all by myself!

Idag har jag varit med Edvard från 12 ungefär.. Låg och solade innan och vart lite brun på bara tio minuter! Det var lite fränt.
Edvard åkte som vanligt hem 20.05, alltid lika tråkigt att lämna min älkling! =(

men åkte hem efter det och packade saker och lite mat och så. Och nu sitter jag äntligen här, i Mikaelas lägenhet helt för mig själv. GUUUUD vad det är skönt, ingen som tjatar på en att man ska göra saker, ingen som gnäller och ingen som stör, jag älskar det redan!! =D
Ska vara här tills på torsdag, då hon kommer hem, eller så var det på onsdag jag kommer inte riktigt ihåg, men skönt ändå!! =D

Nu ska jag kolla på söndagsfilmen, SHOP GIRL är det som går. Den verkar ganska bra faktiskt, så kolla om ni inte har något bättre för er! =p

Skriver senare!

♦♦♦

lite bilder

Här kommer några bilder från igår. Ingen ide att lägga upp videorna för de hörs typ ingenting av musik ändå, bara vårat skrik =P


Pojken med guldbyxorna, lätt skönaste bandet!



Och så det lätt BÄSTA bandet, Union square <3




Jag har massa mer bilder men orkar inte lägga upp alla nu, men fler kommer sen på Mig och dom.
Nu ska jag ut och lägga mig i solen, puss på er!

♦♦♦

best night ever!!!

Är hemma nu från YEAH! festivalen, såg inte speciellt många band, men det räckte med att se UNION SQUARE, så vart jag nöjd heela kvällen, så himla bra och så himla MMMMH.
Efter deras spelning fick vi deras autografer och kramar och även kort på oss själva med ALLA dom, åh jag är typ överlycklig just nu, fatta vad jag kommer att sova gott!!! =D =D =D

Dom ska ju också spela på DREAMHACK summer om två veckor, gaaah, jag funderar på att dra dit med nea bara för att se dom igen!!

jaja, Efter vi hade fått autografer och sånt så gick vi till stan och käkade på McDonalds, sen kom Mikaela och Ron och hämtade mig, så åkte vi till en annan McDonalds för att dom två skulle äta, då åt jag en chokladmuffins, haha jag kunde inte låta bli ju!
Så åkte vi hemåt, svängde förbi hos Mikaela så att jag kunde hämta Förhäxad filmen så jag har någonting att göra inatt, jag är inte ett dugg trött!
Jag ville sova hos edvard inatt men det kan och fick jag inte för mamma ska åka iväg vid 7 imorgon bitti för att skjutsa Mikaela & Ron till skavsta flygplats, dom ska nämligen till Prag och vara där i 4 eller så var det 5 dagar. Under tiden dom är där så ska jag bo i Mikaelas lägenhet, gud vad skönt det ska bli att bara vara för sig själv! =)
Men så jag måste alltså vara hemma med Emanuel imorgon bitti, han kan ju inte vara själv haha... Men ibland önskar jag att han hade kunnat det! Edvard fick ju såklart inte sova hos mig heller... men vi ses ju ändå imorgon!

Nej hörrni, nu ska jag lägga mig och kolla på Förhäxad, det är skitbra! =D
Sov gott.


UNION SQUARE <3

♦♦♦


YEAH! 09

Hinner inte berätta nånting om idag typ.
har iaf åkt inlines istället för att springa, och jag fick sällskap av vicke och flisan..

ja ni ser, nu måste jag springa ut, ska på YEAH festivalen..

PUSS

sommar, sol & vi har korta kjol

Kom precis hem nu och jäklar vad skönt väder det är ute! Sommar och sol.. kort kjol stämmer inte riktigt men det lät bra att skriva :P

Gick ju till edvard efter skolan och vi gjorde ingenting bara myste lite och var glada hehe, får väl prata senare.
Jag åkte moppe hem från edvard och jag fattar inte att jag kan åka för att jag har ingen bensin alls! Den har varit längst ner på mätaren sen förra helgen och ändå har jag lyckats åka några sträckor, det är lite fränt. Min moppe kanske har en hemlig extra tank som går på när min bensin tar slut, haha man vet ju aldrig!

Edvard och Johan kommer snart och hämtar mig igen, vi ska först till Kumlasjön och vara med Laura & Glenn och sitta i solen lite grann, sen ska vi hem till edvard och laura senare och grilla och ha det mys.

Kommer inte blogga något mer idag, ska sova hos Edvard också. Men ni får ha en bra kväll så hörs vi imorn!
puss på er

♦♦♦

irriterad carro

Nu har vi slutat.
Jag har inte rökt sen imorse och jag är bara så jäkla irriterad och blir till och med sur på lärarna för att dom inte förstår vad jag menar när jag inte ens har förklarat... Förlåt till er.
Jag är röksugen och då blir jag helt frustrerad i hela kroppen, men nu har jag cigg och ska ut och röka som satan, är ni med?

Ska snart till Älsklingen som är hemma nu också, vi ska prata om lite grejjor, kanske jag sa förut?

♦♦♦

29.05.09

Hej på er.
Idag hade jag en lång sovmorgon, hur skönt som helst.
Mikaela gick iväg vid 9 imorse men jag var så trött så jag knappt märkte något..
Sitter och kollar på TV nu och har precis ätit frukost.

Snart ska jag åka till skolan för vi börjar nånstans runt 12, är inte säker på när så bäst att vara där lite tidigare.
Idag komm edvard hem, hans tåg går från flen om 3 minuter nu... Ska väl träffa han efter skolan och vi skulle bara prata, wish me luck!

Orkar inte sminka mig eller klä upp mig eller nåt idag, så de blir svarta kläder (som vanligt), Såg att solen lyser starkt ute och jag har svart, vad skönt haha jag kommer svettas ihjäl!
Ska gå och borsta tänderna nu och sen åka.
Ha en bra dag!


Vad tycker ni om att jag skulle bli brunhårig igen??

♦♦♦

run bitch, ruuun

Nu har jag legat hemma bra länge och bara slappat känner jag.
Men har faktiskt lagat mat till mig själv, det blev potatis bullar och det var hur gott som helst. Tror det var nåt år sen jag åt det senast.

Och förut ungefär när jag hade kommit hem precis, så ringde nån "tant" och ville ställa massa frågor om vad och om jag arbetar och sånt där skit. Så ville hon fråga massa IT-frågor också, om datorer och massa sånt.
Och jag hade verkligen tråkigt så gick med på att hon skulle ställa ännu mer frågor som skulle ta en kvart ungefär, och att jag sa ja till det ångrade jag lika fort när hon väl hade börjat.. Vilka frågor!!
Aja, nu ska jag byta om till träningskläder och gympadojjor och sen ge mig ut till Via-spåret med Flisan, tänkte att hon ska få göra mig sällskap när jag springer, alltid något sällskap!

Senare bär det av till Mikaela och sova där inatt igen.

♦♦♦

hem ljuva hem

nej, jag är inte hemma än men har slutat för idag och sitter och väntar på bussen, vill åka hem nu!
Alexandra ringde förresten och sa att mamma hade ramlat när hon var ute med Flisan, hoppas verkligen att det gick bra!!
Hon hade tydligen jätte ont, mamma då..!

Jag, Nea och Backe bestämde oss för idag att vi ska börja springa, utomhus såklart.
Om någon av oss inte springer så berätta vi "hemligheter" om varandra för massa andra, och det blir inget kul!
Så idag när jag kommer hem ska jag ut och springa. Hehe jag har ingen lust alls för jag är ju så himla lat, men det är ju ändå bra.
Fast idag regnar det också, fan då vart det ännu jobbigare att springa ju...

Bussen går nu om 24 minuter, någon som har lust att underhålla mig så länge, ring och prata med mig?

♦♦♦

haha

SÅÅ Mikaela, nu har jag ändrat ambuland till ambulans, är du nöjd nu? haha =P

♦♦♦

Äntligen lunch!

Nu har vi snart lunch, jag är verkligen vrål hungrig!
Men bara för att jag är jätte hungrig så brukar det vara äcklig mat, det är så himla typiskt.
jag blev nästan godkänd på kinesiska provet förresten, bara 3 poäng ifrån som var lite suurt!
Men ska plugga lite extra nu då och sen göra omprov och skriva lite mer nästa tisdag.

NU ska vi knalla till matsalen!! ÄNTLIGEN!!

♦♦♦

28.05.09

(Kunde inte skriva igår för internet funkade inte hos Mikaela som vanligt)

Men jag sov som sagt hos Mikaela, vi bara myste och kollade på NAVY CIS.
Idag försov jag mig lite grann men hann i skolan i tid ändå, himla tur det. Har haft administration nu på morgon och snart har vi matte, det suger.

Idag får man även stå ut med Backes sjungande och hojtande, Barcelona vann ju inatt och backe var såklart uppe och kollade och tjöt när dom vann så hon sitter och lyssnar på musiken och kollar på klipp och ååh, jag kommer ha sprängade huvudvärk efter den här dagen, så som hon sitter och gapar och har sig.. Lille backe..
Läs hennes blogg förresten
JBACKELICIOUS.

Nu börjar lektionen, hej.

