bowling = farligt

Go kväll =)
Edvard sov hos mig till idag, sen vid 1 åkte han hem.. Så vid halv 2 hoppade jag in i duschen och började sen göra mig iordning, för skulle med mikaela och ron till hallsberg till sabbie och sen och bowla.. Emanuel följde med också så vi var hos sabbie i ungefär 1 timme, sen vid 4 åkte vi till bowlingen och var kvar där ända till 7, det var faktiskt kul att bowla även om det gick ur uselt för mig haha, jag fick en strike och en vurpa! haha, vi skrattade så vi tjöt  nästan! Det var när jag skulle kasta klotet, då råkade jag trampa över det där strecket så jag stog på banan, och det är verkligen jättehalt där, speciellt om man har bowling skor på sig, så jag stog där i några sekunder och försökte att inte ramla, fötterna bara gled undan när jag försökte få fäste i golvet haha, så tillslut satt jag där på golvet och skrattade nästan ihjäl mig alltså!!
haha, det skulle va kul om nån hade spelat in det där, hahaha. (sitter och skrattar för mig själv!)

Vi åkte hem så vi var hemma vid halv 8, då mamma skulle med emanuel till maxi och köpa godis på en gång. Så jag sprang in och kissa och ringde edvard, samtidigt faktiskt för jag hade bråttom! Tänkte att jag skulle va med han för han ska va med orre, så jag ville va med dom, men han ville inte att jag skulle va med... =((
Så nu sitter jag hos mikaela istället med henne och ron, ron är mikaelas kompis från stockholm. =)
Jag ska sova här inatt också, trevligt,

Nu är det earth hour, så ska släcka och stänga av allting, så SLÄCK ALLTING, en timme för jorden!

♦♦♦

trött så nu blir det sängen

Det var kul att dansa idag.. Fick mig att tänka på annat också, vilket var skönt.
jag tycker inte om att tjafsa, inte med någon.. Och när jag gör det blir jag själv ledsen och det blir till nåt dumt. Jag fattar inte vad jag gör för fel egentligen?..
Jag är iaf jätte trött, så ska hoppa in i duschen och sen lägga mig och sova, gud vad skönt!!!

Hoppas ni har haft en bättre kväll än jag har haft.
Vi hörs imorgon.

♦♦♦

dans dans dans

Pokern tog slut när porno kom till vårat bord, han tog alla våra pengar och sen laggade allt. Så vi gick och käka pizza istället, delade på en Vesuvio med mild sås, hur gott som helst.
Jag och nea ska gå till bussen nu som går om ett tre par minuter och åka hem till mig, sen är det dans, hur KUL som helst. har saknat dansen trots att det bara var en veckan sen vi dansade sist!
Hörs efter dansen sen så!

♦♦♦


poker "face"

Skönt att ha slutat för dagen nu!
men från skolan går vi inte nej. haha.
Jag, backe och nea sitter i grupprummet och spelar POKER via facebook. det är faktiskt kul, och nu börjar jag fatta också..
Ni får gärna joina oss om ni vill! Gå till private table och sen Linneas table ;D
lösen får ni fråga efter om ni är med!

♦♦♦

vg

hej igen, två inlägg under dagen.. brukar vara bättre men förlåt igen!
Lyckades bra på matten fastän jag inte var med helen (stödläraren), gjorde runt 10 tal, fick i och för sig hjälp men jag fixade det! Har också varit och ätit, det var duglig mat, nån fläsk sak jag inte vet vad det heter!
Sitter nu på Information och Layout och fick precis tillbaka provet som vi gjorde i fredags, jag fick VG. Trodde jag skulle få ett G för det kändes som om det var mycket jag missade som skulle vara med i provet. Men det gick tydligen bättre än jag trodde! =)



Skriver mer efter lektionen, det är den sista vi har nu sen slutar vi.

♦♦♦


26.03.09

Jag veeet, jag har inte bloggat på 2 dagar, jag suger!!
förlåt så mycket men har bara inte haft tid eller lust att sätta mig vid datorn, plus att bärbara var kvar i skolan!
Men nu är jag tillbaka i skolan igen, igår stog jag i caféet så kunde inte skriva då heller. Vid halv 2 igår kom mamma och hämtade mig och vi åkte till sjukhuset, så nu har jag tagit sista sprutan av vaccinet, känns bra men har jätte ont i armen!!Mikaela och Emanuel var med också, emanuel var också hos läkaren på öron-näsa-hals, och kollade varför han var så täppt.. Det var nån körtel, halsmandel, som var för stor. Så han ska visst opereras, spännande för honom.

Skriver mer sen, nu har vi matte och jag ska jobbajobba!

♦♦♦


ledig dag

Hejsan, vaknade idag halv 2 ungefär, kokade ägg och åt frukost. första gången jag har kokat ägg själv och dom vart inte bra alls, skulle skiva ägget i skivor sen och hela ägget vart typ mos, men gick att ha på mackan ändå!
Kvart över 2 gick jag ut med Flisan i ungefära 50 min, sen har jag bara suttit hemma och varit almänt seg!
Och det ska jag vara imorgon också för vi är lediga då också, riktigt skönt att få sova ut faktiskt !
Så det finns alltså inget att berätta om idag heller eftersom att jag intte har gjort något.

Kollade förresten på Australia igår men hann inte se klart för jag somnade, så kanske se klart den idag.
Hörs kanske sen då folket!
hejhej.

♦♦♦

allt i ett

hejsan, har inte skrivit nånting alls idag därför attjag gick upp vid 10 och sen vid 12 åkte jag och mamma till edvard, hans familj och fikade =)
Så sen har jag bara varit med edvard hela dagen, har i stort sett inte gjort nånting, varit hemma hos honom, fixat en ny bil dom har köpt, dom köpte två nya idag faktiskt och båda är redan sålda!
Och edvard åkte hem idag som vanligt 5 över 8, efter det skjutsade zoltan (edvards pappa) hem mig, också som vanligt, sen åkte jag och mamma ut och jag övningskörde, körde lite längre sträckor idag och mötte  några bilar, jag har lärt mig att hålla mig på min sida i svängar bättre nu, haha igår låg jag i vänsterfilen ganska ofta!
Har inte mycket mer att berätta som har hänt har ju inte hänt något, men här kommer lite bilder iaf jag lyckats tagit, bland annat dagens outfit!


Jeanstights, och "klänning, tunika", från ginatricot båda två.




ÅÅH, kan inte beskriva hur mysigt jag låg där, både jag och edvard somnade sådär mitt på ljusa dagen! <3


Kolla hur sööt han är, och ruffsig i håret! ^^


CARRO <3 EDVARD



Ja det får avsluta en fin dag, har precis kollat klart på BECK med mamma också, och n u ska jag lägga mig och kolla på nån film!
God natt!

♦♦♦

oj vad kul!

Det gick faktiskt jättebra att övningsköra för att vara första gången i hela mitt liv! Och riktigt kul var det också. Lärde mig kopplingen och att växla, fick motorstopp kanske 10 gånger men sånt händer ju!
Vi var ute och körde runt runt, samma runda i kanske en timme, sen körde jag en liten bakväg till OKQ8 macken, där jag och mamma bytte. Jag kan ju inte ge mig ut och köra bland trafik än, lite väl färsk för det. Och har redan fått en vana att kolla på växelspaken när jag ska växla, bara för att va säker på vart typ 3an ligger fast jag egentligen vet det. Mamma sa hela tiden,"Neej kolla inte, blicken på vägen."
en gång när jag kollade på växelspaken så höll jag på att köra på en skylt haha, tror mamma var lite halvt svimfärdig efter bilturen med mig!

Vi kom hem igen vid halv 4 då jag tog ut Flisis i 30 min, så har nu precis ätit, biff och makaroner, det var gottigotti.

♦♦♦

21.03.09, första övnings körningen!

Idag vid 12 skjutsade edvard farfar hem oss till mig, vi låg bara i sängen och pratade och lyssnade på musik, och jaa vi pratade verkligen, edvard fick typ gjädjetårar för att jag första gången pratade med honom om mina känslor... lite gulligt!
Nu har han åkt hem och jag ska ta en huvudvärkstablett känner jag och snart ska jag och mamma ut och köra, hon ska sitta brevid och JAG ska köra, allra första gången idag, oj vad kul det ska bli, men samtidigt skit läskigt!
Ska ta något att dricka också nu, är jätte törstig, sen förebereda mig för att köra.
Önska mig lycka till och håll er borta från väagarna!! ;)


 I LOVE MY NEW HAT! =D

Igår

Hejsan, Igår kom edvard och hämtade mig i skolan vid 3, då gick vi till aramis och glenn och laura skulle äta pizza. Vid kvart i 4 kom mamma och hämtade mig och vi åkte till polisen, det var jävligt jobbigt faktiskt, höll mig från att gråta där. USCH säger jag bara!
efter det åkte jag hem och edvard kom till mig, så gjorde oss iordning lite grann och sen åkte vi till glenn och var med honom, laura, elin och sofia, det var skoj! =)
Sov hos edvard inatt också, och vaknade imorse vid 9 av att han ligger och kramar mig, hur mysigt är inte det på en skala 1 till 10?!


Finaste morgon frillan har jag också!

