Lite shopping

Kom precis hem från Marieberg, och jag har ont i fötterna. Nästa gång tar jag lite mer ordentliga skor än förstora InterSport tofflor!

Men det vart lite inköpt idag iaf.


Vit lång munk-tröja  -  Wear It, 100:-
Lila bikini  -  Lindex, 129:- per del
Vita solglasögon  -  Ur & Penn, 50:-

Och såhär såg jag ut idag!


Grå/vit-rutig klänning från Wear It .

Jag vill åka och bada i skogsbrottet nu så är det någon som är på är det bara att ringa! Jag får nämligen inte tag i någon så ring, och kom och bada med mig! (Först ska jag äta)

♦♦♦

GUL BIL !!

Jag gick och badade förut ändå faktiskt. Helt enkelt struntade jag i allt det som var "pga" att jag inte ville bada..
Vi var där till 3 och visst hann jag bli lite brun. Blir bara brunare och brunare för varje dag faktsikt, det är nice!

Nyss har jag och Mikaela vart på en promenad med Flisan till torget fram och tillbaka, Mikaela passade på att gå till banken och fixa nåt så jag fick sitta utanför och vänta med Flisis.

På vägen dit så såg vi en GUL BIL, och såklart så hann MIkaela slå först, och så slog jag henne på den när vi gick tillbaka samma väg sen, då vart vi oense om vad somv ar rätt, men jag hade ju liksom rätt ändå, för vi såg den gula bilen två gånger tekniskt sett! Så nu har hon gett mig tre straffslag för det, men vänta bara! Hämnden är ljuv, hehe.

Nu ska vi bära ner sopor till soprummet och efter det så ska jag och mamma och antagligen MIkaela åka in till Marieberg och jag ska köpa en ny bikini! Jag har ju en överdel och en underdel, men dom passar inte ihop så jag ska köpa en som passar ihop.

Hörs senare !

♦♦♦

30.06.09

Jag sov hemma inatt för att jag hade as ont i magen igår kväll. Så jag sa till edvard att jag ville sova hemma ...
Imorse skulle egentligen jag följa med mamma och mikaela och motionssimma i kumlasjön, men pga andra saker så hade jag ingen lust att följa med...
Får bli någon annan gång eller så går jag ner dit senare och möter upp dom eller går dit med någon annan. Vi får se hur dagen kommer att se ut. Jag har faktiskt inte bestämt ännu om jag bara ska sitta inne idag eller om jag ska ut i solen...
Hjälp mig lite här nu!?

Ska iaf ta det lugnt nu på morgonen och bara viila och ta ett bad och så. För nu har vi ju vårat efterlängtade badkar! =D

Vi hörs senare, ha det bra så länge!

♦♦♦

BADA NU äntligen

Sådär. Nu har vi varit hos Mikaela i lite över en timma tror jag. Hon har ringt massa samtal och hämtat bikini och så. Nu ska vi åka tillbaka hem till mamma och hämta henne sen går vi tre ner till kumlasjön och bada och sola, lite steeek.

Mikaela ska ta inlines och jag tar hennes cykel. VI får se vem som får ta Flisan, vad som är lättast ahha. hon springer ju fort som tusan när man cyklar med henne.

Hejdå så länge, vi höres senare!

♦♦♦

Michael Jackson

RIP michael jackson.
Jag lyssnade inte ofta på honom förut men nu gör jag det nästan mer än ofta. Hans låtar är riktigt sköna och bra.
Men han verkar nästan ha blivit större nu än när han levde, eller??

Här är iaf en av mina favoriter, fast den här är med Britney Spears också...



♦♦♦

29.06.09

God morgon allihoppa.
Imorse fick Edvard upp vid 7 och igår kväll sa han att om jag vaknar av klockan så måste jag se till att han kommer upp.. Och såklart jag vaknar när det ringer 2 ggr irad och aldrig tar slut, men han vaknade inte. Så jag gav han en spark i arslet så han vakna och sen kastade jag upp honom. Då jag sen fortsatte sova.
Idag skulle jag ha följt med till nåt bad ställe med Becka men det går ju inte eftersom att min mobil är borta , eller inte borta men den är någonstans i lägenheten och jag hittar den inte! FAAN!
Jag antar att du har ringt Becka men förlåt om jag inte svarade! faan, och inte var hon inne på msn heller..

Jaja, jag kom hem vid halv 11, jag kunde inte sova längre det var för varmt.Då fixade jag till frukost och så och snart ska jag och Mikaela gå ner till henne med Flisan och hämta badkläder till Mikaela, sen ska hon,  jag och mamma gå och bada i kumlasjön. Flisan har förresten kommit hem nu, hon kom  med Mikaela igår och oj hon sprang runt som en liten tok alltså. Inte stilla en sekund haha. Och hon ligger typ och gruffar hela tiden, bara hon hör någon gå i trapphuset.. Det kommer nog ta ett tag för henne att vänja sig vid att det kommer vara mycket mer ljud överallt här och folk som pratar.

Ha en fin dag. FAN vad skönt med en sån här sommar!! =D

♦♦♦

vandring

Jag och Mikaela tänkte gå till kumlasjön och bada en stund förut, men kom på att det stänger 3 idag för att det är söndag, surt, det är ju så himla varmt ute så man vill liksom svalka sig på nåt sätt, så då tänkte vi att vi drar till skogsbrottet igen, men det låter alldeles för kallt så det blev inget av att bada.
Så nu ska jag snart gå till Edvard och göra honom sällskap, han håller på att koppla in högtalare i deras husvagn, ska antagligen sova där inatt också. Får utnyttja lite grann att dom har en TV som funkar för det är en bra film ikväll klockan 9 på kanal 3, och vi har fortfarande inte hittat sladdarna till våran TV, kul att ha en heelt ny stor platt tv men så försvinner sladdarna... ÅÅH!

Just nu sitter jag och lyssna på lite sån här gammal musik som väcker minnen, just nu Anton & Affe.. Borde stänga av snart jag blir ju lite deppig faktiskt haha.

Ska nu köpa cigg och sen knalla vidare till Edvard.. Ha en bra kväll allihoppa.
Och god natt säger jag nu!

♦♦♦

28.06.09

Vid 12 idag så började vi att packa ihop alla högtalare och sen drog vi hem till mig så att jag kunde hämta badkläder och sen drog vi till skogsbrottet och badade, fastän jag inte tycker om att bada där för att det är så kallt så var jag i längst av oss alla tre! I och för sig så låg jag på en luftmadrass och tryckte. Men jag ville inte doppa huvet för då kanske jag skulle ha fått ännu mer ont i örat och det vill jag inte, inte för att det gör ont just nu men ändå!

Efter typ två timmar så kom mamma, Mikaela och Emanuel till oss från ett annat brott och gjorde oss sälskap ett tag, sen åkte vi alla hem. Jag fick övningsköra idag för en gångs skull, det var jätte länge sen. Och såklart så var Johan och Edvard tvugna att ligga bakom mig hela tiden fastän Johan borde veta hur irriterande det är när någon ligger bakom, som man känner också... Men aja.
Ska snart äta mat, vilket ska bli gott!
Senare ska jag nog ut igen och träffa Edvard, han jobbar ju imorgon... så jag kanske sover där inatt! =D


Det här är då en coca cola kork som edvard bet sönder och gjorde till en pussmun.. som han ville pussa mig med! HAH



PUSS ÄLSKLING


♦♦♦

igår :

JAG TOG INGA BILDER! :O

Men det blev iaf skitkul igår fastän vi inte tältade ute i hardemo. Vi var på Johans baksida och dunkade musik. Och satt och prata och körde kortspel och hade det kuul med annat....