♦♦♦

usch vad otäckt

Igår skulle jag sova hos mikaela, hann vara där i ungefär nån timma och sen ringde Alexandra och ville ha skjuts in till örebro, så jag följde med Mikaela och skjutsade in henne, då när vi står parkerade och släpper av henne så kommer en ambulans i full fart med blåljusen på, och sen när vi var på väg hem så kommer en polisbil med blå ljusen på bakom oss i full fart, vi forstatte åka en stund och sen ser jag att det blinkar massa ljus långt fram, då var det en olycka som hade hänt, en personbil som hade voltat på motorvägen, avfarten till ekeby/kumla tror jag det var, det var 5 polis bilar som stoppade trafiken och ambulans och brandbil var där.
Fick rysningar i hela kroppen! usch.

Hittade en artikel på
NA.SE där det går att läsa lite mer om det.
http://na.se/nyheter/kumla/1.463652

♦♦♦

hur länge ska man behöva stå ut?

Jag har bara en fråga - Hur länge ska jag behöva stå ut med allting?

Ska jag få massa skit och bli ledsen och ändå gå runt som om jag svävar på rosa moln och är hur lycklig som helst?
Jag vill inte låtsas må bra hela tiden längre, men ändå så gör jag det. Döljer all skit, vem ska behöva lida mer liksom, jag hatar verkligen att se folk ledsna eller sårade, så jag vill inte dela med mig av det jag mår dåligt av.
Det bästa är att dölja det och få alla andra att tro att jag mår bra, det läskiga är att jag är riktigt bra på det.
Antar att det blir så efter många år.

Man lär sig leva med vissa saker, och vissa saker kan man inte komma ifrån så det är bara att acceptera det liv man lever, om ni förstår hur jag menar...


CARPE DIEM

♦♦♦

godkänd

har precis gjort det muntliga provet i kinesiska nu, han sa att både jag och Backe ligger på Godkänd nivån, skönt att veta faktiskt!

Snart kommer mamma och hämtar mig, ska hjälpa henne att handla hundmat och lite annat.
Jag är jätte trött och vill bara hem och vila lite, bara ta det lugnt liksom, förstår ni?

♦♦♦

pizza time

Nu har jag gjort klart allting! Är snart klar med administration också, har två prov att göra i och för sig men jag är snart klar med uppgifterna.

Snart har vi engelsa i bara 40 minuter, sen ska jag och Backe dela på en Pizza, jag är riktigt sugen på det faktiskt!



♦♦♦

27.05.09

Imorse vaknade jag vid 7 när mamma kom in och väckte mig. Så frågade hon om jag ville ha frukost på sängen, ja visst varför inte. Det var lite mysigt ^^

Första lektoinen var klassråd bara, pratade om hur och vad vi ska göra sista veckan innan vi slutar, tänk att det är inte lång tid kvar nu, gud vad skönt. Men jag har fortfarande inget jobb och det är mindre skönt...
Har näthandel nu, ska bara göra klart de sista uppgifterna så är jag klar med kursen sen, då får vi jobba med annat som vi måste bli klara med.

Fick reda på också att det är många kurser som avslutas nu till sommaren och jag är inte klar. Så det blir mycket att jobba hemma nu faktiskt.

♦♦♦
  

Dagens

    • Svart cardigan, Gina Tricot
    • Grå tunika/linne, JC
    • Svarta tights, Gina tricot
    • Skor, Skopunkten


    • Plattat hår med en fläta, och tuperat för lite volym på det hela.

ont med skavsår !

Gjorde inte så mycket när vi var i marieberg, kollade lite skor och så. Jag gick också till BikBok och hälsade på, om ni kommer ihåg att jag praktiserade där. Hon kände inte igen mig först men sen så såg hon att det var jag, kul att träffa Elina igen faktiskt, jag måste gå och hälsa på oftare. Lämnade in ett CV idag också till en restaurang/fik, får se vad det blir utav det.
Sen knallade vi till bussen till örebro och då började jag känna av hur ont jag hade i fötterna, och att vi gick i örebro i en timme också, båda lilltårna är röda och lite svullna, och har två blåsor på vardera fot, och ont som fan gör det!
Ska inte gå i mina nya älsklingar på ett tag nu. Alexandra åkte och hämtade mig vid skolan, jag skulle ha min dator med mig hem och det var skönt att slippa gå uppifrån vägen!

Kom hem och då var middagen klar, blodpudding eller makaroner och stekt korv hade mammsen lagat, och så åt jag morötter. Jag tror det här var första gången som jag inte fick hicka efter att ha ätit morötter, varje gång jag äter det så brukar jag få hicka, lite skumt att få det av morötter...

Snart ska jag ringa edvard och prata av mig lite och sen hoppa in i duschen och sen kolla på The Menthalist, om TV:n funkar vill säga. Det här jäkla ComHem som knappt aldrig funkar, blir så förbannad och ibland lägger Internet av också, och telefonerna, Kanske därför dom har reklam om ComHem stup i kvarten för att dom förlorar kunder?
Skönt att vi ska byta bredband när vi flyttar, och det är inte långt kvar nu! =D

♦♦♦

nu blir det stan

Nu är det 10 min kvar tills vi slutar för dagen, skönt.
Jag och Nea ska först in till Marieberg och kolla runt lite, även kolla om det finns något jobb.
Efter Det åker vi vidare in till stan och ska gå runt där lite grann.

Nea ska åka hem vid 5, så jag tar väl tåget hem då också, hem och äta och jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag, måste bara städa och dammsuga altanen (igen), det är så himla hårigt där på grund av Flisan, hon hårar som en jag vet inte vad.
Vi har borstat henne flera gånger men hjälper inte fullt ut haha.

Nu är det dags att plocka ihop här.
Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem och så kommer Dagens Outfit.

♦♦♦

SKRATT ANFALL!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!

Nu har jag skrattat så mycket så jag har jätteont i magen och massa tårar i ögonen!!
Backe satt och kollade på YouTube.com på människor som har gjort bort sig i direktsändning.
kom till nån nyhetsgrej om BERTIL FALUKORV!!
hahaha jag garvar fortfarande, kolla här!! för  jäkla kul! haha





Lägger in några fler roliga så ni kan skratta gott, precis som jag just nu!


 



 








HAHA nu kan ni skrattta gott!

YES

Nu har Nea kommit till skolan, precis i tid att hon missade näthandel, hehe.
Jag och backe jobbade på iaf och är snart klara med kapitel 9, när det är klar så är vi klara med allt, det känns skit bra, och kursen avslutas nu när vi slutar också.

Var precis och åt mat, det var som vanligt fiskpannet men idag med spenat i, jag tog köttfärssås och makaroner, lite variation behövs ju ibland.
Mådde inte lika illa som när jag åt frukost imorse, men visst mådde jag illa ändå.
Nu börjar vi matten och sen har vi bara svenska kvar.

♦♦♦


Christina Aguilera..

Har hört från väldigt många att jag är lik Christina,senast idag faktikst. Det är riktigt kul att höra faktiskt, själv tycker jag hon ser riktigt bra ut.
Jag kan se ibland att jag är lik henne, typ se mig själv i henne på vissa bilder, vad tycker ni?



26.05.09

Godmorgon på er!
Idag gick jag upp i tid, hann till och med göra mig iordning och äta frukost, fick i mig lite utav en macka iaf, usch vad surt det är att inte kunna äta!
Har gjort prov i kinesiska precis, skriftligt, så nu sitter jag och backe och övar på att göra det muntliga som vi ska göra snart. Vi ska bara prata kinesiska i kanske 10 minuter.
Nea är förresten inte här idag, inte än iaf så jag antar att hon har försovit sig och kanske inte ens kommer med tanke på hur trött hon var igår, somnade hur lätt som helst på bara några minuter, haha.

Ska ut och röka nu.

♦♦♦

dont know what to do

Mamma och alexandra kom hem vid 7... och Alexandra hade 3 nya skor som hon äntligen har hittat, hon är nog värre än mig när det gäller att hitta skor när man verkligen verkligen behöver, lika kräsen och valångest haha.
Åt mat vid 8, det blev spaghetti och köttfärssås, kändes som om jag knappt kunde äta för jag mådde så himla illa.
Det är sjukt vad jobbigt det är att må illa när man är jätte hungrig, som tidigare idag kändes det som att jag var hur nära som helst att spy efter lunchen, det var jobbigt.

Var ute med Flisan precis nu, det var skönt, rensa huvudet lite, men pratade med edvard så det gick inte så bra att rensa huvudet med alla tankar som flyger omkring som en flock myggor!
Det är så himla mycket med allting just nu, först och främst skolan, liksom hur ska det gå att hinna fixa allting så jag får bra betyg innan vi slutar... Och sen allting med edvard, kommer dåliga nyheter och dåliga saker jag får veta hela tiden, även bra saker ibland men vad ska man göra åt allt som inte är bra liksom.
Jag vill inte skriva för mycket här, det är lite för personligt för att dela med sig till alla.
Nog om det nu!

Tänkte slänga in dagens outfit men jag struntar i det, gick bara i mjukis kläder idag.
För allas information så kissar jag på mig snart, min blåsa sprängs när som helst tror jag.
Måste gå och kissa men jag håller mig in i det sista för att skriva klart, så ska jag duscha också.

♦♦♦

måste ha jobb!

Jag känner att det verkligen börjar bli lite panik nu..
Jag har sökt ganska många sommarjobb, men det är ingen som har hört av sig.
Det finns inte ens jobb i kumla/örebro som jordgubbsförsäljare... Då är det liksom kris.
Tänkte att jag kanske kunde börja dela ut reklam igen men det kan jag ju inte eftersom att vi ska flytta och vet då inte vilket område jag ska dela ut i..
jag har liksom abbonemang på mobilen som jag måste betala, och jag kommer inte att få något studiebidrag i sommar så jag måste ha jobb!!!