♦♦♦


café & Le

hejsan, får skriva jättefort nu för har prov om några minuter i information och layout.
Jag har inte bloggat nånting idag för har stått i cafét hela dagen, det är faktiskt kul och det går jätte bra med kassan också, lite svårt i början så jag vågade inte testa men det är lätt när man gjort ett tag!
klockan halv 4 kommer mamma och hämtar mig och vi ska till polisstation i hallsberg..
Nu har vi prov
hej!

22.11

Nu har jag duschat, oj vad skönt det var med en riktigt varm dusch!
Så sitter och väntar på att håret ska torka och det kan ta upp till 2 timmar ibland.. de har redan gått en timme, så får se. men hatar att sova i blött hår så bara att vänta. Fördriver tiden genom att sitta och snacka runt på msn.
Men jag är jätte trött så vill sova, för imorgon får inte jag sovmorgon till 10 som jag brukar ha på fredagar, utan jag ska va i skolans café klockan 8. Så bara att knalla dit, ouf vad jobbigt!
Men ni kan ju gärna ta en sväng förbi cafét i biblioteket imorgon om ni har vägarna förbi och hälsa på mig, (Ni som bor i kumla såklart!)

Ha en så god natt allesammans!

♦♦♦

dans <3

Hej igen, jaa det var ett tag sen nu hehe.
Det var iaf kul på stan, träffade en markus där som köpte cigg och hängde med mig, nea och backe när vi skulle prova och kolla på kläder och sånt, måste ha varit kul för honom! Det är ju liksom en killes största dröm att gå med en tjej när hon ska shoppa eller vad säger ni?! HAHA eller inte.
Köpte en "keps" på H&M, en lila, faktiskt fin. jag som har lila hår också, fränt!
Efter stan så åkte vi tåget hem så kom alexandra och hämtade oss vid kumla och så bar det åt till dansen, lika kul som vanligt, vi fortsatte lite på den där dansen där man skulle dansa i par, haha det gick väl sådär, tror inte det gick speciellt bra för någon faktiskt, haha.
Kom hem sen, så åt jag och sen har jag precis städat klart hela huset. ouff vad jobbigt .

Här kommer lite bilder, bla dagens outfit!


I väntan på tåget, där ser ni hur neas hår blev också =)


Dagen´s !


har även skaffat mig ny piercing till näsan och läppen, så nu är de lika också!


en liten söt mössa jag testade bara! :P

Nu ska jag ut och röka och ringa edvard, hörs senare kasnke.

♦♦♦

schteeek

Nu har vi slutat för dagen, HUR skönt som helst att sluta tidigt! Det för att information & Layout provet är uppdelat i två delar, så jag och nea är med i gruppen som ska göra det imorgon, så nu ska hon och jag in till stan, igen. Sen efter två nångång kommer backe också in och gör oss sällskap, kulkul!
Efter stan kommer syster alexandra och hämtar mig och nea så ska vi till dansen, så vi hörs efter det!
ha en toppen solig fin dag! =D



♦♦♦

pannkakor med sylt

Idag var det pannkakor till mat, det var jätte gott men åt lite mycket kanske så mådde jätteilla efteråt då. Jag har faktiskt inte mått så jätteilla på länge nu när jag äter, inte så som jag gjorde förut iaf. Det är ett +
men eftersom de va pannkakor med sylt till mat så tycker jag den här sköna låten passar perfekt!!


♦♦♦

19.03.09

Godmorgon.
Idag vaknade jag och gick upp vid 7, då väckte jag nea och vi börja göra oss iordning. Så drog jag upp perssiennerna och hilmen var blå och solen lyste, det såg ut att vara jätte varmt ute, riktig sommar, men när vi väl kom utanför dörren var det kallt som satan.
Höll nästan på att missa bussen för vi va lite sega, men vi hann som tur va!
Nu första lektionen är administration, ska göra klart ett häfte vi fått att jobba med och läsa på till provet imorgon.
Slutar 13.20 idag, så jag och nea ska dra in till stan innan dansen. Kul, äntligen är det dans igen!!
Nu kommer Anne-britt så ska jobba hehe.

♦♦♦

Sova tidigt

Ja, jag är jävligt röksugen så jag har typ lust att slå sönder nånting. jag kan bli aggresiv. men bara att hålla sig då, har sparat EN till imorgon.. men sen då?
Jaja ska iaf lägga oss tidigt idag, kan behövas. Inte för att jag är ett dugg trött men.
Har precis kollat på Backes bilddagbok från det att hon skaffade den.. Det tog ett bra tag och hann inte kolla klart på alla bilder ändå..
ni får sova så gott hörni!

♦♦♦

SOMMAR <3

åh, är bara tvungen att lägga upp den här bilden på mig och nea också, så himla fint om nån stog framför oss istället och tog kort, äkta första sommarbilden med stort S! :D
Och jag vet att man inte ser så bra men solen lyser fint på iaf !




♦♦♦

gårdagens!

orkade inte ta någon bild på dagens, för det är precis samma men med converse, sov ju hos nea bara sådär så hade inga extra kläder med mig.



 Sådär ja. Inte så bra bilder men får duga! =)

♦♦♦

NEradio

Nu har vi slutat för dagen, kom inte så långt med ett par frågor på kinesiskan men det var nog inte många som gjorde, satt mest och skratta.
Och oj det är så härligt väder! jag och nea var ute och rökte förut och man bara kände solen ligga på och det var helt vindstilla så det vart hur varmt och skönt som helst. Fick en idé att ta av sig och typ lägga sig och sola haha. men det var inget vi gjorde, nej.
Ska strax gå till bussen och åka hem till mig med nea, ska färga om hennes hår, (igen) haha.
Idag tar jag med datorn hem iaf så jag kan uppdatera senare, samt dagen outfit som jag lovat!
På tal om NEradio, så det är det vi har lyssnat på hela dagen, techno/trance, Himla bra musik. Så vill ni ha tidsfördriv så sätt på radion, går att lyssna via internet,
NERADIO

♦♦♦

bättre och bättre.

sådär. nu har vi varit och käkat, det var inget gott alls idag! det var nån ratoi nånting jag vet nite.. men det var iaf massor med svamp i, vilket jag hatar! usch det är så äckligt med svamp haha. Men jag tyckte det var jätte kul när jag var liten att plocka svamp, var på landet i kopparberg och åkte ut med fyr hjuling i skogen och plockade jätte många kantareller, det var så härligt, trampa runt i skogen med gummistövlarna på, hela familjen oftast, såg massa gruvor och urgamla vrak och stenar, det var alltid lika kul tyckte jag, kommer fortfarande ihåg känslan jag hade! =)

Jaja, har också gjort klar 3 inlämningsuppgifter i engelskan, han sa att jag var en ängel när jag gav de till honom haha. jaa tack så mycket!
Om exakt 3 min nu har vi försäljning och service. Vi har ett nytt projekt att arbeta med, jag kan tyvär inte säga vad det är än, men ni får se senare när det är klart. Det kommer bli jätteskoj och kan säga att det kommer komma upp på youtube också!
Nu ska vi gå till klassrummet och köra "brainstorming". Alla ska komma med ideér till projektet.
Ni som inte vet, brainstorming är som att slå ihop alla huvuden och komma på massvis med ideér, ungefär så.

♦♦♦

18.03.09

hejsan. Imorse gick vi upp runt 10 över 6, och jag som brukar vakna vid 7!
Men det var faktiskt inte så speciellt jobbigt, bara göra sig iordning typ och gå till bussen som gick kvart i 7.
Kom till skolan runt 7.50, sen 8 hade vi klassråd, fick reda på vilka tider och dagar det är stöd timmar, om man typ ligger efter och vill komma ikapp eller om man har svårt för något kan man gå dit och få hjälp, och det ska jag göra, så jag kommer ikapp och verkligen förstår vad jag gör, vilket jag inte gör nu!
Klockan 9 hade vi prov i branch och produkt, det gick väl sådär, det var lite som jag inte kommer ihåg, typ nån sida, men hoppas på ett G iaf... håll tummarna!

Var sen nere och köpte toast och energi dricka, eftersom vi inte hann äta frukost imorse.
Tänkte lägga ut dagens outfit idag också, men det kommer senare när jag är hemma för det går inte att använda USB på datorn.. det gick att koppla in min förra mobil, men nu när jag har en ny så funkar det inte. Så det är också anledningen till att jag typ aldrig lägger ut bilder medan jag är i skolan. bara så ni vet alltså =)
Idag slutar vi kvart i 4, men hoppas få börja kinesiskan tidigare så jag hinner med halv 4 bussen. Så kanske nea följer med hem och sover hos mig idag. Ska nämligen färga om hennes hår, det var helt ljus oranget när vi färga igår haha!
Men jag tycker färgen är frän, kan lägga ut bild på det också, lite annorlunda för inte många som har det..
Nu har vi försäljning och service så ska göra klart arbetet om Italien, det ska vara inne på fredag.
Hörs sen!

♦♦♦

stan nu

Jag är stolt som en stork! YEES!!
Fick tillbaka några inlämningsuppgifter jag har gjort i svenskan, i 3 av dom fick jag VG och i en uppsats fick jag MVG, gud vad jag känner mig bra nu, som faan! jag är bäst :D
forstätta i samma takt nu!
Jag tar inte med mig datorn idag, så vi hörs imorgon igen.
Nu har vi slutat och jag och nea ska till tåget som går 14.35.
ha en toppen fortsatt dag , bye

♦♦♦

sluta tidigt idag!

