberg, träffa teddi och adde lite i 5 min, sen tog tåget till kumla haha, rolig morgon, och så va farbror blå på tågstation i hbg och plockade in en riktigt full sak som vägrade sätta sig i bilen till o med, haha.

Så när jag kom till skolan så satt emma och backe i rummet ,,
sen ut och rökte med martin, som sparka mig på smalbenet och tog en cigg av mig, blir förbannad, och tog typ 50 bilder med min mobil så att batteriet tog slut. Sista gången jag tar sällskap med honom när jag röker iaf!!

Snart ska jag hem och fixa massor i huset, måste sätta upp alla lister, städa ordentligt och fixa fula tapeter och hål.. och göra rent allt, ja det är mycket att göra.
Men de är det värt ifall vi flyttar, och om vi gör det så ska vi bo i lägenhet här i kumla, inte lika dyrt + att det är mycket mysigare tycker jag. har alltid velat bott i en mysig lägenhet!!
Visning på huset är på söndag!
ni som är intresserade av hus kan ju kolla!! hehe

ska nog gå och köpa nånting att äta, är hungrig, inte bra nej.

Hej så länge
<3

i'm fine, okey?

morrn
har precic gjort iordning mig klart så fick en  stund över att sitta här innan bussen går 10:54
egentligen skulle jag ta den 7.59 för vi börjar 8 men imorse när klockan ringde så orkade jag inte kliva upp.. jag låg vaken men ville och orkade inte, har knappt sovit nånting inatt heller. Men så gick upp vid 7.40 och orkade inte stressa heller...

Igår så började jag hosta för jag drack nån iskall dryck, så jag trodde jag hade ont i lunngorna / halsen för att de va för kallt, men så vakna jag med as ont i halsen, de är great! Kul att bli sjuk nu när jag fyller år på lördag ;D
Nu ska jag ut och röka sen börja gå till bussen... är lite seg på gå

skriver mer sen
hej så länge

sömnproblem!

go natt!?
Jag kan inte sova, det enda jag gör är att ligga och tänka på min babe!
Har försökt att sova ett tag nu men det funkar inte, för mycket tankar..
hade du aldrig åkt hade det inte blivit såhär, hade inte haft så många tankar i huvet, och skulle kunna sova gott och grymt mysigt brevid dig!!!!!

FATTAR DU INTE ATT JAG INTE KLARAR MIG UTAN DIG??
:'(  :'(   :'(   :'(   :'(


jag förlorar mig själv mer och mer
vill ingenting utan dig <3333

Ras Cricket - Skin

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

»
E D V A R D    V E L E N C E I «

modevisning

Go kväll.
Idag hade vi inte så många lektioner, slutade halv 3, men kunde inte åka hem då för vi hade övning till modevisningen halv 4, sen 4 - 8 öppet hus, så hade lektion halv 7 på kvällen där folk fick komma och kolla hur vi jobbade så vi är lediga den 19 dec.

Att gå manekäng var riktigt roligt faktiskt men jätte nervöst, första gången ju... jag skakade som en jag vet inte vad när jag gick ut men det gick bra, jag snubblade inte iaf!
Det var två teman, vardag och fest, till vardagen hade jag blåa Jeans och en orange rutig skjorta, rätt snyggt, och till fest en glansig silvrig klänning som var jätte söt, till det svarta skor med kilklack och lockigt hår.
Jag hade fått för mig att modevisningen skulle vara på torsdag så hade inte förberett mig spec, så mamma fick leta igenom hela garaget efter mina klackskor haha, jag kunde ju inte gå i mina vita skitiga skor.

Klockan kvart över 8 kom jag hem, och ringde till edvard, hade verkligen längtat efter att få prata med han och bara höra hans röst, men nej då var han ju såklart inte där! Dom var i norrköping på nån basket match, så sa han som svara att han skulle säga till edvard att jag har ringt, men om dom kom hem efter 10 så skulle han inte få ringa mig.. så jag väntade, och klockan 10 gick jag en sväng med hunden (stötte såklart på en katt!) och han hade inte ringt än, så vart lite ledsen men tänkte att vi skulle höras imorgon då, Men sen när jag kommer in och sätter mig här i soffan kl. 22.05, så ringer det och så var det edvard! fick prata en stund iaf, =D
saknar han otroligt mycket även fast det bara har gått en dag utan honom.. känns så tomt, han är liksom halva jag.

Jaja, nog om och skriva strunt haha, nu ska jag lägga mig och kolla på A walk to remember, älskar den filmen, och sen sova, får se om jag orkar gå till skolan imorgon, det var riktigt jobbigt idag iaf, höll på att börja gråta hela tiden, bara jag tänker på det så fylls ögonen med tårar.

Men ha en bra kväll, sov så gott!
peace


(Bilder från modevisningen kommer senare!)


Hur ska jag klara det här utan dig?

Idag vid 9 åkte edvard, hann inte säga hejdå ordentligt heller, känns förjävligt, jag skulle ha följt med dit bort och sagt hejdå där ist!!!!
Varför ska man förlora den man älskar när allt är som jobbigast för?!! :'(
Kommer sakna dig så jääävla mycket edvard, du är mitt hjärta, du har mitt hjärta, kommer inte klara 3 månader utan dej!!
det funkar inte, att gå gråtfärdig varje dag, och verkligen kämpa för att hålla tårarna inne, sitter nästan och gråter när jag skriver det här.

jag kan inte klara mig utan dig, och jag vill defenitivt inte klara mig utan dig älskling!
jag behöver dig, fan också!
jag har fortfarande inte fattat att du ska va borta så länge!




Nu sitter jag ivf fall i skolan, det är riktigt jobbigt, kan inte koncentrera mig för det enda jag tänker på är edvard, och så är jag jätte trött eftersom att jag nästan inte sov nånting inatt, låg och grät hela natten!
jag älskar dig och kommer sakna dig jätte mycket min älskling, du är helt DUNDERBAR!
Snälla kom tillbaka fort. Carrolina  HJÄRTA Edvard

goda nyheter!

