äntligen!

god morgon.
Inatt sov jag hos syrran. Så har precis vaknat och ätit frukost, sitter och kollar på TV nu =)
Har precis kollat klart på Den vita masajen, började kolla igår men hann inte se klart för både jag och mikaela somnade, Men den är i vilket fall som helst jätte bra! SE DEN!
Den är hemsk, fin, sorglig, bra, ja den är bra bra!

Har inte kunnat skriva på länge, jag vet att jag är dålig. Men har inte haft något internet hemma och har stått i cafét nästan hela veckan så har inte kunnat skriva i skolan heller. Lite tråkigt men så är det. Nu är jag igång för en dag iaf. Bara för att syrran har Internet.

Ska klä på mig nu tänkte jag. sen ska jag hem och ta ut lille flisan.

♦♦♦

hjärta min säng!

Sitter i vardagsrummet med mamma och alexandra och kollar på Mumien på kanal 6, den ska visst verka vara läskig men här sitter vi och skrattar åt hur kul det ser ut!
Ingen film jag rekommenderar precis.

Ska snart lägga mig och sova och oj vad skönt det ska bli. Att sova i min egen säng, ensam, kunna breda ut mig hur mycket jag vill, vilket jag brukar göra när jag sover, verkligen lägga mig tvärs över hela sängen! Men de är ju så skönt att göra så eller vad säger ni!?
Jag har ju sovit hos edvard hela förra helgen, och från måndags tills idag, men nu så äntligen hemma!

Egentligen skulle jag ha sovmorgon imorgon för vi har ingen musik, men jag ska nämligen stå i cafeét så börjar klockan 8... Ska åka buss till skolan imorn, inte moppe. Får se om jag får åka med bussen ens en gång. För märkte idag att mitt busskort inte fungerar. Jag och nea skulle in till stan på lunch rasten, då funkade det inte, och inte hem och inte på bussen heller.. hur skumt som helst och jag fattar inte varför heller.. Får väl fråga nån imorgon om jag får ett nytt. Borde få ett gratis eftersom det inte är självvållande skador, eller vad man säger haha.
Kommer inte skriva imorgon på hela dagen eftersom jag inte har datorn med mig, kanske på kvällen om jag kommer hem, men har en känsla av att jag kommer sova hos honom =)

God natt då folk!

♦♦♦

farliga korvar

hejsan hoppsan! (kerstin)
Vaknade upp hos edvard idag också, han skulle åka iväg samtidigt som jag gick till skolan så vi gick upp samtidigt.
Hade administration första lektionen och alla skulle redovisa ett arbete vi har gjort, enskilt.
Men jag är inte klar med mitt så skulle redovisa imorgon istället, sista chansen att göra det.
Men imorgon ska jag stå i cafeét med nea, så slipper det imorgon också, stoor lättnad!
Efter skolan gick jag till stöd grejset, och gjorde klart hela antiken häftet, så nu är det bara att plugga på det så ska jag göra antiken provet så fort som möjligt, har även 2 prov till att plugga på, som jag ska göra om 2 veckor, i administration.
Idag hade vi prov i matte, på tal om prov alltså. Känns som att det gick bra men det brukar det göra, och sen visa sig att det inte gick bra alls.. men får se.

Efter skolan åkte jag hem och nea följde med, vi bytte om och sen åkte vi direkt till dansen. Har bestämt placeringar till varenda kotte idag, alla har 3 placeringar så det är lite svårt att hålla reda på vart man ska stå, och när man ska flytta sig.
Jag kommer iaf inte stå längst fram, skönt det!
Nu är jag hemma och ska snart äta också. Har precis varit ute och sopat hela garageuppfarten,(så nu har jag ännu mer ont i ryggen), det var massor med grus. Och soppilen kommer snart så lika bra att få bort allt grus.
Ska snart äta, det blir makaroner och farliga korvar! hahaha.



♦♦♦


äntligen slut!

Äntligen är den här dagen slut, den har varit hur seg som helst ju och jag är så himla trött!!!
Ska hem till edvard nu och hämta moppen, kan hända att jag stannar där ett tag, man vet ju aldrig.
Men ska iaf hem och äta !