Nu har vi haft matte och jag räknade massa tal med hjälp av att kolla i facit! inte så bra men fattar inget och helen var inte där idag och kunde hjälpa mig, snyft!
Nu har vi svenska och ska jobba klart att skriva om den heliga bigitta, sen slutar vi. Jag och nea ska in till stan och gå runt, det är ju vackert väder!
Ska gå runt där ett tag, vet inte vad vi ska göra men. =)
Sen efter det ska vi hem till nea och jag ska sova hos henne inatt, kulkul.
Får se om jag orkar ta med datorn men troligen inte för då måste jag gå med den på stan och det är jobbigt och då kommer jag ha jätte ont i ryggen sen och det är INTE kul.
Nu ska jag jobba, vi kanske hörs sen =)

♦♦♦

17.03.09

hejsan. imorse hade vi ingen kinesiska, så kom till skolan vid 10 då det var näthande kvart över 10. hann inte så långt, men vi kollade på tv istället. soft!

Idag är det sol ute, så drog på mig jeans, min vita pumps och skinnjackan, oj vilken sommarkänsla jag har nu!!
kanske blir stan efter skolan, gå runt och bara steka och njuta av det fina vädret, oj vad glad jag är! =D
Nu ska vi gå och äta ha en bra dag, hoppas ni också ha fint väder! det är underbart med sol!
sollbrillorna saknas bara!

♦♦♦

god natt!

Nu har jag suttit vid datorn hela kvällen och bara njutit till all bra musik som finns!
Det är tur att det finns bra musik, för vad skulle annars få dagarna att funka?
Nu är det dags att sova känner jag, ska dra på nån skön skiva, reggae blir det, och sova.
Och imorgon bitti måste jag komma upp själv också! annars brukar mamma väcka mig när emanuel är hemma då hon också går upp vid halv 7 och väcker honom, men nu är han hos sin pappa.
Hoppas jag kommer upp bara!
Sov så gott allihoppa och godnatt!

♦♦♦

lovestory

Hörde en låt idag, den är faktikst bra. och blir bättre och bättre för varje gång jag hör den nu,




♦♦♦

idag

dagen har bara bestått av skolan typ..
På idrotten hade vi bad, vi skulle inte livrädda nån docka utan skulle va två och två och livrädda varandra, så det gick bra. Sen fick vi västar som vi skulle ha på oss i vattnet och springa på det djupaste, haha det var lite kul för västarna höll upp en så det kändes som om jag var jesus, kunde stå rakt upp och ner i vattnet haha.
Sen bara lektioner.. Fick ångest när jag köpte cigg också! fan.. Kom på en rolig sak idag också. att när man röker, det är som att röka upp pengarna, typ tända på en 50 lapp och röka liksom. sjukt!

En stund innan vi slutade så kom backes polare phililp och sen när vi hade slutat så gick jag, nea, backe och philip till aramis och käka, backe och nea delade på en pizza och jag åt pizzasallad (MUMS) och smakade nån bit pizza också, det var fint!
Sen åkte backe och philip hem och jag och nea fortsatte till Ica Maxi så köpte jag hårfärg åt nea, hon ska bli blond! =O
Från svart till blond, hm får se hur det går! Hon har köpt 2 blekningar extreme blond, 1 vanlig blondering och en färg som är ljusbrun om allt skulle skita sig haha. Hoppas det går bra för na nu!

Jag har precis varit ute med Flisan, vad sur jag blir när hon vägrar gå fot! åh. hon är så himla envis så det är inte sant!!
Nu ska jag iaf äta, jag är hungrig och jätte trött. Somnade på engelska lektionen idag, började drömma om att jag sprang efter tusentals moppar... sen vakna jag av att ted sa nånting haha. Imorse på småföretaganden somnade jag ju också... inte bra jag får skärpa mig, men jag förstår inte hur jag kan vara så himla trött!! Jag går ju liksom aldrig och lägger mig efter 12 nu för tiden..
Ja nu är maten klar. 
peace!

♦♦♦


16.03.09

godmorgon.
Jag har inte bloggat så mycket i helgen, har bara varit med edvard så då har jag inte lust att sitta vid datorn!
I lördags hade jag skittråkigt och fick inte träffa edvard så jag var med jessica och sov där också, det var länge sen. Tror jag somna på en gång när vi kom hem till henne och sen på morgonen vid 11 cyklade jag vidare till edvard och var med honom hela dagen..

Imorse var jag hur trött som helst och det är jag fortfarande. Satt i soffan under en stor filt och åt frukost och kollade på nyheterna med mamma, och trots att jag hade den stora filten så frös jag som en gris. Första lektionen var småföretagande, fick reda på att jag fick IG på provet vi gjorde förra måndagen, så satt kvar i lektionssalen ett tag och gjorde uppgifter till att klara provet om 2 veckor. hhoppas det går bra.
Jag somnade även på bänken där. la huvet i armarna och det var så skönt så kände jag att jag hoppade till haha så hade jag visst somnat, inte meningen, skulle kunna somna sittandes nu, är för himla trött!
halv 11 börjar idrotten och idag ska vi bada, typ öva på livräddning med en docka vi ska dra upp ur vattnet, jag kommer typ sjunka med den där dockan så hoppas att nån kan livräddning redan så nån kan rädda mig haha!

nu måste jag gå och dricka vatten jag törstar ihjäl!

♦♦♦

Min lillebror är söt <3

Idag när jag kom till loppisen, så satt jag där ett tag då emanuel kommer fram till mig med nånting inslaget i tidningspapper, han hade gått runt på loppisen helt själv och kollat, sen sprungit till mamma och sagt att han har hittat en jätte fin grej till mig.
Det var en porlins prydnad, en kille och en tjej som pussas, då tyckte han att det var som när jag och edvard pussades, haha så himla söt kan han vara ibland! <3


Inte så fin bild på mig och emanuel, jag skrattade och blundar, men den enda jag har.
Det är iaf min söta lilla lillebror, emanuel!

♦♦♦

carro och nea goes flum

här kommer bilderna på mig och nea jag sa att jag skulle lägga upp i förrgår haha, jag vet jag är seg!





HAHA ni får inte skratta åt bilderna, ibland är man flummiga!

♦♦♦

moppe kan va kul!

hejsan igen, anledningen till att jag blev tvungen att rusa förut var att edvard johan och laura var utanför och skulle hämta mig. Vi skulle till Mcdonalds i marieberg för att äta, tog ett tag att komma dit för att edvards moppe vart överhettad så fick stanna två gånger. Så när vi väl kom fram köpte vi sammanlags; 7 st cheeseburgare, 1 ChickenMcNugget, 1 stor cola, 1 liten pommes och 6 pack Mcnuggets. haha det var riktigt gott, och det var edvard och johan som delade på alla cheeseburgare! Och edvard som betalade allt! =)

Nu är jag hemma eftersom att jag inte får vara med edvard idag, så han och johan skjutsade hem mig. Kanske får sova hos honom ikväll. han skulle prata med sin pappa om det. så hoppas jag får.


Juste, det jag skrev förut.  Att vi har sålt huset, ÄNTLIGEN! nu ska vi bara hitta en lägenhet också =)
Men jag och edvard gick ju ut med flisan vid 11, kom hem vid halv 1, då skulle edvard åka hem så han skjutsade mig till församlings hemmet där det var loppis, mamma och emanuel stog och sålde. Så jag tänkte att jag skulle göra dom sällskap istället för att vara hemma helt själv. Tog med mig 3 par hägklackade skor som jag inte använder, och ett par svarta var väldigt populära, jättemånga som kollade på dom men antingen var dom för små eller för stora. Men tillslut var det en som köpte, inga stora pengar men skönt att bli av med om jag ändå inte använder, och lite pengar är ju bättre än ingenting!
Så nu ska jag ta en snabb dusch och få bort moppe stanken haha. Jag tycker faktiskt att moppe luktar gott, motor liksom. Det påminner så mycket om landet, där vi alltid vad när jag var liten, innan mamma och åke separerade..
Saknar landet mycket faktiskt!

♦♦♦

HUSET SÅLT! =D

Hejsan.
Igår efter skolan så möttes jag av edvard när jag precis hade lagt in datorn i skåpet och tänkte följa med nea till tåget, oj vad glad jag blev. Han står där bakom mig och ler!
Så jag följde med honom hem, så skulle han fixa sin moppe (igen) som säkert tog 3 timmar.. så kom hem till mig vid 8 på kvällen.. Så vi 11 åkte vi till kim och hälsade på han och hans tjej var där också, var hemma vid 1 igen.
Skulle kolla på filmen "bedtime stories", men edvard fick kolla själv för jag somnade efter säkert 10 min. var så himla trött att jag höll på att somna hemma hos kim också haha.