Idag vaknade jag brevid edvard, vi somnade runt halv 4 inatt, kollade på film och åt chips, riktigt mysigt!
Igår vid 10 så ville edvard till brändåsen för att köpa en hamburgare, så vi var på väg dit men kom bara till macken och tankade sen hyrde vi film och köpte chips och åkte hem ist. Så det blev en riktig myskväll!

Men de goda nyheterna är att han inte åker idag, hans pappa hade missuppfattat nåt så han åker imorgon nångång istället.
så imorse skulle jag gå upp halv 7, men vaknade 7, så gjorde mig iordning, inte för att jag vart nöjd när jag försökte fixa håret på alla möjliga sätt, eftersom att jaaa, jag klippte mig igår och blev hur missnöjd som helst, ser ut som en manlig man eller kanske en gammal mamma =O...*gråtfärdig* =((

Just nu sitter jag hemma hos edvard och kollar på Desprate Housewifes, och väntar på edvard..
fick precis en bulle av alex också! hehe

jag gör nytt inlägg sen
ha en underbar dag, för det ska iaf jah ha!


Hällabrottet i sommras
jag älskar dig<3

ett... sista dagen ='(

Kommer sakna alla våra stunder, och att inte få vara med dig varje dag som jag brukar kommer kännas hur jobbigt som helst! Jag älskar dig så otroligt mycket, tror inte att jag kommer att klara av att du ska lämna mig nu, jag behöver dig i mitt liv, varje dag älskling, det är du som får mig skratta, va glad och må bra varenda dag, det har varit mycket bråk mellan dig och mej men det är slut med det nu, det är slut med allt!
Kommer sakna dig enormt mycket den här tiden utan dig, men jag hoppas att du klarar det! jag vet att du kan om du vill.
Klockan halv 9 imorgon bitti åker du, och vad är det för nåt att du ber mig att inte gråta, jag kan försöka låta bli men kommer aldrig gå, bara jag tänker på att du ska lämna mig så fylls ögonen med tårar, du är mitt allt fattar du väl!
Dom här månaderna kommer vara dom jobbigaste i mitt liv, om en minut utan dig känns som en evighet, hur länge är då det här?! Det kommer aldrig gå, önskar att allt det här inte hade hänt, önskar att allt kunde bli ogjort, om du bara hade tänkt på följderna när du gjorde som du gjorde?!...

Jag kommer iaf alltid att vänta på dej, det är en sak som är säker!!!
Du är mitt liv, min kropp, min själ... Du har mitt hjärta, det vill jag aldrig ha tillbaka!
Kommer alltid att älska dig och stå vid din sida och stötta dig, no matter what! du vet det!


EDVARD VELENCEI  hjärta  CARROLINA WESSBERG
                    Du och jag föralltid älskling!





Våran halvårsdag


Våran halvårsdag


Rampen på Vialundskolan


 En underbar dag...

ett... sista dagen nu! ='(

Hejsan,
vaknade för ungefär en timme sen med edvard vid min sida, går inte att beskriva hur bra det känns att vakna upp brevid den man älskar! så otroligt mysigt också.
Vi åt iaf frukost och sen sa jag hejdå till mormor&morfar och moster, tårtan igår blev jättegod ! bara för att jag har bakat den hehe.
jag tror nog jag har hittat mitt blivande yrke, att baka tårtor, dom blir fina + att alla tycker att dom är super goda, så varför inte satsa på det?!

Nu har edvard åkt hem och ska fixa en massa, men ska till honom sen och sova där =D
Snart ska jag och mamma åka och klippa oss, det behövs för mitt hår är hur slitet som helst, men ändå har jag fått den frisyren jag vill ha och vill inte klippa mig på grund av det, men det är väl lika bra att få det gjort...

Sen blir det nog att åka hem och städa undan lite och duscha, göra sig iordning och sen åka vidare till älskling!
sista dagen men han nu ju.. har inte fattar att det är sant än, men imorgon händer det, jag kommer sakna dig jätte mycket, och du måste fixa det här jag vet att du kan det!
JAG ÄLSKAR DIG! <3

nu ska jag klä på mig,
fortsätt läsa !
hejsvejs <3


två...



JAG KLARAR INTE DET HÄR, JAG VILL INTE ATT DU SKA ÅKA, JAG HAR DIG, DU ÄR MIN, DU KOMMERR LÄMNA MIG..!
jag står knappt ut med tanken att du kommer lämna mig, hur ska jag då kunna klara mig när du har lämnat mig då,
bara en dag utan dig känns som en evighet, men 3 fucking månader då??? det blir som en livstid!

Kommer sakna dig så inåt helvete, kommer alltid att älska dig babe!
Vi har sagt föralltid! <3

två...

god kväll?
Idag har jag varit jätte trött och seg hela dagen, inte så konstigt när man inte får somna förrän halv 5 på morgonen...
Men har haft en riktigt myskväll igår,
Jag sa till edvard och Johan att va gott de skulle va med chips, dipp, cola och godis, då reste sig edvard upp och sa att vi skulle springa till Maxi fort innan det stängde, så fick allt jag ville ha. Sen kollade vi på en film 'Honey', den är riktigt bra, kolla på den!
sen vid halv 2 gick johan hem, sen gick vi ut i lilla huset, lyssna på musik, sen vid kl.3 skulle edvard duscha så jag la mig i sängen och skulle sova och precis när jag hade somnat så är edvard klar och väcker mig igen... jobbigt.

Idag vaknade vi vid 12 och käka frukost, sen bara varit hemma, så vid 2 åkte jag hem och började med tårtan och åt mat, sen 4 väntade jag mig att edvard skulle va här för vi skulle fika och fira mig då, fyller ju egentligen om en vecka men edvard är inte hemma då så han får fira mig idag ist, men så ringde jag kl,4 och frågade vart han va, då skulle han in till stan... och han har inte kommit än och nu är klockan halv 6, trött på vänta nu fan!

Fick iaf pengar av mormor&morfar och Lena :) så nu har man pengar!  känns hur bra som helst!

