saaw

Nu är jag här igen =)
Jag och nea har suttit här heela kvällen haha, förvånande va?!
Nu har vi släckt alla lampor och ska kolla på SAW 3. Den är inte den läskigaste som finns men ändå omm man är själv hemma och mörkt överallt så kan det ju bli läskigt som fan haha. plus att hon bor ute i ingenstans typ så man hör ju saker bara för att man inbillar sig också, haha shit jag kommer inte våga gå härifrån sen! Någon som tycker om skräck filmer mer än jag eller? ;)

Efter filmen ska vi sova så vi hörs imorgon som jag sa sist. KRAM

förhoppningsvis...

... så kommer min nya design och header upp idag eller imorgon, hoppas jag verkigen. Så håll ut =D

Nu kommer jag inte skriva något mer ikväll men ha det så bra så hörs vi imorgon.
Kram och god natt på er! ♥


jag och nea på bild

hos nea

Idag istället för att vänta på lektion åkte jag och nea in till marieberg med ida, vi hade ju ändå 3 timmar hål!
Efter skolan och så så följde jag med nea hem, därför jag inte kunnat uppdatera. Och min dator fick jag inte med mig, men skriver ett snabbt nu istället.
Mat åt vi när vi kom hit och sen kollade vi på filmen Gigli, den är rätt bra =)
Sen har vi inte gjort mycker mer, sitter ´nu och kollar på tv och nea har precis käkat glass, jag avstog för antagligen hade jag fått ont i magen eller något, pga att jag är laktosintolerant, och vet ni vad, DET SUGER ibland.

Just nu är det Legally blonde på kanal 4, det var ju jätte länge sen jag såg det haha. Vet inte vad vi ska göra härnäst men antagligen ba


31.08.09

Godmorgon typ. Kom aldrig hem igår kväll för jag sov kvar hos Edvard ^^ Jätte mysigt. Vi kollade på en film igår kväll, kommer typ inte ihåg nånting för jag somnade haha, jag var hur trött som helst asså.
Idag vaknade jag halv 10 av att mamma ryckte upp dörren så jag blev livrädd haha. Gick och duschade fort och sen iväg till skolan för vi skulle börja bageri 20 över 10, men så när vi kommer dit så är det tydligen för många så nu ska vi som kom idag ha bageri vecka 45 istället, skitdåligt ju, för det är många som har bytt till bageri nu när vi har börjat skolan som får ha det nu, och exempelvis jag som valde det som FÖRSTAHANDSVAL i våras får ha det vecka 45? Så jag kunde ha sovit till 12 idag egentligen.. för nu har vi håltimma i tre och en halv timma. hur surt som helst! vad sur jag blir, vad ska man göra så länge liksom?


hejdå på er

Nu har jag spelat Diablo i över en timma haha, men är på sista första "uppdraget" nu ju! =P
Nu ska jag iväg till Edvard som äntligen har svarat i telefon , duktigt. Han har varit borta hela dagen ju!
Kommer väl kanske hem sen igen och skriver då, kanske.
Ha det så bra annars, kram!

home again

Edvard var inte hemma, tråkigt.
Men jag och mamma gick in ett tag iaf och hon drack kaffe och så, sen åkte vi och Zoltan också och skulle lägga ur vinter däcken till bilen i garaget som vi ska ha. Men det är jätte krångligt, eftersom att vi har en sån stor bil nu och så har vi våran plats på nedersta våningen, och så satt det kvar ett låst hänglås där som hyresvärden sa att han hade klippt bort? Menmen...
har varit på maxi nyss och handlat lite också, mamma är sugen på massa saker eftersom att hon är bakis haha!
Typ första gången på jätte länge, men hon var ju ute igår och hon buggade hela kvällen och hade jättekul, så det var ju bra! =D
Nu ska jag äta lite, mamma göra korv och jag ska göra pasta!

hej då så länge =D

Nu åker jag med mamma till edvard, får väl se hur länge jag är där =)
Ha de bra så hörs vi sen <3

RÖKSUGEN!!!!

känner hur irritationen i mig, bara mer och mer. är så himla rök sugen så det är inte sant. får typ abstinens eller nåt. Och inga cigg har jag heller.
Någon som vill ge mig cigg?!

åska eller blås?

Det hörs verkligen som att det åskar som faan ute, men ändå så när jag kollar ut så lyser solen lite? Undra om det är åska eller bara blås. Men blås kan väl inte låta så kraftigt? Eller kan det de? :O


Tog bilden från Google. tycker att sånt där är häftigt att se.

hej på er

Imorse vaar jag ute med Flisan i ungefär en timma, det var skönt att gå faktsikt. Jag har precis ätit ägg och ägg macka här framför datorn! Jag börjar bli som lite beroende av Diablo nu haha. Jag började spela igår men ändå, har redan fastnat, så har suttit och spelat sen halv 12 när jag kom in med Flisan, jag vet jag är lite nörd. Men det är söndag så det gör ju ingenting för det är en slapp dag enligt mig =)


eller kanske spela Diablo II ?

hmm, nu fick jag mig en liten tankeställare här haha.
Såhär alltså, att när jag var hos Edvard och Johan idag och dom lanade så vart jag jätte sugen på att börja spela Diablo igen, kanske inte så många som vet vad det är för något men det är kul när man väl har kommit in i spelet =)

Så innan Edvard kom så startade jag det och hann börja lite, så jag kanske ska forstätta spela och sen kolla film?
Jag ska nog spela lite iaf =D

men vad tråkigt jag har

Edvard var här till kvart över 10, sen blev han tvungen att åka hem för han skulle vara hemma halv 11, vad tråkigt. Så jag tänkte följa med honom hem men det gick inte för att han skulle sova då..
Så jag åkte och träffade Mikaela och Marcus vid spisen (en pizzeria) och så följde dom mig hem och jag bytte om och sminkade mig lite för jag skulle följa med in på krogen där, eftersom att vi trodde att restaurangen skulle vara öppen då jag hade fått komma in.. Men dom stängde restaurangen tio tyvärr... så Mikaela följde mig en bit och så gick jag hem igen. Och det verkar inte vara någon som gör ett skit ikväll och jag vill inte vara ensam ju!
Vill typ ha kul eller nåt.
Men det verkar inte funka eftersom att alla är hemma bara, så jag får väl sätta mig i soffan med mina chips och dipp och fortsätta kolla på filmen "coronado" som jag och Edvard började kolla på men inte hann se klart..

Kram på er alla! ♥

själv hemma idag =)

Åh snart ska mamma iväg till hennes kompis och dom två ska ut ikväll och ha kul! Det förtjänar mammsen mycket! Hon ska faktsikt sova borta också och Alexandra är med hennes pojk hos hans syrra tror jag på kräftskiva, jag vill också ha kräftor, är så himla sugen på det!!! ÅÅH.
Men så ikväll och inatt ska jag vara ensam hemma iaf, sköönt va! Men Edvard ska komma hit faktiskt och vi ska prata, har mer än mycket att prata igenom nu.
Men snart ska jag med mamma och handla så ska jag köpa chips och lite gottigt till ikväll! =)

Vad ska ni göra ikväll?

idag..

.. Har jag inte gjort speciellt mycket, gick hem till Edvard och kom fram runt 9 och så har jag varit där sen ungefär en timme sen. Johan och Edvard har lanat hela natten så Edvard var vaken imorse så =)
Nu sitter jag här hemma och har ju precis beställt skorna haha! =D
Ska byta om lite grann och läsa bloggar också, och självklart musik!

fanfan

När jag var i marieberg igår med mamma så gick vi DIREKT till DinSko och jag gick direkt till mina skor och skulle ta fram strl 37, men va, fanns dom inte kvar?
NEJ, så fan heller att dom gjorde, så himla typiskt! Det fanns 36or och 38or men inte 37or som jag ska ha. Hon i butiken ringde till o med in till stan men där var BARA 37orna också kvar, jag blir så jävla sur!!
Men nu har jag precis beställt dom från deras hemsida, så förhoppningsvis kommer dom nästa vecka. Men även om jag blir sur för att jag inte får skorna när jag vill ha dom så är dom värda att vänta på, lätt! =D

yeeei

Nu har mamma duschat och jag har gjort mig iordning och bytt om lite grann, och alldeles strax ska vi åka in till marieberg, ÄNTLIGEN får jag köpa mina skor!
Senare ska jag ut och ha typ skoj =)

Ha det så bra alla!

fucking trött på det här!!!

Nehej Edvard fick inte sina pengar idag heller så vi ska inte åka in till marieberg, och så är han sur och bad mig gå så.. FAN!!
Nu sitter jag hemma och är sur också, på allt och ingenting...
Men förhoppningsvis så kommer mamma snart hem och kan åka in med mig, hoppas fan att hon kan det asså annars blir jag förbannad istället! Är så jävla trött på att när man har bestämt någonting så skiter det sig bara HELA TIDEN! Har varit så för mig typ hela veckan, ingenting funkar just nu, varför är det så egentligen?
Jag har ätit en kiwi nu och så har jag rökt, vilket lugnar mig lite grann iaf, jag fåt typ tvångs tanke att bara slå ihjäl någon eller någonting, AAH!
Nu ska jag dunka musik här och hoppas på att jag blir på bättre humör!!!
Det här är fanimig inte kul alls!

whoo

Har inte hunnit uppdatera något idag under skoltid men nu har vi äntligen slutat. Haft haft två lektioner idag bara men rätt så långa. Info och Layout B och nu sist engelska!
Nu ska snart en som heter Mattias hit och lämna biljetter till mig, det är han som styr upp skumpartyt! Så säg till nu om ni vill ha biljetter! =)

Får se om Edvard hör av sig snart också och om vi kan åka in till Marieberg idag, har en känsla av att vi inte kommer göra det men men.. får väl åka in själv i värsta fall och köpa mina skor om inte någon annan vill hänga med..
Nu sitter jag iaf och håller på med Farmville haha, min farm är faktiskt jätte söt!:

Men nehe det gick inte att lägga in en bild...

VAR MED OCH TÄVLA!

jag är med och tävlar på HELLONICKYS blogg. Se där vad ni kan vinna! =D

http://hellonicki.blogg.se/2009/august/tavling.html#comment

nu måste jag gå!

Ojoj, nu måste jag nog åka iväg till skolan, börjar om typ tio minuter haha OJ.
Men först måste jag ju välja ett par skor att ha på mig. Hög klackat eller inte, öppna skor eller gympa dojjor eller kanske converse JA VET INTE! hahah
Vi hörs sen. PUSS

dagens lloook

Såhär ser jag ut idag:

Lila Linne - bik bok
Svart skärp - gina tricot
tights - gina tricot
lång tröja - wear it

28.08.09

Godmorgon! Imorse skulle mamma väcka mig halv 8 och precis innan hon gjorde det så ringde ett jäkla irriterande alarm på min as gamla nokia.. USCH det bara ekade i huvet. Ändå så lyckades jag somna om tll 8 då mamma väckte mig igen haha.


Bjuder på en liten god morgon bild haha! =D
(snygga påsar under ögona, ja e hur trött som helst!)

sorry

♥God kväll och förlåt för dålig uppdatering idag men har inte haft tidd vid datorn helt enkelt!:

Efter skolan så tänkte jag gå till Edvard men han var och badade så jag gick hem och packade upp allting som jag hade haft hos Mikaela så länge och städade lite. Sen så precis när jag tänkte gå till Edvard för vi skulle åka till Marieberg så skriver han ett sms att det inte blir något att åka dit för han fick inte sina pengar.. SUUCk, som vanligt att det skiter sig när jag har bestämt något med någon!
Så jag gick in igen, lagade makaroner och köttfärssås som jag sedan åt framför Tyra Bank´s show =)
Efter det så mötte jag upp Edvard ändå vid maxi och jag hämtade ut paketet som jag vann, Massage olja och ett typ erotiskt spel haha. Vi gick sen hem till Edvard och jag var bara tvungen att kolla hur det där spelet fungerade så jag tog upp och läste några små lappar, haha det stog massa kul men ändå sjuka saker på vissa. Typ på en stog det - Klä av din partner alla kläder utan att använda händerna. haha ja det var kul. Och massage oljan vet jag inte när jag ska använda och inte spelet heller meen, det var kul att jag vann iaf =D

Annars så har vi bara varit på hans rum och kollat på beck filmer, rätt skönt o bara slappa!
Nu är jag iaf hemma och har precis duschat. Innan så var jag ute med Flisan och jag är så klantig som inte tar med nyckel till porten men det tänkte väl inte jag på!?! =O
Så när jag kom tillbaka så kastade jag en liten sten på fönster rutan som knappt hördes men mamma kom och kollade ändå som tur va!
Ska snart sova nu faktsikt, men har sov morgon till halv tio imorgon, men ändå kan jag ju inte sova mycket längre än vanligt.
Får se om det blir av att åka till MarieBerg imorgon, hoppas han får sina pengar!! Det är ju förresten invigning där imorgon, ska tydligen vara rea på massa saker och så uppträdanden, kuljul.

Puss och god natt!  ♥


nytt schema igen

Hej på er =)
Idag slutade vi klockan ett, hur skönt som helst. Skulle sluta vid tre egentligen men har nytt schema igen. Får se hur många nya det blir den här terminen innan allt går som det ska. Sist när vi började ettan fick vi ju typ 6 stycken nya scheman innan allt funkade, det var ganska jobbigt allt blev jätte förvirrande liksom.
Men har nyss varit och följt med Emma till tåget för hon skulle möta någon kille, och nu sitter jag och nea i grupprummet här och chillar.

Snart ska jag till Edvard och sen ska vi åka in till marieberg, och jag ska köpa mina skor äntligen!! =D

Ha en fin dag. ♥

today's

såhär ser jag ut idag =D





Jeans tights - gina tricot
Jeans jacka - Wear It
Linne - gammalt från BikBik
Svart linne under - gina tricot


nu drar jag till skolan =)

PEACE OUT

27.08.09

God morgon, har precis gått upp ur sängen nu. Imorse vaknade jag med värsta magvärken så jag knappt kunde ta mig ut sängen, men jag kämpade mig till medecin skåpet och tog en tablett och fyllde en flaska med vatten, så somnade jag om en stund, nu kunde jag resa mig iaf så det känns bätte =)
Ska sanrt försöka stoppa i mig någonting och sen fixa mig fort och sen iväg till skolan så jag inte missar allt för mycket. Hatar att missa sånt här i början av skoldagen, för det händer rätt mycket då ju!

Ha en bra dag, hörs i skolan! ♥

almost done..

NU HAR JAG:
plockat undan överallt
diskat
bytt sängkläder - har ni tänkt på hur kul det låter egentligen? SÄNG KLÄDER, alltså en säng som har kläder =D haha.
damm torkat


Så nu ska jag bara dammsuga typ och så är jag klar =)

Sen efter det så ska jag åka hem och lämna alla saker, och ta en dusch när jag väl är hemma. Sen ska jag tillbaka hit, kanske träffa edvard en stund, hihi! ^^
Hörs ikväll. ♥

today´s

Har sprungit förbi kameran tusen gånger så tog lite bilder på vägen ! =D


Tshirt - Gina Tricot
Jeans - diesel från Carlings 



NU: tillbaka till sädningen! =)

städning!

Det gick super bra och rätt fort att tvätta bilen faktiskt, jag dammsög bara, men det var jäkla mycket sand i ett säte efter att dom har varit på semester med barnen haha, dom har väl säkert hela stranden med sig in i bilen =P
Efter jag var klar så gick jag upp till Edvards rum och vi började kolla på en film, tror den hette Sex Drive. Inte nån som jag gillar speciellt mycket men den var ändå kul bortsett från allt naket, men om ni gillar nakna tjejer så kolla på den =)
Var nere med mamma och therese och pratade med dom och fikade också, as god bakelse dom hade köpt, typ bulle med vanilj kräm i, super gott!

När jag och mamma skulle åka med bilen så vevade jag ner rutan och det är sån här automatisk så man bara klickar på en knapp, och så när jag skulle veva upp det så fastnade det, så Zolle försökte ettt bra tag och till slut fick han upp mitt, och mammas som också hade fastnat efter att vi hade testat de också. Så när Zolle väl hade fått upp båda så sa vi åt han att låta dom vara så, och SJÄLVKLART så skulle han på knappen igen och hissade ner mammas fönster, som inte gick upp på ett ännu längre tag, haha.
Men hon skjutsade mig till Mikaela så jag slapp cykla och nu håller jag på OCH STÄDAR JÄTTE MYCKET! Måste städa allt noga för Mikaela kommer ju imorgon! Så har typ plockat undan jätte mycket, ska diska sen när jag har ätit också =)

NU E JA PÅ G

Så nu går jag och tvättar bilen, mamma frågar efter mig,suuck! men vi hörs sen hej så länge =)

nu är det slut för idag *klapp klap*

Nuu har vi slutat engelskan, läste bara igenom en text och fick sluta lite tidigare. Sen var jag och nea nere och fikade för  present kortet vi fick på caféet.
Nu sitter jag och Backe i grupprummet och dunkar Michael Jackson! kul va haha.
Nej men om ett tag så ska jag hjälpa att tvätta bilen eftersom det inte regnar!

Vad har ni gjort idag, eller vad har ni för planer att göra? =)

vi kom tvåa!