Idag hade vi visning på huset, så jag och edvard vaknade vid 10 av att mamma ringde, kom upp ur sängen vid halv 11, då vi tog ut flisan och var sen hemma vid halv 1, då gick jag till loppisen och hjälpte henne lite =)
innan ja gick dit fick ja ett sms att HUSET ÄR SÅLT! oj så glad jag blev, så vi ska flytta ut den 9 juli.
 nu måste ja åka sskriver mer sen !

munkyss

En slags sugande muskelrörelse mellan två olika personers läppar, där läpparna kan vara stängda eller öppna. Kyss med öppna läppar, under det att tungorna möts, kallas för fransk kyss. För att undvika att näsorna ska stöta samman vrider ofta ett par sina ansikten åt sidan när de ska kyssas. Vissa uppskattar inte detta undvikande utan vill också att näsorna ska mötas under kyssen. Om denna preferens gäller endast den ena deltagaren i kyssen kallas företeelsen näsfäktning.


HAHA, den roligaste besrkivningen av en kyss jag har sett! =D
Letade på wikipedia efter en Italienares hälsningar, så kom MUNKYSS upp, oj vad jag skratta när jag läste det, haha!
nu börjar matte!

♦♦♦

sova i skolan

Det gick bra att fördriva tiden iallafall, jag somnade på bänken framför datorn halv 11, och sen 11 väckte dom mig så gick vi och åt, äntligen!!
Det var Bakpotatis, snitzel och bearnésås, gottgott.
och nu har jag och nea precis varit ute och rökt och sen köpt energidricka. Kanske kan hålla mig vaken nudå.
Vi börjar försälning och service om 5 min nu.. då blir det att jobba,..
hörs snart igen!

♦♦♦


13.03.09

fredag den trettonde igen! Och dagen började med lite otur haha.
Sov hos mikaela inatt, och kunde inte skriva igår för internet funkade inte hos henne.. Men vaknade av klockan halv 7 imorse, så då stängde jag av alarmet och sen hade jag tydligen somnat om. Sen när klockan var halv 8 skrek mikaela att "CArrroo klockan är halv 8!!!!"
Så flög upp ur sängen och klädde på mig, sen springa till bussen. han inte borsta håret ens en gång!! Så idag ser jag ut som en zombie, inge smink, inte fixat håret eller nånting haha.
Kännde mig som en stork när jag väntade på bussen.. en sovande stork! haha.

var på skolan 8.05, och 8.15 skulle vi se på bio, I taket lyser stjärnorna. Den var bra en gång till! =D
Jag är skithungrig nu eftersom jag inte hann äta frukost imorse heller, jag har inga pengar så kan inte köpa nåt heller!!
får vänta en timme med att äta för då öppnar matsalen. är säker på att det är någon mat som jag inte tycker om bara för jag är så jävla hungrig.
Vi har även hål timme till kvart i 12... så nu ska jag fördriva tiden!

♦♦♦

dans <3

har precis kommit hem från dansen nu, himla kul var det. Dansen är något jag ser fram emot varena vecka.. går och längtar efter torsdagar. OCH fredagar för då kommer edvard hem, han får förresten komma hem varena helg nu framöver, och snart är han klar med skolan också, så då får han komma ut! tror han har nationella prov i matten del 2 kvar. Annars fick han VG sm slutbetyg i svenska och MVG i första matte provet, är så himla glad för hans skull! =D
jaja, tillbaka till dansen. I början körde vi uppvärmning och styrketräning som vanligt, och sen igenom dansen några gånger. Efter 40 min skulle båda grupperna samlas i en sal och så skulle vi göra nåt nytt. Vi fick dela upp oss två och två och dansa i par, det var roligt. Sist körde vi igenom dansen en sista gång innan vi slutade. Jag tycker att dansen borde vara två timmar lång ist för bara en timma, det går så fort. "TIden går fort när man har roligt!" =)

Nu ska jag äta och efter det gå ut med Flisan och efter det duscha och sen bara softa.
Jag och nea var lite flummiga under tiden vi väntade på alexandra, vi skulle plugga men det gjorde vi ingenting faktiskt. Satt i grupprummet och sjöng till musiken, sen gick vi ner och fikade 2 skum bollar var, hur gott som helst. Sen upp igen och sen satt vi ute i 10 min och väntade på att alexandra, tog kort men dom får ni se sen!

♦♦♦

röka, nej inte röka

ja, nu har vi slutat för dagen, hurs skönt som helst att sluta tidigt på torsdagar. Om det kunde vara så på fredagar istället.
Imorgon får jag ingen sovmorgon som jag brukar få utan 8.15 ska vi va i bion i folkets hus och se "I taket lyser stjärnorna".
Lite halv tråkigt att jag betaladade 95 spänn för att se den på bion när vi ändå skulle se den med skolan.. men det gör inget den är bra så går att se igen. OM NI INTE HAR SETT SE DEN!!, (filmtips!) haha.

Jag och nea ska sitta kvar i skolan till 4 idag igen och plugga, sen kommer alexandra och hämtar oss så ska vi till dansen, fan vad kul och fan vad jag har längtat och fan nu är jag förbannad.
varför tänker jag inte säga, och jag behöver röka men ajg ska inte.
jag har faktiskt bara rökt EN cigg idag, jag är duktig jag vet! =D

Nu ska jag sura vidare, hej så länge!
♦♦♦

sms blogg

Ja, som ni säkert ser så har jag skaffat sms blogg. Så skriv sms till min blogg och låt det synas lite extra!
Vill du också ha bloggsms  på din blogg? klicka HÄR
Skulle vara kul om någon testade att skicka sms till min blogg, så kom igen! =)

Nu börjar vi matten så ska gå dit nu och jobba jobba!

♦♦♦

12.03.09

godmorgon. Imorse ringde inte alarmet på min mobil.. men ändå kom jag upp kvart i 7 idag, tack vare mamma =)
Så nu sitter jag i skolan, varken backe eller nea är här, nea försov sig antagligen och backe  emmakommer väl snart med bussen skulle jag tro.
Nu  har vi administration, men kom lite senare så missade genomgången, ska gå och kolla vad vi ska göra för något nu.

♦♦♦

dags att älska Westlife igen?

är jätte trött och sur så tänker inte skriva mycket nu. vet inte varför jag är sur men så är det.
Har iaf lyssnat på westlife i ungefär 2 timmar nu, jag och mina syskon och kusiner verkligen älskade dom när vi var mindre. Oj vad vi lyssnade på dom verkligen heela tiden, så ville ha lite minnes känslor och slog på Westlife.
Den här var favorit låten tyckte vi alla!

"When You´re looking like that"


 


Och nu ska jag gå och borsta tänderna sen lägga mig och sova, ska sova jätte gott har jag bestämt mig för.
Har fått jätte ont i ryggen också, har suttit som en säck potatis i nästan 3 timmar och pluggat förut i sängen. Och i sängen är ju inte det bästa av alla ställen att sitta på, mmjuk och man sjunker ihop.
Edvard får massera mig på fredag! <3
god natt på er

♦♦♦

hemma nu

Slutade tidigare idag för Ted, kinesiska läraren var hemma med sina sjuka barn som jag skrev förut. Så pluggade kinesiska i skolan, började med att översätta en ny text, det går bättre och bättre. Så jag hann med halv 4 bussen och nu är jag hemma, ska bara ta det lugnt och slappa, vad skönt det låter när jag bara tänker på det.
Okej, jag ska jobba lite med kinesiska, börja översätta den till svenska, det kommer ta ett tag!
Så vad ska ni hitta på en sån här snöig dag??

är så himla trött på snön och vintern nu så det är inte sant, jag vill ha sommar!!


Bild från Google.se

♦♦♦

potatis mos

Har precis varit och ätit med nea, det var pytt i panna , potatis mos och nåt annan sås till det med svampar i.
Så för mig blev det potatismos, gott det också =D

Snart börjar vi försäljning och service, skönt att jag har gjort klart alla kapitel som ska göra iaf, så bara landet Italien som jag och nea har kvar att skriva om. Det känns som att jag börjar komma ikapp mer och mer nu faktiskt, hur skönt som helst.
Se, det lönar sig att sitta kvar i skolan och plugga, det ska jag och nea göra imorgon, vi slutar vid 1 och dansen börjar halv 5 så då blir det mycket plugga, och så ska vi sola också!
Idag har vi ingen kinesiska för Ted ska hem (igen) och ta hand om sitt sjuka barn.. så ska arbeta med det på egen hand, men ska bara översätta en text från kinesiska till svenska så det ska nog gå bra ändå hoppas jag.

♦♦♦

11.03.09

Godmorgon, imorse gick jag upp i tid IGEN!
hann äta frukost, fort. Och sminka mig, välja kläder, och fixa håret t.o.m.
Men sen när jag kom till att jag skulle ta på mig ytterkläder och gå till bussen så hittade jag mina nycklar, och dom måste jag ju ha för att kunna låsa dörren och så, så blev klockan 8, då hade jag missat både bussen nerifrån skolan och uppe från vägen, så sprang in till Mikaela och väckte henne så fick hon köra mig.
Hon sov hos oss inatt bara för att dom håller på att måla och tapetsera om i hennes lägenhet, Blir nog fint.

Hann vara med lite på klassrådet när jag kom till skolan, och sen fick jag och dom i mitt grupprum gå tio min tidigare för att städa vårat grupptum på 10 minuter. Det ser liksom alltid förjävligt ut här inne, inte massa skräp och skit utan alla böcker har vi på borden och överallt, istället för att ha ork att lägga in dom i skåpen efter varje lektion. Men nu får det bli ändrig på det också, böckerna ska in i skåpen och allt ska vara fint, annars blir vi utslängda från grupprummet och då har vi ju ingenstans att vara!