Nu ska jag sätta mig och kolla på tv med resten av familjen, skriver senare kanske, de brukar aldrig bli så men fortsätt läs ändå!
hejhejs <3


tre...

hej, nu sitter jag här igen...
Idag har jag vart i skolan ett tag sen till sjukgymnasten för att kolla min höft, hon sa att det inte var nåt speciellt farligt, men att det var väldigt spänt vid ryggen men att det kommer ge med sig.. skönt det iaf
Så hon masserade och det gjorde skapligt ont!
När jag var klar där så åkte ja o mamma och hämtade upp moster och lillebror som köpte fiskar, riktigt fin va en av dom faktiskt, skimmrade blå och svart!

Efter det tillbaka till skolan, och då hade vi små företaganden och skulle göra ett kollage i Word om oss själva och varför vi hade valt handel och vilka drömmar och mål vi hade, jag hade ju missat ganska mycket så när jag kom var nästan alla klara, så fick lägga på ett kol så jag blev klar fort, kollaget skulle vi ha till öppet hus som är på tisdag förresten.
Efter det gick jag och Backe och delade på en Vesuvio med mild sås på aramis! dom har bästa pizzorna där jag lovar!

Backe skulle med en buss hem så jag gick till edvard och tänkte överraska honom, så de första jag ser är att han har rakat av sig hela håret!!! gaaad, jag som älskar att lulla i hans hår, så himla mysigt, men nu är det som en kal orm elr nåt! =O

Men det spelar ingen roll om han har hår på huvudet eller inte(han kan ju ha mössa), eller om han ser ut som skit nån dag, jag älskar honom lika mycket för det, och han kommer alltid att vara min, BARA MIN! <3
Jag älskar dig Edvard Zoltan Victor Otto Velencei! Kommer alltid att göra!



Tre dagar kvar nu... <''3

fyra...

ja, nu sitter jag här igen, lyssnar på en jättegammal låt med Tracy Chapman - Fast car.
Den är så himla fin!
Har precis ätit, farlig korv och makaroner, haha. och ska snart hoppa in i duschen och sen kommer edvard och hämtar mig, ska sova där inatt, jag får passa på att vara med han nu medans jag kan!
Förlåt alla om jag inte är med er så mycket, men jag hoppas ni förstår! vad ska man göra när personen man älskar ska lämna en!?  ='(

But I ain't going no where! I'll be waiting for you my love!
You and Me, now and forever! <3

Jaja ska duscha nu ha en fin kväll alleman!
hejdå

BTW, lyssna på låten!

Jag och edvard i Ungern, saknar det!

fyra...

har precis slutat skolan nu, men sitter kvar i grupprummet med nea och väntar på hennes tåg som går 56...
men det är nice att sitta här också DISCO! =O
ella elle 'la <3

Om 4 dagar... faan varför just nu?
när jag äntligen har insett att det är dig jag vill ha, dig jag vill va med, dig jag älskar, så händer det här ist, trodde inte de skulle hända, men då du sa det att det va på riktigt så fick jag en konstig känsla i kroppen, jag älskar dig verkligen!
du kommer fixa de här, jag vet det!
Du kommer föralltid att vara min baby! <3 ily


Jaha, idag kommer mormor, morfar och tant moster och på lördag ska vi fira mig! äta tårta också, jag älskar tårta! =D

men nu ska jag följa nea till tåget och sen hem till edvard en sväng, skriver sen,
<3

RÖKSUGEN!

Nu sitter jag på lektion, turism, och fattar ingenting av frågorna... så jäkla konstiga frågor så det är inte sant!
Och en till jobbig sak är att vi har den här lektionen till 15.00!
så drygt, sen är det svårt och man får typ ingen hjälp heller, då är de ju klart att man tappar suget att jobba och försöka iallafall.

Jag och backe satt i grupp rummet i 2 timmar förut, inne på kamrat, usch vilka människor de finns där egentligen, 20-åringar som skriver till en och frågar vad man har för underkläder på sig.. det är lite för mycket för en 20-30 åring att skriva till en 15 åring tycker jag...
men jaa, det här är så jäkla tråkigt! hjälp mig härifrån, PLUS att jag är förbannat röksugen, och nea är inte här så hon kan inte bjuda mig på cigg heller!! =(
jag blir ju arg när jag är röksugen och vet att jag inte har cigg heller, det är sjukt.

Imorgon kommer mormor, morfar, moster o kanske kusin och ska fira mig, en vecka för tidigt men dom kunde tydligen inte komma den helgen när jag fyller år men det gör inget, för den helgen ska jag följa med och kolla på emanuels första gymnastiktävling, ska bli kul..
Ne men nu ska jag fortsätta försöka jobba lite.. wish me luck ffs!

Hörs sen ;)
FORTSÄTT LÄÄS!! ='O  <3


MORRN!

hej hej..
sorry att jag inte skrev nåt mer igår men fick aldrig tillgång till en dator.
Jag sov iallafall hos edvard och imorse vid 8 så åkte han och skulle hälsa på ett behandlingshem...
som är ungefär 20 mil härifrån kumla, jag vill inte att han ska försvinna för man vet ju inte hur länge han sitter inne isf.. men ändå så skulle det kanske vara bäst för honom att sitta inne, och sluta med allt han gör..
Om det blir så att han hamnar där så kommer jag sakna honom enoormt mycket, vi har bara känt varandra i ett år men ändå, min vardag har ju varit honom, så hur min vardag kommer se ut märker vi väl...

Jaja, nog om det, har en stor håltimme nu på 2 timmar så sitter i grupprummet mec Backelicious ;D
Nea och Emma är tydligen hemma och är sjuka idag.. vi hade precis redovisning på engelskan också om projektet. det gick väl bra iaf, slapp prata inför hela klasser, det var bara jag och jessica som va här så det var lugnt!