Jaja, det var mycket folk där och vid 2 så somnade Edvard i sin sovsäck, vi sov ju nämligen på Johans tomt i varsin sovsäck. Men jag frös så jag skuttade ner i Edvards sovsäck, och GUUD det gör jag aldrig om säger jag bara. Jag låg som en uppstoppad korv heeela natten och kunde inte röra mig, likadant med Edvard haha, fan vad jobbigt det var!!
Imorse vaknade jag vid 8 och försökte klämma mig ut från sovsäcken som var snurrad runt oss också, jag höll nästan på att få lite panik där när jag inte kom ut! Men så langade Johan fram nycklarna så jag gick in och kissade, så när jag väl var inne så hittade jag ett stort dun-täcke, så jag la mig i soffan och sov, det var som om jag var i himmelriket kan jag lova.
FÖRUTOM att när jag vaknade så hade jag jätte ont i mitt högra öra och det var verkligen inte skönt, det gick inte över heller!  Men jag låg och sov tillslut där inne i soffan och sen kom Edvard och Johan med frukost och så =)

♦♦♦

hatar't

Jaha här sitter jag på golvet och surfar runt fortfarande... Pratade med en för över en timma sen, och då sa "den" jag hör av mig snart. Men nee tittat nu har det gått EN och en halv timma, och ingen har hört av sig.
Vet iaf att dom åkte dit vi skulle vara ikväll och några hade stängt av elen, så det blir inget av att tälta eller så ikväll.
Så sa Laura att vi skulle vara hos Johan istälelt.

Men jag har skickat sms men får inget svar, oooj vad jag känner mig betydelsefull nu, men visst skit i mig, gör det.
Men annars, jag hittar på något annat ikväll, skitbra. MEN VAD!

faan vad jag hatar sånt här skit. skit som man ska göra men som ändå aldrig blir av, och ändå får man inte veta något heller. Sitter här istället som en uggla elelr något och bara väntar och väntar och VÄNTAR tills någon ska höra av sig.
Snacka om att jag låser upp mig på en jävkla person när det finns annat att göra.. Men vad ska man göra, inget ne precis.

ps. var bara tvungen att skriva av mig!!!!



jag ikväll

kvällen outfit :



Och såb passade jag på att ta kort på mitt nya rum och lite utav lägenheten. (bortse från röran!!! )









Så ser det ut =)

Nu har jag precis kopplat in högtalarna till datorn och basen också.  Så nu går det att lyssna på bra musik =D

TREVLIG KVÄLL

♦♦♦

tälta ikväll

Edvard sov hos mig inatt, han som sa att han inte skulle kunna sova för att vi bor i lägenhet somnade på studs, haha.
Själv kunde jag inte sova inatt heller så jag låg och kollade på film, först Role Models (tror jag den hette), och sen Madagaskar två, som jag bara såg lite av innan jag äntligen somnade haha.

Igår kväll så var det jag, Edvard, Johan och Becka som åkte runt lite i hans bil. åkte ner till kumlaby och skulle se vad det var för någon fest... Det var typ, vad kan man säga. 14-åringar som drack lite sprit och var dygnraka. ojojoj.
Jag undrar vart samhället är på väg någonstans!!

Idag har jag varit nere på torget och gjort Elin sälskap en stund när hon stog och sålde lotter haha. Sen åkte jag och flera in till marieberg, det enda jag köpte var en cheesburgare, och det var skitgott.
Nu är jag iaf hemma och vi har Internet nu, yeeei.. Så jag sitter här på golvet jag, vi har inte hunnit köpt något datorbord än, men det kommer, precis som allt annat vi saknar =)

Ska börja röja här hemma nu, vi har kommit en bra bit. Eller vi ska jag väl inte säga, det är mest mamma som har gjort allting, men idag så ska jag hjälpa till massor och lite senare ska vi åka till någon "skog" utanför Åbytorp där det tydligen finns el. Och där ska vi tälta över natten och grilla och lyssna på musik. Edvard var ju tvungen att ta med sina värsting högtalare haha =). Men jag tror det nog kommer att bli riktigt kul.
Vi hörs kanske innan jag åker.

♦♦♦

soliga dag!

Mikaela väckte mig vid kvart i 10 imorse, då skulle vi gå ut en lång promenad med Flisan. Vi gick i ungefär 45 minuter, inte jätte långt men det är bara taskigt mot Flisan att gå fööör långt nu när det är så himla varmt ute och nu ligger hon och flåsar här breve mig.
Ska äta frukost nu med Mikaela som redan har börjat, sen ska vi åka "hem" och hämta Emanuel och så ska vi tre till Kumlasjön och bada idag igen.
Nu kan vi gå dit när och hur mycket vi vill. Mamma och MIkaela delade på säsongskort igår (familjekort).
Det kostade nånting med 900 och det lönar sig ju =)

Ska äta frukost nu, fort och sen ska vi åka.

♦♦♦

Nitey Nite

Ville bara säga GOD NATT



♦♦♦

syrran inatt

Idag har vi varit och badat från 5 till 8 ungefär. Istället för Edvard och alla dom så gick jag och Mikaela dit med mamma och Emanuel. Det har varit hur skönt som helst, och vid 6 tiden så var vattnet till och med varmare än det var på land!

Jag duschade och så när jag kom hem och åt lite, som jag inte har gjort på hela dagen, shame on me!
Och sen tog jag och Mikaela bilen hem till henne där jag är nu, jag ska sova här inatt, DET var hur länge sen som helst jag gjorde!!

Hon lagar mat nu och sen ska hon duscha och jag ska äta mina älskade jordnötsringar och sen ta nattkissen med Flisan. Oj vad jag har saknat henne, det var nästan två dagar sen jag träffade henne. Hon har fått bo hos Mikaela nu när vi flyttar och det är för tidigt att ta upp henne i nya lägenheten, och att det är massa massa med saker överallt!

Snart är det Navy CIS också, på trean. TA OCH KOLLA! =D



♦♦♦

krya på dig Sandrus!

Igår morse så vaknade jag och Edvard av att mamma  kom in och väckte oss vid halv 8, fast vi egentligen skulle vakna vid 9. Då var det Edvards pappa i telefon och han undrade om Edvard skulle med till sjukhuset till Sandra.
Och ja liksom, va! vadå sjukhus vad har hänt?!?!

Då hade lilla sandra på natten ramlat ner från en våningsäng, och hon låg såklart högst upp utan någon planka för.. Så hon ramlade ner och slog i munnen på träplankan på understa sängen...   Fyy jag gick och tänkte på henne hela dagen igår! Stackars unge.
Hon fick sova på sjukhuset inatt och hon kom hem idag, så jag, Mamma och Alexandra och Emanuel åkte hem till Fam.Velencei och träffade Sandrus. Köpte med en prinsess krona, pärlor och ett par solglasögon till henne. =)
Men kan säga att hon såg inte alls rolig ut i munnen! Hon har slagit ut tre tänder och det är som ett hål upp i tandköttet där hon nu har sytt. Och hela underläppen är typ blå. Men när vi kom så var hon så glad i poolen hon har fått idag också. Satt och bada och pratade =)
Tur att det inte gick värre och att det bara var mjölktänderna som flög ut.