Nu har vi praktisk marknadsföring så jag fortsätta jobba med det nu.

♦♦♦

vad tycker ni?

För ett tag sedan så ritade jag av mig själv och så edvard, tänkte att jag lägger upp bilder. Så säg vad ni tycker!
Jag är ingen konstnär precis men man ser vem det ska föreställa så jag är jätte nöjd med dom faktiskt.



Sitter nu och väntar på att edvard ska ringa.. vi tjaffsade lite idag också, jag tycker inte om att tjaffa!
Kommer ihåg när jag var liten och jag tjaffsade med både mikaela och alexandra.. så efter ett tag såg min fd låtsas pappa att jag satt i trappen och grät då han frågade vad det var. Jag svarade: "suuck... jag ORKAR inte bråka mer nu=( "
haha, lite gulligt när jag hörde det.

Men men, ni får ha en så bra kväll, så hörs vi kanske senare. Om inte annars hörs vi imorn.
♦♦♦

stan

Efter vi hade varit på convetnum så gick jag och nea först till McDOnalds och träffade Backe och emma som hade sprungit ifrån oss på mässan, sen åkte dom hem med bussen, så jag och nea fortsatte att gå på stan, det var jobbigt kan jag säga. För jag har inga pengar och vi var inne i sko butiker och jag hittade så himla mycket skor som jag vill ha, bla på bianco, nilson, din sko. Var också inne på Carlings, hittade en snygg jeans kjol och en klänning, skulle vara skitfin till sommar/våren. Så får väl vänta lite och hoppats det finns kvar senare på våren och då ska jag ha pengar också!
Var sen inne på H&M och kollade runt massa,, köpa nya brillor till sommaren kanske?


Vilka var finast ???

Jag tog tåget hem så jag var i kumla kl,16, där hämtade alexandra upp mig så jag skulle följa med henne till vårdcentralen för hon skulle göra pricktest / allergitest. Hon var inte allergisk mot Flisan (hunden) iaf, och det var väl en himla tur !!
Vi var hemma vid halv 5, så klockan 5 kom det ett par och kollade på huset, bara hoppas att någon vill köpa det!
Det var ett par här i söndags också om jag inte har sagt det, dom var väldigt intresserade.

Jag har klippt upp Mikaela hår lite grann också, jag tyckte det såg så himla tråkigt ut att allt var jänmlångt och bara hänger, så övertalade henne om att jag skulle få fixa det lite. Ingen stor förändring men hon kan i alla fall göra något  med håret och det är väl ett plus. i kanten sådär.

♦♦♦

Handels massan

Idag vid 1 så åkte jag och några fler till handelmassan i conventum, slapp då matten och svenskan och fick åka dit istället, skönt.
Det var massa olika hörner som elever hade egna saker i.. om dom hade uppfunnit och gjort själva vet jag inte men det var intressant och kul.



♦♦♦

10.03.09

Hejsan, Imorse varken försov jag mig eller missade bussen, de ser redan ljusare ut, men jag är skapligt trött!
Har precis haft kinesiska i två timmar och jag har bestämt mig för att fortsätta! För om jag byter till vett och etikett måste jag jobba ikapp jätte mycket eftersom att jag kommit efter 1 & ½ termin, och förlorar 50 poäng då.
Så bättre att fortsätta på kinesiska och får 100 poäng för ett G + att jag börjar förstå lite mer nu då är det mycket roligare.
Har idag och förra veckan översatt en text från kinesiska till svenska, är inte helt klar men det går bra.

Om 5 min börjar vi näthandel, så ska ta sakerna och gå nu, vi hörs sen.
♦♦♦

ont i magen!!

skönt är det att vara hemma!! Har arbetat med några skrivuppgifter i engelska, men orkar inte mer, så fortsätter imorgon.
Har för ett tag sen ätit pannkakor också, det vart inge bra, nu har jag skitont i magen, alltså magknip till SMÄRTA!
gör verkligen jätte ont!
Jaa, vissa tänker säkert "men gå och bajsa då?" Och det går inte, så nu vet ni det också, kanske inte det intressantaste, men så ni inte tänker att jag är dum i huvet och bara sitter och har ont i magen.
Det kan bero på att jag inte tål ägg.. sa mamma då. Mjölk vet jag ju att jag inte tål, och det är det i pannkakor så jag brukar få ont i magen av pannkakor men inte såhär! Så det kan vara äggen, vem vet?

Nu ska jag ringa edvard min älskling, blir så glad av att bara höra hans röst! <3


♦♦♦

plugg plugg plugg... plugg

Jaha, nu har vi branch och produktkunskap, ska arbeta med ett häfte som heter Citygross... det är inget kul men måste göras klart, för 18/3 har vi prov på hela häftet.
Innan hade vi engelska, fick massa uppgifter att göra, det vill säga ungefär 7 kapitel som ska vara inlämnade snarast.
Jag funderar starkt på att hoppa av skolan ett tag och sedan börja annan linje, jag hänger inte med alls i alla ämnen. Vi får massa uppgifter att göra i varje ämne som ska vara klart under en vecka, hinner inte med 10 ämnen liksom om allt ska bli ordentligt och bra gjort och det känns inge bra att komma efter.
Jag visste att välja handel innebär mycket plugg, och det är okej men inte allt samtidigt och inte heller gå så fort fram, det funkar inte för mig faktiskt. jag vill kunna jobba i lugn och ro i egen takt och ändå hinna få allt gjort till rätt inlämningstid.
Men som sagt, det är inte lätt att gå gymnasiet, och nej jag kommer nog inte hoppa av för jag har ingen lust att gå om hela första ring nu.

Ska jobba nu, som satan.
så hörs vi sen!

♦♦♦

09.03.09

Godmorgon.
Imorse gick jag upp i tid, men jag hade problem med allt, eller så var jag bara seg på att tänka.
Jag satte mig upp i sängen, och så började jag tänka om jag skulle sminka först, eller klä på mig eller äta frukost, så kom jag på att det tar ett tag och välja kläder, så om jag kanske skulle platta håret istället och sminka mig och sen klä på mig.. så tänkte jag också attt det kanske blir lättare att sminka sig och fixa håret om jag har klätt på mig innan.. så där satt jag i sängen fullt tänkade på hur jag skulle göra, satt där typ i 10 min.
Ja sminkade mig och fixade mig och sen klädde jag på mig, jag hann inte äta frukost, och jag hann inte med bussen.
Jag ringde mamma om hon kunde skjutsa mig men hon skulle precis ut med Flisan så det gick ju inte, så då ringde jag åke (emanuels pappa) eftersom att han ändå skulle lämna emanuel vid kumlaby skola där jag bor, så tänkte jag att jag kanske hade tur att han inte hade åkt än, och det hade han inte så han skjutsade mig till skolan, tack =)
Vi hade började Småföretagande och hade prov, vet inte hur provet gick men säkert ig om jag känner mig själv rätt.

Sitter nu i grupprummet med alla , alla är faktiskt här idag, och väntar på att idrotten ska börja, det är 1h och 10 min kvar... suck vad ska man göra?

♦♦♦

in love

nej vänta, innan jag lägger mig!
För några dagar sedan var jag inne på
HEDDAS blogg, och såg dessa skönheter!


Bild lånad från
BIANCO.COM

Jaa, skorna är såklart från bianco, och dom är så himla snygga, tänk dom på fötterna till sommarn!
Mitt nya mål, kanske kan bli ett bra sätt att spara pengar, för det behöver jag om jag ska köpa dessa som kostar 900:-
Men det är lätt värt det!

♦♦♦

god natt

Nu är det äntligen dags att sova, jag har varit jätte trött så att jag bara skulle kunna somna vart som helst sen klockan 6... Har kollat på beck nu som började 21.00, det är kul att dom har börjat med beck varje söndag nu tycker jag, för ibland är det ju inga bra söndagsfilmer på tv3, då passa ju Beck in utmärkt!

Känner nu att jag är helt kallsvettig, undra vad det kom ifrån?!
hela jag är jättevarm ändå fryser jag som en gris, ja kallsvettas, jag hatar den känslan.
God natt allihoppa, nu ska jag sjunka in i drömmarnas värld, där drömmarna består av Edvard.
Jag älskar och saknar dig jätte mycket edvard, du vet att jag alltid kommer att stå vid din sida, oavsett vad som händer!

♦♦♦

jag saknar dig .

hej och förlåt att jag inte bloggat idag, har liksom inte hunnit!
Vaknade helt underbart iaf! såhär va..
Igår fick jag inte träffa edvard nånting.. Jag somnade vid halv 6 imorse och sen vid 11 så ringer edvard och säger att jag ska komma och öppna dörren för han står utanför. Och det gjorde han och vad glad jag blev!
Jag gick till sängen och la mig igen och han också, så himla mysigt. Sen åt jag frukost och klädde på mig och lite så, sen skulle vi åka till hällabrottet till edvards farmor och fika och så.. men så hade jag ingen hjälm för den var hemma hos edvard. Han åkte hem och hämtade och under tiden fixade jag håret också.
Så åkte vi moppe till hällabrottet och gissa vem som körde? jo JAG!
haha tänk mig sitta på en cross moppe med edvard bakom som sitter och skriker hur och när jag ska växla, och nEEEEEJ bara en gång och jaa.. det var kul och gick bra iaf =D

Efter fikat åkte vi till kumla igen och träffade johan & rasmus en stund, sen hem till edvard och var där..
Åt lite och sen bara myste.
Vi badade också innan det var dags att åka till tåget, hur mysigt som helst ju !!!!
Men fyyy vad jag hatar när vi åker till hallsberg och han ska med tåget tillbaka. Varje söndag, och  jag saknar min älskling så himla mycket! Bara hoppas på att han får komma hem nästa helg!!