Igår: jag gjorde tekniskt sett ingenting, skulle gå till skolan men det behövdes inte så stannade hemma hos edvard hela dagen, var inte ens ute, det va jätteskönt att bara ha en att-vara-hemma dag, sov för det mesta, sen vid halv 8 gick vi och handlade en påse chips och satte oss och kollade på en film med Luri också!  Vi har också lagat mat, han gjorde ungefär 20 köttbullar och 2 hamburgare så han tänkte att vi skulle äta 10 köttbullar var!  Jag åt inte ens upp hälften haha, skulle kunnat gjort de om jag inte mådde så illa när jag åt...  Jag lagade iaf makaroner, dom vart ju dubbelt så godare än i förrgår när edvard gjorde dom, han hade aldrig gjort makaroner förut så ja berättade hur han skulle göra; Häll upp vatten i en kastrull och sen när det kokar så häll i makaroner, sen efter ungefär 10 min, så kan du ta upp en makaron och smaka, han gjorde som jag sa men hällde i makaronerna direkt i kallvatten, sen när det hade kokat en stund tog han upp dom, och hällde i silen och lät dom stå där tills jag kom in och skulle kolla hur det gick för han typ 10 min senare, ingen margarin i och dom var jättekalla, men åt lite iaf för att va snäll haha!


Dagens Outfit;

in loooove!


HAHA, en bild på mig och vickie från 8an!

HOJHOJ..
 kom precis hem till edvard... va påväg till skolan imorse, vi skulle bara åka till stan, till nåt tryckeri sen sluta typ, så varken nea, backe eller emma va i skolan så jag åkte inte till stan heller, gick hem till edvard och så nu sitter jag här, ska jag va ärlig så somnade jag typ nån timma när jag kom hit också.

Idag ska jag kanske till stan med edvard, har hittat bästa födelsedagspresenten han kan köpa till mig! ett par råå snygga skor! och jättesköna att gå i också! jag vart kär i första ögonkastet! sen ska vi kanske käka, men då får han bjuda på mat för jag är ju fortfarande pank! =(   Det är verkligen jobbigt ibland att inte ha pengar, det är liksom ett behov människan har idag, att ha pengar, man har ett behov av pengar och av att köpa nånting (iaf jag!) hehe

Igår va det ju prison break också,, älskar det! men blir så arg att det bara håller på i typ 8 minuter, sen är det reklam i 5 minuter! så jäkla dåligt, programmet ska ju hålla på i en timme, men eftersom det är reklam var 8onde minut så är programmet kanske bara 40 minuter elr nåt, det tycker jag att dom borde ändra på! Men Tv3 är ju mysko ibland, stängs av så bilden blir svart eller visar andra programm än vad det står i tidningen, det är jobbigt om man förväntar sig att det ex ska vara Prison break ikv för det står i tidningen, så ist är det kanske nåt helt annat!

men men, nu ska jag gå ut och röka med edvard, sen prata lite med han om stan! jag vill ha skorna!!!


Uppdaterar mer sen, fortsätt läs
det här är ju kul ju! haha
<3

stan idag också

Idag efter skolan så åkte jag till örebro (igen) med nea :P haha känns som om vi är där varje dag,
förresten så va maten i skolan äcklig som fan! oliver o grejs i, så nu sitter jag hos edvard och han lagar mat till mig,köttbullar och makaroner, för gott är det ju!

I örebro så letade vi present till nea pojk, och hittade till slut ett halsband hon hade letat efter, kommer inte ihåg va de heter men iaff en stjärna med en ring runt... sen skulle jag visst träffa en också.. haha ja det var wierd! han var de iaf.
 så gick vi runt i massa butiker och kollade, jag har ju inga pengar än (får snart!!!) så kunde ju inte köpa nånting, men har fått lite kläder av nea iaf, jättesnygga va dom!

usch vad min mage låter hörde jag nu, haha den kurrar och har sig, ibland undrar jag va den håller på med därinne?!
låter som om den exploderar ibland, vilket betyder att den är hungrig men va ska man göra om man inte har pengar att köpa god mat, jo man låter den va hungrig tills man kommer hem!

När vi skulle ta tåget 12 över 5 hem igen så var det försenat och gick 20 över 5 ist, så när jag hoppade av i kumla så fick jag vänta där ifall att nea inte skulle hinna med sista bussen hem till henne från hallsberg som gick 20 i 5, så jag gick hem till edvard i väntan på att hon skulle skicka sms, så kommer jag till edvard så va såklart johan här också.. dom satt och hade plockat isär datorn och fixade massa, sen åkte jag hem och sen tillbaka hit haha..

Men nu tycker jag att han har hållt på med maten lite för länge så får gå in och kolla så han inte har bränt köttbullarna! då jäklar haha

kommer nog inte skriva mer ikväll, för klockan 22 är det
PRISON BREAK! <333

men ni får ha en fortsatt trevlig kväll, och sov så gott!
hejsvejs

Dö eller?

sitter i skolan nu, precis haft redovisning, backe prutt va ju inte här idag, så vi gick upp och så berättade vi lite om va vi gjorde i askersund bara, fy faaan sägeer jag bara, vart skit nervös av bara det?

 jag kom att tänka på en sak också?, att varför leva när man kan dö??
tänk såhär, att leva är jäkligt svårt, allt skit som händer, men tänk och dö, hur lätt vore inte de, för en själv alltså, att ta livet av sig är väl egentligen hur lätt som helst, och när man är död så finns det inget att oroa sig för, inget att må dåligt över, för man är ju död!  så varför kan inte alla gåå och dö istället?