♦♦♦

första natten i lägenheten

Igår (onsdag) så var det ju dags att flytta allt tungt upp till lägenheten. Vi var ungefär 10 pers som bärde och hjälpte till. Allt är klart nu förutom lite småsaker. Jag sitter i huset nu och har precis klippt gräsmattan, Alexandra och mamma åkte till soptippen och kastade massa sopor.
Jag har det största rummet i lägenheten men ändå när jag och Edvard flyttade runt och försökte att hitta plats åt möbler så vart rummet hur litet som helst, vi flyttade runt mina två sängar typ 2 gånger på olika ställen och garderoben och bokhyllan. Och så kommer mamma och säger att jag ska få ha skåpet vi hade i hallen i mitt rum. Då fick jag panik och bara ville flytta tillbaka hit, till huset haha. Men nu är det ordnat iaf. har nästan hunnit att packa upp allting. Lite smått kvar och så måste jag städa eftersom att alla gick in med skor och så. Så det är sandigt lite överallt.

Inatt kom jag hem vid 12 efter att ha varit ute och åkt bil en stund med Edvard och Johan. Jag låg säkert klarvaken i två timmar och bara lyssnade på alla fotsteg våningen över. Det kommer då ta lång tid att vänja sig vid att det dunsar lite då och då, plus att man hör jättebra om typ ngåra går förbi utanför!

Tillslut så somnade jag iaf och imorse vaknade jag av att dom höll på för fullt. Det är mycket kvar att packa upp och ställa på plats men ändå har vi packat upp hur mycket som helst! Och om man tänker på hur mycket saker vi hade och fick plats med här i huset så är det hälften så litet i lägenheten. Typ i köket har vi knappt några luckor alls så svårt att få plats med allting!

Snart kommer Emanuel hit och sen mamma och Alexandra, då ska vi åka "hem" då till lägenheten.. usch vad himla skumt det känns! Men senare ska jag iaf åka och bada. Med Edvard, Mikaela och KANSKE JOhan, Glenn, Laura och Vickie.

♦♦♦

äntligen sommar

Hemma igen och brun har jag blivit! =D Inte sådär extremt men brun iaf!
Efter att vi hade kört det sista lastet till lägenheten så åkte jag med Emanuel och badade i kumlasjön, och sen efter ett tag så kom Mikaela och Ron också, men Ron är så tråkig så han badade inte. Men jag, Mikaela och Emanuel badade 2 gånger. Vi var där i ungefär 3 ½ timma, huur skönt som helst. Låg och stekte som en fläskfilé alltså! Skönt att sommarvädret äntligen har kommit, får se hur länge det håller sig bara.. Det brukar ju vara en vecka eller så.

Nu ska jag ta någonting att äta för min mage skriker, och lägga mig i soffan ett tag.
HAHA vem ligger i soffan när det är strålande sool ute??? JO jag gör =)

♦♦♦

23.06.09

JIPIIE, hehe idag har jag och Edvard varit tillsammans i 1 år och 7 månader! Gud vad tiden går fort!
Sov hos Edvard idag också och imorse skulle mamma ringa och väcka mig vid halv 10 så jag var hemma till 10. Men så väckte Emelie mig klockan 10 och sa att jag måste gå upp för att dom skulle åka iväg allihoppa, så kollade jag på telefonen och ingen mamma hade ringt.. Så jag åkte hem och när jag kom in så möttes jag av mamma som var nyvaken haha, så alla hade precis vaknat när jag kom!
Vi åt frukost och sen började vi att packa, har kört ett last idag än så länge. Jag och Emanuel tog moppen upp till lägenheten och så stannade vi kvar där och packade upp nästan alla hans leksaker för att få hem tomma flytt kartonger. Och jag skojjar inte! HAN HAR FÖR MYCKET LEKSAKER! =O

Ska köra mer lite senare idag när Alexandra är hemma med bilen igen. Och senare i eftermiddag ska vi nog åka och bada i kumlasjön , mysigt =)


Bild från GOOGLE

♦♦♦

22.06.09

Sov hos edvard till idag, och imorse vaknade jag kvart över 1! Gud, att jag kunde sova så länge.
Men det var ju ingen som väckte mig och Edvard åkte till jobbet vid halv 9, så jag låg och sov som en stock!
Åkte iaf hem när jag hade vaknat, åt en snabb frukost och sen började vi att packa ännu mer. Det känns som att det aldrig tar slut med grejor alltså.
Packade ner alla skor förutom ett par var också, trodde inte vi hade så himla mycket skor som det var haha. två stora fulla lådor! Dom flesta är nog mina och Alexandras skulle jag tro hehe.
Har kört två vändor med full bil idag, och har hållit på att packa sen dess också.
Jag och Mikaela skulle ta ut Flisan en halvtimma, men gick fram på torget och mötte Ron som kom med tåget, han ska hjälpa till att bära tunga grejer här på onsdag. Vi stannade vid Maxi och köpte varsin glass och så sen gick vi hem igen =)
Hon fick vara ute 1 timme och 50 min istället för en halvtimme.

Skulle ha följt med Becka på hennes pojkväns fotbolls match vid halv 7 men det hinns inte med nu, det är så himla mycket att packa hela tiden.
Ska iallafall vara med Mikaela, Ron och Edvard ikväll hos Mikaela, kaanske!

Förresten så ursäktar jag mig att jag typ bara skriver ett inlägg om dagen, men har ju inte tid att sitta framför datorn och blogga en massa när vi håller på att flyttar, hoppas ni förstår ? =D

♦♦♦


det börjar bli tomt

¨Nu har jag och mamma precis packat det mesta i köket, brödkorgen och allting.. det ser så tomt och kalt ut överallt nu! Alla blommor är borta och gardiner och hyllor, och alla skåp förutom ett i köket är tomt också!
Börjar verkligen känna att det är dax att flytta nu, att vi inte kommer att bo här längre. Men just det, att vi inte kommer bo här längre, har jag inte fattat än , hehe.

Förresten, Vickies hundvalp Melvin var  en riktigt söte korv, som en liten go isbjörn!!! Jag vill ha en hundvalp igen jag också, eller att Flisan kunde bli ytte pytte liten igen, fastän hon är grymt söt nu också! =D
Ska hem till syrran nu och plocka hennes ögonbryn.. hon tänkte gå till frissan först och göra det för 80kr, men så sa jag att jag kunde göra det istället så blir det bara halva priset HAHA, inget gör man gratis! hehe.
Ska nog sova hos Edvard idag, imorgon så jobbar han. suck...

Ha en bra kväll BYEE

♦♦♦

bad i regnet

Idag väckte mamma mig och Edvard runt 10 för att jag skulle vara barnvakt åt Emanuel för mamma skulle åka och hämta vårat nya köksbord vi har köpt, riktigt fint faktist =D
Jag satt inne och kollade på TV medans Emanuel var rast lös och tjatade om att grannen inte ville bada med honom, så då bestämde jag mig för att ta moppen med honom till Kumlasjön, vi var där i 1-2 timmar och efter ett tag fick han i mig att bada också.. Det är hemskt vilken badkruka jag har blivit!
Träffade Elin, hennes kompis och Teddi där också.
När vi precis hade varit och köpt en glass till Emanuel så började det regna, så vi gick tillbaka för att packa ihop och då började det ännu mer, det verkligen ööste ner. Så vi stog under ett stort träd där det inte regnade så sjukt mycket och klädde på oss, sen åkte vi hem till solen haha. Det har inte regnat någonting här hemma... än!

Ska ut med Flisan nu och sen ska jag träffa Vickie och se hennes hundvalp!
Har precis ätit pannkakstårta också, det är godare än det låter !