Kommer ni ihåg John Norlander dagen i hade i fredags, vi fick reda på idag att vi kom tvåa =D Lite nice. Fick inget höjdar pris med 20kr var på Café O Lé här i skolan. Det är faktiskt grymt gott fika där och mysigt =)
Kom på det nu när jag sa att jag var ashungrig så jag och nea ska gå ner dit, jag ska typ köpa två toast eller så. Mer räcker det inte till =P


varför matte?

Vi har ätit, varit på en lektion som var hur tråk som helst, vi skulle typ prata i grupp och komma fram till vad man skulle göra med leksakerna i kinderäggen, för dom får tydligen inte vara kvar.. haha.
Och nu har vi matte, hur tråkigt som helst, och så har vi inte heller fått några papper att skriva på som vi skulle få för typ 20 min sen? ...
Efter matten så har vi engelska i 35 min, hur värt är det egentligen, typ gå di, få nya böcker och han ska snacka lite och sen får vi gå. Jag är förresten vrål hungrig.!


ajajaaaj

Jag har as ont i min häl, från skav såret. Jag hade ju upp det igår när vi gick i Marieberg så det blödde och så när jag kom hem. Och idag fick jag halta mig upp till bussen och till skolan. Det gör verkligen skit ont, det känns som att hela hälen värker och är as öm, usch vad jobbigt det ska vara med vissa klack skor alltså!

Senare idag funderar jag förresten på att lägga ut lite skor här som jag inte använder och som knappt är använda, så säg till om ni är intresserade av att köpa!
puss så länge! ♥

tråkig dag

sitter här och håller på med farmville haha. Jag har bara 6 kronor kvar, hur får man mer egentligen? haha.
Om ungefär 10 minuter så har vi näthandel, det är såå tråkigt och jobbigt, vi gör aldrig det vi ska heller för våran lärare blandar ihop tre ämnen vi har med henne, så om vi egentligen ska ha näthandel så har vi kanske.. Inköp och varuhantering istället, as jobbigt man blir helt förvirrad!

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktsikt. Eller jo först vid halv 4 så ska jag hem till Edvard, Zolle, och hjälpa mamma och Alexandra att städa bilen som vi ska låna av dom nu, en liten mini buss. Våran bil var tydligen för kvaddad för att laga så den är skrotad nu =(, den var inte ens mycket trasig men dom är så lata, säkert bara därför!
Jaa men iaf, efter det ska jag till lägenheten och städa ordentligt, ska inte sova där inatt något mer för hon kommer hem på dan imorgon nån gång. Fast kanske sover där ändå om jag tar hem alla saker och bara har kläder och så till imorgon, kan ju funka!

26.08.09

Missade 8 bussen så får ta den vid halv nio istället.
Usch vad trött jag är, och att det regnar ute gör mig ju inte piggare precis! Det var ju så fint igår varför ska det regna nu för, ååh!!
Men har precis ätit frukost och fixat till mig lite fort på 10 min. Platta håret och tuperat lite, slängt bak luggen. Foundation och lite puder och mascara, perfekt ju!
Nu ska jag se efter om Mikaela har något paraply, snälla säg att hon ha det!!!


jag just nu, stresss

tidigt godnatt ikväll

Har kollat på Linas Kvällsbok som var på 5an, jag har aldrig sett den förut haha men den var ju lite sjukt kul.. på ett sjukt sätt ! =P
Nu har jag gjort mig iordning för att sova faktiskt, såhär tidigt, lite ovanligt. Men jag ska duscha imorgon bitti tänkte jag för jag orkar verkligen inte nu, är super trött och mina fötter har börjat värka, faan! :(

Men sov så gott allihoppa så hörs vi imorgon!
puss. ♥

anonym?

Många som kommenterar anonymt, utan länk också, hur ska jag då kunna veta vilka ni är? =P

Och jaa jag ska kolla på baksmällan nån gång =D,, har jag redan bestämt mig för. Men har det tyvärr inte på datorn nu!

a walk to remember

Den filmen blev det, ska kolla alldeles strax, måste kissa och så först haha.





Detta är  nog den finaste film jag har sett.

bilder!


CAJJO Å  NÄÄA

en söt nääa


en söt nääa väntar på bussen på andra sidan vägen. Vi skulle åt olika håll =P

stekt ägg

mh vad smarrigt det är med stekt ägg alltså, och med lös ägg gula MUMS! Åt tre stycken precis ^^
Nu ska jag nog kolla på en bra film eller något, förslag?

amanda...

JAG KAN OM JAG VILL HAHA!!
det var till en viss del för att driva med dig haha! ;)
puss påre ♥

OH FUCK!

jaha, det var väl inte så många.... BARA 121!!!!
Fan, så ska jag läsa alla också, man kan ju klicka på markera alla som lästa men jag vill läsa.. får ta en bit i taget haha shiit..

Ni följer väl mig via bloglovin sötisar? =D

ojoj

jag var typ inte inne på bloglovin igår och idag har jag inte varit inne på hela dagen kom jag på nu!
Får se hur många nya inlägg... om jag vågar kolla!

nu så...

.. ska jag göra någon smarrig macka (antagligen så blir det rostmacka för jag har inget annat, men man kan väl önske tänka, haha) och sen sätta mig och typ spela farmville eller vad man ska säga. Jag ska göra det iaf, plantera kossor och grejer ! =D
Kom och bli min neighboor där för jag fattar ingenting =D

carro goes happyface!

Igår i stan och idag på marieberg (som jag säkert har sagt) så har jag mött mina fötters själsfränder!! OOJJ!
Världens snyggaste skor från Din Sko, såå jävla snygga. Jag har testat dom idag igen, och så smsade jag mormor och frågade om jag inte kunde få dom som en för tidig födelse dags present, men fick inget svar så jag tänkte att det inte gick. Men så precis när jag har kommit hem och satte mig på toan så ringer hon och sa att hon har läst det och sådär! Hon sa latt dt kan väl gå så nu ska jag köpa dom imorgon eller i över morgon! Jag är såååå jävla glad just nu. Jag får nästan pirrningar i magen när jag tänker på dom hihihi! =D

FAttar ni hur glad jag är?!?!? ==D   MINA DRÖMM SKOR typ :D såå snygga.

VISST ÄR DOM VÄRLDEN SNYGGASTE!?!?!? =D

Bild lånad från DIN SKO

det går framåt

Igår kväll och idag har jag hört runt med en massa om dom vill gå på skumpartyt, många som har sagt ja faktsikt!  Såå nu har jag räknat ihop dom och det är faktsikt 11 stycken nu, inklusive mig  och det är ju bra. Kom igen behöver fler! =D
jag längtar faktiskt jätte mycket, för jag har inte varit ute och dansat på huuur länge som helst alltså!!!
KUL, jag älskar det!

åh så slut jag är

Nu är jag ääääntligen här hemma igen.. oj vad skönt. Vi var på marieberg från ungefär halv 1 till kvart i 4, men det kändes som om vi var där i kanske 8 timmar. Nea handlade och jag kollade på... Men inte så tokigt faktiskt, kan vara bra för mig att öva på att vara i köpcenter utan att handla haha, det kan ju gå illa då!
Men förresten, jag gick i converse idag, skönt och inte ha klackskor utan bekväma skor, men så nu när jag kom hem och tog av mig strumporna så har TVÅ av mina blåsor spruckit, kanske därför det har gjort så jäkla ont att gå, plus att jag har rivit upp såret på hälen igen så det blödde... Men nu har jag på salva så det känns lite bättre.
Jag har ett sönderkliat myggbett också som fortfarande kliar, men när jag kliar så gör det bara ont eftersom det är sönderrivet.

marieberg

Jag och Nea har nu slutat för dagen, vi fick en uppgift i svenskan att göra tidigare så jag har skrivit lite på det och så nu får vi sluta, hur skönt som helst!
Vi har även fått våra scheman idag och en bok till ämnet "Inköp och varuhantering", det verkar hur tråkigt som helst!
Men jag och Nea ska snart in till MarieBerg  och nea ska köpa nånting, vet inte vad =)
Och nu går busse om typ 10 minuter, så vi hörs när jag kommer hem då.
Hej så länge ♥

Bild i repris, men har inga på den här datorn! =P


mums

Har varit och ätit typ nyss, det var korv och stekt potatis tror jag, det var faktsikt samskens, med ketchup till också!
Men jag är fortfarande jätte sugen på KINA MAT", ge mig det! =D

farmville

Hehe, nu är det såhär va, att jag har typ FarmVille på facebook nu, jag har fått en massa förfrågningar om det av vänner men bara ignorerat för jag fattade inte vad det var, men det är riktigt skoj ju haha. man är typ en jätte söt liten gubbe och så gör man sin egen fram. Typ planterar saker, och skaffar djur och går upp i level. Jag  är redan på lever 4 nu ju! =D haha.

jag vann, jag vann!! =D

ååh jag fick nyss en kommentar av MILLAH att det var en överraskning på hennes blogg så jag gick in och kollade, och så HAR JAG VUNNIT SPEL & MASSAGE OLJA, fett nice!   Tack till henne typ.
kolla in hennes blogg här


back to class now


25.08.09

Godmorgon på er! Har precis ätit frukost och sådär. Tänk att jag hann fixa mig på ungefär en havltimma idag bara! men jag har bara lite puder och ögonbrynspenna, orkade inte mer, och så mjukis byxer, vad mysigt.
Alldeles strax ska vi iväg till bussen så vi inte missar den =)
Sitter nu och diggar SEXY BITCH på hög volym haha!

Jag idag;

god natt!

Nu har vi gjort oss iordning och ska kyrpa ner i sängen och sova!
god natt allihoppa!
puss ♥

sugna på skumparty???

Är någon i örebro/kumla/hallsberg sugen på SKUMPARTY eller?
Det är snart dags för det ser ni, den 20 SEPTEMBER på strömpis i örebro!
För biljetter, kontakta mig!!   Jag lovar, ni kommer INTE ångra er. Skumpartyt var den första fest jag gick på och sen dess har jag varit på ALLA fester!! =D


för fler bilder, gå in här: http://www.gymnasiefest.se/vimmel.asp


Mitt första skumparty jag var på! på bilden: Jag, jessica, becka.
GRYMT KUL ATT DET ÄR ETT SNART, LÄNGTAR SOM FAN!


KOM IHÅG ATT KONTAKTA MIG OM NI ÄR SUGNA, KOM IGEN! =D



 

åh nääe

fyfan vad hemskt prison break slutade, och ofta det var sista avsnittet!!! :'(
fan så skulle det ju inte sluta ju.. well, rest in peace MICHAEL SCOFIELD! (L)
Nån som bölade eller? :(

HAHAHAHHAA

HAHAHAHAAAHAHAHA,   ajj min mage!!!!  men titta bara vad sööt HHAHAHHAAHAHHA =P


sista prison break ='(

Om ca 40 min så börjar sista avsnittet av prison break, det är säsongs avslutning idag, vad ledsen jag blir!!!
Men jag fattar fortfarande inte det här: att avsnittet för två veckor sen så dog Scofield, och förra avsnittet så levde han liksom och som om ingenting hade hänt.. någon annan som fattar??

Men jag är typ säker på att dom visade kanske fel avsnitt för två veckor sen när han dog och att det avsnittet skulle vara idag istället, för på säsongsabslutningen så brukar det ju hända något sånt som är hemskt och så får man vänta jätte länge tills det börjar igen för att se vad som händer och så, lite sjukt.
Någon mer som älskar PRISON BREAK eller? =D




vilka sötnosar dom är va!!?  (L)

im back

Nu har vi varit ute med Flisan och så, det var inte mycket smutstvätt jag hade men haha, alltid bra att tvätta ändå =)
Men guud vad flisan var dryg idag. Vi hittade en tennis boll som vi kastade till henne och så vägrar hon släppa den fast jag säger loss, det gör hon alltid annars + att hon drog som satan, så himla jobbigt när hon inte ger sig. Jag tror inte hon har fattar att det går fortare att komma framåt om hon inte drar, för om hon drar så stannar jag och hon ska sitta hela tiden, och det tar ju dubbelt så lång tid =P

Nu ska jag och Nea ut och röka
BRB haha

bilder från stan! =)

okej det var bara en bild ..


Backe och Nea =)

snart hem

Vid halv 8 ungefär så ska jag och nea ta moppen hem, för först ska jag lämna lite tvätt för mamma och Alexandra ska tvätta vid 10 imorgon bitti och då är ju jag i skolan. Och när jag ändå är hemma så ska jag ta ut lille Flisan på promenad, kul att få sällskap idag ändå =)
Sen ska nea sova här också om  jag inte har sagt det. =D

oh, my poor feet!!!

Nu är vi hemma från stan, Nea hängde med mig =)
Vi har käkat på McDonalds och nea har handlat lite grejer, bland annat en jätte snygg skinn jacka! Jag hittade ett par jätte snygga jeans på BikBok för bara 99kr men har tyvärr inga pengar alls att handla något för. och så hittade jag världens snyggaste skor på din sko, av deras nya som har kommit in, dom kostade 500kr. Om jag får 500kr när jag får studiebridraget SKA jag fanimej köpa dom, jag vart kär! Kändes rätt så fort jag såg dom aah!!! =D

Dom skorna jag hade på mig idag, har jag haft i typ sen 8an så man tycker ju att jag borde ha gått in dom som jag också trodde att jag hade gjort men neej verkligen inte, dom är värsta MÖRDAR SKORNA!
Jag har 4 blåsor på en fot och 3 stycket på den andra, UNDER foten till och med, det gör fett ont att gå, så när vi kom fram till kumla så gick jag barfota och hem också, bara det gjorde ont, aj aj aj. Det är inte skönt att få skav sår när man har klackskor!! Men... vill man vara fin får man lida pin eller? =P


tidsfördröj

Vi var på idrotten och så var det några som inte var där (ovanligt) så lärarna kunde inte gå igenom det dom skulle egentligen. Men nästa vecka så är förhoppningsvis alla där så vi kan få all information vi ska få. och nästa vecka skulle vi också ha idrott, UTE... hoppas det regnar så vi är inne =P
Om 10 minuter nu så har jag och Nea företags ekonomi som slutar halv 4.. undra vad vi ska göra så länge egentlgen..?

Efter det är slut så ska jag, Nea och Backe in till stan, kul att Backe följer med idag också =) Ska först kolla praktik plats och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra.
Men Backe sa idag att hon kanske ska praktisera i gbg och bo hos sin moster så jag och nea kanske också är på då så typ bor jag med Backe och nea hos sin pojkvän som bor där, skulle vara kul att vara i gbg i 2 veckor eller! =D

Hörs när jag kommer hem sen!

peace

damn it

jag åt MAT precis liksom, och det var en portion som jag blir mätt på, men varför känner jag mig hungrig nu för då??
Det kanske bara är för att jag blev stressad eller något, annars blir det jobbigt i skolan om jag går runt hungrig, det är inte kul alls!

Vad ska ni göra idag? =)

OH MY

jaha, nu har jag missat bussen jag tänkte åka med som gick 12:04... haha, men då hade jag fått sprungit och det skulle jag ju inte göra!
Men snackar med BACKE nu och hon ska nog få skjuts av sin mamma och då kunde dom hämta upp mig, bra bra.
Jag har iaf fixat mig klart och så där.
Jobbigt att skolan börjar igen... fan

today's


Linnne - BikBok
Jeans tights - Gina Tricot


Skor - Din Sko (länge sen jag köpte dom)



PEACE OUT

24.08.09

Godmorgon.
Vaknade vid halv 9 först av att Edvard sms bombade mig. Jag hade sagt till honom igår att han skulle sms bomba mig så och väcka mig, men vid halv TIO. Så jag blev lite sur då och stängde av mobilen och så vaknade jag 20 i 10 istället. Precis i tid, för jag har hunnit duscha, valt kläder som tar kanske 20 min, och jag har diskat och lagat chicken nuggets med makaroner som jag sitter och mumsar på just nu.
Jag kollar på tv också, Xeena - krigarprinsessan nånting..?  Om ett tag ska jag börja göra mig iordning också, så jag inte börjar med det försent för det brukar jag alltid lyckas göra och så måste jag springa till bussen sen, och det tänker jag inte göra idag inte!

NU


bjuder på en liten god natt bild

god natt!

Nej, jag ska ta någon macka nu såhär mitt i natten, men jag kan inte sova om jag är tom i magen och den värker för den skriker efter nånting att få i sig, då är jag ju bara elak!
Men sen ska jag nog göra mig iordning för sängen, som ser så mysig och skön ut och nybäddad.. den bara väntar på att jag ska krypa ner där!
Så jag skriver nog imorgon innan skolan .
Puss god natt! ♥

sovmorgon imorgon

Jag ska snart gå och lägga mig tänkte jag. Jag har sov morgon imorgon (idag) men känner att jag ska inte vara uppe alldeles för länge ändå för då kommer jag inte komma upp imorgon i tid till att duscha och så också. För det måste jag göra. Annars kommer mitt hår bli flott eftersom det var i förrgår jag duschade. jag hatar att jag har så tunnt och baby hår, för jag duschar en morgon kanske och så dagen efter på kvällen så kan det kännas flott, jätte jobbigt!!
Börjar iaf 12.50 imorgon, fett skönt ju.. har en känsla av att jag skrivit precis samma sak nån gång förut.. att vi har idrott först och sen företagsekonomi. jaja.