Nej, men nu ska vi inte tänka på döden inte, jag är faktiskt rädd för att dö, skulle vilja leva hela , så länge som de går om de gick, de kanske går, man vet ju inte va som händer med dom som dör, elr någon som vet?
berätta gärna =D

så har jag tänkt att jag ska bli forskare också, för ända sen jag va liten har jag undrat hur hela jorden kom till, asså alla säger att big bang skapade jorden, men hur kan det va möjligt? En stor smäll kan inte Skapa ett träd, apor och andra grejer, och hur kom människan till, och hur alla olika språk i världen uppfanns, jaa ibland kan jag fan tänka på det tills jag blir arg för jag inte kommer på nåt bra sätt hur allt kom till
så SKRIV ni som vet, om nu nån vet  vilket jag inte tror att dom vet, till och med jag nästan vet att ingen vet säkert hur alltig kom till, de går liksom inte att veta, för alla som tror dom vet har ju olika verisioner, alla forskare som vet, dom vet ju inte egentlilgen, dom har typ bara kommit på nåt som verkar rimligt och sen säger dom till befolkningen att dom vet, fast dom egentligen inte vet..

krångligt de där! 
nu ska ja käka hejdå
<3

knas helg!?

hejsan, sorry att jag inte har uppdaterat bra men har inte haft tid att sitta vid datorn under helgen

Min helg var iallafall rätt konstig, i fredags följde jag med nea hem och så va vi i pålsboda på kvällen och träffade massa det var kul iaf,
lördag på dagen nån gång så åkte jag hem och gick till edvard en stund, sen på kvällen åkte jag tillbaka dit och va lite social,  så satt vi i johans bil, sen så kom kim dit och efter det massa andra, så en av dom spöa edvard också, edvard vart ju såklart förbannad o sprang efter dom, sen slog handen genom en glasruta, sen kom snuten, alla börja springa så visste inte vart jag skulle ta vägen så började knalla hemåt istället, haha sen i tunnelt mötte jag två gubbar, ena var bög så började han tycka synd om mig och sa att han hade dubbelt så fina ögonfransar än vad jag har, haha!

Så ringde mamma vid 12 och så berättade jag vad som hade hänt så sa hon att jag skulle gå tillbaka till edvard istället för jag inte fick gå hem själv, man vet ju aldrig vad som kan hända i kumla... så jag gick tillbaka till edvard så precis när jag var innanför grindarna så kom en snutbil såklart... så kom edvards pappa ut och dom skulle snacka med edvard så jag gick in och gömde mig i huset haha =P

så lördagskvällen vart ju inte spec lyckad!
men lite kul har man ju haft ändå!

Nu har jag nästan precis kommit hem, tog ut hunden och sen åt pannkakor, vilket jag ångrar att jag gjorde! fick ont i magen! ska snart hoppa in i duschen tänkte jag och sen lägga mig och vila, kanske somnar, har fortfarande ont i magen..
SKulle träffa vickie nu och va med henne lite men pallar fan inte det, är jätte trött, och som sagt ont i magen..

Och imorn är det redovisning i skolan också, det gör ju inte saken bättre, jag har aldrig kunnat prata inför folk och nu är det till o med 2 klasser vi ska redovisa inför! de kommer väl bli som sist, att jag bli svimfärdig och svart för hela ögonen och börja stamma eller nåt!

Men nu ska jag hoppa in i duschen, kanske kommer tillbaka sen, vi får se ;)
Ha en bra kväll allahopp!
<3

all done

ÄNTLIGEN!!!
nu är vi klara med allt arebetet!!!
har suttit här och jobbat med det sen kl.8 imorse, till nu!
ush vad jobbigt det har varit
och nu mår jag inge bra heller, jätteskakis och kallsvettas.
fick precis reda på dåliga nyheter också.. FAN!
varför på grun av mig bara..?

men skriver mer sen ska äntligen ifrån det här rummet!
skönt med helg nu iaf...
ska dra in till stan nu och kolla lite..
pusshej så länge :)

godmorgon

hojhoj!
försov mig imorse, vaknade halv 8 och tjugo i 8 måste jag gå till bussem så det vart ju riktigt stressigt, hann inte käka frukost eller ens göra mig iording, tur att det finns ica på skolan och toaletter haha :)
Så nu sitter jag, nea och backe här (utan emma) och käkar vitlöksbaguetter och energidricka, de är lite nice!

gick förbi edvard på väg till skolan också... vilket var ganska onödigt, va där i 10 min sen gick jag till skolan istället.
Förresten så har jag en känsla av att nånting hemskt kommer hända, utan anledning, och har ingen aning om vad men bara känner det på mig, och helt otippat. brukar bli så att om jag känner på mig något, verkligen känner det, så händer det strax därpå. inte kul ibland...

har inte så mkt mer att skriva om, dagen har ju bara börjar, morgon fortfarande också =p
kan säga att jag hade en jätte konstig natt, drömde om att mitt ben som sticker ut på höften var en stor böld, och skulle nån pilla på den så sprängdes den.. usch det va så äskligt, tvungen att försäkra mig om att det bara va ett ben som stack ut när jag vakna, och så drömde jag massa mer strange som jag inte kommer ihåg nu, det är ganska jobbigt, man drömmer nånting och kommer ihåg det på morgonen när man vaknar och går upp, sen försvinner det bara ur huvudet...
hmm,

Vi kan inte jobba nånting heller, lite grann men det mesta är klart, vi måste bara vänta på emma så att vi kan fortsätta med presentationen på PowerPoint, lägga in bilder, skriva om intervjuerna bland annat.

men ni får ha en toppen dag, det är ju fredag (Y)
Skriver lite senare!


Skin som solen!

Nu ska jag snart gå och sova så skriver sista inlägget--
dagen har vart kul iaf :P
backe och jag på bussen hahahhaa, skrattade så jag fick ont i mungiporna!
lyssnar på en låt som edvard skicka.. börja såklart gråta igen!! fattar inte hur han får mig att gråta varje gång ha säger nåt,, elr för dom sakerna han säger =/

Ras Cricket - Skin, lyssna på texten.