♦♦♦


20.06.09

=)

Igår blev en riktigt kul kväll faktiskt, men det fick sina konsekvenser...!
Vi åkte ju då till harge, onödigt faktiskt, det började regna när vi var på väg dit och regnade även när vi kom fram, så gick ut och rökte lite, killarna gick ner till stranden och kollade lite. Vi var väl där i kanske 10 min när vi sen åkte vidare, åkte till Hova och sen hem till becka igen =)

Har sovit som en stock inatt. Förutom att jag har vaknat av alla jäkla sms.. min mobil har legat och vibrerat hela natten typ.
Idag har jag och Becka bara legat i sängen, hur skönt som helst ju! Gick också till Beckas mormor och hälsade på, hon har ju världens sötaste hundvalp. Så himla söt och jag hade dragkamp med henne, så sööt!
Efter ett tag så började hon även jaga sin svans, Becka filmade men har inte videon. Hahah höll på att skratta ihjäl mig, hon sprang runt,runt,runt hela tiden och så några kullerbyttor ibland, åååwh så söt.
Vickie har hämtat hennes hundvalp nu också, en blandras mellan golden retreiwer och något mer, kommer inte ihåg vad det var. Måste kolla på den också någon dag ^^

Om en 20 min ska jag ut med våran egen hund, skönt att komma ut lite för sig själv och rensa huvet, det behövs efter idag kan jag säga!!

Men tack för en trevlig kväll Becka och ni andra, får göras om någon gång =)

♦♦♦

glad midsommar

Idag har jag sovit som en stock fram till 12! Guuud vad skönt det var, sover alltid gott efter ett mysigt bad och med edvard vid min sida.
Han gick upp vid 8 idag och skulle åka vid halv 9, men så kommer han upp tiill mig då och då när klockan var efter 10.
Sen vid 12 vaknade jag helt och hållet och var tvungen att ringa honom för att se om han var hemma på riktigt eller om jag hade drömt det bara. Men han var hemma , han skulle inte jobba idag, varför vet jag inte.
Har inte gjort något mer speciellt.
Har ätit mat hemma nu med familjen plus Pirre, och snart blir det jordgubbs tårta, det bästa som finns!
Skulle ha åkt till Becka vid 5 men jag kan ju inte missa tårtan, inte på fråga!

Jag och Becka ska åka med hennes kompisar till harge, vad vi ska göra där vet jag inte riktigt, men kul blir det nog iaf.
Efter det ska jag sova hos Becka och vi ska fortsätta med en tjejkväll hemma hos henne =)

Ha en riktigt bra midsommar natt.

Kvällens outfit:


♦♦♦

helt slut !

Hejsan hoppsan.
Sov ju hos Edvard inatt då och skulle vara hemma vid 11 idag, mamma ringde och väckte mig vid 10 och då regnade det ute. Vad ledsen jag blev!
Men åkte hem och käkade frukost och så. Sen började vi att lasta in massa flyttkartonger i två bilar. Och vi har bärt och konkat hur många kartonger som helst, tunga som lätta, stora som små!
Upp för tre trappor och sen ner igen och hämta mera.
Fy vad kramp i benen jag hade i slutet. Men nu är iaf dom flesta av kartongerna på plats! Några kvar och sen nästa vecka kommer karlarna in i bilden, dom ska få lyfta och bära allt tungt som vi tjejer inte orkar eller ska bära! =P
Dvs, soffor, möbler och allt som är kvar. Sen bor vi inte här längre.. vad skumt det känns!!

Så nu är jag helt sluuut efter allt bärande. Tänkte träffa Becka men hon svarar inte, så ska iaf träffa Edvard lite senare när han är klar med sin jäkla moppe då!
Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på TV och vila mig , sköönt!

♦♦♦

17.06.09

Skrev ett rätt så långt inlägg tidigare, fort eftersom jag hade lite bråttom.
men så skulle jag spara och publicera det och så försvann nästan hela texten och två meningar var kvar, då vart jag sur och skulle åka så sket i att skriva om allt.
Sen loggar jag ut och så står det att det är något som har blivit fel med morgonens uppdateringar...

Jaja, har precis kommit hem från nya lägenheten, vi åkte dit och lämnade saker i källaren, och då vet ni! Då är mamma så himla klantig så hon låste bilen, vi packade ut allt ur bilen, och så länge så lägger hon bil nyckeln i bagage luckan, och sedan stänger bagage luckan. MED NYCKELN DÄR I !  samtidigt som hon stänger skriker hon "NEEEEJ!"
Haha och så förstog jag vad hon hade gjort, så himla klantig!! =P
Så Pirre (alexandras pojkvän) tog en bit stål tråd och försökte komma in genom fönstret, men det gick inte, så vi ringde Zoltan och Edvard, men dom fick inte heller upp dörren på något sätt... Så nu har mamma ringt nån bärgare som ska komma inom en timme och försöka få upp dörren och om det inte går så ska han bärga dom till närmaste verkstad.
Alexandra och Pirre orkade inte gå hem så dom väntar där med mamma, själv åkte jag ju moppen upp så jag åkte hem så får dom sitta där och vänta själva haha, fin början!  Det kanske är ett tecken på att nån inte vill att vi ska flytta in dit? vem vet.. haha men vi SKA flytta, och det nästa vecka!

Ska till Edvard senare och sova där också, vad mysigt =)
nu ska jag lägga mig i soffan ett tag, jag är rätt kall. Ha en trevlig kväll!

♦♦♦


tack mamma!! =D

Kom precis hem! Då satte jag mig vid köksbordet och sköt undan en påse som låg på bordet, och då sa mamma " Jaa varsegod!" 
Då hade hon köpt kläder till mig, jag älskar dig mama taaack! =D

Hon och Alexandra har ju varit på marieberg och då gick dom till Wear It och då såg mamma de plagg jag har provat och tyckte att jag var värd dom hihi!
En jeans-jacka och en klänning, båda från Wear It!









TACK MAMMA, DU ÄR DEN BÄSTA !

♦♦♦


nu får det vara nog

Nu har jag packat ner men än hälften av mina kläder, ouff.. Och så sa Vickie nu precis att "vi ska väl på talangen imorgon?" HAHha, ojdå....
Men det fixar sig om jag ens får och kan gå.. det handlar ju om pengar som jag inte har hehe.

Ska iaf till maxi med Vickie snart och köpa kul glass, eller jag köper väl nån dricka eller nåt =)
Skulle packa men orkar fan inte mer, nu får det vara bra annars kommer jag inte ha något rum kvar snart! Vi ska ju ändå bo här i nån vecka till.

Ha en bra dag, och kväll!
(och ni får ursäkta men jag är inte mycket för att skriva idag, är inte på bra humör! )

♦♦♦

full fart !

Nu är det bara en vecka kvar tills vi börjar flytta.. Det känns längre än vad det egentligen är. Men jag har precis klippt klart gräset och nu ska mamma och Alexandra åka till sop tippen och slänga allt skräp vi har i garaget! Jag själv ska börja packa kläder och sånt jag kan klara mig utan i en vecka ungefär.. alltså kommer jag inte lyckas packa så mycket =P

Igår kväll så träffade jag Becka, sjukt skönt att bara prata med någon man vet man kan prata med vad som heslt med. Vi har iaf bestämt att vi ska ses oftare nu när det är sommarlov, för när det har varit skola så har ju knappt någon av oss haft tid att träffas och bara umgås, men nu jävlar! =D

Edvard har börjat jobba nu så kommer inte se speciellt mycket av han på vecko dagarna. Men det är ju lika bra att jag inte kan vara med honom, för är jag det så får jag ingenting gjort här hemma så som packa och skit.. Men nu har jag heeela dagen på mig.. om jag inte fastnar här vill säga..
Lika bra att fortsätta på en gång!

