två...

god kväll?
Idag har jag varit jätte trött och seg hela dagen, inte så konstigt när man inte får somna förrän halv 5 på morgonen...
Men har haft en riktigt myskväll igår,
Jag sa till edvard och Johan att va gott de skulle va med chips, dipp, cola och godis, då reste sig edvard upp och sa att vi skulle springa till Maxi fort innan det stängde, så fick allt jag ville ha. Sen kollade vi på en film 'Honey', den är riktigt bra, kolla på den!
sen vid halv 2 gick johan hem, sen gick vi ut i lilla huset, lyssna på musik, sen vid kl.3 skulle edvard duscha så jag la mig i sängen och skulle sova och precis när jag hade somnat så är edvard klar och väcker mig igen... jobbigt.

Idag vaknade vi vid 12 och käka frukost, sen bara varit hemma, så vid 2 åkte jag hem och började med tårtan och åt mat, sen 4 väntade jag mig att edvard skulle va här för vi skulle fika och fira mig då, fyller ju egentligen om en vecka men edvard är inte hemma då så han får fira mig idag ist, men så ringde jag kl,4 och frågade vart han va, då skulle han in till stan... och han har inte kommit än och nu är klockan halv 6, trött på vänta nu fan!

Fick iaf pengar av mormor&morfar och Lena :) så nu har man pengar!  känns hur bra som helst!

Nu ska jag sätta mig och kolla på tv med resten av familjen, skriver senare kanske, de brukar aldrig bli så men fortsätt läs ändå!
hejhejs <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0