Är det någon som har hört någonting om att någon behöver personal eller hjälp så hör av er fort som tusan nu alltså.
Det börjar bli kris!

♦♦♦

sol <3

Imorse var det jättemolnigt och jag trodde att det skulle börja regna när som helst, men nu är det skinande sol och jätte skönt ute, hoppas det fortsätter såhär hela veckan nu, snälla himlen! =D

pratade med mamma precis och hon var i marieberg, så jag tänkte att jag kunde ta bussen in dit och sen övningsköra hem, men så kommer Helen in(våran lärare) och det visade sig att vi hade en lektion till nu haha. Jag var nästan helt säker på att vi hade slutat, så jag hinner inte åka in och möta mamma där innan hon ska hem, det var bara Alexandra som skulle ha ett par sommar skor, jag behöver ett till par faktiskt, som inte är hägklackade, som jag kan springa runt i hur som helst. Finns faktiskt ett till par snygga gladiator aktiga skor som jag fastnade för.
Får köpa dom nån gång när jag får pengar, om jag får pengar vill säga...

♦♦♦

vitlöks baguette, min frukost!

ouff, imorse ringde min klocka halv 7 somo vanligt, ändå fick mamma komma in och väcka mig och då var klockan kvart i 8, så jag slängde på mig kläder och sprang till bussen, men såklart så missade jag den, så jag knallade upp till nästa buss och väntade en halvtimme, hungrig som ett djur!

Kom till skolan och mötte nea, vi gick ner och köpte vitlöksbaguette och en energidricka, god frukost va, ja faktiskt men inte den bästa om man ska klara av hela dagen..
Vi har haft småföretagande och nu har vi håltimme till halv 11 då idrotten börjar, och jag hann inte ta med kläder imorse + att vi ska vara ute idag!

Haha, förresten, när jag och nea satt i grupprummet lite tidigare så var det en hel klunga som gick förbi och glodde på oss, hur skumt som helst.
Mötte dom även nere i caféterian nyss, det är Holländare som är här på studiebesök eller något.. Kul.

♦♦♦

sweet dreams

Började kolla på en film förut, någon med J-Lo men jag kommer inte ihåg vad den hette. Kanske var det Out of sight, eller något sånt.
Den var lite klurig och ingen av oss hängde med riktigt, så vi stängde av och kollade på MTV istället där det var BEST DACECREW, det är kul att kolla på iaf!

Edvard ringde mig aldrig ikväll.. tråkigt nog, det var väl något annat som kom ivägen antar jag.
Har inget att göra nu och det finna inget bra alls på tv:n så jag tänkte gå och lägga mig, kanske se på en film som är bra, nåt förslag?

Och usch, imorgon är det skola igen, jag känner ingen lust för det alls, skulle bara vilja ligga i sängen hela dagarna till det blev sommarlov, det är så himla mycket i skolan just nu, prov man måste plugga till, och läxförhör och massa inlämningsuppgifter, det är svårt att hålla reda på allting och när det är!
Jag har iaf bestämt mig för att skaffa en almanacka till hösten och skriva upp allting i, känns som att det skulle vara mycket lättare då!

Ska ut och röka nu så jag kan sova gott.
sov gott alla ni andra hörs imorgon!

♦♦♦

seg söndag

Idag har jag inte gjort någonting sen edvard åkte från mig, jag har bara städat lite här och där och kollat på Room Raiders på MTV, det var hela dagen igår och har varit hela dagen idag också, lite tråkigt faktiskt.

Idag skulle edvard ta tåget från kumla som går 19.20, istället för att ta tåget ifrån hallsberg som går 20.05..
Och han är inte klar med det han gör så vet inte om jag kan träffa honom innan han åker, det måste jag ju kunna göra,
och säga hejdå till min älskling.

Snart kommer mamma hem från stockholm också. Det har varit skönt att vara hemma själv hela helgen faktiskt, hoppas på det igen nån gång haha.
Fick förresten ett sms av mamma förut att hon har sålt vårat soffbord nu också, liksom vad ska vi ha i vardagsrummet då, plus att hon har sålt kökssoffan.. Och snart ska vi ju ha fest för Alexandras student.. ska mamma sälja allt kommer vi ju inte ha nånting att sitta på. haha.
Men hon sa ävena tt jag skulle kolla efter ett annat soffbord på blocket, som är lättare att bära sen när vi ska flytta, det vi har nu är nämligen jätte tugnt!

♦♦♦

ett och ett halvt år, helt underbart!

Igår var underbaraste dagen på länge.
Överraskningen var att vi skulle ut och ro i en liten bår, det var jäkligt klångligt att komma ner till båten som han hade gömt vid ett stup, och där skulle jag lyckas gå ner i klackskor!

Men vi rodde ut, och gissa vad, han hade till och med med sig en flaska Champagne. Inte för att jag tycker om det speciellt mycket men det var värt att ta ett glas ändå!
Vi var ute i båten i ungefär 2 timmar och bara flöt runt på sjön, det var helt underbart, hittar inga bättre ord att säga!
Och solen lyste som den skulle, och inte en regndroppe kom.
Jag var även duktig att komma ihåg och ta lite bilder!


skum bild..


Efter båt turen så kom johan och hämtade oss, vi åkte hem till edvard och var hos han ett tag, vid 11 åkte vi hem till mig och vi kollade på film, somnade så fort att jag inte ens kommer ihåg hur filmen började... Edvard somnade såklart också och jag vaknade vid 5 (den här gången också) och tog med han och gick in till mitt rum istället.
Vaknade vid 12 idag, lät edvard sova vidare medans jag gick upp och tog bort sminket, ush jag hatar att sova i smink.
Sen diskade jag och ska sanrt städa huset, bara för att ha något att göra =)

♦♦♦

i väntan..

på edvard så har jag skit tråkigt. är verkligen så där uttråkad!
KLockan 3 var han här och sa att han skulle hem och bara fixa sig lite och sen komma och hämta mig SNART.
men nu är klockan över 5 och nu skulle han tydligen äta, gud vad jag hatar att vänta.
Jag har ätit jag också, åt inte ens upp halva tallriken för började må illa och det vill jag ju inte göra idag inte!

Får låta TV:n underhålla mig tills han kommer.
hejs!

♦♦♦


Min nya favorit låt:


carro hjärta edvard



Det är min och edvards 18månaders dag, och jag är egoistisk och lägger ut bilder på mig haha!

Jag och min älskling när vi var nyvakna på bilden, inte min bästa sida men tycker om bilder, att bara vakna upp med den man älskar och gosa!

Älskar dig
EDVARD Zoltan Otto Victor VELENCEI





ett och ett halv år! <3

Idag är det min och älskling 1 och ett halv års dag. Han har en överaskning, nånting som vi ska göra men jag får inte veta vad, bara att jag ska göra mig fin... Så här sitter jag helt iordninggjord och väntar på att han ska komma och hämta mig..
Ska bli riktigt kul för har ingen aning om vad det kan vara!

Lägger inte lite bilder hur jag ser ut/ ska se ut!

och själklart så ska jag ha mina älskade skor på mig.
Skriver senare vad som var överraskningen, hinner jag inte så kommer det imorgon!

Ha en superbra dag, och kväll!
puss på er!

♦♦♦

22.05.09

Idag är det fredag, igen. Ja det känns som att veckorna går hur fort som helst!
Igår kväll efter middagen velade mamma fram och tillbaka om hon skulle åka till sthlm eller inte, men jag övertalade henne att åka för jag tycker hon behöver slappna av och bara ta det lugnt utan att ha något annat som ex emanuel och flisan och städa att tänka på. Så hon åkte dit, och Mikaela följde med och tog med sig Flisan också.
Alexandra och jag är kvar hemma själva, hon sov i Mikaelas lägenhet inatt och jag och edvard sov här hemma, haha vi kollade på film, Coronado, men jag somnade vid 12 och sen edvard också. Sen vaknade jag vid 5 imorse och då hade jag tydligen gått in i mitt rum utan att jag kom ihåg det, så gick och väckte edvard i soffan så han också skulle komma och lägga sig.

Vi vaknade ordentligt vid 10, då åt vi frukost och myste lite. Sen gick vi med en soffa och en stor matta till containern och kastade den, så skjutsade jag hem edvard.
Sen dess har jag sorterat mina kläder, vilka jag ska ha kvar och inte ha kvar, vilka som är för små och så, så jag har massor med kläder att skänka bort, ska gå bort till enn container sen och kasta dom, alltså containern går till Myrorna. Så har jag varit till våran skräp container 3 gånger med skräp från mitt rum och så har jag packat två flytt kartonger till.
Efter det fick jag tråkigt så jag började städa, damma av, dammsuga, diska i hela huset. Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt bara.

Kollar just nu på Tyra  Banks show, det är kul att titta på faktiskt.

Skriver mer sen!

♦♦♦

21.05.09

Idag väckte mamma mig vid 11.. tror jag i alla fall. Gick upp vid 12 och åt mycket frukost!
Yoghurt med flingor o banan i, och 3 mackor, och multi =)
Sen skulle vi åka och lämna Emanuel hos sin pappa, så jag övningskörde dit och sen åkte vi till marieberg, Mikaela handlade och jag fick mina skooor!!!
Jag är helt förälskad nu, TACK MAMMA!