Nu ska jag ta något att äta, duscha och sen sova, är jätt trött!
♦♦♦


utegångsförbud!

jaha, denna dag är har varit hemsk, och kommer fortsätta i samma stil.
Igår kväll gick vi till johan, vi skulle vara hemma här vid 12, men så blev det inte utan vi var hemma vid 3...
Vi skulle också ha ringt edvards pappa när vi kom hem hit men glömde det också.
Så imorse vaknade jag av att alexandra kommer in med telefonen till mig, det var mamma.. hon sa, att edvard ska hem inom 10 min, och jag går inte utanför dörren idag, jaa carro, du har utegångsförbud!

Det förstår jag inte, varför ge mig utegångsförbud, liksom vad hjälper det till?
Jag får bara träffa edvard på helgerna, och nästa helg kommer han inte ens hem, och nu får jag inte vara med honom idag eller sova där som var bestämt att jag skulle göra!!
Det enda som händer när hon ger mig "utegångsförbud" är att jag kommer vara sur och ledsen, but, thats life i guess.
Men hon har liksom själv sagt att det inte hjälper att ge barn utegångsförbud.. Så ger hon mig det, hon går emot sig själv.
Så jaa, vad ska jag mer säga om denna dag. den suger verkligen, jag har suttit i soffan i 4 timmar nu utan att resa på mig..
Hör av er! förgylla min dag med någonting...

♦♦♦


utgång

nej, edvard har fortfarande inte kommit...
men han skrev sms och sa att han kommer och vi ska åka på en gång..
Så eftersom han inte kom och jag hade tråkigt, så gjorde jag mig iordning och tog bilder, har blivit väldigt dålig på det!
resultatet:




i väntan på edvard..

Edvard kom aldrig och åt med oss.. vi hade bestämt igår att han skulle äta med oss, han frågade sin pappa om han fick äta här och sova hos mig, och det var helt okej.. men han kom inte och han har fortfarande inte kommit.
jag har inte gjort någonting faktiskt, bara suttit framför tvn, lyssnat på musik, spelat bubble shooter & tetris.. Verkligen försökt syselsätta mig så att tiden skulle gå fortare och han skulle komma..
Pratade med han för 30 min sedan ungefär då han sa att han kommer snart, men ändå.. ingen edvard, och han svarar inte på sms heller.
Börjar bli jävligt trött på att vänta hela tiden  nu, det är så här varje gång!!!

Alexandra, Fredrik och becka och nån till har precis gått iväg också, dom ska till klaras nu, så nu är jag helt själv hemma, vad ska jag göra?!
Ni får iallafall ha en toppen fredagskväll =)

♦♦♦

ingen blivande kock!

god kväll på er.
Efter skolan gick jag hem till edvardoch var där en stund.. sen tog jag halv 5 bussen hem..
Då städade jag mitt rum och den lilla toaletten.
Medan jag städade började alexandra med maten, fläsk filé, pommes & bearnesås.
Sen vid 6, så skulle hon gå och möta fredrik (som kommit hit från sthlm) som kom med bussen, så då fick jag fortsätta med maten tyckte hon... hon hade redan skärt upp bitar av en fläskfilé och lagt i stekpannan, så det gick ju bra att steka dom och så.. i och för sig vart dom liiiiite brända men några gick att äta..
Sen kom då problemet.. Eftersom att vi var 4 st som skulle äta så skulle jag skära upp den andra fläskfilén i bitar, men först skära bort allt fett och sånt.. Jag trodde det var lätt att skära bort fett, det såg iallafall lätt ut när alexandra gjorde det... Men det var lättare sagt än gjort. Det funkade inte alls för mig, jag skärde och det gick inte, då försökte jag slita bort det, det gick ännu sämre...
Såhär såg den ut efter mitt försök att skära bort fett och sånt ;



Jag veeeet, det ser ut som att jag verkligen har försökt att stycka den , bildligt talat..
Behöver jag ens säga mer..?

jaja, sen kom alexandra och fredrik och vi dukade, och sen åt vi, vissa bitar av den första jag stekte gick inte ens att skära, dom var små som köttbullar och stenhårda..
Men pommesen och några bitar gick att äta, så vi blev iaf mättna och  belåtna. =)

♦♦♦

äntligen!!!

yes, nu har vi slutat Info & Layout! Hann nästan klart med sista uppgiften idag, =)
Nu sitter jag och väntar på edvard, han kom med tåget till kumla 14.40, han hade precis varit på maxi.. så sa jag att han skulle skynda sig hit men nej då skulle han hem först.. Så ska vänta här tills han kommer, hoppas bara det går fortfort!
Kan knappt bärga mig, saknat min älskling jättemycket :*

Ska gå och kissa nu.. och inte röka för jag har inga cigg.. abstinens..
Sitter och hoppar på stolen, känner mig skit stressad... HJÄLP. det här är inget bra, och att jag mår illa!
Känner i kroppen att det är nånting på gång. igår kväll kom det spya i halsen bara sådär. och har mått illa hela dagen idag, hoppas det inte bryter ut helt bara!
knapra vitaminer när jag kommer hem sen.

Vid 6 ikväll kommer fredrik från sthlm till oss också, han ska bo hos oss (alexandra) i helgen, och ikväll ska dom två på klaras så jag och edvard blir själva hemma, hur bra som helst, mysa ordentligt! =D

Älskling och jag på Alexandras 18års dag!

♦♦♦


nu är jag glad!

Precis haft matte! Det gick jätte bra idag igen! Hann göra klart uppgifter i boken och en stensil vi fick som skulle vara klar, trodde inte jag skulle hinna med det, men det gjorde jag! duktig jag!!! =D
Det är mycket roligare nu när det går bra! Så ska banne mig fortsätta i samma takt, i alla ämnen.



♦♦♦

06.03.09

god dag, det var jätte skönt med sovmorgon idag!
Bara det att typ 5 pers skrev massa sms och så, så jag vaknade och somnade om heela tiden!
Sen var det iaf dags att gå upp och jag käkade frukost i säkert en halvtimma, macka, vaniljyoghurt och flingor, hur gott och skönt som helst att slippa stressa för en gångs skull!
Sen gjorde jag mig iordning, klädde på mig och sen cyklade upp till bussen, alexandra han komma hem så jag kunde låna cykeln så jag slapp gå, ännu bättre!

När jag kom till skolan hade vi försäljning och service, vilket vi har fortfarande, men nu sitter vi i grupprummen och jobbar. Ska göra kapitel 5, alla i klassen har valt ett varsit land, jag och nea valde Italien att göra ett arbete om.
Kan inte göra det nu eftersom att nea precis åkte iväg med bussen till hallsberg, därifrån ska hon med tåget till Gbg.. så henne ser jag igen på måndag, gumms <3
Nu ska jag jobba, och snart är det matte. Hoppas det går lika bra som igår, då blir jag glad!

♦♦♦

god natt

Imorgon har jag lång lång sovmorgon. Börjar klockan 11.45
I vanliga fall brukar jag börja 10 med musik, men imorgon ska musikläraren på nåt möte och därför är våran lektion inställt, hur skönt som helst!
Så därför ska jag nu ut och ta en sista rök, sen sova. och hoppas på att jag kommer vara pigg imorgon!
Det borde jag vara om jag lägger mig såhär tidigt, lär få sova i minst 9 timmar iaf, det har jag inte gjort på flera år tror jag inte, vad skönt det skulle vara om jag lyckades göra det nu också utan att vakna!

Alltid på monarna brukar jag vakna av klockan (eller stänga av i sömnen) och sen somna om, så vaknar jag igen men det är så himla skönt och ligga kvar och jag är så himla trött för att jag har lagt mig och somnat så sent.
Nu ska jag försöka iaf.
Sov så gott allihoppa, det ska jag iaf göra hoppas jag!

♦♦♦

V for Vendetta

Såg den filmen på kanal 6 precis. den var rätt okej ju, en mördare som blir förälskad och bara vill få landet att ha hopp. Och dör därför..

Se den filmen om ni har tråkigt en kväll, så dålig var den inte.
Känner att det var himla länge sen jag tipsade om en film nu också men nu har jag det gjort också!
Jag känner mig duktig idag, OCH starkare, antagligen bara inbillning, men jag gillar det!