Imorgon efter stan så ska jag och Nea in till stan igen och kolla efter praktik platser. Vi ska först till Carlings eftersom att butiks chefen är där imorgon. Om vi inte får där så söker vi väl vidare. Är det någon som har något bra förslag på vart man kan praktisera på för ställe som är roligt om man går handel??

1.40

Har inte orkat uppdatera någonting. Men kom hem från edvard för ett tag sen, vi kollade på film och så bara, inte söndags filmen utan någon annan som var inspelad. Vi kollade med Laura och Glenn också! =)
Vet inte vad filmen hette, bara nånting med soldier, men det var kul och bra faktiskt, en riktigt gammal film såg det ut som om man tänkte på kvalitén.
Vet inte vad mer jag ska skriva hmm.. Ja hem färden med moppe ikväll gick bra iaf! Inte en kotte som ens kollade på mig, jag såg ingen heller faktsikt haha, bara EN bil typ långt ifrån..
Men det skulle knappt förvåna mig om det skulle hända nånting idag igen bara för att jag alltid lyckas med sånt ...
Men är rädd för att om det händer nånting mrer nån gång så kommer det bli värre, ni vet.. Tredje gången GILT!
Så jag får se till att inget mer händer.

mys med söndagsfilm

kanal 3 - Batman Begins
kanal 4 - Den innersta kretsen
kanal 5 - Tribute

Det är väl på dom kanalerna dom bästa söndags filmerna går!
Jag ska nog se på 4an, Den innersta kretsen, Angelina Jolie är med där och jag tycker om henne hon är jävligt bra, så den blir det nog. Annars för er som gillar Batman kan kolla på 3an =D
Om man inte har tv1000 eller nåt sånt, där går det ju oftast bra filmen, men jag har inte dom kanalerna här eller hemma.
Men jag ska hem till Edvard och kolla på söndagsfilm om vi inte fastnar i pratet för länge som det kan bli. men ska hem före 11.. hoppas hemfärden inte blir som igår kom jag på nu!!!

Vi hörs när jag kommer hem! ♥

?

Okej..?
jag har ingen aning om varför orden på bilden började att blinka?  SCARY

never let the fear of striking out, keep you from playing the game!

Jag älskar det ordspråket. så himla rätt!!


Ha dom orden alltid i huvudet!

på tal om

säsongs start och så.. Det är måndag imorgon och då är det SÄSONGS AVSLUTNING PÅ PRISON BREAK! :'(
Jag skulle börja gråta... nästan. Men jag hatar när prison break slutar för nu kommer veckorna att gå så himla sakta igen. För när det är någonting som händer på måndagar så har man alltid det att tänka på och längta till, men nu så är det inte det och då går veckorna så jäkla segt om det inte händer någonting som brukar hända, förstår ni vad jag menar?

The Menthalist

Det är på tv3 just nu. Jag tycker det programmet är jätte bra och han Jane är så himla söt! haha, på sättet alltså. Det är inte så att jag tänder på gubbar men, aah okej säg inget mer =)
Men i och för sig så är det ju repris nu bara så det avsnittet som är nu har jag redan sett! Men det är kul att se ändå =)

Men på tisdag klockan 8 på 3an så är det säsongs start på The menthalist, jag är inte säker på vilken tid och så, det kanske var klockan 9 till och med, men det märker man ju! =D

look a like

Har ni varit inne på bloggen  findmytwin någon gång? Det var jag för ett tag sen och skrev och skickade bild till henne. Hon har lagt ut mig på sin blogg nu med min look a like
KOLL IN HÄR!

elefant & PH

Jag bara måste lägga in den här låten, på tal om pannkakor, haha! Den är rätt kul.



jaa, pannkakor!

När jag öppnade porten så känner jag en ljuvlig doft av mat, jag tänkte att det kanske är mamma som lagar mat om jag har tur och det var det! Hon står och gör pannkakor, VAD GOTT!!
Tur att jag inte åkte senare då så jag hann till middagen =)

pannkakor är ju en av mina favoriter men dom är fortfarande absolut godast i skolan, skol pannkakor FTW!
men mammas är också förbannat goda! Annars ÄLSKAR jag kina mat. och eftersom jag inte har pengar ofta så äter jag det mer än jätte sällan så jag kommer aldrig att tröttna på det heller.
Sist jag åt det var ju när jag kom hem från sthlm och vi hämtade Alexandra på arlanda, innan det hade jag inte ätit det på över 2 eller 3 år om inte ännu längre!! TÄNK ER hur länge!!

Vad är eran favorit mat? =D


nu rullar jag hem

Jag hade tänkt att ta moppen hem nu och äta kanske, jag ska eller får ju inte äta upp Mikaelas mat för då måste mamma köpa nytt sen mohahaha.
Jag ska iaf hämta hit lite mera kläder tror jag för jag vill ha andra kläder än dom som är här, trots att jag har kasnke mer än halva garderoben här! haha

Jag har så himla tråkigt här så jag måste typ åka nånstans nu, jag åker hem och sitter vid datorn där istället, så bli inte förvånade om jag skriver ett inlägg när jag är hemma haha. Det är typiskt mig en sån här seg dag och annars också: DATORN!

Min fina pyjamas!


PEACE OUT

repris...


go carro go go

Nu är jag på hugget. Jag har tvättat ansiktet nu haha, nej men det kändes riktigt upp friskande!! Jag har satte upp håret i en bulle mitt på huvudet precis som lilla My och nu har jag städat! jag har städat i soffan och vikt alla mina kläder jag har här, bäddat sängen och städat på toaletten. Vad duktig jag är. Dock har jag inte diskat eller dammsugit än. Men diska gör jag lite senare när jag har ätit tänkte jag. Och det är inte smuligt eller något på golvet så dammsugning och dammning får vänta till jag flyttar hem igen. Antingen tisdag eller onsdag städar jag helt. Kommer inte ihåg om det var på onsdag eller torsdag Mikaela kommer hem men..
Nu är det någorluna fint iaf! =D

...

nej nu vill jag faktiskt ut och göra nånting. Jag blir bara jätte trött av att sitta inne såhär. Har legat i sängen med datorn sen jag vaknade, vad segt!
Är det någon som kanske vill följa med ut på en promenad?

jag kanske ska börja med att klä på mig och fixa till mig lite eller jag kan ju kanske gå ut i min snygga pyjamas =D

oh herregud!

Nu har jag suttit i snart 2 timmar och läst över 100 inlägg på  Bloglovin! Ojojoj säger jag bara.  När jag loggade in var det 63 olästa inlägg så jag satte igång att läsa. sen när jag var klar med dom uppdaterade jag igen, och då var det 70 st olästa och sen 10 till och sen 5 däroch 8 där och 3.. kan ni sluta uppdatera någon gång eller?! hahaha, nej för guds skull gör inte det! Då kommer jag ha skit tråkigt. Men ibland är det lite jobbigt att läsa 60 stycken liksom om man typ sitter i skolan och pluggar samtidigt, så ibland får de vänta tills jag har god tid på mig!
Som jag hade nu...
Men det kanske bara är jag som följer för många bloggar?  Jag har ingen aning om huur många jag följer men om vi säger såhär. Ibland så känner jag att jag vill ha massa nya bloggar att läsa. Då är det ju bara att klicka på knappen bloggar då alla från A-Z kommer upp. Så slumpar jag ut några bara, och klicka på alla olika möjliga. Så har jag massa som jag inte ens visste att de fanns. Många nya, det är skit kul att göra så! =D

idag?

Nej, jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Antingen bara sitta här och lata mig och ha mysigt framför tvn eller så får jag kolla om någon vill hitta på någonting?
Vad ska ni göra idag? =)

mmmh choklad

jag som älskar choklad.. hur bra är det inte då att kunna ha choklad på mackan till frukost?? =D
Jag gjorde rostmacka och hade på nutella, SÅÅÅ himla gott alltså!
Ha på nutella på mackan så blir man glad! Jag tycker det är godast på rostmacka!
Men jag kunde bara ta det på en macka för det är Mikaelas nutella och den får jag inte äta upp, men var tvungen att ta lite grann för det är så himla gott!
På andra mackan har jag ost och en till sak som är jätte gott, lördags korv! Såå goda, jag skulle kunna äta dom som godis haha.
jag dricker ett stort glas juice också!

23.08.09

Godmorgon på er! Vaknade nyss, oj vad skönt det var att sova så här länge! Det har jag inte gjort på jätte länge faktiskt.
Det inlägget jag la ut nyss, det var ju det som några hann läsa igår kväll, men det hände någonting märkte jag men nu är det uppe igen!
Inatt innan jag somnade så slog jag bara på tv4 för att det alltid brukar vara skit på den kanalen, men så var det en bra film - American History X. Jag hann knappt se en halvtimma innan jag somna men jag har den på datorn så ska nog ta och se på den någon gång.

Nu ska jag laga frukost för magen börjar kurra. men jag vill ändå inte gå upp ur sängen. Så himla mysigt att bara ligga kvar och kolla tv och ha det skönt, eller vad säger ni!?

fucking jävla idioter!!!!

Blir så förbannad på sånt här alltså!!!! Det ska alltid hända mig också! Jag har ikväll varit och träffat Johan och Edvard en stund hemma hos johan. Sen skjutsade jag hem edvard och så när jag skulle åka hem så tog jag bilvägen(en liten omväg för jag tänkte att det är säkert massa folk på gångvägarna nu och dom vill jag slippa!) Men så helt plötsligt ser jag någon IDIOT springa ut mitt i vägen, hade en sjal så man inte såg ansiktet på sig. Jag svängde så jag hamna i motsatt fil och han sprang efter och så sprutade han någonting PÅ MIG så det vart ett stort vitt/grått moln. Och jag i panik fortsatte köra fel fil och så kommer en rondell också.. Där körde jag runt och fortsatte gasen i botten en bit bort från där det hände. Där var jag tvungen att stanna för det bara sprutade tårar och hjärtat satt i halsgropen och magen var upp och ner. Vart så jävla rädd och är fortfarande skakis i kroppen! Såna jävla idioter det finns här alltså, det kunde ju ha hänt en stor olycka. Att jag hade ramlat med moppen eller råka köra på honom eller vad som helst!! FAN VAD RÄDD JAG BLEV!!

Det var ju en annan gång när jag åkte hem 1 på natten och hade varit hos Edvard. Liksom det tar kanske 3 min med moppe att köra från han till mig, om inte ännu mindre. Och på den vägen kom en fartdåre och höll på att köra in i mig, så stannade han och lät mig köra före. Och sen efter ett tag så åker han ut på sidan om mig och skriker grejer och håller på (det var flera killar i bilen). Och jag dum som jag är svängde åt fel håll än hem fort som fan och trodde jag skulle komma ifrån dom då (lura dom lite), men nej dom hann också svänga. Och så åkte dom upp brevid mig igen och fortsatte skrika saker. Och jag satt och sa för mig själv: FORTARE FORTARE, KOM IGEN DÅ MOPPTEN FORTAAREEEE!!! Min moppe har ju en spärr vid 45 så den ska vara helt laglig, och guud vad jag önskar att den hade gått i 120 eller något just då. Men jag lyckades köra in på en gångväg och då slutade dom följa efter mig, tur att jag har en lite moppe! Jag fattar inte att sånt just ska hända mig när jag är ensam också! När jag skjutsar någon så händer det aldrig något, bara när jag åker hem själv på kvällen. Och det kan jag säga att det kommer jag aldrig göra mer!!!!! ALDRIG!!

cant hols us down!

Det låter bra tycker jag, cant hold us down, cant hold me down. No, No one can hold me down!!
Det var för att jag lyssnade på den låten precis.
Nu hade jag tänkt att göra mig iordning för  att lägga mig i sängen och sedan kolla på tv, om det finns något bra att se vill säga.
Jag har blivit lugnare nu efter det som hände för att alla bloggar jag har läst nu får mig att tänka på annat,
tack för att alla fina bloggar finns!


Och tack för besöksrekordet idag, jag blir jätte glad, så nu hoppas jag att jag kommer sova gott.
Svårt att sova bara när jag har så fruktansvärt ont i ryggen, så fort jag reser eller sätter mig ner så bara drar det i muskeln liksom.. ah det ÄR svårt att förklara en känsla.

Sov så gott allihoppa, God natt ♥

haha wtf

hahahahaha jag uppdaterar sidan och så ser jag två kommentarer från carrolina, och så när jag öppnar så står det min mail adress till och med, jag tänkte: "vafan.. har jag svarat till mig själv istället för den jag skulle svara till, är jag så trött?"
MEEEN så kollade jag på kommentarerna och det var ju mamma som hade kommenterat men fattade inte hur man tog bort min namn.. Eftersom att jag har ju klickat i "kom ihåg mig" knappen hemma så mitt namn osv kommer ju upp av sig självt.
Men nu har hon gått och lagt sig, lämnade mig ensam här!
Jag skulle lära henne någon dag så hon kan fortsätta haha.
Söt min mamma =)

mammut

hehe, jag sitter och pratar med mamma över msn och nu har hon gått in på min blogg nästan första gången, hon skulle lämna en kommentar,  men så visste hon inte vart man skulle klicka. Så jag printade hela sidan och ringade in där man skulle klicka, och precis när jag var klar så skrev hon att hon hade kommit på hur man gjorde haha. Så satt jag och slet med en bild i onödan!! Nejrå.


stort ikväll!

Hihi, vad glad jag blev nu när jag kom hem.
Det verkar som att jag får nytt besöks rekord varenda dag! Känns as kul att skriva nu ju när det är några som läser, det är ju kul annars också att skriva av sig även om ingen läser. Men idag har det ökat STORT, ungefär runt 50 läsare tror jag på unika besökare. Och på sidvisngar har det ökat ännu mer, mer än 200 har det ökat med.
Det är ju super kul. Hoppas ni stannar och läser vidare min lilla blogg här =D

Puss och Kram Gummibanan

några av låtarna jag dunkar nu!




Det är fler men orkar inte leta på alla =D hee

den bjuder jag på


det här är inte min stil!

Att bara sitta inne och inte göra någonting alls! Eller kanske ibland när jag verkligen inte orkar.. Men nu vill jag göra någonting jätte kul, fast det finns inte ett skit att göra i Kumla så jag stannar inne istället och kollar på film eller nånting!
jag läste ett inlägg för ett tag sen att hon skulle äta eller var sugen på mashmellows, och jäklar vad sugen jag blev på att grilla det! bara åka iväg några stycken till ett mysigt ställe och grilla korv med bröd och sen mashmellows (stavning?)
Sååå jag ringde till mamma och frågade om jag får låna pengar av henne, vilket jag inte fick eftersom det är så körigt nu.
Så det blev inget att grilla HELLER! Vad ledsen jag blir!

en bra låt?

Jag tycker att nån ska säga en as skön låt som jag kan ha på medans jag lagar mat så det inte är så himla tyst!
KOM IGEN OCH SÄG EN BRA LÅT TILL MIG! =D

sug

Jag har sug efter nånting nu, har haft det ett tag. Det måste vara dom där mashmellowsen jag är sugen på + att jag är riktigt jävla rök sugen så jag blir bara irriterad när inget går som jag vill eller så. Jag har EN cigg kvar men den tänker jag spara till jag vill slå ihjäl någon kanske?
Men när jag är röksugen och inte röker så brukar jag stoppa i mig en massa grejer istället, godis, mat, chips. Goda saker.
Så nu ska jag gå och steka ägg, med lös gula. Tänk vad gott. Och om jag fortfarande känner sug efter det så tänker jag laga köttbullar och makaroner med ketchup till. =D
Och efter det kanske ta en glass. Och sen kanske rosta mackor och ha massa smält ost på! Och så dricka cola!
Kvällen låter rätt bra nu. Men jag kommer ju inte kunna sova sen för min mage kommer vara för uppsvullen efter allting haha. Men det struntar jag i just nu!
^^

Beyoncé


Började lyssna på massa låtar med henne nu när jag gick in på en blogg och hade Beyonces låt Halo på. Den är faktsikt grymt bra.
Men en låt som jag fastnade för i vintras när jag praktiserade på BikBik var Broken hearted girl.
Det var ju så att jag hörde den ibland och tyckte att det var jobbigt att det var samma låtar på om och om igen i butiken, men så började jag lyssna ordentligen på den här låten, DÅ fastnade jag för det. big time!



LYSSNA OCH NJUT

tråkigt sånt här

Jaha, det vi skulle göra ikväll var att åka till Hallsberg och träffa folk och så. Men han vi skulle till ändrade sig och ville vara med sina polare och bara chilla istället, så vi kan inte komma dit.
Så tråkigt när man har börjat planera och så sen blir det inte så ändå.. Händer mig ganska ofta faktiskt!

Jag fick skjuts till Mikaela iaf, Edvard skjutsade mig på moppen. Skönt att jag slapp gå, för jag har verkligen jätte ont i ryggen nu, i musklerna brevid ryggraden! Tänk så är det svin influensan som är på gång?? För jag är förkyld och muskel värk.. men jag har inte ont i halsen eller feber än så får hoppas att det stannar här där det är nu.

