sista natten här

Har kollat på två avsnitt förhäxad, nej 3 till och med. Ska kolla klart på Navy CIS och sen lägga mig och sova så jag kanske är lite pigg imorgon bitti. Ska nämligen se någon "film" klockan 8 i bion som 2orna eller 3orna har gjort. Då kan jag ju inte hålla på och somna =P

Inatt är ju så sista natten jag sover här, eller nejnej inte sista men den sista ensam, Mikaela kommer hem imorgon. Men jag har faktiskt diskat och tömt soporna, vad jag är duktig, blir ju mer att diska imorgon efter frukost och så och sen ta hem alla grejer som jar har lyckats släpa hit på bara tre dagar haha, men sån är jag, när jag inte ska vara hemma så måste jag ha lite mer än halva mitt rum med mig för att känna mig som hemma typ. Och inte behöva sakna något litet i onödan, bättre för mycket än för lite eller hur!?

Snart är det slut och jag ska lägga mig och sova.. Och gudars, hur ska jag klara mig imorgon. Jag har inga ciggaretter och inga pengar så jag kan köpa, det är lite hemskt, det gör mig orolig för jag vill inte bli sur och aggresiv på andra bara för att jag är så jäkla röksugen, men röker jag inte då så blir jag helt frustrerad i kroppen och det slutar med att jag tänder till hur lätt som helst och på minsta lilla grej..
Får vara en liten tiggare imorgon ;P

God natt på er!


Jag saknar min älskling!

♦♦♦

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0