♦♦♦

hem, ljuva hem

hej på er.
Vet att jag har uppdaterat dåligt nu på sistonde men har haft fullt upp att fixa inför stundenten och i lördags åkte vi till sthlm och firade min kusin Sofia som fyllde 20. Vickie följde med dit och senare på kvällen gick vi till söderby (där jag bodde när jag var liten) oh hälsade på Jens och Chrisse, barndoms kompisar, himla kul att träffa dom och vi var där hela natten, var också  hos Jens granne Isa (Issa?) och festade lite för hon fyllde 18. Vi kom hem till mormor igen vid 5  någon gång, och vi fick sällskap av dom hela vägen, tur det =)
Riktigt kul att träffa dom igen faktiskt, måste göras om!

Kom hem igår runt 7, var hemma kanske 10 min och sen åkte jag vidare till Edvard, sov där och idag har vi inte gjort någonting... Kom hem för ett tag sen och åt upp sista tårtbiten som var kvar, gott gott.
Om jag inte har nämnt det här än, så har Edvard kommit hem nu, förra onsdagen, på heltid! Så han kommer aldrig mer att åka tillbaka till det där jävla behandlings hemmet. Fan vad skönt det är! =D
Men imorgon börjar han jobba så kommer inte se han så mycket på vardagar ändå..


JENS =D


CHRISSE =D

♦♦♦

12.06.09

Fredag - ALEXANDRA HAR TAGIT STUDEEEENTEEEEEN!!!!  =D =D
Mamma väckte mig och Linn vid 8 på morgonen, då gick vi upp, åt frukost och sen var det dags att börja med tårtan, det var 4 st vi skulle göra så det tog typ 2 timmar! Vi slog in alla paket och städade lite grann och fixade allting =)
Sen var det dags att göra oss iordning. De folk som kom var ju pappa, farmor, farfar, moster, en kusin, mormor och morfar, och Helena & Filippa =)
Vid 11 åkte vi till hallsberg för att kolla på utspringet men vi fastnade under ett cykelställ där det fanns tak, det var sånt himla oväder och slutade aldrig att regna, så Pirre och Emanuel fick gå med varsit paraply och hämta Alexandra till oss, det var kul ändå, om man bortser från att det var så himla tråkigt vääder. Efter vi hade firat henne och hängt allting runt hennes hals så skulle jag Linn och Patrik åka med henne i bilen och fira med henne, Det vart inte speciellt mycket med det, det var bilkö överallt och kunde inte ha några fönster öppna eftersom att det regnade..
Efter det så åkte vi hem och då var det dags att äta, äntligen, sen gick jag ut med Flisan i spö regnet, det var lite kul haha.  När jag hade kommit in med henne så kom iaf Edvard hit och fikade med oss. Tårta, bullar, muffins och annat.
Vid 5 tiden så åkte dom flesta hem för dom hade annat att göra, lite tråkigt med så blir det ibland.
Edvard sov här och kvällen slutade fint!!




♦♦♦

11.06.09

Torsdag - Idag slutade jag skolan, alla samlades i Husaren i folkets hus, fick varsin macka och en festis, det var hur segt som helst och de som uppträdde var bara depp och tråkiga låtar, det enda som va kul var att det var en kille som väl var runt 12 år, nånting sånt. Han var i vilket fall som helst en troll karl, jag trodde han skulle göra såna här småtrick som man redan visste om, men tappade hakan när han väl började, det var skit coolt. Han höll typ i en lång stav, en svart och sen helt plötsligt så blev den långe staven till två små sjalar, fattade ingenting, och sen gjorde han mer coola saker =D

Lärarna sjöng också en sång till oss, det var också lite kul. Dom hade skrivit en egen text och sjöng den. =)
Skolavslutningen slutade vid halv 11, då tänkte jag, backe och nea hitta på något kul att göra, men vi hittade inte på någonting alls, gick först och tog ut pengar,  sen tänkte vi sätta oss någontstans där det var mysigt, men så blev det inte heller, så vi satt på torget i typ 2 timmar, flyttade till lite olika bänkar.
FIck också ideén att köpa lite alkohol att dricka så vi kunde fira, men så blev det inte heller, bara tanke antar jag =P

Så så såg våran skolavslutning ut, kul va!?
Jag åkte iaf hem vid 2 kanske, och då var Cajsa, Linn och Patrik här, skoj att träffa dom igen! Vi åt middag och sen kom tant Pia från landet hit också, henne har man verkligen saknat!

Så såg torsdagen ut!



♦♦♦

tal till nationen

.... Det är vad som är på kanal 5 just nu, ni som ändå sitter vid TV:n eller inte har något att göra kan ju ta och kolla, det är faktiskt kul haha. Om man har lite humor iaf.

Det var jobbigt att cykla till Maxi förut, vi turades om men vi kom framåt iaf, sakta men säkert hehe.
Jag åt aldrig, glömde bort det och nu orkar jag inte, jag är helt enkelt inte hungrig längre, det låter inget bra att jag inte har ätit på hela dagen men.. jag äter extra mycket imorgon!  =D

Imorgon kommer jag förresten inte att kunna skriva under dagen, för först har jag två prov att göra på fm och sen kl.12 så ska alla samlas på Kumlabys fotbollsplan, vi ska tydligen ha fotbolls- och brändbolls dag, skit kul va?!
Och sen på onsdag ska vi bada, hoppas det blir jätte fint väder så man kan sola iaf, bada tänker jag då inte göra. Och sen efter det så är det skolavslutning på torsdag, fan vad skönt med sommarlov snart!!! =D

Men jag hör av mig när jag kommer hem iaf, sov så gött!


skolavslutning i 9an, Vickie, Jag, Amanda

♦♦♦

im cold

Jag har varit ute med Flisan, sprang faktiskt 2 varv, det var duktigt av mig och så gjorde jag 10 sit-ups på varje bänk då, så räkna med att jag kommer gnälla över att jag har träningsvärk imorgon, om jag har otur!

Pratade nyss med mamma och dom är i Nacka nu, ungefär 3 timmar tills dom kommer hem, Flisan får lov att klara sig med att gå ut tills dess för jag ska åka till Mikaela nu och så ska jag sova där.
Först ska jag och Mikaela åka till Ica Maxi för att hon var så sugen på godis, sen åker vi hem till henne och bara kollar på tv antar jag =)
Hoppas hon kan ge mig någonting att äta också för jag har inte ätit någon mat på hela dagen, det enda är att jag åt en vitlöks-baguette kl.10 imorse.. Men det är ingen mat och jag måste ha mat för jag är jättehungrig, och så kan det ju vara bra att äta om man har varit ute och tränat!

För att följa upp rubriken då för en gångs skull, jag fryser som en liten gris mitt i vintern utan någon päls eller fett! typ..
har två par mjukisbyckor och fleece jacka men fryser ändå, vad är det för fel.. bara jag inte börjar bli sjuk nu innan studenten och min skolavslutning och grejer, då blir jag arg på mig själv!
Och med att följa upp rubriken, jag brukar skriva en rubrik som jag kommer att tänka på just då och det jag har tänkt att skriva om, men så flyger tankarna iväg och jag bara skriver, allt som inte har med rubriken att göra. Jag brukar alltid komma på efteråt att oj varför står det "VATTEN" som rubrik, när jag har varit och ätit middag exempel, haha..

Jaja nu får jag sluta skriva och dra mig mot Mikaela istället. Hej på er!

♦♦♦

run forest RUUUUN

hehe, jaaa jag tycker att den filmen är fin =) hehe. När han springer och så "ben grejjorna" flyger av och han springer sen jäätte fort..

Men ändå, har slutat för ett tag sen men har inte orkat resa mig från datorn och åkt hem än.. Har suttit och spelat Bubble Shooter, och ja det är beroende framkallande, det är svårt att sluta när man väl har börjat.
Men ska som sagt åka hem nu (snart), och då ska jag ta ut Flisan och springa, sen ta en VARM dusch och sen plugga skiten ur mig!! JAAH!


bild från GOOGLE

ha de gött !