♦♦♦

Klimathjältar

Sov hos älsklingen inatt, vi kollade på Die hard när jag kom till han, runt halv 9, den med bruce willis, den var grymt bra faktiskt, se den! Till det åt vi chips & dipp med coca cola.
Sen vart klockan runt 11, så vi gick upp och gjorde oss iordning för att sova, och somnade till filmen Money train, har sett den förut men den är också bra.

Till idag nu då, Idag har vi nån slags klimatdag ja, som jag skrev igår också. Började 8.30 så det räckte med att jag gick upp kvart i 8, hur skönt som helst att sova lite längre!
Dagen har iaf varit tråkig med intressant. Det enda vi har gjort är att ställa oss själva en klimatfråga, diskutera i grupp/grupper om klimat, vad man borde göra för att minska onödiga gaser och rädda klimatet typ.
Slutar dagen kl,15.00, då ska jag hem och äta för jag är jätte jätte hungrig nu, det var ingen god skol mat idag heller...

Senare ikväll ska jag vara med edvard! Önskar han allt lycka till idag, och imorgon och på torsdag.
Min älskling, det kommer att gå bra, jag känner det på mig, du kommer att bli bra, du är ju bäst så du klarar dig från det där sen. Inget kommer eller får hända.
då dör jag.


♦♦♦


jag älskar solen!

Åh jäklar vad skönt väder det är ute nu!
När vi hade slutat åkte jag, nea och backe in till örebro, mötte emma där som hade åkt in tidigare tíll tandläkaren.
Vi gick bara runt lite sådär, in på H&M, sen mötte vi neas pappa så hon fick pengar och sen till Mcdonalds och åt lite grann, himla länge sen jag åt där faktiskt.
Sen åkte nea hem med sin pappa, så jag, backe och emma tog tåget tillbaka till kumla, gick till skolan, satte oss i grupprummet och svettades ihjäl nästan, det vart jättevarmt efter att ha gått från tåget och upp för trapporna, woh!
Men det är så himla skönt ute nu så det är inte sant, aldrig ska man klaga på solen eller värmen.

Tog iaf bussen hem 18.15, jättejobbigt var det att gå från busshållplatsen hem, speciellt med dator väskan, som jag förresten blev tvungen att väga och den väger nästan 4 kg!!
Okej det låter inte mycket men går man med den på axeln i ca 20 min, då är den jäkligt tung. "ursäktar mitt språk" haha.

Nu är min älskling hemma också, han skulle iväg och snacka med någon men ska åka till honom snart =)
får ju passa på att va med han nu när han är hemma nästan hela veckan! =D

Här kommer dagens iaf;

Nea fick vara med också!


har tagit en annan liknande bild och lagt upp förut, men i det fönstret ser det så himla sommrigt ut! =D

Hörsimrgon, för kommer antagligen inte skriva hos edvard, internet där funkar inte. Men ha en bra kväll ändå!

♦♦♦

svenska

Det var kul på idrotten faktiskt, vi "lekte" mus-boll, skulle typ bygga upp mur och vara två lag, sen träffa alla i andra laget med bollar så dom åkte i fängelse, haha ja det var kul. Sen gick vi och åt och det var potatis m. fiskpanett. Det fanns en liten liten bit fisk kvar till mig så fick vänta typ en kvart på att nytt skulle komma, så nu mår jag jätte illa istället, det är surt!
har precis haft engelska, gick igenom klimat och sånt, vi ska ha det på hel-dag imorgon. Börjar 8.30 och slutar 15.00, ska hålla på med klimat-ändringar och sånt skit hela dagen, hur kul låter inte det?!

har svenska nu iaf, ska fortsätta med det dära fördjupningsarbetet..
Slutar om ungefär 40 min.

♦♦♦

allt i allo och förlåt! :$

Hejsan, veet att jag är jätte dålig på skriva. Men varje gång jag sätter mig vid datorn så är pokersidan uppe, så jag bara råkar hoppa in vid ett bord och börjar spela, och då är jag fast. Men om ett tag eller några veckor kanske jag har tröttnat på poker,  man vet aldrig.
jag ber om ursäkt iallafall.

Under tiden som jag inte har skrivit har det inte hänt speciellt mycket ändå så det är inget specieltl ni har missat haha.
Igår åkte edvard hem, men han kommer tillbaka idag klockan 17.00 ungefär, eller hans tåg går då.
han kommer hem för att han har rättegång tisdag, onsdag och torsdag, och då är det om allting.
Är faktiskt orolig hur det kommer gå, men tror det kommer gå bra, ingenting att oroa sig för egentligen.