Igår kväll var jag med Vickie en stund, tog moppen till henne och vi bara pratade =)
Åkte hem runt halv 12, och så lånade jag med en film av henne också, som jag visserligen har sett förut men ändå.
HUMAN trafficking heter den, och den är hur jävla hemsk som helst!!!

Nu ska jag ut i solen och vänta på min ÄLSKLING som kom hem idag, han ska komma och klippa gräset åt mig, haha, det första jag gör när han kommer hem är att säga till han att han ska klippa gräset så jag slipper det haha. Vad snäll jag känner mig nu! =P

avslutar med en bild på Vickie och mig.


♦♦♦

lady gaga

Popundret Lady GaGa vill många män, och kvinnor, ha. Själv vill hon ha sin överman.

läs mer om det här :
LADY GAGA

♦♦♦

älskar skor!

hihi, idag var jag inne på skopunkten med några  när vi väntade utanför Willys, hittade då dessa godingar!!!
Jag ville ha dom från Bianco, men så himla dyra för mig som inte har pengar till sånt, men dom här är ju liiiite likt iaf, men kil-klack och kork liksom, jag vart iaf kär, och priset är bara 299:-
Jag ska åka in imorgon med mamma och köpa dom, jag är nog världens lyckligaste flicka just nu



Bilden är lånad från
SKOPUNKTEN.COM


Visst är dom fiina!?

♦♦♦

jag = gorilla

haha, så här såg jag ut när jag frågade alla på Ikea om dom ville ha banan. grym dräkt va?! ;D



♦♦♦

skratt förlänger livet.

Idag försov jag mig inte, tänkte börja med att säga det =P
men var i skolan och skulle samlas i ett rum som vi kallar för "röda rummet", och liksom planera dagen och hur vi skulle göra allt, Det är ju idag vi har filmat all omvänd reklam och skoj klipp bara, haha det har varit riktigt kul!
Först så filmade dom någonting på Willys, att typ några skulle fylla upp någon annans vagn med massvis med vvaror och sen bara springa därifrån. Sen var det dags att gå vidare till Ikea, där satte jag på mig en stor gorilla dräkt (som var huuur varm som helst!), och så hade vi tagit bananer från Willys, så jag stog bakom en skylt och hoppade fram med bananer när folk kom, tror vissa höll på att skita på sig, så rädda blev dom haha, det var riktigt kul iaf!
Jag råkade också få en liten flicka att gråta när jag sprang efter henne, men tog av mig masken och hon fick känna på "pälsen", då hon blev glad igen, tur det haha!

Sen var det Jalles tur, Moniques man var med oss på Ikea, så han hade köpt en korv som han skulle gå ut med och då skulle Jalle springa förbi med huva på sig och sno korven haha. Det var hur klockrent som helst, det var ketchup på korven och Jalle kom i full fart och snodde korven, Moniques man skriker "VA FAAAN" och rusar efter Jalle i träskor till och med, och kastade en godis påse efter han! .

Sen åkte vi och käkade pizza med hela klassen på Pizza Hut, hur god pizza som helst, och så himla tjock men jag fick ändå i mig 4 bitar, mums.
Efter det åkte jag, nea, backe, kamilla med Monique in till stan igen och jag och nea skulle gå in på Lindex och ta allt TEST smink och testa medans backe skulle filma när vi verkligen smetade på massa smink... Tanten blev sur och sa åt henne att sluta filma och sen sa hon till den andra att vi står och kladdar.. Förstår inte hur en säljare kan vara så himla dryg, som säljare ska man vara trevlig och hjälpsam, kanske säga åt på ett snällt sätt liksom.
menmen, det blev som det blev och var kul ändå. FÖRUTOM att läppglanset jag tog inte gick bort, fick stå och gnugga hur mycket som helst men har fortfarande rosa läppar... suck!

Sen åkte Monique iväg, så jag, backe och nea var kvar på stan, satt inne på krämarn länge och bara softa, sen gick vi till McDonalds och tog en fika, nea bjöd.. Gud, jag kunde knappt äta för att jag skrattade så mycket. Började med att jag skulle betala i kassan (med neas pengar då) och skulle säga HEJ lite snällt sådär.. Men så blev det EHEHEEEY! hahaha, så jag stog och as garvade medans nea fick säga vad vi skulle ha, sen vart det bara mer och mer haha. Har skrattat hela vägen hem på bussen med backe också.

Det här vart ett långt inlägg, ojoj.
Mamma håller på med maten och den är snart klar.
skriver mer sen!

♦♦♦


bänkad framför tvn

Har legat i soffan nästan sen jag kom hem... det har varit bra program så måste ju kolla.
Somnade till typ 4 gånger och varje gång drömde jag om älskling, det var fina drömmar!!

Jag har inte tänkt att flytta mig från soffan heller faktiskt, är fast här hela kvällen..
kl 20, Navy CIS
kl 21, The menthalist
kl 22, Hells kitchen
kl 23.25, navy CIS, gammalt program
Sen halv 2 typ är det förhäxad, men så länge är jag inte vaken, eller kanske men det får jag inte för mamma så scchhh!

Allting är efter varann på kanal 3 så ni som inte har nåt att göra har ju kvällens tv tablå här då.

nu har det börjar, hejsvejs.

♦♦♦

jag är bra!

hejhej.
När mamma hämtade mig så satte jag mig bakom ratten på studs.
Åkte först till hallsberg och handlade på Netto och sen drog vi vidare till Lidl. Det var dags att fylla på kylskåpet och frysen. Det är ju inte kul när det är alldeles för tomt.
På Lidl hittade jag även smink, har aldrig sett att de har funnit där förut.  Köpte Creamy Compact Make-up, trodde det var Puder men det visade sig vara kladdigt också, vilket man borde förstå om man kollar på namnet, "Creamy".
Men den var faktiskt bra, man får en matt hud och det blir jämt, skit bra ju, och skit billigt, ungefär 49 kr tror jag det kostade, jämfört med ex MaxFactor som är bra fast som kostar myycket mer.

Sen åkte vi iaf hem, och vet ni vad!? Jag klarade att köra iväg från stillastående i en uppförsbacke, trodde jag skulle få motorstopp, eller som vissa säger "kärringstopp",  men jag klarade det! Och det är faktiskt inte bara tjejer som får motorstopp, det händer säkert lika många killar, haha! Men jag vart iaf stolt över mig själv och mammsen också!

Har precis varit ute med Flisan nu, gick ungefär en timme, jätte skönt i det här vädret som är nu, hoppas att det håller i sig hela veckan!
Nu ska jag börja med pasta.

♦♦♦


19.05.09

Hejsan hoppsan alla glada!
Har precis varit och ätit och snart har vi matte, det är sista lektionen eftersom vi inte har någon svenska. lite skönt att sluta så tidigt idag.

Mamma kommer och hämtar mig när vi slutar, dvs 12.50 och då ska vi ut och övningsköra.
Inatt ska jag sova hemma har jag bestämt mig för. Så är det bara skolan imorgon kvar, också skönt.
Vi är lediga tordag och fredag för det är ju kristihimmelsfärds dag.

Nu börjar vi matten.
Skriver mer när jag kommer hem.

♦♦♦

momma's boys

sitter hos Mikaela nu och kollar på Momma's boys, sitter på hennes dator eftersom att Internet vägrar att fungera på min dator.. jag blir ju nästan ledsen!

Momma's boys är lite.. ja vad kan man säga,, sjukt!
3 killar och 32 tjejer.. haha jaja jag funderar på att följa det här och se hur det slutar, kan bli kul!

Nu ska Mikaela ha tillbaka sin dator så vi hörs imorgon
trevlig kväll!

♦♦♦


doften av nybakade bullar

Mamma kom och hämtade mig i skolan så slapp jag gå till bussen. jag hämtade Emanuel på vägen hem och fick skjutsa honom på hans cykel i miniformat, det var tufft!
När vi kommer hem känner jag lukten av nybakade bullar, och det luktar ju ljuvligt!
Det var Alexandra som precis hade bakat, så har ätit iaf en bulle och det var gott.
Fick inte ta någon mer eftersom att hon har bakat dom till hennes student!

Har pratat med edvard också ett tag i telefon och försökt att planera lite inför helgen, det är nämligen våran 1 och ½ års dag då, så vi vill göra nånting lite speciellt liksom. Men vi kom inte på nånting så får tänka lite mer på det.
Han pratade om att åka till Enköping eller Sthlm på fredagen men vet inte hur det blir med det.
Isf ska vi åka med Johan för han får körkortet denna vecka!


Oj, det här tog tid att skriva, hann tilll och med springa och äta, glömde bort att jag skrev om jag ska vara ärlig.
Nu ska jag åka med Mikaela  hem och sova där inatt (igen).
Förra veckan lyckades jag sova borta varje natt!


Det är inte våra bullar men visst ser dom smaskiga ut??

♦♦♦


snus!

Nu har vi haft idrott, spelade fotbolls brändboll och det var tråkigt, så jag och nea gick tidigare och sen till matsalen, det var ingen god mat heller!
Och för att informera er så är jag nästan dygnblöt, har hål i skorna så är helt blöt om fossingarna, och om tröjan och hela jag nästan! Och för deet slutar det inte ösa ner!
Men en hemlighet, jag dödade en spindel igår, förlååt! =(

Sitter i grupprummet nu, ska försöka torka lite grann, har köpt snus istället för cigg nu och det ska räcka hela veckan har jag räknat med, ska försöka hålla det iaf!