Nu ska jag ut och röka sen sova :)
godnatt ^^<3

TI feat. Rihanna

Äntligen, har letat efter den här låten jätte länge nu, men smart som jag är så söker jag på 'Dragostei din tei' stavas?
för det är ju den melodin haha, men de va ju inte ens den haha =p
men nu har jag hittat den iaf, thnx to jessica (Y)


TI feat. Rihanna - Live Your Life

All About Me

Jag heter fortfarande carrolina wessberg, bor i kumla o är 15 år, fyller snart 16 =D
Sånt jag gillar är riktiga vänner man kan lita på till 100%, finns inte många såna, dom flesta sviker en när deras liv blir lite tufft, det är skit. men vissa få kan man verkligen lita på, tror man iaf.
tycker också om choklad, spec muffin väääldigt mkt! för gott, och kycklingsallad också, från La Baguette i örebro, jätte gott är det!  Men det jag älskar är nog att shoppa, kläder men också skor, älskar skor, hägklackat också, inte för jag går så mycket i det men dom är såå snygga ju så går inte att låta bli att köpa!
Jaja, tillbaka till mig, är ju uppväxt i haninge, inte så bra stad de heller tycker jag. men saknar det väldigt mycket ändå, släkten bor ju där och alla gamla vänner man hade där.. vill bli liten igen, allt va så lätt då inget tjaffs och bråk och man tog dagarna som dom kom, och de värsta som kunde hända va typ att man ramla på cykeln och fick ett skrapsår, eller inte fick gå ut efter kl.7 på kvällen. Min pappa bor också stockholm, men i västerhaninge, honom har jag inte så mycket attt säga om mer än att jag saknar att ha en pappa, ENORMT mycket... mamma lämnade honom när jag var ungefär 2 månader.. sen träffade hon en annan som blev min pappa, hade det jättebra och så, men så flyttade vi till kumla, och några år senare så flyttade jag mamma och mina syskon från honom också... saknar huset jätte mycket, va så stort och hade alltid nåt att göra. det enda jobbiga var att ta sig till kompisar som bodde rätt långt bort, men det löste sig ju alltid!
En till sak jag saknar är gymnastiken, har gått på gymnastik sen jag var 5 år gammal och slutade för snart ett år sen, vet inte varför jag slutade men jag saknar det iaf jättemycket, att hålla igång, bra kondition, nu är jag som en säck potatis, jätte slö. Men ska försöka komma igång med nånting snart. Vill börja på yoga faktiskt!

I min familj är vi nu 4 st och hund, förut va vi 5 men äldsta syrran flyttade till slut. Har en stora syster till och en lillebror, han går mig verkligen på nerverna ibland.
Jag går iaf Handel på John Norlander gymnasiet i kumla, det är väl en okej linje men mer pluggande än jag trodde, har läxor nästa hela tiden, så väldigt mycket att tänka på. och redovisningar är det också, som jag verkligen, verkligen hatar!
blir så himla nervös och hjärtat börjar dunka jättefort och svarta prickar för ögonen, börjar stamma också och tappa bort orden som gör att det blir ännu jobbigare, blir säkert röd i ansiktet också. haha

Jag har ingen pojkvän nu, det har nästan precis tagit slut, hade vart tillsammans i över 11 månader, så skulle ha blivit ett år den 23 november, dagen efter mmon födelsedag, det känns jobbigt att inte ha någon vid min sida längre, som finns där när allt är på botten. Men som jag sa, man kan egentligen inte lita på någon, dom som säger att dom älskar en mer än allt annat i världen och att dom alltid ska ställa upp för en, jag litade på honom till 100, men det visade sig vara falskt allting. Men ska försöka hitta mig själv igen innan jag drar igång nånting sånt här igen, inte för att jag brukar lyckas hålla det när jag säger så, men ska inte hitta nån ny på länge, ska bara va singel och 'leva livet' lite grann, alltid skönt!

Min vardag; jaa hur ser min vardag ut? först vaknar jag och somnar om kanske en timme, sen vaknar jag igen av att jag har försovit mig och mamma kommer inklampandes och säger att jag måste skynda mig haha, så går upp och äter frukost, och gör mig iordning och halvspringer upp till bussen, en sak som är rätt coolt är att man kan sova så länge, utan att bli hungrig, eller kissnödig,  jo ibland händer de ju att man vaknar och måste kissa eller vaknar av nån annan anledning men man går ju ändå och lägger sig sen och sover några timmar till, om man tänker på det är det ju rätt fränt =P
Och mörkrädd är jag också, ointressant vetande, men tror det är efter alla skräck filmer jag har sett, som sätter sig i huvudet, så sover alltid med en liten lampa tänd.
jag har ett litet rum med röda tapeter som det är kinatecken på, onödigt vetande det också men några kanske tycker det är intressant.. Och så har jag dubbelsäng, byrå med tv på, ett skrivbord, bokhylla och såklart en garderob och en stor spegel på vägen framför sägen, och såklart massor av prylar som jag itne ens vet varför jag har,  det fylls på mer och mer med åren. Och smycken, ojoj det har jag not för mycket av, ändå vill jag inte göra mig av med dom.

Har varit utomlands 3 gånger, inget storslaget men sverige är ju bäst, på sommaren iaf, tycker inte om vintern speciellt mycket. Visst är det mysigt och så, fast på julafton är det nog mysigast, med julprydnader framme och röda gardiner och ljus tända lite här och där och en julgran, då är det som mysigast tycker jag.

Och om någon undrar så har jag skostorlek 36 eller 37, det beror lite på vad det är för skor.
Nu ska jag sluta skriva, sitter och nickar till här, så får gå och piggna till lite, och äta middag.


Dagens outfit:
Svarta 'jeans' från gina
Vitt linne från ullared
Svart cardigan med knappar från gina
Vit mössa från åhlens
Hjärtiga strumpor från Ungern
och hårspray såklart!


grisar är läskiga =D

whoo. nu är vi tillbaka från askersund, emma kom aldrig så fick åka utan henne, hon hade tydligen spytt o hörde av sig vid halv 3 och sa att hon inte kommer alls idag, så det blir ju svårt att jobba eftersom att hon har hela presentationen på sin dator som inte vi kommer åt.. surt!
Men vi har iaf intervjuat två tjänstebutiker och 2 andra butiker haha :) ganska så dumma frågor men det var kul iaf, sen n är det var klart så gick vi och käkade pizza, jag har blivit besatt av pizzasallad! och det är ett MÅSTE för alla att käka pizzasalladen på aramis här i kumla, den är guudomlig! =D
sen hängde vi på några snubbar som skulle visa oss till biblioteket, som var mitt framför näsan på oss haha, där skulle vi ivf träffa neas farfar som skulle köra oss till neas gamla häst som var skadad, där va det en gris som vaktade ett hus också haha, den gick fram till 'stänglset' och nöffade, och den va ju inte liten heller!!
efter det blev vi jätte stressade för i hennes farfars bil stog det att klockan var 15.16, och vi skulle med bussen som gick 15.30, och då skulle vi vara i skolan kl.17.00,  och jobba här till typ 7 :S
haha men så visade de sig att han inte hade ställt om klockan till vintertid så klockan va bara 14.16, så då vart ju allt bra iaf,  men kommer ändå få va här till 5 iaf..  Hade det trevligt med tjejerna i askersund iaf! <3