Sitter nu i skolan iaf, har haft småföretagande / svenska. Det är ett arbete vi ska göra i båda ämnena tillsammans, typ ett fördjupningsarbete. Välja ett företag, skriva om affärsidé och ägare, sen får vi välja själva vad man själv vill ha med inom handel och sånt. Jag valde iaf Ikea, och kunde inte låta bli att läsa om det också när jag ändå kom in på massa grejer om Ingvar, Ikeas ägare, han är ju den rikaste mannen i världen med över 400 miljarder kr.
*tänk att ha han som pappa* haha, nejdå skojar bara.
Men vem skulle tacka nej till en rik farsa egentligen? men det är ju mest dröm tänkande bara haha.
Nu ska vi gå till idrotten som börjar om 20 min, hörs sen, promise (Y).

♦♦♦

15.04.09

godmorgon.
Försov mig en timma imorse, men här är jag i skolan i tid ändå!
Tänkte faktiskt åka buss ist för moppe för att spara bensin, har ju inte råd att tanka... men så hittade jag inte skorna som jag ville ha, så var tvungen att leta efter dom. Så missade jag bussen pga skorna så fick åka moppe ändå.
Och måste bara säga, att åka moppe i högklackat, det ser ju inte supersnyggt ut, och det känns konstigt haha.
Hade klassråd nu första lektionen och nu har vi försäljning och service, ska planera vad vi behöver till de -omvända reklamfilmerna- vi ska göra.
När filmerna är klara kommer de lägga upp på YouTube och jag kommer även visa dom här, ska bli kul att göra!

♦♦♦

stan nästa

Har smsat lite med neas lilla syster ett tag nu, som är i örebro och väntar på att nea ska komma med tåget och hämta upp henne, men neas tåg var för senat och har inga pengar på mobilen så hon bad mig att skriva till hennes lillasyster att hon ska gå till tågstation, men så hittar inte hon dit och det går ju inte att förklara för någon som typ aldrig har varit i örebro.. Jo det går men svårt på sms.
Så nu är nea framme i hallsberg och ska ta tåget därifrån tiill örebro och jag ta tåget från kumla till örebro...
ELLER INTE! fan kom på nu att jag inte har något busskort med mej.. jäklar.

aja får väl försöka lösa det då.
♦♦♦

14.04.09

God morgon!
Idag började skolan igen, himla tråkigt tycker jag!
Det var så skönt med påsklov så det är inte sant! Igår åkte edvard tillbaka igen.. Usch vad jobbigt det kändes, för han var hemma hela påsklovet, i 12 dagar, så det kändes som om han aldrig satt inne. att han hade kommit ut igen men så åkte han tillbaka igår, men kommer på fredag igen så hoppas att det går fort, dom här dagarna!
SItter och spelar poker nu iaf, vi har rast, Jag har blivit PRO 100K nu, 115000 har jag om inte mer snart ;)

Har precis haft kinesiska i 2 timmar också, och  nu börjar vi näthandel så skriver mer sen!

♦♦♦


Grattis Zoltan 41 år! =D

Edvard sov hos mig inatt, vi kollade först på en film -Elektra-, sen bara gjorde vi ingenting på mitt rum, bara pratade och sånt.
Sen vid 2 så ville edvard kolla på en annan film, men ist va det Sanningens ögonblick på tv, så det kollade vi på.
Fan alltså, jag skulle aldrig vilja vara med i ett sånt program och aldrig låta edvard vara med där heller, aldrig i livet! haha.
Men så iaf somnade jag i soffan och edvard skulle väcka mig när han ville gå in och lägga sig och sova, men så vaknade jag till vid halv 6 och då låg edvard och snarkade haha, så jag fick väcka honom så gick vi in till mitt rum, och oj jag måste ha somnat på en gång! var så himla trött!
Vid halv 11 ringde zoltan, edvards pappa och sa att edvard måste hem för att fixa någons bil, och eftersom att edvard inte hade med sin moppe igår kväll så blev jag tvungen att gå upp och skjutsa hem honom.. Och nu kom jag precis därifrån, ska bara duscha och fräscha upp mig lite sen ska jag åka tillbaka =)

Idag är det också Zoltans födelsedag, hela 41 år fyller han!
Kom ihåg förra året när han fyllde 40, och hade 40 års fest, jäklar vad mycket folk det var, och alla var ungrare!
Inte visste jag att det fanns så många ungrare i kumla..
Men nu måste jag hoppa in i duschen och skynda mig tillbaka, ska köpa en liten present till Zolle också =)


Haha så där ser zoltan inte riktigt ut, men nästan ^^
neejdå jag skoja!!