Har snart engelska, så ska äta choklad och dricka energi dricka, MUMS!
jag vill hem och sova.
ha en bra regnig dag allihoppa!
Och jaa mikaela jag tog bilderna från dig, orkade inte ladda upp från min mobil haha.

♦♦♦

?

är det någon som vet hur man tar bort det där BloggSMS?

Jag fattar ingenting och det står inte på deras hemsida hur man gör heller, om någon vet så säg till hur man gör. Skulle vara snällt!  =)

♦♦♦


KOSSSOORNAAA!

Hej, har inte kunnat blogga nånting i helgen heller, för jäkla internet funkar fortfarande inte, jag ska fanimig stämma comhem som aaaldrig funkar! Det är säkert inte bara vi som ringer och klagar heller, det suger.
Och så går det på reklam att man får comhem kostnadsfritt i 2 månader, ja men det är ju bra att det funkar då också!!!

Men men, i lördags åkte vi iväg till Fellingsbro och kollade när kossorna sprang in våren, så himla söta var dom, fort stog dom bara och glodde på allt folk och sen började dom hoppa och skutta och stångas med varann och värsta glädjeskutten!!!



Så himla söta var dom, blev helt glad i kroppen när dom stog och muuade och skuttade! ^^

Ni har väl sett den där sjukt gulliga arla reklamen?
Har kollat på den tre gånger nu, är redan glad haha, så himla SÖT!! =D




♦♦♦

snart kommer älskling

Nu har jag jobbat matte för fullt, ha två saker kvar att göra innan nästa vecka, och det känns skönt.
Idag är det jättefint väder också så har precis varit ute cch suttit i solen och bara stekt.

Har snart Info & Layout, sen slutar vi då ska jag gå hem till älskling för han är hemma då. Tror vi ska åka och grilla och sen senare hyra film och bara ha myskväll med chips och dipp och cola, det gamla vanliga =)

Ha en bra dag, kanske skriver sen men antagligen inte eftersom jag inte kommer vara vid datorn!

♦♦♦


Ny design

Hej fredag.
Hade sovmorgon idag och kom precis till skolan.
Igår funkade inte Internet så jag tog mig tid och försökte göra en ny design, och nu hade nea hjälpt mig att sätta in den, vad tycker ni? =D
Jag tycker den vart bra iaf, för att vara jag som har gjort den alltså haha!

Snart börjar vi med nånting, matte kanske.
Ska ner och handla dricka för jag är otrolig äckligt torr i munnen!

Säg vad ni tycker om den nya designen!

♦♦♦


Grease

Hejsan, nu är jag hemma äntligen, har precis ätit pannkakor och nu skulle det sitta jätte fint att sova middag!

Slutade ivf 5 över 1 idag, hann klart med 2 uppgifter på Info & Layout. Sen halv 2 var det Grease-musikal i folktes hus som vi skulle gå och kolla på efter skolan, så vi får ledigt nästa tisdag.
Det var 9orna från Kumlaby skola som spelade upp Grease iaf. Det var faktiskt bra och dom var duktiga men det skulle nog vara lite bättre om sångerna var på engelska.

Snart ska jag göra nånting, men jag vet inte vad... än.
Ska iaf gå ut med Flisan vid 8 gång. Kanske sova hos mikaela inatt, kanske kanske inte. Isf har jag sovit borta heela veckan, BRA carro! =D


sjukhus besök

Hejsan.
Kom till skolan runt 8, gick och köpte frukost, två toast och sen hämtade mamma upp  mig kvart över 8, och så åkte vi till sjukhuset, det var en till undersökning idag om min andning.

Kom precis tillbaka och har lektion nu.
skriver mer sen!

♦♦♦

ingen mer poker =(

Jaha,  nu tänker inte jag spela poker på ett bra tag, (tror jag, eller så är det nåt jag säger för att jag är sur.)
Men hade iallafall nyss 1,5 mille... Nu har jag 300tusen kvar bara, det suger ju lliiite hårt.
Åh jag blir så sur!!

Tänk om jag typ skulle bli beroende av att spela poker när jag blir vuxen, med egen inkomst och så.. då kanske det är samma sak fast att jag typ skulle spela med riktiga penga, oooj det skulle inte vara bra! haha jag får försöka lägga av nu.. innan det blir för allvarligt om det kanske inte har blivit det redan. Men jag har liksom lust att slå sönder datorn för att jag förlorade över 500K, och ändå så är det bara låtsas chips man kör med nu. Lite värre om det hade varit på riktigt! =O

Jag och nea har iallafall bakat chokladbollar nu, ska äta det snart och så har vi varsin kanna med saft framme på bordet, jag älskar päron och hon äpple, inte tvärtom, nej.

Sitter och kollar på extreme home makeover nu fast det är slut, sen ska vi kolla på Greys anatomy, jag tycker det suger meeeen. ja.

Ha en bra kväll ändå!


♦♦♦

hemma hos nea

Har precis ätit potatis gratäng och kött, och druckit en päron festis, det var... utsökt.
Nu sitter vi och kollar på gilmore girls, och snart ska vi ut och börja stapla veden, det var mycket ved som bara ligger i en stor hög, får se hur det går!

Nu har jag jätteont i magen också, vet inte varför men det värker iaf =(
Jaja. Ha det bra så länge.

♦♦♦

värt att åka till skolan då

Åkte till skolan, och skulle ha haft en jättelång håltimma..
Eftersom dom första lektionerna vi har hela förmiddagen har vi med moniq men hon fick nåt samtal och blev tvungen att åka iväg. Så vi fick börja engelskan tidigare och så var kinesiskan inställd.  Så nea tog bussen hem till mig och jag moppen, hade ju bara en hjälm med mig och vill inte skjutsa utan hjälm!

Och snart ska vi ta bussen till hallsberg och sen buss därifrån hem till nea. Ska sova där inatt och hjälpa henne putsa fönster och stapla ved, låter väl kul!?

Hörs senare då

♦♦♦

jag bara måste!!

Letade efter en film här på Mikaelas dator nu och så hittade jag jättegamla bilder på mig, haha måste bara visa några!!


På en gymnastik tävling, vann silver


Jag på studs mattan


Jag som sitter och pillar på kaninen elller vad det är =P


Jag svarthårig och blondt underhår

Och det var allt =)

♦♦♦


13.05.09

Morrn, morr.
Försov mig lite idag. Så nu har jag iaf hunnit äta mycket frukost och fixat mig.. lite grann iaf. fortfarande morgonfrilla men det får funka idag för nu måste jag hem och hämta datorn som jag glömde igår och sen åka till skolan!

Hinner iaf lägga in dages outfit, kanske inte syns så bra men..


Morgonfrillan.


Mörka Jeans - köpa i Ungern så finns inte likadana här. Men har sett liknande på BikBok.
Grå munk tröja - beställd från H&M
Vitt bas linne- H&M

♦♦♦


jag saknar edvard

Inatt ska jag sova hos syrran igen, skönt att vara borta hemifrån tycker jag. Tänk att skaffa egen lägenhet då!
Inte bara att skaffa o skaffa kanske, men det skulle vara riktigt skönt faktiskt.

Var förut på maxi med mikaela, hon köpte lite bröd och annat behövligt och så lite godis, red bull köpte vi varsin också, oj så gott.
Nu har vi precis kollat på NCIS, och nu kollar jag på The Menthalist, det är också sjukt bra. TV är sjukt bra ikväll. Efter det här är det hells kitchen och sen är det NCIS.. IGEN! =D
Hela min kväll är då bokad framför tv:n!

ha en bra kväll vi hörs imorgon!

♦♦♦

Aerosmith - I dont wanna miss a thing

Nu är jag hemma efter en skön promenad hem.
Men så klart när jag gick ur bilen och hade gått en liten bit så började det regna lite grann, så jag tänkte " ÅH NEEJ, de är ju typiskt!!"
Men det var bara jättelite duggregn som försvann lika fort, så jag och flisan har haft det trevligt och jag tror hon har bitit av alla maskrosor på vägen hem, en sak hon tycker är jätte roligt.
Hon typ älskar pinnar (stora), när man sparkar på en sten, då flyyger hon efter den och ska försöka bita sönder den, och så säger man typ " var e blomman då?", då tar hon maskrosorna och biter av haha, ja hon är en fullvuxen hund men man kan tro att hon är en valp fortfarande..

Och medans jag har skrivit så har hon gått in i mitt rum typ 10 gånger och petat på mig, och sen gått ut igen, nyss satt hon här och bara kollade ut genom dörren, haha hon är knäpp.

Ska snart äta jag är jättehungrig nu.

så fin låt, har gått och nynnat på den hela vägen hem!

♦♦♦

promenad hem

Nu äntligen har vi slutat för dagen, det sista vi gjorde nu var att läsa ett kort stycke ur en bok utav Håkan Nesser. Och sen skriva om den. Det gick bra och jag hann klart, det känns ju toppen!
Snart kommer mamma och hämtar mig, och hon ska ta med lilla Flisan i bilen och så ska jag gå hem med henne, så slipper jag ta henne sen, lika bra att få det gjort ju.