Men får försöka redovia så mycket som möjligt imorgon om vi inte kan göra det nästa vecka istället.
jag kommer aldrig klara av det asså, + att vi ska prata inför en klass till, jag som inte ens kan läsa upp för några st :S
sist jag skulle läsa en mening för klassen så va jag skit nära på att svimma. gr8!
får se hur det blir, om jag klarar det eller inte , håll tummarna för mig (Y)

Ska sitta här i skolan i säkert minst 2 timmar och jobba nu, kul neej!
men det måste göras men som jag sa, svårt när inte emma är här! -..-

fyller år om 16 dagar nu! kom ihåg o gratta mig!! =D
och fortsätt läs min blogg , kanske inte skriver så mycket som är intressant haha , men kul att nån enstaka människa i sverige läser den iaf!

have a nice day, i'll write more soon!


Fullpackad dag..

Godmorgon
kom precis till skolan, mötte Backe vid busshållplatsen, sen förväntade vi oss att emma skulle hoppa på vid nästa busshållplats, men nej, där va hon inte, hon har väl forsovit sig som vanligt, men det blir inge bra för vi måste ju åka till askersund idag och intervjua, har skjutit upp det två dagar nu men idag är sista chansen så får hoppas att emma kommer snart... hon har hela presentationen på sin dator också, så det blir lite svårt att jobba vidare om hon inte kommer.

Nu kom nea hit också, med en baguette och energidricka i handen haha, såg väldigt gott ut ska nog också köpa en vitlöksbaguette sen!

Ska åka in till stan idag igen för nea ska köpa ett par byxor som hon inte gjorde igår, så jag följer med som sällskap idag bara =)
igår köpte jag två nya jeans, billigt och bra från gina tricot!

Jaha, får väl sitta här och vänta på emma, annars åker vi utan henne så får hon komma och göra extra arbete sen eller nåt! får se om hon kommer snart...

jag skriver senare
hej så länge =)

Djursex?

Nej usch, nu blir jag förbannad!  eller irriterad kanske är det rätta ordet.
är det rätt att ena dagen säga att man gör vad som helst för en och verkligen ber på 'bara' knän om att få en chans till, och man träffas på kvällen och bara snackar shit liksom... Och sen dagen efter ringer hon och vill träffa honom och bara ha sällskap, han har såklart sin kompis med sig och beter som ett SVIN! lyssnar inte på henne ett dugg, ignorerar de hon gör, gör sig till och ska verka rolig för sin kompis, och behandlar därmed henne som om hon vore trash?!
dålig stil, du vet att jag hatar när du är sån, och ändå fortsätter du, vafan är det för fel?

Men jaa, på tal om annat så sitter jag hos syrran och vi kollar på tv, så kom det reklam om insider nästa vecka, om folk som har sex med djur, nån som hade haft det med en höna????!!!!
HUR FAAAN kan man vara så förbaskat dum och ens få för sig att göra något sånt HEMSKT, ÄCKLIGT!
Djur är värdefulla, dom gör något som vi inte kan, så varför utsätta dom för sex av en människa som inte får nånting annat?  blir så sur, vissa människor,,,,  ja, undra om dom ens ÄR människor, isf något stort, stort fel i huvudet!
kanske inget alls t.o.m!  hoppas att dom som gör sånt blir utsatta för nåt liknande! det är hemskt!!
låt djuren leva i fred! sköt om dom som om vore era barn! 
Om min hund blev utsatt för något sånt, skulle jag personligen leta upp den personen och .. jag vete fan vad jag skulle göra, se till så han LIDER ordentligt iaf!!!

MEN, nu ska jag borsta tänderna och kissa!, kissar snart på mig hehe, och sen lägga mig i sängen brevid syrran och sova! =D

GodNatt!
<3

Dagen..


En gammal bild!  JAG SAKNAR HÅRET ENORMT!!  :¨¨(


hejsan hoppsan
försov mig inte idag, ovanligtvis =p
när jag kom till skolan så tog vi tåget direkt till konserten, den va väl sådär, typ sv nån orkester haha.
Sen när den va slut åkte vi tillbaka till skolan och övade på redovisningen vi har på fredag,
det blev inte av att åka till askersund idag, så får ta det imorgon bitti ist, så får sovmorgon till 11 :) de är nice!
vid 2 så drog jag och nea in till stan och köpte jeans! behövdes verkligen! Träffade pelliz lite också, saknat han juu! =D

Nu sitter jag hos syrran och ska käka middag med henne, kanske sover här också, får se hur det blir.

Btw, jag kom inte fram till vad musiken igår kom ifrån. ;o scary
men nu ska jag fortsätta att kolla på disney channel! haha

fortsätt att kolla min blogg , alltid trevligt!
cyah

Britney spears musik spökar

Just nu sitter jag på mitt rum, alla som är hemma ligger och sussar, t.o.m hunden,
ändå när jag sitter här i min säng och kollar runt så hör jag britney spears musik spelas
utanför dörren, en låt som jag inte ens har hört förut, aldrig, tror inte att den finns heller..

Har vart utanför och kollat 3 ggr nu, men så fort jag öppnar dörren och lyssnar så hör jag inget längre..
sen går jag in i mitt rum igen, stänger dörren, sätter mig i sängen och lyssnar, då hör jag igen!
det är nåt som är lite mysko här känner jag, haha

får ta och sätta på riktig musik som existerar ist och sova, får ju inte försova mig imorgon , ska ta tåget
från kumla till örebro till den där "SKRIK" konserten, inte taggad neej!
efter konserten blir det att åka till askersund och intervjua butikerna, så vi får arbetet vi lag ner så mycket
tid på klart nån gång!