Om det inte händer något annat kul ikväll så ska jag bara vara här inne och kolla på film och äta mina potatis chips och dricka cola! =D

Vad ska ni göra ikväll?

nu..

.. Har jag precis duschat, klätt på mig och gett Flisan mat. Vad jobbigt det var att gå hem med henne, katter överallt som hon hatar men älskar att jaga och skälla som fasiken på, och så fick jag gå i gummistövlar eftersom jag gick till Mikaela med dom igår och glömde andra skor.
Ska snart hem till Mikaela igen, men först måste jag hitta mina skor, ett par svarta kil klackisar jag vill ha ikväll, men just därför är dom borta haha.
Ska fråga mamma också ifall jag kan ta cykeln ner till Mikaela så slipper jag gå igen.

Där ska jag göra mig iorndning och ni får höra sen vad som händer! haha.

glömde

Här är jag på studsmattan också för länge sen!




Jag saknar min studsmatta. Den var helt och hållet min, hade till och med betalat mycket själv för att jag verkligen ville ha en! haha Men vi blev tvugna att sälja den när vi flyttade till lägenhet...


Nu ska jag gå, vi hörs senare =)

jag = fd gymnast!

Det trodde ni inte va. Att jag har varit gymnast på ganska hög nivå. Jag började på grymnastik redan på lekis då det var ganska oseriöst men sen redan i tvåan så lärde jag mig bakåt och framåt volter, och dom kunde lära mig lätt och fort eftersom att jag var så liten i kroppen så dom behövde bara slänga runt mig för att lära mig haha.
Jag hittade bild från en tävnlig för flera år sedan!.
Jag slutade på gymnastik för snart två år sen, vilket jag ångrar stort! Men jag vill inte börja nu för så mycket jag skulle ligga efter med allting då, ringrostig eller vad man kallar det.
Men gymnastik truppen jag gick i heter iaf KUMLATRUPPEN - KGF = Kumla Gymnastik Förening, dom är grymt duktiga. Vinner en massa tävlingar och tävlar i RM, riksmästerskapen och sånt.




ut igen.

Nu är det dags att jag går hem med Flisan faktsikt. Men det blir så jobbigt, jag skulle vilja ta med moppen så jag slipper gå tillbaka hit sen, det är faktsikt en ganska bra bit och gå ändå!
Jag kanske kan försöka trycka ner henne i sadeln HAHA. Nej men om jag kanske sätter fast kopplet bak på moppen så får hon springa efter när jag kör i kanske 45 km/h... vad hemsk jag är..
Nej det är bara att knalla.. Har jag tur så vill någon göra mig sällskap, vilket jag tror =)


=)

Följ min blogg med bloglovin


Puss på er! =)

potatischips..

.. det är ju så himlans gott. och det sitter jag och smaskar i mig nu. Har även cola i kylen som jag tog med igår, den ska jag dricka snart också. Man blir törstig av att äta chips!
Mina favoriter är inte potatis chips faktsikt, utan sour creme onion, OLW. Och till det ska det vara sour creme onion dipp eller helst holiday dipp, men båda är as goda! Och självklart kall coc cola till! =D

jag är ett nöt skal!

Kolla, för några få dagar sen så hade vi ätit. Efter det så satt vi i grupprummet och så såg jag att jag hade något svart mellan framtänderna, så jag försökte ta bort det med min nagen som var lite spetsig för jag hade klippt dom dagen innan och hann inte fila dom efteråt.
Men det svarta saken vägrade att försvinna, så jag tog min spetisiga nagel och skulle dra hårt, och så fastnade nageln nästan och så drog jag allt vad jag kunde typ, och så poff så slant jag och skar upp mig under underläppen istället. Jag fattar inte hur jag lyckas! Det vart ett riv sår där, alltså under tänderna där nere... Svårt att förklara, men det blödde också. Och dagen efter gjorde det lite sådär ont men igår och idag gör det ännu ondare! Det är typ som ett vitt ärr eller något där inne. Jag har följt mammas vanliga och sjävklara råd att ta på aloe vera, men det har inte hjälpt hittils, okej jag hade på det första gången igår för det gjorde så ont! Men det borde ju läka snart?


Man ser inte bra alls eftersom bilden är så nära så det blev suddigt. Men där jag har ringat in ser man typ av en vit fläck. DET gör svin ont. Kan inte tugga mat ordentligt heller!!

(
så går det om man är klantig som jag!)


söta flisan

Jag busade lite med Flisan för hon kom och börjar skutta runt framför mig haha så söt hon är. Så hon ville busa lite!


Här sitter hon och väntar (lurar) på att jag ska ta hennes ben.


Såhär brukar hon stå. munnen lite halvöppen och väntar på att man ska försöka ta benet från henne, och precis när man kommer nån cm nära och ska ta det så tar hon det först och blir jätteglad och stolt för att hon hann först och börjar skutta runt!


Men nu så ligger hon på sin filt hur söt som helst och tuggar oskyldigt på sitt ben! haha, hon är för söt! (L)


tävla om mina dröm skor! =O

Jag är med i en tävling där EMELOJ lottar ut mina DRÖM SKOR! Har velat ha dom så fruktansvärt länge nu alltså så jag hoppas att jag vinne annars kommer jag gå under jorden eller något haha. Nejmen man hoppas ju så mycket när man tävlar om någonting man verkligen vill ha, och sen när man förlorar så blir man så besviken på något sätt liksom!

MEN HERREGUD, VAR MED OCH TÄVLA NI OCKSÅ!! (men våga bara vinna)  ;)
http://emelojs.blogg.se/2009/august/tavling-2.html

Ni hittar på inlägget på hennes b vad man ska göra för att tävla! =)

westlife

Ja, dom var mitt absoluta favorit band förut. Mina systrar och mina två kusiner älskade dom också faksikt, så vi var på samma våglängd då. Fast vi tjaffsade ibland om vem som älskade vem av dom mest haha!
Jag lyssnar på dom nu faktsikt, på låten - Rose.  Som faktiskt är riktigt fin.
Jag älskar dom inte som besatt som jag gjorde när jag var liten, men när jag lyssnar på deras låtar så liksom minns jag saker från när vi var små, och då allt var så lyckligt liksom.
ja nu har jag kommit fram till det, dom ÄR bra fortfarande! =)


Min systrar och kusiner var alla kära i Shane (längst till vänster), och det var jag med bara för att dom var det. Men sen blev jag lite äldre och villa ha kyan(?) istället, han näst längst till vänster =)

min look a like?

Jag har hört av jätte många att jag är as lik Christina Aguilera, och jag tycker det själv också faktsikt. Jag kan se mig själv när jag kollar på henne, i ansiktet och så.
Vad tycker ni??








Jag måste ju verkligen vara riktigt snygg om jag är lik henne!





???

Är det någon mer än jag som har tröttnat rejält på den här låten?!


Visst, den var rätt bra i början men den är så uttjatande så jag vet inte vad!

är det någon...

.. Som har någon favorit låt som ni har lust att tipsa om?
Jag har lyssnat på Volbeat kanske 4 dagar irad nu och jag känner att jag blir sur när låtarna är på för jag börjar tröttna på dom!

Så skriv gärna låtar ni tycker om så lyssnar jag! =D

jag vill duscha

För att piggna till ordentligt nu så skulle jag vilja duscha, men MIkaela har inget schampoo, så det går ju inte så bra då.
Jag måste helt enkelt GÅ hem med Flisan sen, och sen GÅ tillbaka, för jag kan inte ta med moppen hem eftersom jag har Flisan haha. Men det är väl bra att jag går, istället för att jag sprang kanske!
Nu har jag något att göra sen också, hem och duscha! =)

63, nu är jag trött i ögonen

Phuu.
Nu har jag varit inne på Bloglovin och det hade jag glömt göra igår, DAMNIT! Så nu var det 63 olästa inlägg, så jag har nu läst igenom varenda ett kan jag lova. Mina ögon är helt döda nu typ, dom vart så trötta efter jag har läst.
Men jag tycker det är skitkul att läsa en massa bloggar. För ett tag sen så fick jag upp säkert 100 sidor på massa olika bloggar, så jag slumpade bara och börjde följa några som jag aldrig hade hört talas om förut, och dom bloggarna är riktigt bra och roliga! Jag vill ha fler inlägg och läsa, från nya bloggare!

Säg till om ni vill att jag ska börja följa eran blogg via Bloglovin' !?
jag gör det gärna

22.08.09

God morgon. Jag vaknade runt 10 av att Flisan hade hoppas upp i sängen och hon pussade på mig. Hon är så jobbig så jag ska åt henne att gå och lägga sig, och självklart så lägger hon sig brevid.. eller snarare PÅ mig. Hon tar halvaa min kudde och puttar ut mig med rumpan.. Ja det är ju Flisan som är klumpigast haha men hon e så söt ändå.
Jag sitter nu och äter frukost och ska sen gå ut med Flisan. Jag tänkte springa spåret men kom på att jag gick hit i gummistövlar igår så jag har inga skor att springa i, och Mikaela har inga som jag kan ha.
så jag får ta en lång promenad runt i kumla by bara. Jag har ju inte gått här nere där jag alltid brukade gå sen vi flyttade.

Idag fyller jag år om exakt TRE månader! =D
(två dagar efter andra twilight filmen, fin födelsedagspresent!)

wooh

Jag klickar upp Dollzmania precis och skulle förvia tiden lite med att göra sk dockor =) Det var min favorit grej att göra när jag var liten, men har man tråkigt och tycker det är kul med sånt så är det ett bra sätt att fördriva tiden.
Jag höll på med två men jag vaknade till precis, så jag hade tydligen somnat utan att jag visste om det haha vad läskigt det är. Men jag ska hoppa i säng nu och sova vidare där!
God natt

ny design kommer inom kort!

Jag pratade med en tjej över mailen idag som sa att hon gör designer/heades gratis. Så jag skrev direkt till henne eftersom att min header jag har nu är ur ful. Jag har varken PS eller något annat bra, utan bilden på mig klippte jag i paint, och det syns verkligen, men jag tyckte om bilden så den fick bli så ändå + att jag var trött på den headern jag hade innan som maria ritso gjorde åt mig! (Designbyritso.blogg.se) tror jag att det var hon hette på bloggen. men hon är iaf JÄTTE GRYM på att göra designer, kolla in henne ! =)

Men tjejen sa iaf att hon skulle göra min design imorgon (alltså idag för klockan är över 12 hehe), så den kommer väl upp inom en kort tid hoppas jag. Beroende på hur mycket jobb hon måste lägga till och hur snabb hon är. Men det kommer iaf, så ha tålamod och vänta bara! =D

hihi

NYTT BESÖKSREKORD IDAG IGEN!  vad roligt! =D

tired

Har kommit hem nu och tagit ut Flisan på en kiss också. Det var ett jäkla bra tag sen jag kom hem men har kollat på tv och så.
Vi hade det kul iaf, kollade på någon film som hette Fighter(?). Den var riktigt bra men jag tycker den var hemsk eftersom jag inte alls gillar bråk och slagsmål, vilket var det filmen handlade om, men det var bra ändå bortsett från det haha.
Nu sitter jag här hur trött som helst men orkar inte gå och lägga mig än faktiskt så jag kunde ju lika gärna uppdatera lite grann!
Har inte så mycket att skriva om men ändå..

Men jaja, jag kommer verkligen inte på nånting att skriva faktsikt, så jag ska lyssna på lite VOLBEAT! =D

filmkväll!

Nu ska jag stoppa i mig en macka fort och sen ta moppen i spöregnet till edvard. Kul att bli blöt igen då, suck.
Men vi har bestämt att vi ska ha film kväll, och han har köpt chips, dipp och läsk så jag kan ju inte säga att jag inte kommer nu haha. Och jag vill ha filmkväll det var typ länge sen!
Så ni får ha en super fredag kväll (ÄNTLIGEN FREDAG FÖRRESTEN!) så kanske jag skriver när jag kommer hem. =)
Om inte så God natt och vi hörs imorgon.

Bjuder på en "just nu" bild haha!

BYYYE

JN t-shirten

Tänkte visa hur skolans T-shirt ser ut med slogan och grejer på ryggen! =)


JN John Norlander GYMNASIET
framtidsutbildningar i Kumla.  Så står det på tröjan.


Framifrån. Glömde ta kort på outfiten innan jag bytte om hehe. Men hade på mig ett svart linne under, svarta korta tights och converse skor. Och håret som på bilden fast lite mer tillfixat kanske! Dom här bilderna togs nyss nästan =)

fler bilder

Tog kort när jag och Edvard satt på bussen på väg till Marieberg också, lägger upp dom också:


Edvard med mina fötter haha, det blev inte så bra bild för han ville inte vara med på kort egentligen!


HAPPYFACE!  Edvard som gillar att ta närbilder?

Det är typ tre till närbilder och dom är jätte suddiga så dom struntar vi i! =)

bilder från JN dagen

Nu har jag lagt upp bilderna på datorn så here it comes:


Alla vi som var där av klassen. Jag nr 4 i mitten raden.


Jag & Backe


Nea & Emma

jag tänker inte lägga upp bilder på dom andra vi tog i ex Uniform och En dam i hatt. Det får man ju egentligen inte göra utan att fråga först, men så det blev inte så mycket bilder men men.

regn regn, åter regn!!

Så, nu är jag tillbaka hos Mikaela. Jag skulle ju ta ut Flisan halv 8 och eftersom jag ändå skulle hit så tog jag ju med Flisan, kanske skrev det i tidigare inlägg?
Men självklart så börjar det regna när jag ska gå, verkligen öser ner. Det börjar regna ganska ofta just när jag ska ut med Flisan, undra varför haha. Regnet kanske dras till mig, vem vet!? =P
Så jag har gått i spöregnet med en regnjacka, tights och gummistövlar till det, snyggt va.
Och så hade jag Emanuels ryggsäck på ryggen för jag skulle ha med mat hit så jag inte äter upp all Mikaelas mat, jag kände mig verkligen som att jag gick i typ 3an igen haha. Jag har iaf med mig frukost hit, ex smör, skinka, juice, (chips och coca cola som inte är frukost)... Men jag glömde att ta med någon mat. Tur att jag åt innan jag gick hit då så jag inte hungrar ihjäl haha!
Nu är både jag och Flisan torra iaf, jag har torkat henne jätte noga faktiskt, OCH mig själv, och så tog jag på mig torra sköna kläder!
Åh, och jag blir så sur på Flisan, för när vi står i trapp huset så försöker jag få henne att skaka sig (varenda gång vi har varit ute i regnet), men hon vägrar liksom, hon "låtsas" inte förstå. Men så fort vi kommer in i lägenheten och jag stänger dörren, DÅ skakar hon sig, så typiskt! Men idag han jag slänga handduken på henne så det vart inte blött över hela golvet, tur det!!

fest sugen

Jag sitter här och hör på Alexandras party musik, och ååh jag får bara lust att gå ut nånstans där det är FULL SMOCKAT med folk och man får trängas för att komma ut från dansgolvet, och bara dansa, dansa, dansa. Det är det bästa jag vet!
jag är inte 18 än men det finns högstadie och gymnasie fester. Snart är det högstadie fest, och jag gå ju på gymnasiet så jag bryr mig faktiskt inte, jag är inte där för att kolla på småpojkar som kanske går i 8an eller så nu. Jag är där för MUSIKEN och att DANSA.  Såå himla kul, jag älskar det!

Så kan ingen styra upp fest ikv, i typ någon stor lokal, och sen bjuda massor med folk!! Det behöver inte vara alkohol, läsk och vatten duger ju! bara jag får dansa till hög musik!  =D

hemma nu

Nu har jag varit i Marieberg med Edvard... Vilken besvikelse, jeansen jag vill ha är slut, HELT slut! Och dom inne i stan är slut, fy vad ledsen jag blir!  Gick en runda runt hela marieberg och bara deppade lite med Edvard som tyckte synd om mig. haha.
När vi var inne på Din Sko så satt mamma, Alexandra och Emanuel där också till min förvåning. Så vi gick och fikade (inte med dom) och sen åkte vi hem (med dom), så vi åkte bil då och slapp åka buss, skönt det.
Nu är jag hemma, hemma hos mig, haha känns nästan lite skumt att vara här medans jag "bor" ensam i Mikaelas lägenhet. Har fortfarande ingen sladd så bilderna kommer när jag kommer tillbaka till lägenheten! Jag ska nämligen gå dit idag, och ska ta med Flisan på promenad samtidigt, så ska hon sova hos mig också. Vad bra, då slipper jag sova själv inatt! =D

dålig stil

Vi har sjungit våran låt nu och vi fick faktiskt mest applåder och vi sjöng högst också!
Alla i klassen hade nånting grönt på sig men jag tycker att det är dålig stil att många i klassen har dragit hem när det är klasskamp liksom, om alla vore här skulle vi lätt vinna liksom!
Men nu ska vi inte gå karnevalståg heller för att "musikerna" helt plötsligt vägrade att spela.. tråkiga alla ska vara!!
Sen kvart över två ska vi bara kolla på två band och det tänker jag inte göra, jag ska till marieberg istället och kolla om mina jeans finns där, dom fanns ju inte i stan som sagt.
Edvard följer med mig så jag slipper åka själv, tur de =)

Hörs senare gullisar! <3

nu ska vi...