♦♦♦


dansen

Har jag glömt att berätta om dansen förresten?!
Den var jätte kul som vanligt, extra kul idag för nu sitter verkligen dansen så jag tappar inte bort mig eller nåt, det är mycket roligare då och man kan släppa loss ordentligt, jag får sån go i kroppen att dansa, så himla kul!
Tråkig bara att vi blev tvugna att gå en kvart tidigare för att hinna med bussen hem... Det är i slutet alla battlar mot varandra, typ 60 pers i ett rum, trångt med det funkar haha!
Jobbigt var det idag, extra jobbigt. Vi har alltid styrke träning 30 min innan vi kör igång med själva dansen, och då gör vi oftast rumpa & mage, mage & armar, rumpa & rygg.. eller nånting, men alltid bara två av dessa har vi gjort, men idag körde vi på med allt! Först rumpan, sen rygg, sen magen och till sist armar.. Det var riktigt jobbigt för armarna, går inte att förklara övningen haha.
Jag försökte förklara för edvard genom telefon vart jag hade ont, det gick inte så bra:
Jag - men om du tar armen och böjer upp.. typ som att du ska nypa dig i örat!
Edvard - jaaa.... okej?
Jag - ja, så känner du benet i mitten av armen?
Edvard - Det finns inget ben där carro?...
Jag - joo det gör du visste... men om du lägger handen på typ axeln då, o känner i mitten av nedersta armen...
Edvard - vilken arm menar du är nederst?
Jag - men den närmast handen, och brevid armbågen har jag ont!
Edvard - armbågen?, men säg det på en gång då!
Jag - neee inte armbågen, brevid.. du vet emellan...
Edvard - ????
Jag - jamen... äh skitsamma .. -..-

Haha, ni kan ju försöka själva och se om ni känenr det där benet, eller så är det bara jag som har ett sånt! skumt..

♦♦♦

hår resultatet

jag vet, jag sa att bilder på håret kommer igår men blev inte så att jag la upp dom på datorn, men nu har jag inget att göra så här kommer de! Det syns inte så bra, men underhårt är lila.





♦♦♦

fjantiga jag

Så, nu orkar jag inte plugga mer!
han göra 4 saker iaf, det är en bra början tycker jag.
Jag hann köra kapitel 2 och 3 i försäljning och service, kapitel 7 i branch och produkt, göra klart och hänga upp skylten, eller vi har inte hängt upp den än men imorgon så! Och så gjorde jag 4 uppgifter på praktisk marknadsföring.
Det gick inte så bra att plugga nu i slutet, jag vart så himla rastlös så jag satt och hoppade och fjantade mig istället. orkade faktiskt inget mer, och så är jag trött och på flum humör =)
Nu måste jag kissa, och om 45 min går bussen, hitta nånting att fördriva tiden med så länge... förslag?

♦♦♦

nu blir det stenhård pluggning!

Nu har vi slutat för dagen. men jag och nea ska sitta här i tre timmar till och bara plugga, it sucks, really sucks!
Ne, men egentligen kunde vi skita i att plugga, men eftersom att mamma åker till stockholm nu så kan vi inte åka bil till dansen sen som vi brukar, så vi ska ta tåget ist som går klockan 4. Orkar inte åka hem emellan för då måste jag ändå tillbaka till kumla sen och det blir bara jobbigt!
Så ska passa på att plugga nu i tre timmar, så kanske jag kommer ikapp med någonting iaf =)
uppdaterar sen när det blir för tråkigt!

♦♦♦

stolt

JA!
nu har vi precis haft matte, en liten grupp gick iväg med helen, som är stödlärare.
vi håller på med ekvationer fortfarande, och sist vi hade matte och våran mattelärare kamil förklarade så fattade jag absolut ingenting så sket it, det är inget kul alls med matte när man inte förstår nånting.
Men idag serrni! Idag har jag jobbat =D Och jag fattade hur man gjorde också, tack vare helen, hon är den enda som har fått mig att förstå hur man gör med X, Z och sånt. tack så mycket.
Det blir mycket roligare att jobba och försöka när man förstår hur man gör också så nu är jag lite stolt över mig själv!
Ska vara med henne varenda torsdag och fredag nu, så det kommer bli mycket lättare.
Nu har vi lunchrast så ska gå och äta, sen är det Projekt och Företagande som gäller!

♦♦♦

05.03.09

Goodmorgon!
Klockan är nu 07,11 och jag är helt nyvaken, ser såhär lite suddigt fortfarande.
Tänkte att om jag skriver så piggnar jag till och kan gå upp sen, jag har nämligen hållt på en halvtimme nu att vaknat och sen lagt mig ner undertäcket igen, och sen vaknat och sagt att jag måste gå upp, men ändå lagt mig och somnat om!
Men nu är jag vaken och måste göra mig iordning, klä på mig och äta snabb frukost!

♦♦♦

god natt

Nu har jag och nea bara suttit i sängen men datorerna hela kvällen, var precis och tog av sminket och rökte sista ciggen.
Nu ska vi sova, får se om vi försover oss imorgon! ;)

♦♦♦

jag är fin nu

ÄNTLIGEN HEMMA!
Satt hos "frisören" i kanske 1 timme, det gick fortare än jag trodde faktiskt. Nu är jag fin igen ^^
Efter det gick vi till kicks och nea köpte lösnaglar. Sen gick vi in på La Boom, där kan man ibland hitta fina kläder,  ett tillfälle var idag, fanns en jätte söt T-shirt tunika, en vit med en pingvin på, hur söt som helst och var rea på så kostade bara 99:-  Snälla kan någon köpa den åt mig!?

Vi hann förbi skolan när vi kom till kumla iaf och hämta datorerna, så tog en senare buss istället hem.
När vi kom hem så käkade vi, det var spaghetti och köttfärs, hur gott som helst ju!
bild kommer senare på håret och så =)

♦♦♦

ingen håltimma =O

nej, vi hade visst ingen håltimma, så började istället kinesiskan kl,2 och slutade nu, bra ändå om jag inte skulle behöva gå till ungdomsmottagningen... aja får ta det en annan dag!

Nu ska jag gå och kissa och snyta mig sen måste vi gå till tåget om vi ska hinna med det till örebro, vi hörs när jag kommer hem, nea följer med mig hem och sover hos mig också! ^^

♦♦♦

håltimma

Nu om 20 min har vi håltimma i en timme, så jag ska passa på att gå till ungdoms mottagningen och skaffa mig nya p-piller, mina är nämligen slut och det är ju inget bra alls...

Vi har precis haft Försäljning och Service, och vi har gjort klart skylten vi började med för ett ganska långt tag sen nu, det där om Glitter vet ni!
Den var finfin, har hängt på lite gamla smycken, glitter, och sånt, självklart frågor och svaren och bild på butikschefen, precis som vi skulle =)

Efter skolan ska jag och nea in till stan (igen), jag har bestämt mig för att jag ska fixa klart mitt hår idag, så ni får se sen hur det blev, hoppas det blir fint!

♦♦♦

plugg som fan nu

Kom till skolan vid 10, nu sitter jag här.
vart helt anfådd av att springa till bussen också haha, fick springa som en känguru! Tror jag kanske har astma eller nåt för får asont i lungorna/bröstet när jag springer, eller så vill jag bara tro det för att inte erkänna att jag har super dålig kondis =)

Började iaf Praktisk marknadsföring när jag kom, MQ kom in och skulle ha samtal, om varför jag varit borta och anledningen till det osv.
Så har jag även skrivit upp allt, ALLTING, jag måste göra för att komma ikapp, och det var mer än jag trodde, men det blir lätt att jobba med om jag väl kommer igång. Det är det som är svårast tycker jag, att när jag väl sitter hemma och har absolut ingenting att göra, då borde jag passa på att plugga med allt jag måste göra, men nej ist så låter det mycket bättre när jag tänker; !Eller ska jag kanske sitta vid datorn istället och lyssna på musik och skriva med alla.. eller kanske baka eller vara med nån?.."
Så blir det alltid, oftast.. måste få lite mera disiplin på min hjärna hmm.

Nu ska vi iaf gå och käka, har iaf skrivit upp alla glosor på engelskan som jag skulle plugga med nu.. (skrev dom på svenska) men det är nånting ändå!

♦♦♦

04.03.09

Godmorgon!
Dagen började inget bra alls.. försov mig!
Mamma kom in kvart i 8 och då skrev jag ut "men jag ääär vaken"
mamma: "carro det är du inte allste, din buss går nu"
jag: "jahaa......"

Det är så det brukar va, mamma kommer in och väcker mig för femte gången då jag har försovit mig, så är jag vaken fast ändå inte, så brukar säga nånting konstigt ibland ,, en gång låg jag och prata om att hon ska dra upp persiennerna, så hon gjorde det och så hade jag somnat igen. Skumt det där att vara trött på morgonen och inte veta vad man gör!
Jag har iaf ätit frukost, klätt på mig och gjort mig iordning, ska bara vänta på bussen nu som går 9.54, så jag hinner blogga ändå innan jag går till bussen, det brukar jag vanligtvis inte göra!
Ta morgoncigg nu, jag måste sluta röka!! (sa att jag skulle sluta helt för ett halvår sen nu...)

♦♦♦

natten är kommen

Jaha, har inte gjort mycket mer än att vara hemma idag efter skolan och sjukgymnasten.
Har bara suttit i mitt rum i min ensamhet typ, med datorn. Jag fick idag äntligen Internet att funka på min bärbara dator, tror jag har föröskt ansluta tusen gånger förut men gav upp för det funkade aldrig! Och nu vet jag anledningen till det också!
; Våran förra router vi hade gick sönder, så vi köpte en ny, och på det nätverket ska det få plats 3 bärbara datorer. På listan över olika trådlösa nätverk så har det på den gamla routern stått med, så jag trodde att det var den nya fast med samma namn som den första, men det var det ju inte, vet inte varför det nätverket visas men det funkar inte iaf, eftersom det egentligen inte finns. Så nu har jag anslutit till det nya och se, det funkar helt utmärkt! hela dagen, wohoo!

