länk till nya bloggen

här hittar ni min nya blogg jag hädanefter kommer att finnas på;

http://carrolinaaa.devote.se/

:)


ny blogg

god morgon. har precis kommit från bar kunskapen, gick riktigt fort idag mot vad det brukar göra. fast varken Nea eller Backe var här så var lite tråkigt.

Igår kväll så låg jag och funderade på om jag ska ta bort alla tidigare inlägg som handlar om grejer jag inte vill se längre, eller om jag ska ta bort den här bloggen helt och skapa en ny?

Men så kom jag fram till, att jag kan ju lika gärna ha kvar den här, och ändå göra en ny!
för jag känner att den här kommer vara riktigt skoj att ha kvar i framtiden och läsa om allting då...

Så jag bestämde mig för att starta en ny blogg!, kommer länka till den senare i ett nytt inlägg :)

jävla massa pluggande!

go kväll!

Sitter hemma hos min pojk och ska/skulle plugga. och han skulle vara så gullig och snäll och hålla mig sällskap, tills han somna för typ en halvtimma sen!

jag har pluggat en del faktiskt men sen skrev syster min att jag skulle fixa hennes design på sin blogg om jag hade lust, och klart jag hade lust, OCh en paus efter att ha pluggat en kvart!
Jag ska nog väcka honom snart, så jag får lite sällskap, annars får jag väl kolla på en film eller något tills jag också somnar, är svin trött jag också!

Läs SYRRANS BLOGG!

hej


supa satan

jag är så jäkla sugen på supa! har inte vart det på as länge men nu... jobbigt.
skulle kanske till strömpis idag men blir inget av för jag har inga pengar och har bestämt att jag ska vara nykter, alltså inte dricka en droppe alkohol, till den 21!

får se hur det går men ska nog bli bra.
ska göra prov strax egentligen har försökt att plugga men gick inget vidare så får se hur det går, har en stark känsla att skita i det men inte bra det heller..

vill bara hem, ska övningsköra också i det här vädret, skoj!bild från 100% party kryssningen den 2 dec

RÖV

igår kväll somnade jag som en stock, behövdes.
endå så ville jag inte gå upp idag... men var ju tvungen så pallra mig upp och klär på mig, halkar omkull det första jag gör när jag kommer utanför porten o ligger där i säkert en minut o blir blöt!
skynda mig hem o hämta idrotts kläder för att sen möta upp Nea och Backe.

halkade oss iväg till idrotten och så klaart så har vi ingen jävla idrott! så går tillbaka till skolan sitter o äter toast, och fortfarande har man inte sett en kotte ur våran klass?
så visade det sig nu att vi skulle vara i skolan för en genomgång... JÄVLA BRA att man får veta nånting, och ennu bättre att mentorn inte vet nånting, skit skola!!!

dags att plugga lite inför ett prov nu sen slutar vi vid lunch!

ett år senare

hej hej.
Nu så här ett år senare, har jag bestämt mig för att börja blogga igen... kanske lite i alla fall.

Började skolan igår efter ett skönt jul lov, men kom hit första dagen igår eftersom jag mådde dåligt och spydde och hade mig igår... mår lite bättre idag men mår fortfarande illa. mamma tror det är mag kattärr.

vi har lektion nu, vore bra att gå dit kanske haha. efter skolan ska jag övningsköra och plugga till körkort!

RSS 2.0