... gå karnevals tåg. haha.
Sen får vi veta vilka som vinner.
HÅLL TUMMARNA FÖR VÅRAN KLASS!

krigsränder!

Carro, kallad Räkan kom precis in och gav oss gröna krigsränder haha. Två streck på kinderna, jättefint, så nu är vi ännu mer gröna.
Bilder kommer sen, har ingen sladd med mig så kan inte lägga in nu tyvär..
Oj jag glömde att jag skrev.. har hållt på med det här inlägget typ 20 min nu haha.
Men vi sprang till janne och hämtade John Norlander T-shirtar, så nu har jag en small, mycket finare, istället för Helenes XL t-shirt haha.
Super Duper


fan vad vi är bra!

Nu har vi gjort en massa saker för att få poäng. Det här har vi gjort:

Tagit kort på en i uniform
Tagit kort på en dam i en hatt
Dansat små grodorna för massa folk + lärare
Kastat boll i en hink
och nu har vi precis kommit på en låt om John Norlander som vi ska framträda kvart över två som går såhär!::

(8)
Norlander, Norlander, här kommer vi ifrån
Vi skriver på datorn och pluggar och står på
Betygen,betygen blir aldrig lika bra
Men det spelar ingen roll för våra lärare är bra!
(Melodin går som pepparkaksgubbarna)

+ att många i klassen har gröna kläder på sig, och det ger 300 poäng om vi har mest grönklädda!
Får se om vi vinner!

Hur ser eran dag ut? =)


JN dagen

Idag har vi en sk John Norlander dag, så hela skolan ska göra olika aktiviteter!
Vi började med att kolla på bio halv 9 imorse, den tog precis slut. Vi såg på SOMMAREN MED GÖRAN, den var grymt rolig, ni som inte har sett den borde se den haha. Skrattade nästan hela tiden. han göran är ju så himla skön och honom har jag sett live också, när klassen var i sthlm på TV-inspelningen Fredag hela veckan.
Klockan halv 11 så ska vi ha klasskamp, det är likadant som vi hade förra året. Alla klasser tävlar med varandra genom att typ samla flaggor från butiken (som man lämnar tillbaka efteråt) och en tävling är att klä ut sig, den som är bäst utklädd vinner. Sen så är det att den klassen som är mest grön vinner, John Norlanders färg är grön. Så idag har jag på mig en grön t-shirt (skjorta) som jag fick låna av våran klass föreståndare Helene. Det är strl XL men jag fick typ knyta upp den så nu ser det inte hel tokigt ut haha.
Bild på outfit och mer bilder kommer senare när jag kommer hem igen!

Klockan 1 så ska hela skolan gå karnevalståg ner till Kumlasjön där sen några band ska spela. Efter det slutar vi tror jag!

Synd bara att det inte är så fint väder idag som det var igår. Det är molnigt och halv kallt!

Kommer säkert börja regna sen..


BOB MARLEY !


reggae in ma heart!

Vem säger att jag måste ha fetaste dreadsen och röka maja för att jag älskar reggae?
Jag älskar musiken, det är liksom, JAG!
Jag sa en gång till en person att jag gillade reggae och då svarade han:" Vart då nånstans? Det måste ju synas på dig nånstans. Du har ju ingenting som liknar det ens en gång så du säger så bara säkert.."

Jag fattar inte det där, måste jag ha stilen också, kan jag inte bara älska musiken? Visst är det inget fel på stilen men jag har inget sånt i min garderob, jag har andra kläder jag gillar som kanske inte är reggae.
Det är ju samma sak med dom som gillar ex, death metal... Om dom inte går svart klädda, tycker dom inte om musiken då?
Alltså, haha, musik är musik, och stil är en sak som hör till kanske, och man väljer själv om man ska ha båda eller bara gilla musiken. Man kan ju självklart gilla stilen också och kanske hata musiken?
Det är många som säger att så och så ska det vara, men SO WHAT!?

JAG ÄLSKAR REGGAE!!!


pics

jag kollade precis igenom alla bilder jag  har på Mikaelas dator, det är ju den jag sitter vid här =)
Jag hittade två bilder på mig själv som jag tyckte om jätte mycket!!




jag tycker om den översta mest, jag vet inte varför meen!

21.08.09

Godmorgon på er.
Titta, klockan är 7 om någon minut och jag vaknade halv 7 faktsikt, jag är duktig och kom upp!
Sitter här i pyjamas och ska alldeles strax (när jag skrivit klart) gå och göra mig frukost så jag orkar den här dagen vi har framför oss i skolan.
Sen ska jag fixa mig och så =)

Hörs snart

okeej..

Nu ska jag lägga mig.
GOD NATT!
=D

JAH MAAAN

Neej jag har inte kommit i säng än, och jag skulle inte skriva mer heller men jag bara kommer på saker när jag sitter här och håller pååå att stänga ner allting.

Min fina pyjamas t-shirt:

RACING - Im in it for the chicks*

peace out


förresten, en kul grej

Vet inte om jag har berättat det en, men idag när jag och Nea åkte in till stan så tog vi bussen istället för tåget som aldrig kom. Vi satt ett tag och lyssnade på musik och pratade och så halv la jag mig ner och blundade, så gjorde Nea också och så poff så låg båda och sov. Jag hörde musiken men ändå så sov jag liksom och drömde, det var skönt att bara somna sådär.
Men sen så efter ett tag så nästan tvärnitade bussen och båda vi höll på att åka ner på golvet, då vakna vi och kollade på varandra, lika borta båda två. Och så frågade jag: VART ÄR VI NÅNSTANS!?!?
Då hade vi missat att hoppa av bussen på stan som vi brukar och fick gå av nere vid resecentrum istället. Tur att vi hann vakna innan vi kom alldeles för långt haha.

God natt

Nu har jag rökt och kommit hem igen, var runt hörnet bara för att inte väcka någon haha.
Nu ska jag kolla klart på Navi CIS som jag bara råkade sätta på!! Det var absolut inte meningen att komma åt 3an på fjärrkontrollen! =O

Nejmen ska gå och ta bort sminket och borsta tänderna och sen hoppa i säng så får vi se hur fort jag somnar .
God natt på er.

Idag har jag besöks rekord på min lilla blogg, vad roligt va haha.
Om vi säger såhär, jag har inte haft mer än 12-18 läsare förut (i genomsnitt) men så helt plötsligt kom en massa läsare från ingenstans, jag tycker det är super duper kul! :D:D

nu ska jag...

äntligen få röka! ska gå en liten liten sväng ut för att få en cigg! ÄNTLIGEN! Kan jag bli på bra humör innan jag går och lägger mig, vilket måste bli snart , som sagt FÖR att jag inte ska försova mig igen haha =)

jag skriver väl ett godnatt inlägg sen som jag brukar!
Hej så länge!

jag..

är jäkligt irriterad nu på grund av en sak.. Och jag kan inte nämna vad heller för då blir det heelt fel!
Saken blir ju inte ett dugg bättre av att jag är rök sugen som en.. jag vet inte vad!!!
Jag har iaf diskat klart och gjort fint i köket nu, så slipper jag se massa skit imorgon bitti.
På tal om det så ska jag INTE försova mig imorgon!

så kul

måste bara skriva fort att det är så kul att ni erbjuder mig att tävla om veckans blogg samt massa andra tävlingar!
Jag har fått mycket mer besökare än jag hade förut, och det var inte mycket alls men jag skrev ändå för att jag tyckte om det, men tänk nu då när jag får fler och så kommentarer också, det blir ju så mycket roligare att skriva då hehe!
Så alla ni som hittar hit, stanna gärna, känn er välkomnada typ! =D

PUSS på er

dator, musik, tv

haha, jag sitter och kollar på tv med ljud och har musik på samtidigt haha! Lite jobbigt ibland när jag verkligen försöker koncentrera mig på tvn och musik samtidigt liksom. Men jag har bevisat nu att tjejer faktsikt KAN göra två saker samtidigt... Jämfört med killar alltså..
Jag hörde en så dum grej om det en gång av en kille, han sa såhär: Men jag kan både ligga och stå samtidigt! haha jaa.

Ska snart ta itu med disken jag har bildat tänkte jag så jag får bort det. Det kanske är jobbigt men ju längre man väntar desto mer blir det och då blir det bara ännu jobbigare vet jag. Ändå så sitter jag här och tänker på om jag inte ska diska imorgon istället men nej, för då kommer jag bara att tänka likadant haha. Bra att jag känner mig själv så pass bra!

hamburger

Till mat blev det Hamburgare, stekte upp två stycken, men sen när jag såg att det bara fanns ett bröd så stog jag och tänkte ett tag på hur jag skulle äta den andra hamburgaren, så kom jag på att jag kan koka makaroner (idag igen) och äta en hamburgare med bröd och en med makaroner. Och det gick ju det också, så nu är jag heelt propp mätt på all mat. Jag lämnade till och med en liten bit hamburgare för jag inte orkade trycka i mig mera haha.

Min hamburgare med bröd åt jag upp iaf  och den var verkligen riktigt smaskig kan jag säga! Men jag tycker nästan ändå att Donkens cheeseburger är godast fast ändå inte, dom smakar liksom mycket fett, och man vet om att det är väldigt mycket fett i, och med köpt ost och så liksom, det är ju grymt gott, men på något konstigt sätt så är hem gjorda hamburgare godare, det smakar inte lika mycket fett (tycker inte jag) och man kan lägga på färska grönsaker och sallad och sådär, smakar friskare på något sätt, om man kan säga att en hamburgare smakar friskt? haha!

På tal om burgare nu då, vilket ställe gör dom godaste hamburgarna tycker ni???
kanske donken, max, burger king... så kommer jag inte på något mer. Kanske någon grill i närheten av er, säg vad ni tycker! =)

today's



Jeans tights - Gina tricot
Svart långt linne - Gina tricot
Svart kofta - Cubus

bättre lycka nästa gång..

Med att hitta praktik platser, det var INGEN som ville ha praktikanter av alla butiker vi frågade idag. Men vänta nu ljuger jag lite, på Carlings så ville dom ha men butiks chefen var inte där förrän på torsdag så vi ska åka in på torsdag igen. Annars förutom Carling så var det ingen, antingen hade dom fullbokat hela terminen eller så tar dom inte emot alls, vad tråkigt.
Jag var inna på Gina tricot också förresten och kollade på ett par Jeans jag vill ha, som kostar bara 49kr. Och dom fanns i strl 34 som är min storlek, så jag bad mamma sätta in 50kr på kortet och så gick jag och testade dom, och så var dom för små. Eller jag fick igen knappen PRECIS men dom var alldeles för tajta att gå i och ha på sig, inte kul att köpa såna jeans hur snygga dom än är, visst har jag gjort det om det inte finns större och jag är kär i dom men nu kände jag att jag kommer inte använda dom om dom är så små. Så imorgon ska jag in till marieberg om någon vill följa med och kolla om dom finns där! =D  HOPPAS HOPPAS!

Efter stan så väntade jag på bussen hem hit till MIkaelas lägenhet i ungefär 40 min, sen så kom edvard och gjorde mig sällskap en stund och sen gick vi  en sväng för jag var tvungen att ha en cigg, så jäkla sur som jag var, inte bra att röka om man blir sur för att man är så jäkla röksugen asså!
Så jag tog iaf en senare buss hem. Sitter här nu och magen bara kurrar och kurrar och skriker: JAG VILL HA MAAAT!.
jag ska gå och laga mat nu! =)

volbeat

Tänkte lägga in en bra låt nu innan vi drar så har ni något bra att lyssna på!



Ha det så  bra så hörs vi sen.
KRAM

stan

Nu har vi spelat kubb & brändboll med några klasser, det var faktsikt inte så tokigt. Jag spelade självklart kubb för jag är inte så förtjust i brändboll, men jag och mitt lag vann STORT, andra laget fick bara ner en kloss när vi vann haha!
När alla hade spelat klart drack vi en festis och sen gick alla. Jag och Nea fick skjuts, vi är så lata!
Nu sitter vi och väntar på att klockan ska bli lite mer så vi kan gå till tåget till stan som går 13.55 ungefär.
Vi ska in dit och söka praktik platser, det är dags för det nu, i tid den här gången för sist var jag lite sent ute men jag fick ju på BikBok i sista sekunden som tur var, och där hade jag grymt kul med dom som jobbade där!

Den här gången ska jag och nea försöka få praktik plats på samma ställe så vi kan vara tillsammans, det är ju lite roligare faktiskt. Men skulle vara kul om vi hittade något annat än en klädbutik igen, Nea praktiserade på Carlings sist också..
Jag skulle gärna vilja praktisera på någon servering eller restaurang men det hör ju inte till handel om man inte står i kassan vill säga. VI får se om vi hittar något.

nu..

... ska vi samlas och rösta fram den bästa och finaste brochyren, SEN ÄR DET PANNKAKOR TILL MAT!! =D
jag hungrar ihjäl snart så jag ska äta tills jag storknar!

20.08.09

Imorse försov jag mig lite grann, kom till skolan till halv 9 så jag missade ingenting!
Vi håller på med en tävling vi har. ska typ göra brochyrer av korten vi tog här om dagen, allt är klart nu förutom att det inte går att skriva ut, för skrivarna är inte installerade i min dator längre, undra varför. jag får gå och leta på Helen eller något snart..
Annars sitter jag och spelar pinball på datorn. Det är jätte kul faktsikt, det finns de andra kortspelen också så som harpan och hjärter och så! Det fanns inte förra året för då hade dom spärrat alla spel.
Klockan 9 imorse så skulle jag ju egentligen till musiken för att öva inför imorgon, men så när vi väl kom dit så sa dom att om vi inte har varit med på samban tidigare så kan vi inte vara med för dom hade inte tid att lära ut något utan det var bara repetion, så vi fick gå tillbaka istället och fortsätta med "tävlingen"

Och nu nyss kom en lärare så nu håller jag på att installera en skrivare så vi kan bli klara!

God natt!

Nu har jag kollat på massa tv och bara slöat!
Nu snart klockan 23:05 ska jag kolla på Navy CIS, som slutar vid 12, och efter det måste jag verkligen sova!! Om jag inte somnar till programmet såklart haha. Jag känner att jag borde  nästan somna NU eftersom att jag har varit dyng trött hela eftermiddagen, men nu blir jag piss istället! det är lite wierd!

Men god natt allihoppa, sov gott!
puss och kram

mmmh..

.. vad gott det var med mat. Åt aldrig någon riktigt mat förut men nu har jag lagat makaroner med köttbullar, det var jätte smarrigt! och till det mormors plommon(?) saft, den var godare än vad jag trodde faktiskt!
Nu sitter jag vid msn och snackar med massa, och lyssnar på musik också. Tvn är på fast på ljudlös, det är ju Extreme Home Makeover, klart jag måste kolla även om jag lyssnar på musik hehe.
Nu ska jag gå och duscha snart, gjorde aldrig det förut!

Hörs senare!


JUST NU:

haha lite trött ja ser ut på ögonen!

music is my drug

Vad skulle man göra utan musik egentligen?!
Mitt liv skulle vara huur tråkiga som helst utan musik, musik förgyllar min dag liksom! JAG ÄLSAKR MUSIK!
Så himla härligt att lyssna på vilket humör man än är på. Det finns ju alla sorters musik:
Depp, glad, ledsen, sur, arg eller typ förbannad, eller bara medkänsla, eller om tankar, ja ALLT i stort sett.
Just nu sitter jag och lyssnar på en gammal låt med Rihanna, den är rätt skön om man har lagom bas!
Gick tyvärr inte att lägga in videon men lyssna på låten HÄR

Tävla om ett hundsmycke!

Jag är med och tävlar om ett gulligt hundsmycke.
TÄVLA HÄR:  http://josefinsbasta.blogg.se/2009/august/tavling.html


glass

Just nu äter jag en Snickers glass, så himla goda är dom. Och på tal om det, förut så fanns det ju både Snicker, Mars OCH Twix i affärer. Men nu finns inte Twix kvar, är det någon som vet varför eller? Twix glass var verkligen min favvo favorit glass och nu har dom tagit bort den! =(
Men Snickers är också väldigt gott, och så älskar jag piggelin, men ännu mer Päronsplit. Daim strut är också gott!


VILKEN ÄR DIN FAVORIT GLASS? =)





äntligen ensam

Nu sitter jag i Mikaelas lägenhet, helt ensam och det är underbart skönt!!
Jag ska alltså "bo" här i  kanske någon vecka tills hon kommer hem. Jag ska bara vara för mig själv och ta hand om mig själv, har längtat länge efter att vara för mig själv alltså, det ska bli jätte skönt!
Nu ska jag ta en dusch!

äntligen hemma!!!

Nu har vi varit i kvarntorp i kanske två timmar och det var hur meningslöst som helst vill jag säga!
Vi åkte till fordons linjen först typ, och där berättade han vad man fick göra osv, de visade halk banan och hur man kör och vart man kör, och där åkte vi runt i en buss utan luft konditionering i där ungefär hälften fick stå för att det var så fullt, OCH varmt som satan blev det! Jag som trodde imorse att det skulle bli kallt och drog på mig svarta jeans och en tjocktröja och converse med svarta strumpor, höll på att dö där inne i bussen!
Vi tog bussen sen till bygg, där någon snacka om någonting och sen fick vi gå och kolla på vad vi ville, och sen äta kakor och dricka saft, det enda som var bra med den lilla "resan"!
Det var inte kul alls faktiskt, tycker inte jag.