Nu ska jag tvätta av sminket, borsta tänderna och kissa, sen tillbaka till sängen och sova!
ska även försöka lista ut varifrån musiken kommer!


Godnatt gott folk
(som inte läser min blogg)

En lite... kan man säga konstig bild :D

SJ, ingen respekt !

Tror det är andra eller tredje gången det händer nu, vi åker till örebro för att äta och sen kommer vi till tåget och
ska tillbaka hem, tåget står på perrongen och när vi precis kommer fram till tåget så stänger dom
dörrarna och åker iväg, så får man sitta en halvtimme till en timme och vänta på nästa tåg.
Tågen ska stå på perrongen i minst 1 minut, ibland står dom i unger 30 sekunder bara och åker iväg, även
om dom ser att fler kommer springande!
Dålig stil eller va tycker ni?!


Slå på stort


    Bild på mig hos edvard för länge sen :)


morrn morrn,
kom till skolan för ungefär en halvtimma sen, vi började 8 egentligen men såklart så
försov jag mig och vaknade 07.50, så klädde mig mig, tog mina saker som jag ändå
glömde sen och sprang till bussen som jag också missade, så fick vänta en halvtimme
på nästa buss.. kallt o skönt jaa.

När jag kom till grupprummet trodde jag att mina vänner skulle sitta där men här satt bara backe
i sin ensamhet och väntade på nån som skulle göra dagen ljus!
Emma och nea har ju såklart också försvoit sig, men backe är alltid i tid ,  YOU GO GIRL!

just nu sitter vi och chillar med musik och spel, "oh darling, darling staand,  by me.."
Senare ska vi in till stan och käka, på La Baguette!
nej, det ska vi inte, men vi kunde ju ha gjort, vi ska käka på McDonalds, much better! :D

igår hade jag ett långt samtal med Edvard, men mycket tårar. men ibland så blir det såhär,
måste hitta mig själv innan jag drar igen nånting igen, tänka igenom allt lite, men vissa har ju
lite svårt att förstå hur andra känner & tänker... Men vi ska iallafall fortfarande vara vänner om det funkar
annars får det väl va det också!

*ett av världens hörn!*

what is love?

Before you leave please check in on me,
make sure that you can see me breathing
I know it's not nearly enough, I'm so sorry that I said all that stuff
But it hits the ground and it makes that sound,
it's heard to the core when you cry out loud
So before you go, I want you to know,
I've fallen back to where I was bound to go

So save me before it's too late
Help me to find those old better days
And I'm sorry you had to see me this way
I meant to be strong, but life got in my way

Always start with the end, it's best not to begin,
looking for a way to give in
But I get tripped up, I fall apart, this is not where I meant to start
Falling up it's sucking back at my face
the earth looks different looking back from space
And if you knew all of this before,
would you be so surprised as I hit the floor?

So save me before it's too late
Help me to find those old better days
And I'm so sorry you had to see me this way
I meant to be strong but life got in my way




3/11 - 07 önskelista ;)

  1. Massvis med pengar
  2. smink
  3. en ny dator!
  4. hår produkter
  5. kläder
  6. kycklingsallad till middag
  7. smycken, armband
  8. tv
  9. två plattor BECKS!!
  10. godis
  11. moppebil
  12. platttång
  13. en typ platttång som man får fylligt hår
  14. tatuering
  15. piercing i tungan/ögonbrynet

 Jag kom på att jag fyller år snart, så måste ju göra en önskelista så alla vet vad jag önskar mig!

Efter skolan idag så följde jag med nea till vårdcentralen och sen gick vi en sväng på torget och träffade lite folk,
vi kom också fram till att vi ska anmäla en affär. Det förtjänar dom kan jag säga.
Sen skulle nea vara i Hallsberg till kl 17.30 så då tog jag bussen hem.
Det var lite kul när jag skulle gå från bussen hem, det var en kille som gick av på samma ställe, och så gick jag efter honom ganska länge, jag skulle ju åt samma håll men han verkade tro att jag förföljde honom för ungefär var 20nde sekund kollade han bak på mig, och så höll han på i ca 5 min. Sen när han va ungefär 10 meter ifrån en bil som skulle hämta upp honom så kollade han bak (igen) och så fick han ett riktigt sprutt och sprang till bilen, lusitg kille det där, tro att jag är nån förföljare?  Iallafall började jag skratta för mig själv när en tant går förbi och kollar på mig som om jag vore dum i huvudet... 
Ja, vad kan man säga, det finns människor för allt alltså.

När jag kom hem så fanns det lite tårta kvar sen igår, lillebrors födelsedag, så den åt jag upp, riktigt gott va det!
Sen efter det så sa mamma att maten var klar också, så fick trycka i mig det också..
Jag har ganska så tråkigt men får hålla ut i två timmar till för då börjar Prison Break! <3

ha det gott
hejdå



 


chokladmuffins, (Y)

BLONDIN CC* ;)

SHOOOBRE!

skapa blogg, javisst varför inte!
 
Jag heter Carrolina Wessberg, bor i kumla (tyvär), sämsta staden att bo i.
Men är iallafall uppväxt i stockholm *ii mitt hjääärta* =D
är 16 år, snart iaf, fyller den 22 november så kom ihåg att gratta mig då,
annars blir de inge kul för er, jag vet vart  ni bor! ;O

skönt i skolan den här veckan iallafall, har ett projektarbete och på onsdag konsert med några klasser
av skolan, SKRIK.. ingen aning om vilka de är men hoppas på att dom är bra !

jaha, nu hällde jessica ut min dricka över hela golvet också, tack för den.

höstlovet, jaa inte så mycket att säga om det, har vart inne hela tiden, haft utegångsförbud, jätte kul ;)
men ändå när jag fick gå ut så var det svin kallt så de va inte speciellt kul de heller...

Nu ska jag fortsätta att spela tetris, men ey, fortsätt att läsa min blogg! im gonna be rich! ;)

RSS 2.0