♦♦♦

bilder !


Älskade Flisan, som älskar att ligga sådär ihopp tryckt! =)


En tröja som jag nyligen har köpt, från La Boom.



Vickie & Jag från i lördags när vi grillade, det var massa mer folk och jag tog massvis med mer kort
men alla kort är suddiga och för många.



Älsklingen i förrgår, han somna verkligen hela tiden och det gick inte att väcka honom heller haha.<3




Letade i en säck med maskerad kläder efter nåt emanuel kunde ha på sig för att föreställa en påskhare..
Men hittade istället massa gamla kläder som han bara var tvungen att testa, och kolla vad söt!
såå, ett troll...


Eller ett hjärta? ^^
JAg tycker han var så söt så

♦♦♦

YES!

Jaaaa, jag slippte åka med till sthlm =D
... därför att jag ifrågasatte varför jag var tvungen att följa med när alexandra fick stanna hemma.. då sa mamma bara att hon tyckte att jag skulle följa med, så då satte jag mig i bilen, skitsur. Då gav mamma mig husnyckeln och sa: "Stanna hemma då, jag vill inte ha en tjurig unge i bilen.. och banne dig om du gör något dumt nu, visa att jag kan lita på dig"!

Såå, alltså så funkar det att vara sur ibland, och jag ska verkligen sköta mig, jag vet att jag kan =) GO CARRO!
Nu sitter jag i soffan och kollar på vänner, fast det är reklam just nu. Men väntar iaf på att edvard ska komma hem och då ska han ringa mig sen skulle vi åka och grilla! Bara för att han älskar att grilla utomhus och jag älskar att vara med honom, så det löser sig ju, även om jag inte tycker om att grilla speciellt mycket så får jag ändå göra nåt jag älskar.

Tänkte lägga upp lite bilder jag har tagit för ganska länge sen men som jag har glömt att ladda upp på datorn, men har gjort det idag för jag hade inget att göra, så dom kommer när jag orkar sätta mig vid stationära datorn, det är så dåligt för det går inte att använda USB på min bärbara dator.. så måste ladda upp alla bilder till den stationära datorn och jag orkar knappt aldrig sitta där.. Men men dom kommer iaf, det var bara det jag ville säga haha.

Åh, nu börjar vänner igen, bilderna kommer sen!! =D

♦♦♦

packat o klart till sthlm

jaha, igår vid 7 åkte jag till elin, och vi gjorde oss iordning. Sen vid halv 9 kom karina och hämtade oss i en as snygg raggarbil, och jävlar vilket drag det var! Så hon skjutsade in mig, elin och laura till örebro till virginska festen, tog nån raggar runda på stan också, det var en så härlig känsla iaf!
Festen var kul den med, i början var det typ inga folk alls med sen ramla det in fler och fler, över hälften av alla var ju packade, men inte vi inte, vi va så nyktra man kan bli!. man kan faktiskt ha kul utan alkohol också!
Kom hem vid 20 i 3 imorse, sen gick jag upp vid 9.. snacka om att jag är trött!
Åkte iaf hem till edvard, då satt han och fixade moppen *suuck*, så jag sa att jag går upp på hans rum och vilar så länge och att han skulle komma upp så fort han är klar så jag hinner vara med honom, det skulle då ta runt 20 min.. men där låg jag och vaknade självmant halv 1, nej ingen edvard, då hade jag legat där uppe i över en timme..
Så inte mycket jag hann vara med honom för han kom ju aldrig upp!!!