På vägen hem så stannade jag och pratade lite med Zolle och sen kom Edvard ut och så rökte jag med han. Men nu så är jag äntligen hemma, vad skönt.
Jag är hur trött som helst så jag skulle kunna somna sittandes alltså. Men jag ska inte sova för då kommer jag inte kunna sova inatt sen vilket kommer göra så att jag försover mig imorgon! haha.
Så nu ska jag laga mat om det inte finns färdigt och sen prata med mamma om saker, huuh....
Hej så länge!

nu...

... drar vi till kvarntorp, fett tråkigt!
Bye for now.
<3

texas hold'em

Har precis varit och ätit nu och det fanns inga stekta ägg! Så jag tog istället lite pytt i panna med röd bettor, det var inget gott alls men var tvungen att äta lite grann iaf så jag inte blir för grinig idag. Skulle varit bättre om jag hade pengar och kunder köpa något smarrigt istället.. Men man har inte alltid pengar, speciellt inte jag!

jag och nea skulle egentligen in till stan idag och söka praktik plats men vi skiter i det idag för hon orkar inte och inte jag heller egentligen, kände bara att det skulle vara skönt att få det gjort!
men vi åker in imorgon istället =D

SOLEEN är här!

Jag och Nea har precis varit ute och rökt och gissa vad, det är solig och varmt och skönt ute nu!
Vi satt på en trappa utanför folkets hus och så sitter en gubbe innanför dörrarna som städar här, och han är verkligen skum alltså.  Nu så satt han ungefär en meter från dörren och stirrade på oss, och då menar jag verkligen STIRRADE!
Man kände nästan hans ögon borra sig in i ryggen, ja han är verkligen skum den där..

Nu är det mat om en halvtimma, hoppas den halvtimman går fort för jag är verkligen super hungrig. Det är inte världens godaste mat heller utan det är pytt i panna och stekt ägg, stekt ägg är ju supergott beroende på hur man gör dom då men pytt i panna är inte min favorit.
Imorgon är det pannkakor iaf, DET är min favorit i skolan, fortfarande.
Jag är som en unge som går i låg stadiet, pannkakor är favorit maten, men det är faktiskt mest min favorit i skolan, för skolans pannkakor är så himla GODA!

Vilken är eran favorit mat?


i väntan...

...På att äta så sitter alla i grupprummet vid datorerna.
Vi har nytt grupprum men sitter fortfarande samma personer i det + två till. Egentligen skulle Emma och Backe sitta i ett annat eftersom att dom valde Turism och jag och Nea handel. Men vi fick sitta såhär iaf, det är ju hur bra som helst ju!
Ska snart samlas alla i klass rummet med datorerna och göra nånting.. Sen vid 11 är det lunch  och sen vid 12 (tror jag) ska vi till kvarntorp... Jag är jätte föväntansfull över att åka dit, för jag har *ALDRIG* varit där förut.. nejnej.
Jo faktiskt tusen gånger!!!

hey dator! =DD

YES! Nu var lärarna precis här och vi har lämnat in pengar och så, jag och nea sprang och hämtade älskade datorn på en gång!
Nu är min söta dator tillbaka, åh vad jag har saknat den! Att ha med mig i sängen, när jag sitter framför tvn, eller någon annanstans. Jag har ju fått hålla mig till den stationära hela sommaren, som är upptagen rätt ofta också, men jag har ändå kunnat uppdatera rätt mycket här i bloggen, eller hur!?

Ville bara säga välkommen tillbaka till min dator! =D

19.08.09

God morgon bloggen!
Idag vaknade jag först vid 5 av att jag frös ihjäl.. det var så läskigt för jag somnade i pyjamas inatt och nu vaknade jag utan pyjamas och fönstret var öppet haha.
Sen vaknade jag vid 6 av att klockan ringde och jag tänkte gå upp men så somnade jag om utan att jag visste om det själv och jag drömde typ att jag var vaken så det vart som en liten chock när jag vaknade på riktigt sen av att jag fick sms! Hade jag inte fått det där smset hade jag nog försovit mig ännu mer!
Jag kom ändå upp 5 i 7 och gjorde mig iordning på en gång, ingen tid att förlora!
jag hann till och med äta en macka innan jag stack iväg till skolan, som tog lite tid också eftersom jag först skulle förbi automaten och ta ut pengar, och automaten funkade såklart inte för att jag hade bråttom, alltid går något snett om man har brått.
Pengarna skulle jag ha till skolan för att få ut nycklar!

nighty night

Nu sa mamma att jag måste sluta skriva för hon ska sova.. kanske lika bra att jag lägger mig och sover jag också så jag kommer upp imorgon lika bra som jag gjorde idag!
GOD NATT på er.
Puss och kram!
<3

Dagen!

Lite om hur dagen har varit idag, mest tråkig och seg!
Började med att jag gick iväg lite försent hemifrån, och när jag får sms av Nea att hon var framme så hade jag inte ens gått än, jag som skulle vänta vid bussen haha.
Och när jag går utanför porten så börjar det att regna också, det är ju typiskt, så jag tänkte nästan springa upp och hämta en huv-tröja men hade lite för bråttom!

Alla 2or och 3or samlader i folkets hus halv 9 och rektorn skulle prata om massa saker (som vanligt), och såklart om svin infuensan haha.
Efter det så gick vi till vårat klass rum och pratade i säkert över en timma om gissa vad?  - Jo, svin influensan!
Vi har även fått en ny klass föreståndare istället för MQ, så nu har vi en som heter Britt-Inger och helen är kvar, tur det! =D
Vid 11 så åt vi och klockan 12 så skulle vi påbörja en tävling. Det var så att vi skulle till speciella ställen (byggnader) i Kumla och ta kort på dom med oss själva som skulle vara med på bilden, var inte speciellt kul att gå den rundan nej. Jag är säker på att dom gjorde så bara för att vi skulle ut och röra på oss eller bara för att fördriva död tid, eller nånting sånt.
Efter det var klart så väntade vi i kanske TVÅ timmar tills vi skulle samlas igen, få nya gymnasiekort (busskort).
Sen fick vi sluta äntligen!

Följde Nea till tåget och väntade med henne tills det kom och så när jag var påväg tillbaka så mötte jag Edvard som var på väg till maxi för att köpa present åt hans lillasyster Emelie som fyller 12 år idag, GRATTIS på henne =)
Jag följde med han till maxi och hjälpte honom att välja present för sånt kan ju inte han till tjejer haha.
Följde sen med och åt tårta och sen har jag bara varit med Edvard fram till jag åkte hem.
OJ det vart mycket att skriva!


jag är helt slut!

Sorry att jag inte har uppdaterat någonting idag men har inte varit hemma och inte haft någon dator tillgänglig. Hoppas ni förlåter mig, mohaha!
Är hemma nu iaf, kom hem vid tio då mamma hämtade upp mig.
Sitter här nu och är helt slut. Men kände att jag var tvungen att uppdatera någontin ändå, haha!

Förresten, det vart Outfit nummer ETT idag, bild har ni ju i tidigare inlägg. Jag hade ju också mina svarta converse och min jeans jacka, det kände jag mig mest bekväm i så så fick det bli! =)

var med och tävla du också!

Jag är med i en tävling där man kan vinna ett spel & massage olja, hur bra låter inte det?!


VAR MED DU OCKSÅ, TÄVLA HÄR!
http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavling-spel-massageolja.html

fix

ojojoj, se vad klockan rinner iväg fort när man sitter vid datorn. Klockan är redan kvart över sju och jag ska gå hemifrån kvart i 8! Och här sitter jag fortfarande i pyjamasen, som jag älskar så jag kanske ska gå i min pyjamas istället?
Haha nej jag måste gå och fixa mig nu, fortare än vanligt..
Hej så länge!
<3

18.08.09

GODMORGON!
Idag börjar skolan och jag försov mig INTE!  Jag vaknade faktsikt på en gång när mamma öppnade dörren och 3 minuter senare var jag uppe, man kan säga att jag drog mig själv upp ur sängen (bildligt talat). Men det måste man göra ibland för att göra någon som man egentligen inte vill.
Men jag har nyss svarat på ännu fler kommentarer (KUL) och innan det så åt jag frukost, mina favorit bröd är slut för att lillebror fick det sista haha, så jag fick ta rost bröd till frukost idag, men det duger ju bra det också med mjök till!

dregel :$

Ja juste, när jag vaknade imorse så var det lite sådär blött på kudden (jag bara måste berätta haha), och jag undrade vart det kommer ifrån, så känner jag att jag är lite blöt på hela kinden och att det var en ännu större blöt fläck på kudden en liten bit bort från den lilla!
Så jag har legat och dreglat inatt jag! Haha vad roligt. Det gör jag aldrig.
Okej det kanske har hänt någon gång lite grann bara men inte såhär mycket.

time for bed!

Nu har jag läst igenom och svarat på alla kommentarer, gullisar! =)
Men eftersom att det är skola imorn, första skol dagen så ska jag gå och lägga mig! Är inte säker på att jag kommer kunna sova men jag hoppas det för jag skulle verkligen behöva en god natts sömn så att jag orkar upp imorgon, vi får se hur stora påsar jag kommer ha under ögonen haha.

Är det någon som har något tips om hur man kan få bort påsar under ögonen eller iaf få dom att synas lite mindre???
För jag har i stort sett påsar hela tiden.. lite jobbigt faktsikt!

Mer kommentarer svarar jag iaf på imorgon, jag ska försöka uppdatera imorgon bitti lite grann och sen får det bli när jag kommer hem, för jag tror inte vi får datorerna första dagen faktiskt!

God natt på er fina läsare!
Puss

prison break!

Var det någon mer som såg på Prison Break eller, stackars sarah!!
Men jag fattar inte en sak... i förra avsnittet så dog Michael, men nu så lever han och jaa, hur går det egentligen ihop? Om det är någon som hänger med där så förklara för mig också! Jag som nästan tänkte sluta kolla på prison break när jag fick höra att Michael dog, för han är ju själva huvudpersonen i allting.
Men vad nervöst det var den här gånger, men Sarah och allting, vågar inte skriva om för mycket ifall någon inte har sett det idag.
Det var riktigt spännande bra iaf!


Jag bara älskar den här bilden på snyggingen! <3


Nu så ska jag...

...hoppa in i duschen innan det blir försent, hade tänkt att duscha vid 9 men jag har fastnat här vid alla fina bloggar jag läser, så himla kul! =)
Men nu kommer jag tillbaka snart haha.


help me out!

Jaha, imorgon börjar skolan (hatar att säga det), och som vaanligt så har jag jätte svårt att bestäma kläder, och eftersom jag vet om det så har jag testat lite grann nu, så att jag slipper det på morgonen för det är alltid det som får mig försenad typ haha.
men jag tycker ni ska hjälpa mig lite, vilken tycker ni?

1.


2.


3.


4.


5. Eller så går jag bara såhär, precis som jag brukar (och som är bekvämast)  =)


kommentera vad ni tycker nu.
Skor ska jag ha mina svarta converse !

hemma igen

Nu har jag åkt hem igen, fanns inte så mycket att göra hos Mikaela men vi kollade på Simpsons och hade det trevligt.
Just nu sitter jag och läser bloggar och svarar på lite kommentarer, det är riktigt kul att få kommentarer av er alla så fortsätt med det hörni!
Puss och kram på er!
<3

right now.

så, nu har jag förflyttat mig till Mikaelas dator och Tv haha.
Hon står och lagar mat och jag ska gå och göra henne sällskap.
Jag just nu:


det här går ju inte!

Nu har jag kollat på tv sen jag skrev det sist, att ajg somnade framför tv:n.
Så här kan ja ju inte hålla på SISTA dagen på lovet, att bara ligga hemma och dega, eller kan jag det?
Jag skulle liksom hellre vara ute och festa och vara med massa goa vänner. Men det kommer inte bli av.

Mikaela skrev precis att jag ska komma till henne för att hon vill ha rök sällskap, och jag som ändå inte har något för mig kan väl åka dit lika gärna.
Så vi hörs igen när jag kommer hem om jag har något vettigt att få ut ur skallen, aight?

Puss på er

extreme home makeover.

Medans jag åt så satte jag på tvn som vanligt och så var det Extreme home makeover. Åh jag tycker det programmet är så himla bra alltså. Det är så fint det dom gör för familjer.
Ibland kan det hända att jag gråter också haha.

bilddagboken, jaa vad kan man säga?

haha, jaha nu har jag fått ett meddelande från administratören på bilddagboken att en av mina kommentarer har tagits bort som jag har skrivit nån gång?!
Så nu får jag inte kommentera på en timma.
Vad håller dom på med. Ärligt så börjar jag tröttna på bilddagboken men jaa.
Jag har ju massa gamla bilder så har kvar den ändå!

take a nap

Nu har jag legat i soffan ett tag och skulle kolla på tv, men jag somnade hehe.
Men jag sov en stund bara, sån som man kallar micro vila liksom, så det är nog ingen fara jag kommer kunna sova inatt också, tidigt hoppas jag!
Skönt var det att sova iaf, och jag är så himla röksugen men jag sparar mina två sista, eller jag ska göra mitt bästa att spara dom för jag lär ju behöva dom imorgon i skolan!

Ska ta nånting att äta nu och jag tror det blir makaroner och chicken bits eller farlig korv! =D

kläder!

Visst är det alltid kul med nya kläder?
Igår så kom mamma hem med en kasse som hon skulle ge till mig från Laura, med kläder i.
Vi skickar alltid runt kläder till varan och andra som vi har tröttnat på, ibland kan de ju hända att man får tillbaka lite av sina egna man gav bort från början haha, har hänt faktiskt.
Men några av kläderna hon gav mig tyckte jag om iaf, här är dom:


Ett grönt linne.


En munk tröja, eller heter det Hood? =P


Två T-shirtar!


Ett linne och en långärmad, den där långärmade tycker jag om, den sitter bra =)

oj jäklar!

Hon hade rätt! Nu har jag stått och gnuggat EN borste ett tag, och det bara är massa "skit" i.
Vattnet blir typ mörk rött, det är ju nästan äckligt vad mycket bakterier det är i EN borste egentligen! =O

tack för tipset!

Jag läste precis Stinas inlägg om sminkborstar och så att man ska tvätta dom, verkligen tack för tipset där. NU kanske jag hittar mitt problem också!
Nu ska jag gå och tvätta genast!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!

från i Fredags!

Okej, några av bilderna kommer jag inte ens ihåg att vi har tagit haha!


Jag i Syrrans keps!


Jag torkar mina jenas med en hår fön! Det var nämligen så att när jag åkte moppen så regnade det jätte mycket ute så jag hade regnkläder på mig till och med, Men så när jag var halv vägs så känner jag att det blir blött i rumpan, och SJÄLVKLART så ska det läcka igenom, så jag var blöt på hela låren och på rumpan, typiskt! =P


Nån gång innan vi gick ut.


Okej det är nog bara den här jag inte kommer ihåg, Den måste ha tagits hastigt haha!

smul pajen

Glömde lägga in en bild på hur pajen blev igår. Det blev verkligen utsökt! Vattnas i munnen bara jag tänker på smaken! MUMS.


nu har jag varit duktig.

Jag var ute med Flisan i ungefär 45 minuter, det är bra promenad för henne på morgonen tyckte jag så det fick räcka, dessutom så började det regna när jag var påväg hemåt, bara lite dugg så det var ingen fara.
NU har jag också varit duktig och diskat all disk, och det hade blivit en hög men nu är den borta och köket är fint!
Jag tycker det är kul att städa kök faktiskt, alltså jag är ingen köks människa så som vill ha fint kök för att jag lagar mat, nej. Men jag tycker att kök kan vara riktigt snygga faktiskt, när det är finstädat, allt är på sin plats och sådär.
Det är fint att kolla på =)

Här är några fina ex på snygga kök!



Den sista bilden är min favorit, så skulle mitt kök lätt kunna se ut!

Alla bilder är från GOOGLE!


17.08.09

Har precis klätt på mig och gjort mig ordning för att gå ut med Flisan nu. Jag är as trött så kanske lika bra att jag går ut så jag inte somnar igen.
Imorgon börjar skolan liksom och hur fan ska jag lyckas komma upp?, jag somnade vid 4 imorse och kommer ju inte kunna sova tidigare idag... bara jag inte försover mig!!
Jag har lite bilder från i lördags jag inte har lagt upp än men dom kommer när jag kommer in igen + lite mer. För nu måste hon verkligen kissa.

smul paj

I några timmar nu har jag varit sugen på smul paj, sån här paj med smul deg och su underst så ska det vara såna här frysta bär, inte frysta då men...
Och till det vill jag ha vanilj sås, ååh hör ni vad gott det låter!!?
Men jag vet inte om vi har ingredienser till det hemma. Men får väl åka hem om ett tag och kolla.. Nu vill jag ha det mer än gärna alltså!!