♦♦♦

two days left

men aah vad segt det går idag.. Lektionerna är på typ 5-10 minuter och sen får vi gå.. Vad ska man göra liksom?!
Sitter i grupprummet och softar bara, jag är för jäkla trött.Men ska förhoppningsvis åka hem snart.
Mikaela ringde precis och påminde mig om att jag ska gå ut med Flisan när jag kommer hem, för mamma och alexandra är ju i Sthlm och hämtar våran nya TV vi ska ha i nya lägenheten,en stor platt TV, niice! Och så ska vi få högtalare till datorn =)

Så dom kommer väl hem senare mot kvällen skulle jag tro..
Har typ precis varit på Aramis och mött älsklingen och hans kontaktperson, jag skulle hämta mina moppe nycklar och så gjorde jag dom sällskap när dom käkade pizza, mådde illa bara jag kollade på dom haha.
Men nu så har Edvard och han åkt tillbaka. Men vet ni vad, soc-mötet gick tydligen jättebra för han och han flyttar hem igen redan på onsdag, vad glad jag är!! Det är ju fasiken bara TVÅ DAGAR kvar!
Det är skitbra, då kan han vara med på Alexandras student också, han har alltid velat träffa min pappa så nu får han chansen, hehe....

Snart har vi en till liten kooort lektion, Branch och produkt kunskap, ska väl antagligen bara skriva en utvärdering och prata lite om hur det har varit och blablablaaa.

suck, jag vill hem nu!

♦♦♦


08.06.09

Hejsan.
Inatt sov jag ju som ni vet hos Edvard, vi kollade på tre filmer igår kväll tror jag. Och jag kunde inte somna heller, men till slut så somnade jag men då var jag ju såklart tvungen att drömma jätte skumma drömmar så jag vaknade hela tiden. Den värsta var att jag kände att jag hade massa bular i luggen, i håret. Och så drog jag i luggen för o få bort "bulorna" och så var det stora skalbaggar, skit äckilgt!!!

Ställde klockan iaf på halv 8 för att vi skulle komma upp i tid, men ändå så somnade båda om och vaknade igen vid halv 9 av att nea skickade SMS, tur att det inte är långt att gå till skolan från edvard, kanske 1 minut om ens det =P
Så jag klädde på mig och gjorde mig iordning och sen till lektionen där vi bara skulle skriva en utvärdering av kursen, jag fick även veta nu att jag har VG i info & layout, G i idrott, G i småföretagande och snart G i administration, jag har tydligen ett prov kvar att göra!! Så två prov imorn, det är ju alltid lika kul att göra prov.. =(

Så idag ska jag plugga som satan, försöka iaf.

♦♦♦

kortfattat

Idag har jag inte gjort ett skit! haha. åkte till edvard och vi la oss och kollade på TV det första vi gjorde, det var så mysigt så att både han och jag somnade.
Åkte hem vid halv 7 för att jag skulle ta ut Flisan, en timme... det var hur segt som helst!
Har precis ätit också, det enda jag har ätit på hela dagen förutom en halv macka till frukost.
Ska åka tillbaka till Edvard nu och ska sova där inatt, =D
Tänkte överraska han med att köpa chips och dipp, eftersom att han har inte ätit det på hela helgen och jag vet att han vill ha det!

Nu så ska jag åka.

♦♦♦

Kebabrulle?

hejsan hoppsan.
Igår vart en riktigt kul kväll, med Syrran och några till.
Satt här och hade det trevligt... Mer går inte att säga =)

Idag vaknade båda två vid 10 ungefär och vid 12 kom mamma och drack kaffe, edvard tittade förbi lite fort också!
Nu håller vi på med skyltarna till Alexandras student, har gjort rätt mycket men ska gör mer någon annan dag i veckan för orkar inte nu!
Ska snart åka till Edvard och vara med honom.
Det bästa med idag är att Edvard ska inte åka tillbaka, eftersom att han har Soc-möte imorgon här i kumla så han åker tillbaka dit imorgon eftermiddag istället! Kul va.
Och det som är ännu bättre var att det här var sista helgen han var hemma på permission, för nästa helg flyttar han hem på riktitg, JAG HAR LÄNGTAT EFTER DOM HÄR SISTA DAGARNA SÅ MYCKET ATT DET ÄR INTE SANT!
Men klart det kommer kännas skumt att han är hemma hela veckorna och sen aldrig åker tillbaka på söndagar längre... Men jag vänjer mig väl efter några veckor att inte ska åka tillbaka något mer.

Ska borsta tänderna och fresha upp mig lite nu och sen dra mig med moppe loppen till Edvard. Ha en bra dag!

Lite bilder från gårdagen:




skum blick av Dennis :O haha

♦♦♦

sis tonight <3

Nu har jag och mamma ätit och tagit fram lite saker som hon tänkte att jag och Mikaela ska fixa ikväll.. hmm!
Jag ska sova hos Mikaela ikväll och så ska vi ha det lite kul ;)

Men nu ska jag först hoppa in i duschen och sen ska jag ut med Flisan, det blev inget att springa, jag orkar faktiskt inte det idag, är för slö för det.  Kanske springer imorgon, kaanske.

Kanske skriver senare hos Mikaela men om inte så får ni ha en bra kväll.
puuss

♦♦♦

06.06.09

Igår: Det tog ett bra tag innan vi kom in till själva stadsparken eftersom att vi stannade i lekparken istället, mötte även upp Glenn och Laura där. Det var inget speciellt som hände, bara stundenter som spragn runt och tjoade, grattis till er =)
Efter det åkte vi hem till lilla Kumla igen, tänkte festa men Edvard har fortfarande ont i örat efter hans öron inflamation han har haft i veckan så vi gick upp och sov istället, det slog allt, jag var hur trött som helst!

Idag iaf så kom Therese hem igen, hon har ju varit i Ungern den här veckan som har varit. Jag kom ner helt nyvaken och det var som rena julafton nere i hallen då, alla stog runt Therese som delade ut olika saker till alla haha.
Själv hade jag beställt två stycker parfymer, en PLAYBOY och en ESCADA - magnetic beat, den luktar så himla gott och en playboy hade jag förut också men den tappade jag ju i marken!
Fick även cigaretter av Therese farmor Eila som också var med i Ungern, fina cigaretter.



När vi var i stadsparken (lekparken) igår så fick jag också ett armband av Edvard:



Vid 4 idag så kom Mamma och Mikaela upp till oss också och bjöd hela Edvards familj på fika, äppelpaj med vaniljsås, jag som hatar paj... Men vaniljsåsen däremot är jättegod =D

Nu är jag hemma, ska först fica fint altanen så den är fin till Alexandras student, typ ta upp allt hundhår i springorna, och det är mycket kan jag säga. Sen spola väggarna så allt pollen som fastnat försvinner. Efter det ska jag ta med mig (prutt) Flisan och ut och springa. Sen ska jag duscha och fixa mig lite  =)
Men först och främst äta nångting!

♦♦♦


party

Hejhej, har varit hemma nu en snabbis och duschat och gjort mig iordning =)
Nu ska jag snart tillbaka till edvard.
Ikväll ska vi till stadsparken i örebro, det är tydligen massa som händer där men ska inte (dricka) någonting iaf.

Efter det ska vi väl tillbaka till kumla och får se vad vi gör då. Ska iaf sova hos älskling ikväll så vi hörs väl imorn, ha en toppenkväll.