men men, blev tvungen att åka hem på en gång, för kl, 13 skulle vi åka till stockholm.. NU alltså haha.
jaja, nån får väl hämta mig när vi ska åka, eller så glömmer dom kanske mig, det skulle va skönt, JAG VILL INTE ÅKA TILL STOCKHOLM!!
ska iaf fira påsk med mormor och alla om jag inte har sagt det redan, hur tråkigt som helst. kanske hälsar på pappa och drar in till stan också.
men hör av er för jag kommer ha fett tråkigt hela helgen!!
Nehe dom glömde mig inte... fan
Ska åka nu, vi hörs på måndag. Kan inte skriva i sthlm för mormor o morfar har då inget internet, inte ens en dator faktiskt. Kanske går över till kusinerna men tror inte det.
Ha en bra helg det kommer inte jag ha :(... kommer typ VANTRIVAS!
rädda mig någon!!   (på en vit stor häst skulle uppskattas, skulle va mer hjältligt då liksom.)
snälla.

Hejdå nu då haha.

♦♦♦

glad påsk

Vaknade av att edvard låg och snarkade mig i örat, se ringde telefonen, det var edvards pappa som sa att han måste hem på en gång, så han åkte.
Nu har jag precis ätit frukost, det blev macka med ägg på och mutlivitamin juice, hur gott som helst!
Nu ska jag börja ta fram kläder och sånt för att klä ut emanuel till en någorlunda fin påskgubbe, det är nämligen påsk äggs utdelning på maxi för dom barn som är utklädda.
Senare klockan 3 så kommer edvards familj hit, inkls hans farmor och farfar som bara snackar ungerska, och så ska vi bjuda dom på påskmiddag, ska bli kul att äntligen göra nånting för dom. Det blir ju inte direkt nån jätte stor middag utan nåt litet fast som ändå räcker till alla, dom är ju trots allt 9 pers och alla äter mycket! Mamma har iaf stått i köket och bakat både bröd och kakor medan jag har suttit och rullat hur  många kött bullar som helst!
Så blir det väl den vanliga påskmaten, ägg med kaviar, räkor, potatis, ägg, prinskorv och köttbullar, och säkert mer ändå.

Nu är det dags att jag ska piggna till lite grann känner jag, är fortfarande hur seg som helst.
Åh jag måste bara berätta, en sån hemsk dröm jag hade inatt alltså!
Jag kom inte ihåg drömmen men det var nånting om att jag aldrig mer skulle få va med honom, jag skulle få vara utan honom och inte ens få se honom, så jag vaknade och det bara rann tårar! Så vaknade edvard också och kramade mig. Usch vad hemskt det vaar!!

jaja, ha iaf en GLAD PÅSK! =D



♦♦♦


kill me softly

sitter i soffan fortfarande och bara slöar... Edvard vägrar prata med mig för han är sur på mig... ovanligt va?
Jag är verkligen trött på att bråka hela tiden med honom nu, jag orkar inte mer!

Var ute med lilla Flisan förut, haha det hände en lite kul grej.. såhär:
Det var två småpojkar som gick en bit framför mig, den ena kollade bak på mig heeela tiden med jämna mellanrum.
Sen gick de två pojkarna åt jag åt olika håll, skönt tänkte jag, för det kändes skumt när han kolllade på mig sådär.
Sen så hörde jag nån skrika: "hallåå, tjejen. hörru tjejen!!"
Haha, så jag vände mig om och det var såklart pojken som skrek, så stog jag frågande och kollade på honom då han skriker; "DU ÄR SÖÖÖÖÖT!"

Haha, ja och så skrek han några gånger tills han inte såg mig längre, blev på lite bra humör iaf haha.
Nu måste jag åka faktiskt, ska till syrran och äta falukorv med makaroner =)
Vi hörs väl senare, kommer nog inte åka nånstans. för känner jag edvard rätt så kommer han inte att ringa :(

♦♦♦

05.04.09

klockan går, jag väntar på att edvard ska ringa så jag kan träffa honom, men han ringer aldrig...
Vaknade iaf vid 12, låg i sängen och bara drog mig ett tag och sen skjutsade jag hem Vickie.. Hon ska tillbaka till Karlstad idag, haha hennes påsklov börjar på onsdag,  fast hon åker till spanien på torsdag, usch vad jag är avensjuk! Jag vill också utomlands, där det är super varmt och bara äta glass och njuta av solen!
Jaja, hur som helst är det superskönt att veta om att det är söndag och det är bättre än det brukar.
I vanliga fall brukar det vara sista dagen att träffa edvard innan han åker tillbaka till flen, och jag brukar tänka att neej, det är skola imorgon vad jobbigt!