16.08.09

Hej på er. Idag vaknade jag vid 3 hos Vickie, hon var uppe mycket tidigare och hade varit på Lidl och så när jag vaknade haha.  Jag är fortfarande hos vickie och vi har precis kollat på film, Nyckeln till frihet. Den är riktigt bra faktiskt, jag har sett den förut för länge sen men det skadar ju inte att se en film igen.
Går kvällen vart riktigt lyckad faktiskt, hände en lite jobbig grej mot slutet där men det "löste" sig rätt fort.
Ja, mer har jag inte att säga om gårkvällen, det var kul iaf =)

"det vart inte mycket att skriva"

JUST NU!!

en sista bild nu =D




Nu ska vi kanske dra ut och hitta några att vara med.
hare bra , PUSS

just nu


just nu =)

Jag och Vickie sitter och festar med musik här haha, har faktiskt hur  kul som helst.
Det här är just nu!




Det kommer säkert komma upp fler "JUST NU"  bilder under kvällen haha =D

blöt djur

Nu har jag nyss kommit ut efter att ha varit ute med Flisan i 1 ½ timma, BRA CARRO!
Måste få ge mig själv lite beröm när jag varit ute och gått så länge. Frågan är bara vem som är blötast av henne och mig haha. Det regnade knappt inget alls när jag gick ut så jag tog bara två munk tröjor på mig liksom, och så när jag vär är ute och är långt hemifrån så börjar det att regna mer och mer... Men ändå skönt att slippa bli varm och svettig när man är ute och går fort! =)

Nu ska jag göra mig iordning så fort jag kan och sen vidare till Vickie, vi ska ha en jätte kul kväll faktiskt, så här sista kvällen man verkligen kan göra nånting innan skolan börjar på tisdag, mår dåligt av att tänka så jag längtar verkligen inte alls till skolan, förutom att träffa vänner jag inte har sett på hela sommaren, DET ska bli kul! =D

Ni får ha en toppen kväll allihoppa så hörs vi imorgon.
PUSS


En bild på mig och Vickie från i våras (tror jag)


handlat o... inte klart

Kom hem från maxi nyss typ. Jag och Emanuel åkte moppe dit, typ 2 minuter xD, Mamma gick med Flisan dit och Alexandra tog cykeln dit. Alla gick in och handlade förutom jag som fick vänta utanför med Flisan, tråkigt helt  ensam, hon är ju inte mycket att prata med iaf!
Tog kanske 30 min och sen tog jag kassar på moppen (därför jag åkte moppen så mamma skulle slippa bära), och så åkte vi hem.
Tänkte säga att nu är det som ska göras idag klart men icke. Vi har nämligen tvättstugan klockan 17 - 21. SUCK.
Jag som ska iväg ikväll och vara med Vickie liksom, men kanske kan få smita lite tidigare, blir så sent annars och klockan går så himlans fort då och så hinner man inte göra något!

Jag är så jäkla trött...

stekt ägg, mums!

Mamma väckte mig vid halv 1 idag, vilket var huuur jobbigt som helst för jag somnade runt halv 5 imorse, kunde inte sova. Fan vad jag hatar att ha mens värk!!!

Men till slut så kravlade jag mig upp ur sängen och gjorde frukost, stekt ägg på macka och ett att bara äta, jag älskar stekt ägg, speciellt med lös ägg gula, så himla gott, och så såklart lite salt =D
Brukar ni också äta det?!  =P


Och självklart ett glas juice i det fina coca cola glaset från donken, har typ 6 stycken såna haha =P

nu gick vi

Sååådär ja, nu har jag ätit mig mätt på kyckling med ris och någon sås OCH morötter.
Ska ta med Flisan till där mamma är nu och sen ska jag iväg och snacka med en person en stund.
Bara måste bra om lite saker, har inte träffats på länge heller nu!

Orkade inte ta en bild på hur jag ser ut ikväll, hinner inte heller för jag tror Flisan kissar på sig snart alltså.
Men ni får ha en toppen kväll. Hej med er.

delvis sant.

VICKIE skrev:
Jaa men dom har ju inte pengarna egentligen, de får ju pengar av att vi ringer in också som typ bingo lotto, då ringer de ju as många och varje samtal kanske kotar 7 kr eller nått och så säger de " du kom inte med den här gången fösök igen", så det är däifrån de får pengarna också.

Svar: det har jag faktiskt inte tänkt på men även om man ringer in 10 gånger och det kostar kanske 10 spänn så är det ju ändå inte samma sak som att nån vinner EN miljon liksom, om inte ännu mer. Men rätt i de du sa vickie ändå.
Jag tycker ändå att alla dom pengarna ska gå till barnen i afrika!

tankar och funderingar!

Jag har tänkt på en sak jätte länge.
Nu går det massa reklamer om Unicef och allt sånt där. Om att rädda svältande barn och blir fadder och skänka pengar till barnen där som har det hur dåligt som helst.
Men så har jag tänkt att hur jävla mycket "spel" är det inte på tv. Man ska gissa ETT ord och det kan man vinna 100.000 kr på liksom.
VARFÖR ha såna dumma spel så folk vinner mer pengar än dom redan har här i sverige, istället för att skänka dom pengarna till dom i ex afrika?
Det tycker jag är jävligt sjukt liksom. Och bingo lotto och allt sånt där skit.
Verkar som att sverige kan ge bort hur jävla mycket pengar som helst, liksom en miljon dit och en miljon hit, grattis du vann för att du gissade rätt ord, eller hade rätt siffror på din bricka.
Tänkt hur mycket bara 1 miljon skulle betyda för alla barnen då?!?!

Idiotiskt att dom kommer på sånt där.. vad jag tycker!
VAD TYCKER NI ?!?!?

?

VAD HÄNDER IKVÄLL ALLT TRÅKIGT FOLK I KUMLA?  =)
slå en pling vetja

nu har jag invigt badkaret

Nu har jag duscat / badat i säkert en timme. Först så skulle ja bara duscha men frös typ så jag fyllde badkaret med vatten istället. Första gången jag badade här i lägenheten liksom. Jag som har saknat badkar super mycket och velat ha det och vi har bott här ett tag nu och jag har inte badat liksom?
Mamma med barnen kom precis hem nu också, dom har varit och badat i kumlasjön, men frös som små kottar tydligen. Jaa det är ju sol men det blåser kallt, så typiskt.
Och på tisdag börjar skolan, bara några dagar kvar det SUGER ju seriöst! =(

forts, på bilder!








Kanske har råkat lägga upp nån bild två gånger eftersom att några adnra är på ett annat inlägg, men det skadar ju inte.
=)

mina fötter!

Nu är jag äntligen hemma, attans vad ont i fotsulan jag fick av att gå i skorna hem haha, Men det var ändå skönt att va ute o gå lite även om ja inte hade rätta kläderna eller skorna.

Här är lite bilder från igår:

Laura och Alexandra


Zolle och Mikaela


Mamma och Therese


Zolle, Mikaela, Laura


Vinet


På dansgolvet. Jag och Laura gick också upp och dansade sen.

Hade en jätte rolig kväll, tack för det! =D

14.08.09

Godmorgon. Har precis ätit frukost nu, rostade mackor med nutella på!
Vaknade för kanske 30 min sen av att jag drömde en jätte hemsk mardröm, så när jag vaknade, jag kände mig helt förstörd, jätte hemsk =(.
Mikaela är ute med Flisan nu och lite senare så ska jag gå med Flisan hem, kul i fin kläder och högklackat? Inte riktigt rätta kläderna för att gå ut med hunden. Men men.
Idag är det rätt så fint väder ute faktiskt, så får se vad jag ska hitta på idag, kanske vara med Vickie, vi pratade lite om det igår då.
Ja juste, tack vickie för att du satt barnvakt hela kvällen igår =)   Vi kom hem vid 12 nån gång men lite senare, och vickie har varit barnvakt när vi var på fashion pack!
 =)

fashion pack

hej, sorry att jag inte hann uppdatera innan vi åkte hemifrån men fick lite bråttom mot slutet pga att jag är så himla seg på att bestäma mig med kläder, hår och så vidare.
Men vi har iaf varit på Villa Strömpis och kollat på fashion pack. Killar som klär ut sig till tjejer och dom var sååå jäkla bra alltså. Det var med andra ord en Drag Show. Höll på att garva ihjäl mig vid vissa tillfällen. Man fick tyvärr inte ta kort eller filma med har iaf lite bilder på oss som var där, lägger upp imorgon då jag berättar mer också.
Är hos syrran (Mikaela) nu och vi ska sova, är döds trött!

Puss god natt! =)


Här är dom, grymt bra!
Han till vänster (thomas) känner vi typ lite kul! Och kolla han i mitten, ser verkligen ut som en tjej, och hade en tjejs ben och kropp liksom, hur snygg som helst! :)

några bilder





Okej, det här går hur segt som helst asså, och jag måste göra mig iordning nu =)
BRB


jag är gladare nu!

Har pratat i telefon i över en timma nu och jag kan säga att jag känner mig gladare nu på grund av ett telefon samtal bara.
Nu ska jag ut och träffa några och får se vad som mer händer under kvällen, om ni har lust att hänga på är det bara att ringa mig, så fixar vi något! =D

Fick också den här låten av personen jag pratade med, som sa att den passar in på mig just nu:


Ha en bra kväll.
PUSS

16.41

Nu har jag precis duschat och så. Snart ska jag ner på torget och fixa lite saker =)

Vad ska ni göra idag??


feber?

Ouff, är helt kallsvettig, det känns jätte konstigt i kroppen också, så brukar det ju vara med feber väl?
man fryser först och sen svettas man och så håller det på sådär. Men jag är as varm och fryser typ samtidigt, vad jobbigt.
Jag vill inte bli sjuk nu heller, inte för att det skulle skada att slippa första dagarna i skolan sen men ändå så vill jag inte missa första dagarna, för man missar ju otroligt mycket då och det är inte kul att sen få ta igen allting senare samtidigt som man måste göra det som ska göra just då också, fattar ni?

Jag kanske bara inbillar mig att jag börjar bli sjuk, hoppas det, för imorgon ska vi iväg och ha kul.
Berätta mer om det imorgon =P

regnkläder (Y)

Nu har jag kommit in igen, fy vad det regnar, och så klart så ska flisan lägga sig i högt blött gräs och rulla sig.. Hann tyvär inte ta något kort men det såg ur gulligt ut iaf!
Och så här gullig är jag i regnkläder som är förstora!


bilden vart suddig för det va lite mörkt här inne =P

regn, försvinn

så nu har jag ätit klart frukost samtidigt som jag kollade på Jims värld på 6an. Det är riktigt kul program faktiskt.
Nu har jag borstat tänderna och klätt på mig (onödigt vetande).
Så ringer mamma och säger att jag ska ta ut Flisan för hon behöver gå ut, och det är väl ingen fara, men så hör jag att det verkligen öser ner ute, kuul.
Så nu ska jag ut och bli super blöt i regnet, och med Flisan som kommer bli ännu blötare typ.

Wish me luck..

frukost

Nej nu börjar magen kurra lite för mycket, så jag ska gå och göra lite frukost.
Blir vanilj yoghurt men start flingor och någon ost macka, med juice till. Blir säkert jätte bra tror ja.


Det här är min absoluta favorit, naturell. Men den med bär i är ocskå super god !

god morgon

Har precis gått upp ur sängen nu. Mamma väckte mig runt 11 först men har inte orkat gå upp förräns nu, rätt skönt faktiskt, att bara ligga.
Igår kväll gjorde jag typ ingenting, var ute ett tag. Satt på en gunga och bara tänkte massa.
Var hemma vid halv 1, 1 kanske då jag kollade på NCIS som jag inte har sett på länge alltså. Sen gick jag och la mig efter ett tag.

Allt känns meningslöst nu...

huller & buller

Jag vet inte vad som försigår i mitt huve eller i min kropp just nu. Känslor bara kommer fram, alla olika tankar om bara en person. JAG HATAR DET!
Och det jag fick höra gjorde inte saken bättre alls. Allt är bara huller och buller inuti mig just nu.

Jag ska ta mig en riktig tanke stund för mig själv, och så får vi se vad jag kommer fram till då.
ha en super kväll alla ni som är glada och på bra humör!
puss

ögonbrynsplockare!

Ska åka iväg till Mikaela nu, hon behöver hjälp med sina ögonbryn så jag ska fixa till dom lite.
Jag är tydligen bra på det så nån mer?!
kanske borde börja som det, om folk blir nöjda så! =D


Sådär fick jag mina ögonbryn plockade en gång, med tråd. Jäklar vad ont det gjorde!

bloglovin

Nu har jag börjat att typ prenumerera på bloggar, kom fram till att det är rätt enkelt ändå, och man håller koll på vilka som har skrivit nya inlägg liksom, suveränt ju! Nu kan jag hänga med ännu bättre än vad jag gjorde förut, AWESOOME!
Men en sak som jag inte har kommit på.. jag råkade börjar prenumerera på någras BILLDAGBOK, och det har jag inget större lust med, så hur slutar man att följa? det går inte vart jag än klickar liksom.

Leona Lewis - bleeding love



18:39

Har ätit nu för ett tag sen, inte speciellt sugen på mat, för det är så mycket blandade känslor som kommer tillbaka inom mig och massa tankar om allting..

när jag var ute med Flisan gick jag och sjöng en låt hela tiden i mitt huvud, - BLEEDING LOVE.
Och jag tänkte att vad bra just det passar in nu typ : "I dont care what they say, im in love with you"
Jag har inte mycket mer att skriva, väntar iaf på att jag ska få bilderna från igår haha, ska bli kul att se alla på datorn!!

Ha de så bra så länge, nu tjatar lillebrorsan ihjäl mig på att han vill "kolla" massa saker på datorn. Brukar låta så. Han måste ju sitta här bara för att jag sitter här och han är en riktig ret sticka haha. Men på tal om honom så är bulan mycket mindre nu!

OJ SÅ KUL!

Igår kväll var roligaste på länge faktiskt, har inte gjort något så här på länge, men igår så var det himla kul.
Var med emma och elin var med en stund också.
Måste göras om tjejer.
Vi har tagit jätte många kort med en system kamera som en ska skicka till mig lite senare, så jag lägger upp dom då. Det är lugnt över 100 bilder så jag tänker inte lägga upp ens hälften, men några ska jag nog orka lägga in!

Idag är jag seg som ett as, sov ju hos emma och vi vaknade runt två, as skönt att sova länge, fast vi var ju vakna sent igår också så =)
Är hemma nu iaf och ska göra mig iordning lite grann, (fräcsha upp mig.)
Sen efter det ska jag ut med Flisan vid 5.

oh helvete!

Sitter här och emanuel springer runt glatt, han har byggt en kojja och busar med Flisan..
Mamma står i köket och alexandra gör sig iordning liksom. Och så helst plötsligt: PANG, och emanuel skriker och gråter jätte mycket. springer till mamma och skriker ajajajajj, jag har en bula!!!!

Så går jag dit och sätter han i mitt knä medans mamma håller en isklamp där på bulan, och han satt med ryggen emot mig så jag såg den ju inte, men JÄVLAR vad stor den är, jag skojar inte!!  Herre jävlar!!!!
Stackars lillbrorsan, shit! =O


KOLLA BARA PÅ'N!

Han sprang in i väggkanten bara likson, hur fan kan det blir en så jävla stor bula? :O
NU ska jag ge han godis eller nåt!


stackars hund :P

Flisan springer runt som en elefant som blir jagad av en mus haha.
Jag sitter här och har hög musik och det är massor med folk i vardags rummet. hon blir så stressad så hon inte vet vart hon ska ta vägen snart..
NU är tårtan klar! =D

16.33

Förut så åkte jag med Mikaela och hennes kompisar till kvarntorp för att dom skulle kratta gräs hos nåns pappa, fick nånting att göra iaf!
Men så när jag är där och klockan var tre så skriver mamma sms och frågade om jag hade glömt bort Flisan som jag skulle ta ut på dagen. Då vart det typ OJJ, jag måste hem typ snart. Men jag hann iaf innan hon sket på sig här inne haha. Men stackarn som är lös i magen igen!

Har precis ätit mat nu, spaghetti och köttfärssås som Alexandra och Pirre lagade, det var gott för jag var jätte hungrig.
Nu håller Alexandra på med tårtan vi ska äta sen, JAG ÄLSKAR TÅRTA!!  =D

Jag vill tipsa er om en jättesöt och go tjej som bloggar, läs hennes blogg, ni ångrar er inte! =)
http://elooj.blogg.se/

just me

Nej... Mamma och alla gick och bada UTAN mig. och ingen vill följa med mig nu heller, fett tråkiga alla är! Bara för att det inte är gassande sol...
Men jag har jävligt tråkigt nu alltså, och helt ensam, det bådar inte gott haha...
Jag är såå rastlös, och försöka hålla mig från att röka gör jag också så jag har ätit massa goda choklad havreflan kakor och en kiwi faktiskt. Men vi har ingen cola hemma, det suger lite. Jag blir tokig, kom och gör mig sällskap.
Men jag slängde upp håret i en boll och tog kort, lite kul!




LÄGG MÄRKE TILL ATT JAG HAR LITE CHOKLAD I MUNGIPORNA! av kakan. heh va gulligt =D

bad ändå!

Har haft lite folk här nyss och firat Alexandra. Nu ska jag med mamma, charlotter, simon och emanuel ner och bada iaf, det är tydligen jätte varmt ute!
Ska försöka få tag i laura nu också.
Hörs när vi kommer hem!
pUSS

vart tog vädret vägen?