NCIS börjar förresten 23.35, om ni ville veta, mikaela skrev det precis, det är ju bara ett måste att kolla på!
Nu är mamma här så ska gå ner nu.

♦♦♦

livet är ingen dans på röda rosor

Har precis varit och ätit, det var pasta med något kladdigt, men det gick att äta ändå.
Idag är jag irriterad och sur. På det mesta faktiskt, en RÖD dag. Och nej med det menar jag inte att jag har mens eller nåt. bara en allmänt sur dag.
Kan bero på vissa folk i omgivningen men mer än så behöver jag ju inte ta upp.
Men livet är ju inte lätt.

Nu är det inte lika fint väder heller, ännu tråkigare, det blåser och ska regna sen.
Slutar vid 2 och då ska jag hem och ta ut Flisan för Mikaela har klippt gräset åt mig, skönt att slippa det iaf!

Ska försöka lugna mig och inte vara så sur nu.
Hoppas ni andra har en bra dag!

♦♦♦

Bob Marley <3

God morgon, idag är en seg och jätte trött morgon men det är fint väder så det är ett plus!
Inatt sov jag och Nea hos syster Míkaela, kollade på High school musical, första filmen, den är ju faktiskt gulig när dom träffas och så i början, aaw.
Sen fick vi iaf pausa filmen för att NCIS började, och det är såå bra så jag måste se det idag också, och att det är 2 avsnitt idag, först kl.20,00 och sen 23.25 tror ja de va, eller 22.25.

Sitter och har kinesiska nu men fastande på Youtube. Sitter och njuter av Bob Marleys musik, ljuvligt!



Lyssna och njut, och älska bobban

♦♦♦

ojojoj

Oj vad jag kommer ha träningsvärk i underarmen, överst sen. På idrotten så körde vi badminton och jag körde full fart hela tiden och känner redan nu träningsvärken komma sakta men säkert. Kommer sluta med att jag inte kan lyfta ett glas som sist haha.

Har precis haft svenska och vi jobbade inte utan vi gick en runda i kumla och våran lärare läste nån historia. Det var jätte tråkigt men på hem vägen så gick jag nea och backe förbi backes farmor och farfar och lånade toaletten och så bjöd hon på nån glass. HAHAHA och när vi skulle gå så fick jag mig en liten klapp på rumpan! HAHA, snällt av henne..

Nu har vi iaf projekt och företagande men slutar om 1 minut haha. Och idag ska nea sova hos mig, oj vad mysigt. Så jag slipper att vara ensam ikväll!

Ha en bra dag so far så vi hörs sen!

♦♦♦


11.05.09

God morning.
Sitter i grupprummet nu efter en lång lektion Småföretagande, har då jobbat med hur man skriver borkföring. Det gick faktiskt bra och jag förstog hur man gjorde, jaa!

Nu har vi en lång rast och sen halv 11 är det idrott. Okej, det är bara en timme rast men det är ganska länge ändå.
Tänkte ändå att det är ingen idé att slänga in dagens outfit idag, har bara mjukiskläder ändå, och har inte fixat mig alls =)
Ett hårband som får piffa till håret lite bara. Ibland så orkar man bara inte fixa sig.

Ska spela lite poker nu.

Jag sitter förresten här och suktar efter jordgubbar med grädde och socker. Är så himla sugen på det så det är inte sant! Har varit det sen jag såg en skylt på maxi att dom säljer jordgubbar i torsdags! Men har ännu inte köpt. men för att äta jordgubbar måste det vara jättesoligt och fint och varmt väder! =D

ha en bra dag!


Bilden e från google.

♦♦♦

hejdå älskling!

Hejsan! Har knappt varit hemma någonting alls den här helgen så har inte kunnat skriva.
Men i fredags efter skolan var jag med edvard och sen åkte han och jag hem till mig i spö regnet och åt middag. Mormor och Morfar var här också! Dom åkte hem idag igen.
Efter middagen åkte jag och edvard hem till glenn och var där hela kvällen, det var trevligt faktiskt, även om det finns folk som beter sig som idioter!
Sov hos Edvard den natten och på lördagen så vaknade vi nio på morgonen (när man egentligen ska ha sovmorgon). Men edvarda pappa väckte oss genom att tända lampan, dra upp persiennerna och öppna balkongdörren vilket var riktigt hemskt! Den förmiddagen kändes extremt lång faktiskt, hade hunnit äta mycket frukost, bara legat och myst, sen vara fram på stan i 2 timmar kanske och sen hem till glenn sen hem till edvard igen och var där länge...
Sen var det iaf dags att åka hem vid 1. För jag skulle duscha och fixa mig innan dansuppvisningen som vi skulle åka till kvart i 3. Så åt mat när jag kom hem och sen in i duschen fort som satan och börja fixa mig, sen kom laura och fixade sig med. Det vart jätte stressat för hade typ bara en timme på oss.. OCh sminket skulle vara jätte överdrivet, och hinna torka och platta håret och sedan fixa det.
Men vi hann och Det gick suveränt bra att dansa. Var jätte nervös innan vi skulle in men när vi väl var klara så ville jag bara igen och igen och igen!
På kvällen var jag hos edvard och vi kollade på film, åt chips med dipp och drack cola. Första filmen var jätte dålig så vi  bytte och jag kommer inte ens ihåg vad den hette för jag somnade på en gång!

Idag väckte edvards pappa Zolle oss vid 10 faktiskt, en timma längre än igår! Vi gick ut en stund för det var skönt och fint väder. Sen åt vi frukost.
Annars har vi varit hos Johan hela dagen och färgat hans bil, nu är hela klar och skit snygg blev den, kanske lägger upp bild senare.
Sen vid halv 7 kom vi till edvard igen och han skulle städa. Medan det satt jag i deras massage stol, och OJ vad skönt det var. Jag som har haft så ont i ryggen också!
Men nu är jag hemma och edvard sitter på tåget på väg till hemmet.

Nu ska jag gå och göra mamma sällskap vid TV:n, ska kolla på Wipeout, grymt kul!

ha en bra kväll!

♦♦♦

dans dans dans.

Idag har vi först värmt upp, sen styrketräning. Tränade mage och armar, har lite ont i armarna. Men konstigt att det känns som om jag har träningsvärk i benen, smalbenen, haha det gör jätte ont!

Någon som har ett par bagey jeans att låna ut på lördag?? Skulle vara jättesnällt!
Hör av er då!

♦♦♦

falska förhoppningar!

Jaha, idag åkte jag in till örebro med syster vid 10, vi gick förbi salongen där jag var igår om att vara hårmodell för alexandra ville också vara det! Men så säger dom att dom idag hade fått reda på att man skulle vara 18 år, eftersom det är på strömpis och det är en nattklubb så kan dom tydligen förlora deras alkohol tillstånd. Så himla dålig stil tycker jag. Att dom inte såg det igår när dom till och med såg hur glada vi var, eller så kunde dom ha ringt och sagt något.

Så det blir inget med att vara hårmodell =(  FAN!!

Nu har vi slutat iaf, ska snart gå ner till stöd lektionen till tre ungefär, ska skriva antiken provet idag och det är ett måste har jag bestämt mig själv för eftersom jag satt uppe inatt och pluggade.

Senare halv 5 är det ju dans, och sista gången vi kan öva innan dans uppvisningen på lördag, ska bli himla kul! =D
Hörs efter dansen!

♦♦♦

hårmodell

God kväll på er!
Idag efter skolan åkte jag, nea och jessica in till stan för att bara gå runt och kolla lite.
Jag gick in i några affärer och frågade om det fanns möjlighet för mig att få sommarjobb där. Ett caffe ska jag komma tillbaka till imorgon förmiddag och ett annat caffe ska jag lämna in ett CV till. Så imorgon ska jag till skolan, skriva ut några CV:n och sen åka med alexandra till stan igen och kolla mer om sommarjobb!

Jaja, till hårmodell nu då.. När vi var på stan så hade vi gått och fikat och bara gått runt.. Sen hux flux gick vi in till Carlings och såg en lapp om att Modeller sökes, både för dom som har tatueringar och hårmodeller, så vi snappade upp hårmodell! Tog numret och adressen, gick till frisör salongen på en gång och stog utanför och viljade lite fram och tillbaka. Hårsalongen såg så himla fin och dyr ut så vågade knappt gå in. Men vi gick in och jag frågade om dom hade plats kvar för att vara hårmodell, och det hade dom. Faktiskt så var vi tre dom första som hade kommit in, och lapparna hade sattes ut idag, så bra att vi var först! Ska bli grymt kul att gå manikäng som hårmodell. Dom ska styla håret på oss. Kanske färga och klippa lite om det behövs, och göra snygg håruppsättning. Ska även bli sminkade, ha på oss skor från min älsklings butik
BIANCO, och Carlings ska sponsra med kläder!  Det är i örebro, så åk in och kolla på Carlings på lappen för att veta mer!

Jag är grymt taggad iaf, ska bli så himla kul!!
Hoppas jag får sommarjobb också, så skulle allting kännas hur bra som heslt!


Hårmodell, bild från google

♦♦♦


06.05.09

Hejsan.
Idag är en regning och tråkig dag, men det behövs lite regn efter all sol faktiskt, så himla torrt på marken och gräset annars, bara det blir sol snart!!