Jag just nu


♦♦♦

05.06.09

Idag hade jag en så jäkla lång sovmorgon, tänkte ut och springa på morgonen men jag orkade inte, lät mycket bättre att ligga kvar i den varma sängen och sova en timma till!
Skulle ha börjat kvart i12 egentligen men nu är klockan 12.20 och vi har inte börjat än, skulle ha försäljning och service, en kort lektion bara för att det är så många borta. Men vi verkar inte ha någon lektion alls eftersom Monique är borta...
Så vad ska man göra nu liksom?
Sitta och spela på datorn, fick ha en låne dator idag också.

Idag kommer Älsklingen hem också, vid 3 nån gång. Så orkar inte sitta i skolan till tre heller.. SUCK!

ha en bra dag iaf!

♦♦♦

nån som vill köpa en hund??

Har precis varit ute med Flisan, tänkte springa idag igen men jag tror jag sprang 1/5 av hela spåret som är 2,5 km vilket inte är speciellt lång!! Allt på grund av Flisan, jag fattar inte vad det är med henne men hon drar som en jag vet itne vad!
För bara någon vecka sen var jag skrit glad óch sa att Flisan var så duktig med mig och gick fint och inte gjorde några ståhejj, men nu jäklar är hon igång igen, jävla hund jävel! Ursäkta mig men det är inget roligt alls när hon håller på såhär.
Klart jag älskar henne, hon är ju Flisan men hon har typ DAMP eller något, hon är ett  s.k hundkräk, ett jävligt sådant.
Är så jäkla trött på henne nu, såå någon som har lust att köpa henne ?!?!


!! VILL HA FLERA ÅSIKTER OM VILKEN FÄRG JAG SKA HA HÅRET, SÅ KOMMENTERA VAD NI TYCKER !!
=)

♦♦♦

bak :D

Jag har inte varit ute och sprungit något än!!!
Alexandra hämtade mig och så åkte vi hem och städade, det är ju torsdag. sen så har vi bakat bullar och jävlar vetni vad hennes deg blev LÅNG! typ över halva bordet haha. mycket bullar blev det iaf =P
Och snart ska vi äta så tror inte att jag hinner att springa nu innan och jag kan inte springa efter heller direkt för då kommer jag att få håll igen..

Hade tanken att strunta i att springa idag men då känner jag mig bara extremt dålig, jag svär då kommer jag få dåligt samvete hela kvällen. Så jag måste springa.  =)
Ska äta nu ändå!

Jag funderar förresten på att bli brunhårig igen, vad tycker ni, blond eller brun?? behöver er hjälp nu!



♦♦♦


två avklarade

Nu har jag gjort Administration provet också och jag blev godkänd på kapitel 1 men kapitel 2 gick det lite sämre på så hon skulle säga till när hon har rättat! Nu ska jag och göra Småföretagande provet, suck.
Sen är alla prov avklarade, skönt.
Jag har så himla mycket i huvet ljust nu så det är inte sant, måste ut och springa när jag kommer hem och bara rensa huvudet och tänka på annat.

Skriver mer senare hinner inte nu.

♦♦♦

yeei

hejheej. Missade bussen imorse, inte det roligaste att springa i hög klackat heller!
Men iaf då har jag gjort matte provet nu och det gick inget vidare, har också fått reda på att jag har VG i Information & Layout, men har ändå prov kvar att göra i Administration och Småföretagande...

Har fått en lånedator nu så att jag ska kunna göra klart arbeten och skriva ut och så. Får säga att det tar längre tid än det egentligen gör så kan jag ha den längre haha. =)

Har hittat ett nytt damp spel faktiskt. Eller egentligen så var det Nea som hittade det. Det finns på
Jesper.nu och heter Spoces+, sök på det och spela loss!  Jag lovar, man får damp efter ett tag ;)

Ska fortsätta plugga Administration nu och lite så.

♦♦♦


trött som ett as

Nu hörrni ska jag lägga mig och sova. Har kollat på Greys Anatomy men hängde inte med nånting för att jag höll på att somna, och när jag pratade i telefon med edvard nyss så satt jag och nickade till lite då och då, så lika bra att gå och lägga sig också sova =)
Har inte kunnat skriva mycket idag och förlåt för det men det kommer nog bli så här ett tag eftersom att jag inte har min bärbara dator.. Men min lärare skulle prata med dom så om jag har tur så låser dom upp min dator. Det måste dom faktiskt för att jag har arbeten där på och jag kommer inte åt dom om datorn är låst, och det är massvis som ska skrivas ut och lämnas in nu sista veckan. Vad ska jag ta mig till?!

Fattar inte att jag kan vara trött nu, när jag har sovit hos MIkaela har jag ju varit hur pigg som helst och knappt kunnat sova, som imorse när jag vaknade halv 6 och klockan skulle ringa kvart i 7, kunde inte somna om heller så bara att gå upp då.
Men i vilket fall som helst så är jag super trött nu, skumt men så är det! =P

NATTII <3

♦♦♦

vad härligt att springa

Hejsan Hejsan, är hemma nu och sitter faktiskt på stationära för en gångs skull =P haha, men jag tycker inte om att sitta här för det finns inget ljud och jag blir så uttråkad utan musik!
Men efter skolan åkte jag iaf till MIkaela och var där ett tag, städada undan och diskade och kollade lite på förhäxad, nu har jag sett alla avsnitt, vad ska jag nu göra på kvällarna?

Jag kom hem vid 3 och då bytte jag bara om sen gick jag och Flisan till Via-spåret, idag var det dags att springa igen, det var en riktigt skön känsla när jag väl hade kommit runt, men det var inte kul att springa för jag fick håll och det gick nästan inte alls över, så nästa gång ska jag inte ens dricka vatten innan jag börjar (vilket jag gjorde nu).

har precis duschat och ska snart äta mat, Alexandra håller på att lagar. Tycker att mamma borde komma hem snart också, hon åkte klockan ett och hämtade Ron & Mikaela och planet skulle komma in 3.. dom är säkert snart här.

Jag är jätte trött men måste plugga till Småföretagande prov imorgon. Känns lite värdelöst att plugga ändå för jag förstår inte ett piss av allting inaf, det är liksom matte och det har ni ju hört hur bra jag är på!
Ska förresten göra mitt tredje omprov i matte imorgon också. USCH!

♦♦♦

spärrad

Vilken jobbig morgon det har varit, skulle åka med halv 8 bussen tänkte jag och så hade jag ställt klockan på kvart i 7, men så vaknar jag halv 6 helt utan anledning och så kunde jag inte somna om.. Så jag gjorde frukost, städade lite och kollade på film tills det var dags att gå.
Filmen vi kollade på var ur usel + att den lagga hela tiden så kunde inte ens se slutet för att det var något fel med skivan, lite synd för dom men lite bra de haha.

Har precis blivit klar med försäljning och service prov, skrev på alla frågor förutom en så jag hoppas det gick ja, kommer nog få godkänt iaf.
Jag skriver på Neas dator nu eftersom att imorse när jag skulle logga in så stog det att min dator var spärrad... Liite sur jag är för det. Dom säger att jag har olämpliga saker på min dator.. Och med det menar dom att jag inte får ha bilder eller nån musik alls. Riktiga grisar är vad dom är!!!!

Nu är nea tillbaka men vi hörs när jag är hemma.

♦♦♦


sista natten här

Har kollat på två avsnitt förhäxad, nej 3 till och med. Ska kolla klart på Navy CIS och sen lägga mig och sova så jag kanske är lite pigg imorgon bitti. Ska nämligen se någon "film" klockan 8 i bion som 2orna eller 3orna har gjort. Då kan jag ju inte hålla på och somna =P

Inatt är ju så sista natten jag sover här, eller nejnej inte sista men den sista ensam, Mikaela kommer hem imorgon. Men jag har faktiskt diskat och tömt soporna, vad jag är duktig, blir ju mer att diska imorgon efter frukost och så och sen ta hem alla grejer som jar har lyckats släpa hit på bara tre dagar haha, men sån är jag, när jag inte ska vara hemma så måste jag ha lite mer än halva mitt rum med mig för att känna mig som hemma typ. Och inte behöva sakna något litet i onödan, bättre för mycket än för lite eller hur!?