Nu fattar jag ingenting.. Det står att det ska vara klart till vänster, en stor sol. Men så till höger "Idag" så ska det vara regn?
haha. Jag som skulle bada med Laura och/eller Vickie idag =O
Jag vill att det ska vara sol, så jag kan sola och bada lite!
Men får se hur det blir senare runt 1 om  det är finare väder då, hoppas hoppas.
HÅLL TUMMARNA!!

grattis syrran!

Idag är ingen vanlig dag för det är ALEXANDRAS födelsedag, hurra hurra hurraa!

Idag väckte mamma mig vid 9 och vi gjorde iordning alexandras paket och frukost. Sen gick vi in och väckte henne med våran vackra sångröst på morgonen, vilket hemskt sätt att vakna på! haha.
Hon fick pengar, och pengar och så nytt batteri till klockan =)
Mormor är så finurlig när hon ger oss pengar i paket, hon gör alltid någon slags figur eller något att sedlar, den här gången gjorde hon ett cocktail glas, för att alexandra har gått bartender kurs, så det passade ju bra!

Ska snart hoppa in i duschen innan Charlotte och Simon kommer hit, våra grannar där vi bodde förut. Lite senare ska vi fika med tårta och kakor och grejjer =)

bilder från gårdagen

Här kommer bilderna från igår =)


Korv! tycker om bakgrunden på bilden faktiskt, vickie som tog den.


Vickies korvbröd... jag tror vi lyckades bränna 4 stycket tillsammans haha,


Jag tog kort på Vickie....


Samtidigt som hon tog kort på mig =P


Kort när vi åker moppe ute i ingenmansland! haha vad kul det var. (lägg märke till hur fokuserad ja är på vägen!) haha.


Denna fick avsluta turen och kvällen!

Vi hade riktigt kul igår måste jag bara säga igen, och tur att han kunde hjälpa oss att tanka annars hade vi nog aldrig kommit hem. Nästa gång ska vi ta rätt väg från badet haha!

fett kul kväll!

Idag efter vi hade badat så åkte jag och Vickie hem till mig, vi satt där ett bra tag och bara stirrade upp taket i väntan på att mamma skulle komma hem så vi kunde åka, vi kunde ju inte lämna Emanuel själv hemma..
Men så åkte vi och köpte engångs grill och så åkte vi och grillade i hällabrottet, hur kul som helst har vi haft, och det första vickie gör är att ha ner moppe hjälmen i vattnet, så hon fick åka hem i blöt hjälm haha, och det var ingen liten bit vi åkte heller ska ni veta!
Vi råkade köra ut fel väg när vi skulle hem igen, så till slut kom det en skylt där det stog Pålsboda 8km och Hallsberg 7km.
Så vi tog mot hallsberg för det är ändå närmast kumla, och det tog en bra bit att åka dom kilometrarna.
Och det värsta var att lite mindre än halvvägs så stog bensin mätaren på RÖTT!
Shiiit tänkte vi ... men vi kom fram till hallsberg ändå och där fick jag typ special tankning! Det var på statoil där det inte gick att betala kontant, såklart det enda jag hade med mig! Så han som jobbade i kiosken betalade med sitt eget kontokort så fick jag ge han av mina kontanter, det var riktigt schysst faktiskt, annars hade vi aldrig kommit hem vet ni va. För det var ytterligare 7 km  till kumla haha.
Men riktigt kul har vi haft på våran låååånga tur iaf, och riktigt kul när vi grillade också, har bilder på mobilen som jag inte kan ladda upp här för att jag är hos vickie, men dom kommer imorgon lovar jag. Nu ska vi ut igen, JAG ÄR TAGGAD PÅ FEST nu, så hör av er foaks!
puuusss

=)

Nu har jag gjort mig klar! Ska åka och hämta Vickie Pickie nu också, fick henne att följa med och bada också, nice va! =D

09.08.09

hehe, vilket roligt datum det blev idag då, men skulle vara roligare om det var 090909 eller?
Ja god morgon/dag på er iaf, jag vaknade för ett tag sen av att mamma väckte mig, suck. Så har precis ätit frukost och ska snart duscha snabbt och sen knalla ner till badet och göra mamma och Emanuel sällskap.
Jag vet, varför duscha om man ändå ska bada i klor vatten? Men jag har lite fett hår och känner att jag behöver duscha eftersom jag inte orkade det igår kväll när vi kom hem.

Vad ska ni göra idag??  =)

Puss

snuten i hollywood 2 eller the pianist?

Nu är det så här då, att jag ska se på tv, men VILKEN FILM!?
PÅ trean är det The Pianist och på fyran Snuten i hollywood 2...
Tror det blir snuten i hollywood faktiskt, den är rolig iaf =D

Ha en great kväll!

den LÅNGA resan hem!!

Nu är vi äntligen hemma, vet inte om det är skönt eller bara jobbigt och tråkigt..
Men först åkte jag och mormor buss i typ 10 min, och sen tog vi pendeln i kanske en halvtimma och såklart så somnade jag haha. Sen byte till en flygbuss till arlanda, det tog ungefär 40 minuter, så jag somnade då också, inte skönaste sättet jag somnade på men kunde inte hålla mig vaken alltså!
Vi stog och väntade på Alexandra i kanske 20 min och sen så kom hon äntligen, oj vad kul att se henne igen, började gråta til och med haha. Hon är hur hes som helst, men inte så konstigt efter så mycket hon har festat hela nätterna haha.
Efter det så åkte vi till Märsta "centrum" och åt på Kinesisk restaurang, mormor bjöd alla.
Det var verkligen jätte gott, jag åt friterad kyckling, MUMS!! Jag måste absolut börja äta på såna restauranger oftare, så himlans gott!

Efter det så skjutsade vi mormor till station så hon kunde ta pendel tåget hem igen och vi åkte vidare hemåt, tog den långa vägen hem bara för att mamma hade lovat Emanuel att han skulle få handla på GODIS STOPPET i hummelsta, varit där någon gång? =)
Jag och alexandra och mamma köpte såklart också godis, var länge sen jag åt där också.  Vi stannade alltid där förut när vi var små och skulle upp till Landet i kopparberg =P
Efter vi hade stannat där så vart det raka vägen hem och jag kom hem för ungefär 50 min sen och tog ut Flisan medans dom andra åkte och hämtade Alexandras pojkvän..
Och nu sitter jag här och skriver och somnar snart. ska nog lägga mig tidigt idag. =)


Alexandras "hemkomst" =D

Mammas och min mat

Alexandras mat, typ biff, as god

GODIS STOPPET

Emanuel klättrar i bilen

Mitt och Emanuel godis, gott det ser ut va?! =D

nu åker jag hem

Jaha.. Nu har jag packat och gjort mig själv klar också. Om en timma går bussen och så, vad tråkigt det känns!
Ska först åka till arlanda med buss (suck), där vi möter upp Alexandra som kommer hem idag från Grekland, hon har varit där i 4 veckor! Ska bli kul att hon kommer hem nu =D
Mamma åker också dit, så vi åker hem till kumla därifrån då.

Igår kväll vart helt okej, var vid ett bad, jag, kevin, jackie, cribba, boyne och så träffade vi några där också som satt och eldade. Kevin följde mig hem igår och på vägen tog vi en french hot dog på statoil, ofta dom kostar 25 kr nu istället för 20???
Men jag somnade som en stock inatt iaf när jag kom hit och jag vill sova ännu längre.
Mormor skulle väcka mig tio egentligen men jag vaknade halv tio och så kom hon in runt 20 i... Hon var väl så rastlös så hade väl inget annat för sig än att väcka mig!

Det ska bli sjukt tråkigt att åka hem igen iaf, kommer sakna alla här mycket, men får ta och åka hit när det blir lov eller nåt kanske. SÅÅ SURT att skolan börjar om tio dagar IDAG, jag längtar inte ett dugg. Om bara sommarlovet kunde börja om istället, det har gått för fort tycker jag, alldeles för fort. Jag vill ha kvar värmen och sommarlovet, ingen jävla skola här inte. Men tyvärr så måste man ju... (suckar djuupt!)

Nej, men nu är det dags att bära fram väskor och göra det allra sista klart, se till så att jag inte har glömt något för det brukar jag alltid lyckas göra. Sist glömde jag ju min platttång, vad ledsen jag blev då haha.
Ha´re bra så hörs vi när jag kommer hem!
=)


bjuder på en bild från 9an.

bara jag som lyckas ?

Hej på er.
Inatt sov jag inte heller hemma hos mormor nej.
Idag vid tre hade jag inte ätit frukost än, så jag träffade kevin och vi åkte till ica maxi och köpte START flingor och en vanlij yoghurt, tallrikar hade han tagit med hemifrån, så satt vi utanför maxi och åt "frukost" haha, hur gott som helst var det och det var jätte länge sen jag åt det också så det var lite kul.
Efter det skjutsade kevin hem mig och så bytte jag om till bikini och grejade lite, så åkte vi till Norrby till alla andra killarna och badade och solade, och självklart hade dom sin vatten pipa.
Men iallafall, när jag och kevin skulle åka till norrby så sa han att jag skulle lägga min ICA-påse med mina saker i (Mobil, cigg, tuggummi, trosor, behå) i hans ryggsäck, men jag sa att nej då jag håller i den, vilket jag inte borde ha gjort!
För när vi kommer fram så tog jag upp handduken och så ser jag ett stort hål i påsen, då hade ALLA saker ramlat ut, förutom handduken... Lite panik jag fick att min mobil var borta och så, så jag tänkte att jag behövde en cigg men dom hade ju också ramlat ut, fan!
Så kevin åkte tillbaka samma väg och hittade allting förutom mina trosor, hmm...
Men han hittade iaf min mobil som var repig och lite bucklig. Mina cigg som var lite mosade och locket var borta, och min behå som låg mitt i vägen och har blivit lite över körd.. Mina tuggummin var det enda som var helt haha.
Jag fattar inte att jag alltid ska lyckas med någonting alltså!

Nu är jag iaf tillbaka hos mormor och morfar, ska snart steka chicken bits och koka makaroner, till efterrätt ska jag äta upp resten av glassen!
Sen ska jag ut och träffa alla igen och säga hejdå och så. Hinner inte träffa dom imorgon för vi åker vid 12 =(

älskar glass ju!

Jaha, igår så var vi flera stycken i Norrby,  jag tror jag var där sist när vi flyttade härifrån! Det var flera år sen. Men det var mysigt iaf, några badade och några andra grillade =)
Innan Norrby så var vi på bio, det var också ett tag sen, typ sist jag var här men kul ändå!

Vid halv 3 idag typ så åkte jag och Kevin till McDonalds för att äta frukost, huur gott som helst när man är seg en sån här dag.
Nu har jag precis tagit ett långt och skönt bad och så väntar jag på att glassen mormor har gjort till mig ska tina upp lite så den går att äta, nu är den helt stenhård!
Mormor är så söt, hon ska vara borta hela dagen och hon har gjort en låda i frysen och på den lådan står det "CARRO" och så ligger det mat som jag ska göra iordning. Får se när jag blir hungrig, och glassen som hon har gjort till mig också. Jag ÄLSKAR verkligen den glassen, helt seriöst! Tyvär så vet jag inte hur man gör den, bara mormor som vet så kan inte förklara hur den är heller, bara super duper GOD!

Nu ska jag nog äta den och typ kolla på en bra film!
Ha en bra dag ni! =D

punktpunktpunkt

Jag gör inget speciellt och jag har inget att skriva heller, vad gör man då?

04.08.09

Mormor väckte mig halv 2, men jag var redan vaken faktiskt, men det var bara himla skönt att ligga kvar i sängen och tänka och moorna sig lite!
Kevin skrev och vi ska åka och bada idag igen, så himla varmt ute så.

Igår förresten efter badet åkte jag hit och bytte om och så och sen så gick jag ut igen, mötte Chrisse och Markus och vi gick till maxi för jag var tvungen att köpa energi dricka för att inte somna ihop alltså, va så trött.
Sen gick vi tillbaka till vendelsö där dom satt och rökte vattenpipa (igen). Efter det drog jag, Jens och Kevin hem till Kevin och kollade på TV. Chrisse gick hem, han var typ som en sengångare igår haha, jätte seg och helt slut i huvet verkade han va..

Nu ska jag borsta tänderna och sen byta om, ses sen!
Puss

trött som ett as

Nu har vi varit och badat i säkert 3 timmar nånting, och jag är grymt trött! Skulle kunna lägga mig på en köksstol och bara somna!
Men det ska jag inte göra, utan nu ska jag dra ut och träffa alla igen, eller några av dom och nu är Chrisse ute också =D
jag är jätte sugen på något gott, men vad har jag inte listat ut än.. Kanske en cheese burgare på McDonalds? haha.

GLÖM INTE BORT ATT DET ÄR PRISON BREAK IKVÄLL!!

03.08.09

Inatt sov jag hos kusin Jessie, vi var ute igår med en massa kul folk haha.
Idag skulle vi egentligen iväg och träna vid 11 men så blev det inte för att Jessie hade ont i halsen. Istället cyklade jag hem till mormor och lämnade cykeln till henne och sen åt jag frukost och duschade fort. Sen en timme senare så mötte jag upp Jessie vid bussen och vi åkte till Tyresö och hämtade ut hennes leg =)
Nu sitter vi hemma hos Jessie och hon ska hämta sin bikini. Ska snart hem till mormor och hämta min också för vi ska och bada med Kevin, Jens, Jocke och kanske några fler, får se vilka som är på =)

Ha det bra!

R & O

Har nu ätit tårta och mat hos kusinerna. är propp mätt nu, mest för tårtan tror jag, skulle kunna rulla ner till söderby nu.
Ska dit med Jessie snart och medans hon bytte om så kollade jag igenom bilder för att hitta gamla bilder på mig och Jessie som vi tog för fleeeera år sen, gud vad söt vi var. Vi döpte våran "klubb" till R & O, som står för ROSA & ORANGE, som ni väl kommer att se. Lite pinsamt att lägga upp dom här men vafan, haha.
Jag fick mig ett gott skratt iaf!




































Okej nu får det räcka, dt finns många fler men dom kommer upp en annan gång, nu ska vi ut och träffa jens och kevin.
Ha en bra kväll!
kram

bbq

Det gick visst att föra över bilderna, så här kommer några. ( jag vet att bilderna är suddiga och muppiga men det var svårt att få med skejtarna på bild,  dom åkte skit fort!)







Den här är inte därifrån, utan där vi var efteråt. Det är en kanin! Det ser ut som en hundvalp ^^

Mer bilder än så blev det tyvär inte!

02.08.09

God dag.
Mormor väckte mig halv 2 idag och tyckte att det var dags att gå upp, ja det hade hon kanske rätt i.
Jag gick upp och åt frukost och sen gjorde mig iordning. Sitter här nu och har inget att göra förutom att glo framför datorn, det var fint väder innan jag klädde på mig och tänkte gå ut men nu blåser det upp till oväder verkar det som?
Klockan 6 ska jag, mormor och morfar vara nere hos kusinerna och moster, för "morbror" fyllde år i Lördags, så ska fira honom idag med att dom bjuder på middag och så. ska bli trevlig va!? =D

Ska nog gå ut nu och kolla om det finns några jordgubbar att plocka. mums!

ps.

Jag ska försöka föra över bilder från mobilen till datorn imorgon och lägga in bilder här från "BBQ" grejen.
Orkar inte det nu.

00.18

hejsan!
Kom fram till sthlm i förrgår klockan kvart i 5, men var hos mormor runt 7, det tog ett tag att komma hem. Men jag möttes iaf av Jens, Jackie, Chrisse och någon till.
Sen på kvällen var vi ute, och det började spö regna så vart plask blöt typ, men vi satt under ett tag vid ett dagis, det var en kul kväll.
Igår däremot var ännu roligare, vi var i Älvsjö några stycken på något "BBQ", ett skate team som är här från amerika, och dom är sponsrade, så det var gratis dricka och så bjöds det på korv, skate boards åkarna var grymt bra alltså! Det var även små killar där som var jätte duktiga.
Jag började snacka med en som var här på turné, han hette Frank, jätte skön snubbe faktiskt. stog och snackade hur länge som helst, och han bor i Kalifornien, lite avundsjuk jag blev!!

Men iaf, idag mådde jag inte så jätte bra, för jag var så himlans trött och har varit seg hela dagen. Men jag, chrisse, kevin och robin åkte in till stan och käkade på Burger King, det behövdes, och det satt fint!
Efter det åkte vi hem till Kevin och Robin och kollade på deras hundvalp, så jäkla söt så det är inte sant haha. jätte liten vit sak , blir ju nästan kär i såna!
Ikväll har vi suttit vid en skola med massa andra som rökte vattenpipa, och sen drog jag hem. Tog en sån här jätte god natt macka och alldeles strax ska jag göra mig iordning för att sova, ska bli så himla skönt och imorgon ska jag sova tills jag vaknar!

Förresten så har jag inte kunnat blogga, för i förrgår så vägrade Internet att funka och igår hade jag helt enkelt inte tid eftersom vi åkte iväg. Men nu hade jag tur att det funkar!
Ha det så bra så hörs vi imorgon!
Puss

RSS 2.0