kul kväll!

Nu har jag och syrran kommit hem till henne, efter en rolig kväll!
Först var vi hos sabbie, det var jag, syrran, fille och nån martina.
Först åkte vi runt i hallsberg och sen drog vi till örebro, fille ville till nån krog där man kunde ha sex i olika rum? hmm, ja det är då fille!
Sen efter örebro skjutsade vi hem den där martina och sen hade vi inget att göra så syrran bestämde att vi skulle åka och bowla. Jag, syrran och fille bowlade, sabbie kunde inte vara med pga att hon har ont i knät och att det kunde blir värre, det är ju inge kul så hon kollade på. Mikaela vann, men jag fick flest strikar, så bra jag är!
Fille försökte skruva hela tiden men lyckades aldrig, så jag gick och sa till Micke (han som jobbar på bowling hallen) att Fille behöver staket, och det fick han så då kunde han försöka med sina skruvar hur mycket han ville och ändå träffa käglorna =).

Sen gick Sabbi och Fille hem till sabbie från bowlingen, fille hade låst sig själv ute, smart! så han skulle sova hos sabbie.
jag och mikaela tog "raggarrunda" med bilen genom hallsberg, tänkte åka till örebro, men istället åkte vi tillbaka till kumlaby där hon bor, och även linda som vi hälsade på, där var simon, porno, linda och mathias =)
så vi har suttit där och haft trevligt sen ungefär en kvart tillbaka, då vi gick hem till syrran igen.
Kvällen har varit riktig trevlig faktiskt =)
♦♦♦


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0