Har haft engelska för ett tag sen, gjorde klart två skriv uppgifter, men en var för kort så den får jag göra om.
Nyss har jag och nea varit och ätit, det var fiskpannet m. potatis och rhode island sås den här gången, men det var gott och vi satt i matsalen i typ 30 min, första gången vi har suttit så länge tror jag haha.

Nu sitter vi i grupprummet igen, väntar på att börja nästa lektion..
Ska väl göra lite mer på Kinesiska uppsatsen så är jag helt säker att jag får godkänd på den. Lägga in lite bilder och lite mer fakta så blir det säkert skit bra!

ha en bra dag allihoppa.
Förresten så är det sjukt kul att fler har börjat läsa min blogg nu, fler och fler, fortsätt med det och tipsa andra om den, skulle va ännu roligare!

♦♦♦

natti

Nu har jag kollat på The menthalist, hels kitchen och massa strunt kul på MTV!
Och nu ska jag göra mig iordning för att dyka ner i kudden ja!

Sov gott.

♦♦♦

större saker

Var precis ute med Flisan, gick mot söderhavet idag också, så himla skönt att gå där. Kunna släppa henne lös och bara gå. Idag ville hon inte ha småpinnar som jag brukar kasta åt henne, nej. Utan hon kommer springandes efter mig med en stor pinne, eller ett litet träd!
Och jag springer jag med när jag ser att hon kommer efter mig med den där gigantiska pinnen, för det är inte skönt att få en sån i knäväcken, det har allt hänt förut och då föll jag pladask på marken haha!




♦♦♦

Skönt att sova

Kom hem vid kvart i 4 med bussen ju, och sen la jag mig i soffan och kollade på Disney channel, och sen så bara kunde jag inte hålla upp ögonen längre, så jag slocknade på mindre än 10 min!
Sov fram till halv 7 ungefär, längre än jag trodde. Då Flisan väckte mig av att hon hoppa upp i soffan på mig, dumma hund haha!
Men vi skulle ändå äta då, mamma hade lagat kycklingbröst och råstekt potatis till, det var jättegott!

Det har inte blivit speciellt mycket pluggande nu eftersom jag somnade men får väl köra hårt imorgon istället. Nu gör jag det absolut dummaste, som jag brukar göra när det gäler plugg, det är att skjuta upp. Och på så sätt brukar jag aldrig få saker gjort och faila på proven istället.
Nej men imorgon ska jag plugga, påminn mig?! haha.

♦♦♦

äntligen hem

Sådär, klappat och klart! Nu är alla tre uppsatser klara, har precis gjort klart kinesiskan, och det gick super bra. Hoppas Ted blir nöjd över mitt arbete bara!

Nu ska jag äntligen hem, plugga ännu mer och sen äta för jag hungrar ihjäl snart, sen kolla på tv, slappa och sova..
Om jag hinner slappa pga av plugg vill säga.
Nu ska jag rusa till bussen.

♦♦♦

PRO * 1M

Yes, nu har jag över 1M på poker! Alltså över 1 miljon.
Känns hur bra som helst så nu kan jag vara med och spela på lite större bord, skitkul ju, och jag som började tröttna nästan men nu är jag som ännu mer besatt när jag har så himla mycket!

Har slutat för dagen nu iaf, sista vi hade var redovisning av det där med Ikea, jag satte mig i  klassrummet men sen vart jag hur nervös som helst när en efter en började redovisa, så jag lämnade arbetet på bordet och gick därifrån...
Sen när lektionen var slut så kom alla tre lärarna till grupprummet och frågade varför jag gick och blablabla.. Så redovisade jag här inne i grupprummet istället. Och bara det var jättejobbigt, vart helt kokhet och hela facet blev säkert som en röd brinnande tomat, usch nu vill jag bara lägga mig under täcket och gråta!

Ska smsa mamma och kolla om hon kan hämta mig, annars får jag vänta på bussen som går halv 4, för jag vill inte gå från vägen idag för det är kallt och regnar, bättre anledningar än att jag inte orkar haha.
Men hinner göra klart arbetet till kinesiskan om jag väntar på bussen ändå så tjänar på det på en sak ändå!

♦♦♦

05.05.09

godmorgon!
Vaknade 7 idag, kollade ut och såg att det regnade, hur tråkiigt som helst. Ville nästan sjukskriva mig och ligga kvar i den varma sängen och bara sova! Men gick upp och åt frukost och sen iväg till skolan, med buss idag.
Har precis haft kinesiska i 2 timmar, har jobbat på uppsatsen som ska vara klart i dag och håller på att skriva den i powerpoint nu, är snart klar med den också. Sen är det en sak till som jag ska göra klart, om Ikea då.
Att jämföra två nätbutiker gjorde jag hemma igår, valde Bianco.com & Nelly.com.

Snart har vi näthandel och då ska vi redovisa -att jämföra två nätbutiker-
det kommer inte att gå nåt bra alls, som vanligt då. Usch vad jag hatar att redovisa!!!

Ska jobba vidare nu,
hörs sen!

♦♦♦

flisan

Kom precis in från en promenad med Flisan. Vi gick mot ett ställe som heter söderhavet, det är en lång stig med åkrar och tomma gräsplättar på sidan av. Himla fint när det är soligt ute.
Tog några bilder ändå som jag tänkte lägga upp...




Även om Flisan är en riktig bråkstake ibland så älskar jag henne enormt!

Jag har inte berättat om olyckan som hände när hon var liten liten valp...
Det var iaf så att en solig, varm morgon så hade Flisan lagt sig bakom framhjulet på våran minibuss vi hade då, och hon var ju så liten så man såg henne inte där underbilen i skuggan.. Och så skulle Åke flytta på mini bussen, så han backade och så kände han att han körde över ett gupp, och då var det lilla Flisan som han hade kört över...
Flisans skrik när Åke körde över henne väckte mig den morgonen, det var så högt så det måste ha hörst flera km!
Åke hade känt att han körde över flisan, och stog då med framdäcket på Flisans bröstkorg, och då var han ju tvungen att köra fram igen så hon skulle komma loss.

Jag vaknade av skriket, sprang ner och såg alla vara helt uppskakade, och Flisan som knappt kunde gå. Åke och mamma tog med Flisan och körde henne till veterinären i Strömsholm.
Dom kom tillbaka på kvällen efter många timmar av oro och undran av oss.. Då när dom kom hem sprang jag fram till mamma och det första jag frågade var -"Kommer flisan att dö??!?!?!?!?!!", då svarade mamma, "kanske, jag tror det"..
Jag och mikaela gick kramandes och gråtandes tillbaka in i huset.. och jag tror inte jag sov en blund den natten!

Veterinären ville ha kvar Flisan över natten under observation, och nästa dag åkte mamma och åke tillbaka till strömsholm. Och Flisan mådde bra och hade överlevt natten. När mamma och åke hade lämnat henne där dagen innan så trodde inte veterinären att flisan skulle överleva natten ens en gång, dom sa att hon hade knappt 17% chans att överleva... Och det gjorde hon!!
Flisan är en mirakel hund, och man måste tro på mirakel ananrs kan dom ju aldrig slå in.
Flisan mår jättebra idag, hon har lite av höftproblem, men det är hur vanligt som helst för en schäfer!

Jag älskar min Flisan!!

♦♦♦

inviga uteserveringen

Efter skolan idag så kom carro in till vårat grupprum och fråga om vi skulle med och käka mjukglass, och så gärna det!
Vi gick till Sveas och såg att det fanns banana-split, så jag & carro delade på en och Jessica och emma delade på en dom också. Så gick vi ut och satte oss i solen/blåsten och käka, enligt carro så mååste man inviga uteserveringen även om det är istappar ute, haha så det gjorde vi och så farligt var det inte, däremot härligt, att äntligen kunna sitta utomhus och äta glass, äkta sommarkänlsa även om det blåste!


Carro & jessica. emma fick tyvär inte plats!
Jag och carro valde vanlij, choklad och jordgubb på kulora och karamell strössel och hasselnöts choklad sås. HUUUR gott som helst säger jag bara! (och såklart banan då)

Efter att vi hade fått i oss glassen så gick vi iväg till Tant brun, en brabra solstation i Kumla.
Jag solade i 10 min och bara det vart huur varmt som helst, och medan emma och jessica solade i 16 min. Oj jag skulle dö!
Men fick lite färg iaf, ska sola mer innan sommarn börjar på riktigt. Då har man ju grunden iaf och bara att fortsätta utomhus sen när det blir hett!

♦♦♦

dagens outfit

slänger in dagens outfit.

Det blev mjukis brallor (bekvämt i alla lägen)
Munk (mjukis) tröja, adidas
och sköna gympaskor bara. Nike*
svartvitt hårband som nästan inte syns på bilden.



♦♦♦

fiskpanett med remouladsås

Precis varit och ätit lunch.
Det var fisk med remouladsås med potatis, det var faktiskt jättegott!


bild från google


På idrotten fick vi välja mellan Innebandy eller pingis, inget av dom har fångat mitt intresse, så jag och nea gick till gymmet 1 timme istället. Gick först power walk på gå-maskinen och sen tränade jag bara armarna, måste få bättre arm muskler!

Nu är det engelska time!

♦♦♦

hjälp?

Har suttit länge nu och arbetat med ett arbete vi har i svenska och småföretagande tillsammans, ska skriva om ett företag och jag valde Ikea.
Jag har kommit så långt att framsidan är klar, också det om affärsidé och ägare.