Snart är det slut och jag ska lägga mig och sova.. Och gudars, hur ska jag klara mig imorgon. Jag har inga ciggaretter och inga pengar så jag kan köpa, det är lite hemskt, det gör mig orolig för jag vill inte bli sur och aggresiv på andra bara för att jag är så jäkla röksugen, men röker jag inte då så blir jag helt frustrerad i kroppen och det slutar med att jag tänder till hur lätt som helst och på minsta lilla grej..
Får vara en liten tiggare imorgon ;P

God natt på er!


Jag saknar min älskling!

♦♦♦

kolla kolla! =D

Gick igenom mina inlägg precis och såg att jag hade missat att lägga in bild på autograferna jag fick!! Ett måste ju!



Dock så är dom nästan borta helt nu! Men jag har ju bilderna som minne, och kolla den blåa och röda som man ser på den sista bilden, det är två stora hjärtan runt! =D<33

♦♦♦


skor

Här är skorna jag köpte igår, båda är köpta på SkoPunkten =)



♦♦♦


svenskan klar

Blev precis klar med alla Astrid Lindgren "dumma" frågor. Nej men alltså frågorna var inte speciellt svåra med det var jäkligt svårt att hitta svaren i en fet bok. Lite jobbigt.
Så nu slutar vi tydligen för dagen, FAN vad skönt!

Nu ska jag äta godis och lyssna på musik! ^^

♦♦♦


02.06.09

Godmorgon,
Usch vilken tråkig dag idag, det spö regnar. Inte det roligaste att vakna till precis!
Men har precis varit och ätit iaf och det var ganska gott, min frukost, hann inte äta något imorse för sprang till bussen =P

Jag är hur trött som helst och känns som jag skulle kunna däcka när som helst!
Igår kollade jag på en hel skiva förhäxad och rätt vad det var så hade jag somnat så vaknade jag av att jag sov haha, ja men jagg stängde av tvn och la mig och sov istället. Och imorse ringde Nea och väckte mig haha, söt hon är.
Sitter i grupprummet nu och lyssnar på <3UNION,SQUARE<3 och ska snart ha matte... Får se hur det går. Jag har omprov i matte på Torsdag också, hoppas det går bättre än förra gången.

♦♦♦

förhäxad

Ojojoj, det började med en fin varm och härlig dag som plötslig blev en lång och jobbig dag!
Åkte hem efter skolan och åt lite med resten av familjen, sen åkte vi alla till Mariberg, jag köpte två par sommarskor, jag är jätteglad! =D  Har gått i ett par hela dagen sen jag köpte dom och har redan fåt skavsår haha. Men det blir väl bättre sen, ni får se bild på dom imorgon!
Jag tror vi var på marieberg i fleera timmar, provade kläder och åt glass mot slutet, alexandra skulle ha fiskegrejer för hon och emanuel åker och fiskar på lördag med resten av släkten i jönkäping, jag är sugen på att följa med men neej, inget för mig faktiskt, jag bara saknar dom gamla tiderna när vi åkte dit varje vår!
Menmen, efter det åkte vi till Lidl och mamma handlade, och sen hem. Det låter inte som att det kan ha tagit så lång tid men såhär då. Vi åkte hemifrån kl 15,00 och komm hem igen kl,20,00. Vi gjorde egentligen inte mycket alls men ändå tog det sån tid!!
När vi kom hem så klippte jag gräsmattan, fin träning för armarna kände jag haha. Och sen åt vi kvällsmat.
Efter det åkte jag till Mikaelas lägenhet igen, och nu har jag faktiskt med mig förhäxad, WEEI!
Har pratat lite med edvard och så har jag precis duschat. Nu ska jag kolla film. =)

God natt på er då!


Nea och Jag på YEAH festivalen.

♦♦♦

schteeeek

Vi har gjort prov i engelska, det var några ord som jag missade att göra bara men det gör inget, jag kommer bli godkänd ändå.. Har svenska nu och vi håller på att skriva om Astrid Lindgren, massa sjuka frågor vi ska svara på genom att läsa en hel bok, och allt står huller om buller så det är fan i mej skit jobbigt!

Ska snart ner till ICA, köpa en iskall coca cola eller kanske en piggelin och sätta mig i solen och steka bara, det är så himla skönt!

Efter skolan ska jag, mamma och Alexandra åka in till Marieberg och jag ska äntligen få sommar skor, som inte är högklackat, nånting jag kan gå med när det är varken bad eller fest =)

Ha en skön dag!

♦♦♦


01.06.09

idag är det första juni och då är det 21 dagar exakt tills vi ska börja flytta, oj vad jag längtar.
Precis varit och tagit en promenad, fick göra det istället för att spela fotbolll på idrotten, sen gick jag och nea och åt.
Nu sitter vi här i grupprummet igen, ska nog dra på lite UNIONSQUARE i en halvtimme innan vi börjar, så kan jag bli lycklig.

Det är jag faktiskt redan eftersom det är så himla fint väder ute, satt ute i solen ett tag på "promenaden" och bara stekte, höll ju nästan på att brinna upp kändes det som! Jag älskar det här vädret, snälla låt det fortsätta!
Iaf till helgen som kommer, för på fredagen om allt går som det ska så ska edvard och jag köpa massa jordgubbar och sätta oss på en filt någonstans och ha en liten picknick.
Kom ihåg alltid förut när jag var mindre, då när jag hade en kompis hemma så ville jag alltid packa en korg med gottis saker och åka ut på cykeln och hitta ett ställe jag aldrig hade varit på förut och ha picknick där. Jag kunde cykla i 2 timmar om det var så. En gång satt vi till och med på en stor container vid en soptipp där man slängde massa med trä bara, och en gång har vi hamnat under en bro och suttit där, massa goa minnen =)





♦♦♦


fatta känslan! <33

Nu har JEAFF äntligen lagt ut bilderna på Mig och UNION SQUARE, taaack.
Nu ligger jag här och kollar på dom och bara är kääär, helt i min egen värld, dom är såklart med i den, WAAAH! =D <3





OOOOH, CARRO GOES HAPPY FAACE!
kolla, koolla bara. aaawh. Jag vill tillbaka NU NUNUNUUU!
hjärta på er <33'

♦♦♦

rubrik

Har kollat klart på filmen, den var faktiskt inget vidare, så jag struntade i det och satte på UNION SQUARE istället, orgasm på dom!! aah.
Sitter på msn och snackar med lite folk, alltid kul. Jag får ju sällskap på ett sätt iaf.
Jag är lite smått sur, hade planerat att kolla vidare på förhäxad, men så när jag väl kom hit så kom jag på att jag hade glömt hela boxen hemma... Så får väl kolla på nån gammal film jag har på datorn om jag inte hittar någon bra som Mikaela har.
Är säkert tröttare än vad jag själv tror så kommer antagligen somna till den film jag drar på, men det gör ju inget, jag tycker om att somna till film, det är mysigt på något sätt.
Det är iaf bara skit på TV:n vad jag har märkt!

Förresten, måste bara säga att besökare på min blogg har ökat, det är verkligen superkul att fler läser min blogg, stanna kvar och tipsa andra =)
Kram på er allihoppa.


♦♦♦

RSS 2.0