Men nej, Edvard åker inte tillbaka idag, han får vara hemma över hela påsklovet sån tur är! Och det är ingen skola imorgon heller, hur skönt som heelst ju!!

Ska ta en dusch  nu tänkte jag och sen göra mig lite iordning, ser ut som om jag har druckit alldeles för mycket och är bakis eller nåt.. Inte för att jag är det men.

♦♦♦

grill time

Hejsan, sitter nu hemma hos vickie.
Under dagen så har jag först tagit ner studsmattan, sen åkte jag till vickie och vi åkte vidare till maxi, köpe lite godis och energi dricka. Därefter åkte vi till en stor fotbolls plan, satt på läktaren och åt godis och bara stekte i solen, kunde tom sitta i linne så himla varmt och skönt var det!! Vi passade på att sola magen lite också.

Nu ska vi åka vidare hem till mig, fixa oss lite grann och sen ska vi möta massa andra och så ska vi grilla och ha det kul,
ni kan ju höra av er under kvällen om ni får tråkigt, bara att komma och göra oss andra sällskap.
Hoppas på att det är lika fint och skönt väder imorgon!

ha en underbar kväll!

♦♦♦

sälja studsmattan nurå! =(

Jäklar vad fint väder det är ute idag!!!
Vaknade med edvard vid min sida, så vid 1 åkte han hem då jag åt frukost och myste ensam framför tvn.
Emanuels kompis Paul.. Hans föräldrar ska köpa min studsmatta, dom skulle tydligen komma idag kl.15 och hämta den så måste gå och plocka ner den, min älskade studsmatta, jag har haft den sen jag gick i 5an och nu ska vi skiljas åt. Usch så sorgligt det kkänns, vad ska jag nu göra på sommaren när jag inte har en studsmatta?!?!

Igår vid 18.00 tog jag och edvard varsin moppe, åkte till ica och handlade korv och bröd och energidricka, sen hem till mig och hämtade ketchup och sen bar det av till hällabrottet för att grilla, det var himla mysigt faktiskt, och gott! Jag var så himla hungrig så jag hann äta 3st råa korvar innaan edvard ens hade fått upp elden haha.
Vid 8 åkte vi hem till mig, sen vid 11 ungefär åkte vi hem till glenn, där va laura och sofia, så vi satt där ett tag och sen 1 var vi hemma här igen, kollade på film; "The new guy", den är lite rolig faktiskt. Sen så somnade jag dårå..

Ska åka till Vickie sen och vara med henne hela dagen, ute i solen förhoppningsvis! Så ska skynda mig att plocka ihop studsmattan nu så jag kan åka!
Ha en super bra solig varm dag! =D



♦♦♦


två prov idag

Jaha, idag började jag 10 med musik. Idag åkte jag min kära moppe också! Den är inte speciellt fin men den går att köra iaf! Det är lite repor och så sen jag ramlade, och det tog ett bra tag att starta den imorse också eftersom att den har stått hela vintern, men nu funkar den prima =), mamma ställde på den imorse också.
Nu har jag precis haft ett prov, i branch och produkt, det gick väl sådär, bättre än första gången i alla fall.
Snart har vi matte och efter det Information och Layout, då jag också ska göra ett prov, fast i administration, ska göra prov på kapitel 1, får se hur det går...

Idag kommer älsklingen hem också, antagligen 14.50 som vanligt, samtidigt som jag slutar så han brukar alltid komma hit och hämta mig i grupprummet ^^
Ska plugga på lite till provet nu medans vi har rast.



♦♦♦

snart är dansen klar!