Men några frågor vi måste ha med är:
IKEAS VERKSAMHET
HUR MÅNGA ANSTÄLLA DE HAR
VILKA ÄR DERAS KUNDER
VILKA PLANER HAR DE FÖR FRAMTIDEN

så om någon vet någonting om det här så får ni jättegärna kommentera och hjälpa mig lite, för jag hittar det varken på google eller wikipedia. Och det är en av de sakerna som ska vara klart tills imorn.

Kom på att jag har två prov att göra den här veckan, först administration kapitel 1 & 2, och sen göra provet i Antiken, det ser ut att bli en pluggvecka den här veckan, men ska nog hinna med att skriva ändå!

Ska alldeles strax gå till idrotten som börjar halv. Har jag sagt någon gång att jag vill vara stenrik?
bara kunna shoppa utan att tänka på att man behöver spara pengar till räkningar och andra saker! Det suger ganska mycket, men vem har sagt att livet är lätt?

Ha en bra dag så länge.

♦♦♦

04.05.09

God morgon!
Mamma väckte mig 7 imorse, lite sent men jag hann klä på mig, äta frukost, och göra mig iordning utan att stressa.
Till frukost blev det en smaskig äggmacka och ett stort glas Mulitvitamin juice, och en ipreen till det.
Åkte moppe till skolan idag för jag skulle hinna springa upp till grupprummet och hämta böcker och sen hinna gå en bit till lektionen, så det gjorde jag och jag knallade iväg den långa biten till lektionen, men så var inte en kotte där inne. Så jag knallade tillbaka till grupprummet där backe satt, och så sa hon att vi skulle vara i grupprummen och arbeta idag, haah men ja det var en fin morgonpromenad ändå.

jaja, nu ska jag jobba så jag svettas, vi har tre arbeten som ska vara klara och lämnas in imorgon!

♦♦♦


pyjamas


Mina mysiga pyjamas byxor, köpta på BikBok för nåt år sen, så tror dom inte finns kvar, tyvär!


Mönstret på byxorna !


Målade mina tånaglar igår, eller om det var i förrgår, men tyckte det blev sött. naglarna i samma färg =)

Anledningen till att min säng är obäddad är att jag tvingade mamma att riva upp alla sängkläder idag!
Det var så att jag kom hem, skulle bädda sängen lite fort (som jag inte har sovit i på några dagar), ja och så ser jag en jättestor spindel krypa i MIN säng, i MINA sängkläder, och försvann. Så jag skrek på mamma samtidigt som jag nästan börja gråta och var nära på att kollapsa, så fick hon leta rätt på den jäkeln!
Fattar inte hur spindlar kan vara så äckliga, USCH!!!
Bara för det så kryper och kliar det på hela kroppen nu, blää!

Ska sätta mig i soffan och kolla tv nu,.
hörs imorgon gott folk!

♦♦♦

söndags mys med mamma

Hej hopp.
Kom hem för ett tag sen. Edvard fick åkte från kumla idag ist för hallsberg där han brukar åka ifrån. För ingen kunde skjutsa honom till hallsberg. Men det vart lättare för mig så jag fäljde med till station och sen hem till edvard igen, tog moppen och åkte hem. Annars brukar jag åka med till hallsberg, sen tillbaka för att jag har moppen där haha.

Hemma hos edvard så hade Laura bakat kladd kaka, oj vad det satt fint hehe, ibland måste man ju få mulla i sig gotte saker!
Sitter hemma nu, emanuel ligger i sin säng och kollar på film, mamma gick precis ut med Flisan, och sen ska hon och jag kolla på söndagsfilmen! Tänkte kolla på Never been kissed på trean men båda vi har sett den så många gånger, så vi ska kolla på van veeteren på kanal 4 istället, den är bra enligt mamma.

Vill ni kolla vad det är på tv ikväll, gå in 
HÄR.

Nu ska jag tvätta ansiktet, få bort allt fult där, dvs finnar som har kommit tillbaka! Så jag ska då inte använda smink på ett bra tag, bra för huden att få andas lite! Inte för att det är mycket nu men det är inte kul med mindre heller, nej.
Hoppa i pyjamasen ska jag också göra!

♦♦♦

sliten

Sitter nui hos syster Mikaela, kom precis hit.
Efter jag hade lämnat emanuel på kalaset förut så satte jag på en film i väntan på att älsklingen skulle komma!
Kollade på Raise your voice, den är sjukt bra, och sorglig. Så jag fällde några tårar där jag satt i soffan!
Vid halv 3 kom älskling, vi kollade klart på filmen och sen tog vi en promenad med Flisan och som vanligt var hon hur busig som heelst!

Edvard åkte hem och skulle städa för ett tag sen och jag cyklade och hämtade emanuel halv 5, sen följde jag som sagt med Mikaela hem.
Ska bara vara här ett tag och sen ska jag ta moppen och åka vidare till älskling och vara med hohon tills han åker tillbaka till flen ikväll kl, 20.05..

På tal om annat så är jag hur seg som helst idag, ändå så har jag inte festat den här helgen, var ju till och med nykter på valborg, tror inte jag har nämt det är, men jag var helt nykter med elin hela kvällen, hjälpte soc och polisen att ta fast föör fulla ungdomar, så vi fick skjuts hem av världens underbaraste Anna och Sofie, som jobbar med narkotika och ungdomar. =)

En liten bild på mig nu, och som jag sa så är jag riktigt sliten och trött! och har inte orkat fixa mig lite ens en gång =P


♦♦♦

03.05.09

Sov hos edvard inatt igen. var ute en stund igår kväll och träffade johan och rasmus, men sen gick vi in och stannade in för edvard mådde dåligt, jävla pollen som ska finnas!!
Vi kollade på film, men jag tror jag somnade på 5 minuter kanske, var lite tröttare än jag trodde. Vaknade inatt också av att edvard låg och pressade in mig mot väggen, så kröp ner lite o bad han flytta ut, men nej då fick jag en snyting ist, Rakt på näsan haha. Men han bara snarkade vidare han.

Zolle väckte oss idag rnt 11, vi gick ut en stund, sen in och åt frukost. Det var nybakta scones. SÅÅ himla gott så det är inte sant! Det bästa som finns att äta på morgonen, nybakta och vaarma, mumms!

Kom hem runt kvart över 12, hjälpte mamma att bära in massor av krukor och sånt i bilen. Som hon ska köra ner till hennes kompis, vi ska få låna hennes förråd för vårat nya vi kommer få är inte speciellt stort.
Det är jääkligt skönt att vi har hittat en lägenhet nu iaf, som vi har tackat ja till och ska flytta in sista veckan i juni =D

Nu ska jag hjälpa emanuel att göra honom iordning, han ska på kalas hos en klasskopmis, som börjar 2.
vi hörs senare!



♦♦♦

oj vad kul!

Nu har jag precis kommit tillbaka från hällabrottet. Satans gubbar vad kul det var att rida, har verkligen saknat känslan av att sitta uppe på hästryggen och bara va, gallopera och trava gjorde jag också, det gick bra fastän jag är lite ringrostig. Hästen jag red på heter Julius, men ja kallar han för jullebulle då. Han var riktigt seg att gå med, gick som en snigel, och han fatta inte galopp direkt heller, han gallopera en stund, men nej sen tyckte han det var bättre att trava lååååångsamt.

Menmen, det var riktigt kul iaf, ska säkert dit någon mer gång =)
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen vara med edvard, hoppas jag. Kanske bil mässan ikväll. får se!

Ha det gott så länge!

♦♦♦

rida nu då

Hejsan.
Berättar lite snabbt om gårdagen bara, var med vickie, syrran och elin.
Sen gick vi in till torget och käkade lite snabbmat på sibylla, sen skulle vi hitta ett mysigt ställe att dricka lite på.
Men nej så blev det inte, utan mikaela (syrran) ringde sin kompis sääv och bad han hämta upp oss med bilen, han  fick körkort i förrgår, grattis till han!
Så han hämtade oss i kumla, och vi åkte till bil - mässan i örebro, det var hur coolt som helst, massa snygga stylade och trimmade bilar!
Sen skulle vi till ett "hemligt ställe" och där blev det street-race,, hur COOLT som helst jag lovar!! =D

Sen var vi i kumlaby och sen blev det att jag sov hos edvard =)

Idag vaknade jag och edvard runt 10, då han gick och städade medans jag låg och sov. Vi halv 2 åkte han med johan till nora. Då gick jag till mamma och syrran som var i kumlahallen med emanuel och hans kompis och badade, satt där ett tag, fikade. Det var också danstävling i kumla hallen, idrottssalen, jag ville gå och kolla men det kostade 50kr, lite onödigt att betala om man bara ska kolla en stund. Men det var iaf massor med dansare som hade fina snygga kläder på sig, så mycket fick jag se haha.
Efter det cyklade jag med mikaela hem, eller rättare sagt så skjutsade hon mig. Sen gick hon och jag ut med Flisan i ungefär 40 min, sen har vi precis ätit köttfärssås och spaghetti, kunde inte äta mycket alls idag för mådde så illa. menmen.

Så jag har nu varit i garaget och rotat fram ett par gamla rid byxor, för jag ska med vickie och rida, hon har nämligen sin häst här nu! =)
Och i stallet där hon har sin häst så finns även en liten shettis/ponny, som jag kanske ska rida på, eller så rider jag på vickies häst, pirre.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, kanske bil-mässan igen, förhoppningsvid

RSS 2.0