Har väntat några timmar nu på att edvard skulle ringa mig också, han skulle ringa mig ikväll sa han, så jag ringde iaf han vid halv 8 ungefär då han sa att han skulle ringa senare, innan tio för efter 10 får dom inte ringa.
Så jag har väntat och väntat, sen blev klockan 10 och han har inte ringt.
Han hade tydligen varit i någons lägenhet och därför inte kunnat ringa, blev ju lite ledsen men vad hjälper det att bli ledsen?
-Ingenting.

Nu ska jag iaf sova, hoppas att jag går upp i tid imorgon vilket jag inte tror på men försöka går ju.
God natt foak´s

♦♦♦

ingen större fara.

Uppsatsen gick bra faktiskt!
När vi kom in i husaren, där vi skulle skriva, låg det papper och allt klart för att börja.
På ett papper fanns det massa olika ämnen som vi fick välja att skriva mellan, jag valde "Morfar och jag."
Skrev nästan två häften, så hoppas dom tycker det blev bra!
man fick två timmar på sig att skriva, för först skriva kladd och sen renskriva allting. Jag blev klar på ca en timme, tur det för jag skulle vara hos sjukgymnasten klockan 3.
Mamma kom och hämtade mig utanför skolan kvart i 3, så vi hann i tid. Och haha, när vi kom fram till väntsalen så gick jag och kissade, annars hade jag nog kissat på mig tror jag.. Så när jag kommer ut från toan och skulle gå in till sjukgymnasten då jag kommer på att min mobil ligger kvar inne på toaletten! Smart carro som glömmer sin nya mobil!
Jag var iaf där för att kolla min höft, som står ut och gör ont efter att jag ramlade med moppen för ungefär 4 månader sen nu, ni har ju sett bilderna så ni vet hur höften såg ut! Den står fortfarande ut och ömmar, men hon hittade inget speciellt fel så antagligen läker det med tiden sa hon!

Hon förklarade även att det är som när man ramlar och slår i svanskotan jätte hårt, i vissa fall kan man ju ha ont i ett år och ha svårt att sitta osv.
Jaa, svanskotan är ju inte direkt kul att slå i, förbaskat ont gör det !!

Nu är jag äntligen hemma iaf, har precis pratat med edvard i 40 min, det blir DYRT! men jag älskar att prata med honom så glömmer bort tiden och han tycker det är kul att inte säga något heller, så när det har gått minst 30 min, DÅ säger han till. söt är han ändå! Saknar min edvard grymt mycket... !<3

♦♦♦

skriva uppsats!

jaha nu har vi precis haft matte, det gick verkligen åt pipsvängen (som vanligt)

Nu ska vi ut och röka och jag ska köpa energi drickor, för om 6 min ska vi skriva uppsats i 2 timmar.
wich me luck!
♦♦♦

näthandel

Nu har jag ätit "frukost" också!
Blev en vitlöks baguette och en energi drink, gott! jätte länge sen jag åt en vitlöks baguette!
Nu har vi haft rast, hunnit rökt och nu har vi lektion, näthandel.
Så himla tråkig lektion faktiskt!
och nu om MQ ser att jag är inne på nån annan hemsida än vad vi ska så tar hon datorn så ska jobba nu i guess.
bye

♦♦♦


03.03.09

good morning =)
Idag är en ny dag och jag har förnyat mig själv, och nea!
Igår efter skolan åkte jag och nea in till stan, gick in på Åhlens och var där i säkert en timme av att bara kolla på hårfärger.
Så jag har färgat neas hår svart, mest för att utväxten skulle försvinna, och så har jag klippt henne också, det var skitsnygg! Inte för att skryta men det blev det faktiskt och hon passar i det, det är typ som page, åt det hållet iaf =)
Nea färgade även mitt underhår lila, skit fränt det också! =D
Mitt hår är inte riktigt klart än, ska sätta i förlängningen snart igen också, så ni får se då hur det ser ut!

Vi började med att färga och klippa runt 7, var klara 11.. Så det tog alltså ca 4 timmar, men kul var det. Sen ut och röka en sista cigg sen sov vi och jag somnade på en gång typ, var så himla trött!

Imorse vaknade jag (vet inte hur), och fick en känsla av att klockan var sent och vi hade försovit oss!
Så kollade jag på klockan och den var 07.10, så visst hade vi försovit oss men hann fixa och klä på oss och sen gå till bussen, hann inte äta frukost imorse så jag är jätte hungrig nu!
Jag som äntligen börjat få in en vana att äta frukost på mornarna... Det är ju ändå dagens viktigaste mål! =P

Började första lektionen imorse med kinesiska kl.8, har suttit och pratat och ställt frågor till varandra på kinesiska.
Nu har vi rast, börjar om några min så ska ner och köpa dricka nu.
Kommer tillbaka efter lektionen är slut.
♦♦♦

jag känner mig dålig!

jaha, har precis haft idrott, vi körde boxning, kunde inte vara med så mycket i slutet för fick jätte ont i lungorna / bröstet...
Det var lite kul ändå =)

Har fått en frånvaro lista från våran mentor också, hur många procent jag har varit borta, och hur mycket ogiltig respektive giltig frånvaro jag har, det ser inte alls bra ut!!
Sammanlagt har jag 26% ogiltig frånvaro, 18% giltig frånvaro... Jag själv tycker inte alls att jag har varit borta så mycket, inte alls. jag har verkligen varit på lektioner nu på sistonde och skärpt mig... Det kanske har blivit något fel, HOPPAS!
Dessutom måste jag ta hem dessa papper och ge till mamma så att hon kan skriva under, känns ännu sämre, hon kommer bli arg på mig!

Nu ska jag skriva ut lite papper sen har vi svenska!
♦♦♦

02.03.09

Hejsan.
Idag är det måndag och jag är hur seg och trött som helst!
Första lektionen var Småföretaganden och började kl.8.  Jag kom med bussen ungefär 5 över 8 så sprang upp i grupprummet, hämtade böcker och sprang till lektionen, som är i hotellet typ 200 meter eller mer härifrån...
Ligger efter i alla kapitel, men jag har gjort dom bara det att jag har tappat bort papperna, det är rätt surt. eller så sitter de kvar i blocket, får allt ta mig en genom gång av alla mina (två) block sen =)

Nu har vi rast i ungefär 40 min tills vi ska gå till idrotten halv 11.
♦♦♦

01.03.09

Hej söndag!
Vaknade imorse vid 8 av att edvard ligger och pussar på mig! Finns inget bättre sätt att vakna på ^^.
Han är så söt.
Låg kvar i sängen ett tag och myste, så gick jag ut med flisan en kortis vid 9..

Vid 11 skulle edvard hem, så han gick och ville inte att jag skulle göra honom sällskap... Så jag passade på att äta frukost då.
Så vid 12 gick jag ut med Flisan igen på en lång promenad, rätt härligt var det.
Kom in nu för ett tag sen och slog mig ner vid datorn, passa på att blogga innan jag ska göra nånting annat!
Mamma vet jag inte när hon kommer hem så jag och alexandra är själva hemma fortfarande, det är suveränt!
skönt att bara vara hemma ensam och inte tänka på någon mer än sig själv ibland!
Åh, nu längtar jag bara ännu mer tills jag flyttar hemifrån!!!

hörs sen!
♦♦♦

lördags;

Igår hann jag inte blogga nånting...
Men jag och edvard vaknade vid kanske 10, då vi åt frukost och myste lite.
Sen kollade vi bussar som skulle gå till gustavsvik (äventyrsbad), det var inga som gick i bra tid för att vi skulle hinna hem till edvard först och hämta hans bad grejer.
Så han fick låna ett par badbyxor och så åkte vi til gustavsvik på en gång istället, var framme vid två och åkte hem vid åtta på kvällen.
Det var en riktigt kul dag faktiskt!
Efter badet kom therese och hämtade oss, hon skulle till apoteket  så jag och edvard tog med alex till McDonalds och åt lite så länge, jag åt bara en cheeseburgare för jag var itne så hungrig men gott var det!
Sen åkte vi hem till edvard så han kunde byta kläder, efter det ut och träffa Johan mfl.
Var ute i kanske 1 h och 30 min, svin kallt + att vi skulle gå hem till mig sen också, höll på att frysa ihjäl!!
Det vart iaf skönt när vi kom in, bytte om till mys kläder, satte oss i soffan med ett täcke, chips och cola på bordet och filmen i full gång. Hur mysigt som helst, vi kollade på Bolt, den var faktiskt bra tycker jag.. jag tror edvard tyckte att den var mindre bra för han somnade till flera gånger haha.
Efter bolt så kollade vi på Boogeyman 3, inte lika bra som 2an men läskig var den ändå. Så vid halv 3 kom alexandra hem efter att ha varit på krogen och skulle ha sin dator, hann inte se klart filmen men vet ju ändå hur det slutar;
Alla dör, och hon som har försökt övertala alla om att Boogeyman finns överlever och hamnar på psyket, nånting liknande iaf! =P

Såå blev det dags att sova och det var min lördag!
♦♦♦

RSS 2.0