Hallå i stugan!
Idag slutade jag klockan 1, då jag gick med matte och hälsade på laura en sväng, Sen gick jag tillbaka till grupprummet och hämtade backe så gick vi på stödlektion till klockan 3. Hon gjorde prov och jag läste på ett prov som jag ska ha veckan efter påsklovet, det är prov i Antiken, fick IG på första provet jag gjorde för länge sen.
Klantig är jag också, jag har två prov imorgon, i branch & produkt kunskap och i Administration, jag tänkte hem och plugga, men vart stressigt efter stöd lektionen för jag skulle hinna med bussen som gick halv 4, + att jag pratade i telefon om annat, så jag glömde helt bort att ta med saker hem så att jag kan plugga, inte det smartaste, jag blir nästan arg på mig själv!!

laura åkte med mig hem iaf med halv 4 bussen, satt hemma hos mig ett tag och sen åkte vi till dansen som började halv 5. Det var hur kul som helst för vi fortsatte en bit på dansen så snart är den helt klar! =D
Det vi la till nu var rätt svårt att lära sig, och det går så himla fort! Det är många steg som ska gå på 8 + 8 takter, men lär man sig från början så går det ju. det var svårt att hänga med i början men nu sitter det och himla kul är det!!
Dansuppvisningen fick vi reda på att den är 9 maj, ungefära en månad kvar, ska bli himla kul att visa upp dansen för hur många som helst, och det kommer nog se riktigt häftigt ut när alla dansar i en grupp, annars på träningen är vi alltid i två grupper för att vi är så himla många! Så nu har jag något att se fram emot. Också att edvard kommer hem imorgon och ska vara hemma heela påsklovet!!
Jag ska även också kanske vara med i en "musikvideo", om det går som det ska vilket jag hoppas, skulle verkligen vara kul att vara med! =D
Nu ska jag nog skutta in i duschen, så vi hörs kanske sen då!

♦♦♦

beroende av poker!!

Hejsan alla!
Jag har inte skrivit på flera dagar nu. inte sen i lördags, det känns inte som jag faktiskt! =O
Jag brukade liksom blogga flera gången om dagen för nån vecka sen men det har bara inte blivit av, jag har haft viktigare saker för mig, inte speciellt viktiga men jag är beroende så svårt att gå ifrån, jag har spelat poker visa facebook hela dagarna nu i en vecka eller mer, det är himla kul fast nu har jag förlotat över 10 000 igår, men det tar jag igen idag! Jag ska försöka iaf!
Ni får komma och Joina mig på pokern, bara att gå in på min facebook och bli vän med mig, jag heter Carrolina Wessberg. Så kom igen nu det är riktigt kul jag lovar! =D

Okej, nog om poker, (for now)
Annars under dom här dagarna har jag inte gjort speciellt mycket annat än varit i skolan, spelat poker, varit hemma och slöat. Jag ska börja skriva oftare nu igen, kul va =)
Imorgon är sista skoldagen sen är det sommarloov!!! nee, jag skojade faktiskt det är påsklov bara, men skönt det också, och edvard är hemma hela påsklovet, så det blir skönt att han ska slippa åka tillbaka på söndagen som han brukar göra.

I tisdags hade vi redovisning också förresten, det gick inte bra alls, och vi var tvugna att göra det inför hela klassen.. Jag hade minst text av alla oss 4 att läsa, så jag trodde de skulle gå bra men sen när det väl var min tur så hade jag redan innan det börjat as garva, och så när jag skulle läsa så fick jag fram kanske en mening och sen började jag as garva igen så kunde inte läsa mer, då fick nea ta över mitt också... Men jag blir sån när jag är nervös och inte vågar, då börjar jag skratta och kan inte sluta.. Så  när vi var klara fick vi en massa dumma kommentarer också, då känns det ju genast mycket bättre!! Nu har vi administration och har precis fått reda på att vi ska välja ett ämne att argumentera om, och det ska vi redovisa snart också, ensam däremot!
Jag ska försöka prata med Ann-Britt, läraren, att jag inte kan och kanske kan få redovisa för bara henne eller en liten liten grupp!
Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag klarar verkligen inte av att stå och prata om en sak inför folk, speciellt inte klassen för efter får man bara dumma kommentarer, då blir det ju inte alls bättre till nästa gång man ska redovisa, och det skulle vara ännu hemskare om jag började gråta och sprang därifrån istället, då blir det pinsamt och jobbigt på samma gång, och då vill man bara sjunka under jorden och aldrig mer komma tillbaka, eller något liknande.
Nu ska jag iaf påbörja att göra presentationen på PowerPoint, det är ju bra att göra om jag skulle få redovisa för bara Ann-britt.
Så vi hörs senare idag, jag svär =)

♦♦♦

RSS 2.0